Találatok a következő kifejezésre: Most fogom az (1293 db)

3 nem sok!
Ha helyes a fogmosási technikád akkor nem baj, de ha egy picit is rossz, akkor valóban többet árt, mint használ.

Most fogunk az osztályommal strandolni, csak az a baj, hogy a bikiniben eléggé látszik, hogy szőrös vagyok ott. Mit csináljak? 13/l

am értelmes válaszokat légyszi, mert akkor felpontozom

Legjobb válasz: borotváld le O.o sajnos nincs más megoldás, max, ha kiszõkíted, de szerintem az sokkal bonyolultabb

borotváld le O.o sajnos nincs más megoldás, max, ha kiszõkíted, de szerintem az sokkal bonyolultabb
Eldobható borotvát használj azzal nehéz megvágni magad, mindig kend be habbal vagy szappannal de utána lehetõleg ne apád arcszeszével mert akkor lesz ott olyan sikítás amit még a szomszéd településen is hallani fognak.
mit kell félni?:O egyáltalán nem fáj! én fiu vagyok és ugy érzem azért nekem nehezebb dolgom vanxd soha nem vágtam meg:)
Nyugi nem fáj a borotválás egy kis habot vagy tusolót teszel rá aztán mehet is utánna meg bekened valami krémmel és tadáám már mehetsz is strandolni :)
Ilyenkor csak 1 dolog segíthet, amit borotvának hívnak. Vagy ha nem akarod akkor vegyél fel rövidnadrágot a bikinire, barátnõm is így szokta ha lusta megborotválni, és jól is áll neki.
a bikini vonaladnál borotvál le
Nos nem tudom, de én 13 évesen már gyantáztam a bikini vonalt. Ezt tudnám ajánlani, hanem válassz más fazonú alsót.
Valami jó minõségû borotvával borotváld le legalább ott, ahol kilátszik a bikinibõl. Vagy ha nem szeretnéd borotválni (szerintem nem nagy gáz, hogy 13 évesen még nem ezzel foglalkozol), vegyél franciabugyis bikinialsót. :)
A kérdező hozzászólása: de félek a borotválástól...
Vedd fel otthon a bikinialsót és ahol látod, hogy nagyon látszik a szõr (kilóg stb) ott borotváld le. Sima babaszappant is tehetsz rá, hogy ne legyen száraz a felület és gy borotválhatod is. Nem lesz tõle bajod, hidd el, sokkal cikibb ha látszik a szõr ott. Jó strandolást :D
Sajnos én nagyon szõrös tipus vagyok, nagoyn sok kilátszik a bikinivonalnál, muszáj leborotválni. De én sem közvetlen strandolás elõtt szoktam, mert látszik h friss és látszik h ott vmikor sok szõr volt. Elõtte 1 nappal, és akk kicsit regenerálódik a bõr is, nem olyna feltûnõ. 16/L
elõzõ nem fog erõsödni a szõr, ez egy k nagy tévhit.
Azt azért vedd hozzá, hogy ha leborotválod erõsödni fog a szõrösödés, és ami még fontosabb: pont strand elõtt ilyet csinálni, ahol bármilyen betegséget összeszedhetsz, te pedig még a borotválással úgymond fel is sérted a bõröd... bátor dolog lenne.
Mindenféleképpen borotváld le, mert ha nagy a dzsungel, akkor az át is látszik, és szerintem inkább merd leborotválni, minthogy csúfoljanak 1 hétig.:) Ne félj tõle, inkább elõzd meg a kínos helyzetet!:) Fürdés után felpuhul a bõröd, és akkor könnyebb leborotválni. De ha tényleg ennyire félsz, akkor lehet már venni szõrtelenítõ krémet bikini vonalra. Nézz szét a dm-ben vagy a Rossmannban, biztosan találsz, azt csak felkened, és lemosod a használati utasítás szerint. Nem fáj, érzékeny bõrre vegyél, az biztos nem okoz semmilyen kiütést!:) Kellemes nyaralást!:) 18/L
miért félsz tõle?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat! tényleg :) ) amugy sikerült! :DD köszikösziköszi megmentettetek a megaláztatástól

Bsc szakdolgozatot ki mennyi idő alatt írta meg, aki pedig most fogja, az mennyi időt szán majd rá kb?

Legjobb válasz: csináltam vagy másfél-két hónapig. bár én bme gépész bsc-t végeztem...komolytalan iskolákban max 1 hét. Vagy egy hétvége. Irnak egy 30 oldalas mesét és kész.

csináltam vagy másfél-két hónapig. bár én bme gépész bsc-t végeztem...komolytalan iskolákban max 1 hét. Vagy egy hétvége. Irnak egy 30 oldalas mesét és kész.

Mért van az hogy a filmekben MINDIG hab nélkül mosnak fogat az amerikaiak?

Tudom hogy film meg ilyenek, de akkor is...valamin csak alapszik hogy sosincs hab.. Tudom, ez életem legnagyobb problémája.. XD de filmet néztem és többször volt fogmosós rész és sose habzott a szájuk..

