Találatok a következő kifejezésre: Most fogom szedni a Yasminelle-t (3 db)

Most fogom elkezdeni szedni a Yasminelle-t és olyan kérdésem lene, hogy ha dohányzok, vagy iszok akkor az hatással lesz rá?

Legjobb válasz: A dohányzást nem ajánlják mellé, mert megnõ a trombózis veszélye, bár inkább a 40-es korosztály itt a rizikós. Az ivás nem befolyásolja a hatását, hacsak annyit nem iszol, hogy kihányod...

A dohányzást nem ajánlják mellé, mert megnõ a trombózis veszélye, bár inkább a 40-es korosztály itt a rizikós. Az ivás nem befolyásolja a hatását, hacsak annyit nem iszol, hogy kihányod...
Te ne cigizz csak azért, mert a társaságodba mindenki csinálja! Nem ettõl leszel nagylány!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.És nem tudom, hogy letudnám-e tenni a cigit.A társaságomba mindenki csinálja és igy nehéz.De a lényeg, hogy ha kevesebbet cigizek akkor is lehet bajom? (napi 3-4szál)
A kérdező hozzászólása: nem azért csinálom mert mindenki csinálja és nagylány vagyok hanem mert rászoktam és szükségem van rá, de ugy nehéz lenne leszokni ha minden ember aki körülöttem van csinálja.de lécives a kérdésre válaszoljatok
magának az alkoholnak nincs hatása a tablettára, a cigi növeli a trombózis kialakulásának lehetõségét. én 17 vagyok, 2év után tettem le a cigit tavasszal. Szintén úgy szoktam rá, hogy a társaságban mindenki cigizett, de aztán rájöttem, hogy nekem egyáltalán nem jó és letettem. Egy kis akarattal meg lehet csinálni, de ha leteszed és már másnap nyavalyogsz, h mennyire hiányzik, akkor semmi értelme. Ha letetted, akkor annyi volt és kész. Sok sikert:)

Most fogom elkezdeni szedni a Yasminelle-t. Ha néha elmegyek bulizni és iszogatok keveset, akkor kimegy a gyógyszer hatása? Vagy lesz valami bajom tőle?

mert gyógyszerre úgy alapból nem lehet inni

Legjobb válasz: Szedheted a vitamint, persze. Inni meg lehet, de mértékkel, mert az alkohol csökkenti (némelyiknél megszünteti) a gyógyszerek hatását. Bajod nem lesz, csak ha a gyógyszer bevétele után néhány órával hánysz, kimegy belõled. Olvasd el a pontos használati utasítást! Jó bulizást!

Szedheted a vitamint, persze. Inni meg lehet, de mértékkel, mert az alkohol csökkenti (némelyiknél megszünteti) a gyógyszerek hatását. Bajod nem lesz, csak ha a gyógyszer bevétele után néhány órával hánysz, kimegy belõled. Olvasd el a pontos használati utasítást! Jó bulizást!
a gyógyszer egy órán belül feloldódik
Nem csökkenti a hatását az alkohol!
Senki nem olvassa a betegtájékoztatót? A gyógyszer 4 óra alatt szívódik fel rendesen!!!

Yasminelle-t szedek, most először, amit a mensim elmúlta után 3 nappal kezdtem el szedni. Eddig 2 szemnél járok. Mit tegyek? Már nem is fog védeni?

Legjobb válasz: A mensid ELSÕ napján kellett volna elkezdened szedni és akkor már védett lennél! Egyébként meg ki mondta hogy a mensid után 3 nappal kezd el szedni? Vagy csak te gondoltad úgy, hogy jó is lesz? Erre van a betegtájékoztató, abban minden le van írva, az is, hogy mikor kell elkezdeni szedni a gyógyszert! Majd csak akkor leszel védett így, ha elfogy az elsõ levél, megjön a mensid és elkezded szedni a köv. levéllel!!!

A mensid ELSÕ napján kellett volna elkezdened szedni és akkor már védett lennél! Egyébként meg ki mondta hogy a mensid után 3 nappal kezd el szedni? Vagy csak te gondoltad úgy, hogy jó is lesz? Erre van a betegtájékoztató, abban minden le van írva, az is, hogy mikor kell elkezdeni szedni a gyógyszert! Majd csak akkor leszel védett így, ha elfogy az elsõ levél, megjön a mensid és elkezded szedni a köv. levéllel!!!
Igaza van. Minden fog.gátlót a mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni. Ha a mensi 3. napján kezded el akkor 1 hét kiegészítés szükséges. De ha már elmúlt a mensid akkor ezt a levél bogyót elpocsékoltad, mert nem véd.
Édes úristenem, komolyan mondom hihetetlen, hogy ilyen emberek még szexelnek is!Aki nem tudja rendesen alkalmazni a fogamzás gátlót, az könyörgöm ne szedje!Szerintem nem fog védeni, mivel elmúlt a menstruációd.Mit gondolsz, miért mondja a nõgyógyász is, és a betegtájékoztató is?Ne legyél már ennyire okos. Jah és szerintem hagyd abba, vegyél egy másik csomaggal, és kezd el szedni a következõ menstruációig. Lehet kapsz egy jó kis hormonzavart, de hát gratulálok :) Tök intelligens lehetsz :DDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!