Találatok a következő kifejezésre: Most fogom szedni a Yasminelle-t. Ha (2 db)

Most fogom elkezdeni szedni a Yasminelle-t. Ha néha elmegyek bulizni és iszogatok keveset, akkor kimegy a gyógyszer hatása? Vagy lesz valami bajom tőle?

mert gyógyszerre úgy alapból nem lehet inni

Legjobb válasz: Szedheted a vitamint, persze. Inni meg lehet, de mértékkel, mert az alkohol csökkenti (némelyiknél megszünteti) a gyógyszerek hatását. Bajod nem lesz, csak ha a gyógyszer bevétele után néhány órával hánysz, kimegy belõled. Olvasd el a pontos használati utasítást! Jó bulizást!

Szedheted a vitamint, persze. Inni meg lehet, de mértékkel, mert az alkohol csökkenti (némelyiknél megszünteti) a gyógyszerek hatását. Bajod nem lesz, csak ha a gyógyszer bevétele után néhány órával hánysz, kimegy belõled. Olvasd el a pontos használati utasítást! Jó bulizást!
a gyógyszer egy órán belül feloldódik
Nem csökkenti a hatását az alkohol!
Senki nem olvassa a betegtájékoztatót? A gyógyszer 4 óra alatt szívódik fel rendesen!!!

Most fogom elkezdeni szedni a Yasminelle-t és olyan kérdésem lene, hogy ha dohányzok, vagy iszok akkor az hatással lesz rá?

Legjobb válasz: A dohányzást nem ajánlják mellé, mert megnõ a trombózis veszélye, bár inkább a 40-es korosztály itt a rizikós. Az ivás nem befolyásolja a hatását, hacsak annyit nem iszol, hogy kihányod...

A dohányzást nem ajánlják mellé, mert megnõ a trombózis veszélye, bár inkább a 40-es korosztály itt a rizikós. Az ivás nem befolyásolja a hatását, hacsak annyit nem iszol, hogy kihányod...
Te ne cigizz csak azért, mert a társaságodba mindenki csinálja! Nem ettõl leszel nagylány!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.És nem tudom, hogy letudnám-e tenni a cigit.A társaságomba mindenki csinálja és igy nehéz.De a lényeg, hogy ha kevesebbet cigizek akkor is lehet bajom? (napi 3-4szál)
A kérdező hozzászólása: nem azért csinálom mert mindenki csinálja és nagylány vagyok hanem mert rászoktam és szükségem van rá, de ugy nehéz lenne leszokni ha minden ember aki körülöttem van csinálja.de lécives a kérdésre válaszoljatok
magának az alkoholnak nincs hatása a tablettára, a cigi növeli a trombózis kialakulásának lehetõségét. én 17 vagyok, 2év után tettem le a cigit tavasszal. Szintén úgy szoktam rá, hogy a társaságban mindenki cigizett, de aztán rájöttem, hogy nekem egyáltalán nem jó és letettem. Egy kis akarattal meg lehet csinálni, de ha leteszed és már másnap nyavalyogsz, h mennyire hiányzik, akkor semmi értelme. Ha letetted, akkor annyi volt és kész. Sok sikert:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!