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak hülyén nézne ki. Egyébként tisztán emlékszem, hogy láttam olyan amerikai filmet, ahol volt hab.

Szerintem egyszerûen csak hülyén nézne ki. Egyébként tisztán emlékszem, hogy láttam olyan amerikai filmet, ahol volt hab.
Mert fogport használnak, ami nem habzik.
Fogport? Azt minek, ha nem látszik?o.O

Nagy tapintatlanság lenne, ha egy fogorvostól megkérdezném, hogy naponta hányszor mos fogat és neki mennyire kell mellőznie az édességeket ahhoz, hogy ne romoljanak a fogai?

Mert én naponta háromszor mosok fogat, nem eszem semmilyen cukros ételt és mégis elég rosszak a fogaim. Feltételezem, egy fogorvos sem mos naponta 5-6x fogat.

Legjobb válasz: Én fogorvostan-hallgató vagyok, de amúgy nyugodtan megkérdezheted a dokidat is. :D Én kb. 3x mosok fogat, de ha nem megyek sehova, csak 2x. Néha 4x, de ennél többször soha. Csokit minden nap eszek, majdnem minden nap megvan az 1 tábla csoki, emellett sok almát is eszek, ami nem a legjobb a fogaknak. Viszont napi 5-10 db cukormentes cukrot elszopogatok, Elmex fogkrémet használok és heti 1x Elmex gélt, emellett Elmex szájvizet és fogselymet is, de az utóbbi kettõt csak este. Vannak tömött fogaim, de 8 éve nem kellett hozzányúlni egy fogamhoz sem.

Én fogorvostan-hallgató vagyok, de amúgy nyugodtan megkérdezheted a dokidat is. :D Én kb. 3x mosok fogat, de ha nem megyek sehova, csak 2x. Néha 4x, de ennél többször soha. Csokit minden nap eszek, majdnem minden nap megvan az 1 tábla csoki, emellett sok almát is eszek, ami nem a legjobb a fogaknak. Viszont napi 5-10 db cukormentes cukrot elszopogatok, Elmex fogkrémet használok és heti 1x Elmex gélt, emellett Elmex szájvizet és fogselymet is, de az utóbbi kettõt csak este. Vannak tömött fogaim, de 8 éve nem kellett hozzányúlni egy fogamhoz sem.
Ja, és van kis homokórám, ami méri, hogy meglegyen a 3 perc, mert reggel hajlamos lennék elsunnyogni a dolgot. :DD Egyébként sokan nem mosnak 3 percig fogat, valamint nagyon sok embernek szörnyû a fogmosási technikája. Kérd meg a dokidat, mutassa meg, hogy hogy kel helyesen fogat mosni. Moshat az ember 10x is fogat, de 1 helyes technikával végzett fogmosás többet ér, mint 10 rosszul.
Ez sajna nem elhanyagolható mértékben genetika. Dédapám sose mosott fogat, édes kalácsokat is evett és 32 foggal halt meg 78 évesen. Oké, hogy a víz is más volt akkoriban, de azért jó génjei lehettek e szempontból. Ma is van, aki fogat mos, édességet eszik és jók a fogai s olyan is, aki fogat mos, édességet eszik és már fiatalon is rosszak. Ez van :(
Inkább kérdezd meg tõle, hogy mit javasol, hányszor érdemes fogat mosni, milyen gyakran érdemes fogat mosni. Úgyis azt fogja mondani - valószínûleg - , ahogy õ csinálja, de õ már csak tudja:)
minimum 3-4 perc, 45 fokos szögben tarts a fogkefét (a fogakhoz képest, tehát ne merõlegesen a fogakra) hátul is meg kell mosni, amennyire lehet nyúlj hátra a fogkefével, körkörösen mozgasd a fogkefét
Épp, hogy nem körkörösen kell, a rágófelszínt leszámítva mindenhol söprögetõ-mozdulatokkal kell fogat mosni. Élõben meg is tudja mutatni a doki egy mûanyag fogsoron, hogy miért. :)

Egy SE xperia x10 mini pro készüléknél ha az adatforgalom nincs letiltva leveszi a kártyáról a pénzt. Meglehet ezt akadályozi valahogyan? Most fogok aktiválni rá net csomagot akkor már nem fogja levenni?

Legjobb válasz: Meglehet ezt akadályozi valahogyan? Ja, úgyhogy letiltod. Most fogok aktiválni rá net csomagot akkor már nem fogja levenni? A havidíjat le fogja vonni. De azt csak havonta egyszer fogja megtenni.

Meglehet ezt akadályozi valahogyan? Ja, úgyhogy letiltod. Most fogok aktiválni rá net csomagot akkor már nem fogja levenni? A havidíjat le fogja vonni. De azt csak havonta egyszer fogja megtenni.
A kérdező hozzászólása: De a netre igényelt 1000ft-on kivül más pénzt nem fog levenni ha már lessz rajta net?
Csomagfüggõ. Van olyan csomag ahol a havidíjon felül már semmit sem fizetsz, csak lassítják a netet ha túlléped az adatforgalmi keretet és van olyan csomag is amelyiknél túllépés esetén fizetni kell. De egyre ritkábbak az ilyen csomagok, úgyhogy szerintem nincs mitõl tartanod.

Még sosem volt festve a hajam, most tervezem kicsit szőkébbre (most szőkésbarna). Nem biztos, h ezután mindig festeném, csak kipróbálnám. Ha kezd majd lenőni, akkor kopni is fog az egész hajamról vagy csak a hajtöveimnél fog látszódni?

Legjobb válasz: Valamennyit fog kopni is sztem, bár ez festéktõl is függ, de a lenövés mindenképp látszódni fog.Inkább vegyél hajszínezõt ilyen esetben.

Valamennyit fog kopni is sztem, bár ez festéktõl is függ, de a lenövés mindenképp látszódni fog.Inkább vegyél hajszínezõt ilyen esetben.
A kérdező hozzászólása: igen, azt akartam, de eddig két helyen sem találtam, ahol pedig elég nagy volt a választék... :/ azért lehet, még keresgélek, köszi.
Fogkrém reklám? Hát én több mint 5 éve nem voltam fogorvosnál, és nem piros Elmexel mosok fogat.
Mi lesz....semmi...te bajod
ha rendszeresen tisztántartod, és semmi bajod, akkor sztem fölösleges...
nos, énsem voltam már több mint 5 éve, nem piros elmexet hazsnálok, d e semmi baja a fogaimnak
A kérdező hozzászólása: Na oké, de az orvosok azt mondják, hogy évente menni kéne, és ha nem fáj és nincs tünet az nem azt jelenti, hogy nem szuvasodik és nincs semmi baj.

Ha néha nem mosok fogat, de sosincs kaja maradék a fogaim közt az is káros?

jó, tudom hogy nem tesz jót nekik, de van hogy le van merülve a fogkefe, nincs id? feltölteni és kénytelen vagyok elindulni fogmosás nélkül vagy egyszerüen csak késésbe vagyok, és nincs rá id?...

Legjobb válasz: attól még káros igen. szerintem az az egyik legigénytelenebb, ha valaki nem mos fogat:S a rágózás pedig nem helyettesíti a fogmosást...

attól még káros igen. szerintem az az egyik legigénytelenebb, ha valaki nem mos fogat:S a rágózás pedig nem helyettesíti a fogmosást...
A szádban lévõ sav is roncsolja a fogakat, a rágózás - amennyire tudom - ezen nem segít. Ha néha kihagyod, nem gond, de azért jobb a napi 2-3 fogmosás. Én pl. néha szoktam a klotyón ülve fogat mosni, idõ hatékony ;)
a rendes hagyomanyos fogkefevel mi bajod? :P
amúgy elektromos fogkefét simán lehet használni attól, hogy nem rezeg...
Nem a kajamaradékkal van baj, hanem a baktériumokkal amikkel tele van a szád. Amik ott erjednek, szuvasítják a fogadat. Ha már kajamaradék és lepedék az már extrém undorító, én bacikkal teli szájjal se rohangálnék. (Fõleg éjszaka után, amikor a jó nedves melegben nyugodtan szaporodhattak, ahogy akartak.)
Na igen és fõleg reggel, nekem a fogmosásra reggel az elmúlt 27 évesn alatt mindig volt idõ...nem tudnék büdõs szájjal elindulni otthonról reggel.
A rendes fogkefével jobban járnál... Fogmosás nékül elindulni otthról undorító, igénytelen dolog szerintem :S
és a sima fogkefe?Mi bajod vele? De amúgy igen, káros és nagyon undorító. Én pl.:fogmosás nélkül nem tudok elindulni reggel, volt olyan, hogy inkább késtem 3percet mert még fogat mosok(: 14/L

Most lesz az első alkalmam. Milyen lesz? Fájni fog? Most is teherbe eshetek?

Bocsi, ha fárasztó vagyok, de a felvilágosító órákon nem volt szó ezekr?l... Lány vagyok

Legjobb válasz: borzasztóan fog fájni. és teherbe fog ejteni.

borzasztóan fog fájni. és teherbe fog ejteni.
Kicsit fájni fog, attól függ a pasi hogy 'készít elõ'. Teherbe is eshetsz, szval húzzon kotont.
Vagy fog fájni, vagy nem, mindkettõre van esély (függ attól, mennyire leszel elõtte felizgulva, mennyire tapasztalt a srác, mennyire rugalmas a szûzhártyád stb.). Teherbe meg MINDIG eshetsz, ha nem védekeztek, még ha menstruálsz, akkor is. Sõt, sajnos védekezés mellett is teherbe lehet esni (bár jóval kisebb az esélye), ha peched van.
Mindig teherbe eshetsz! Most is, hiába az elsõ alkalom lesz. Hogy fájni fog-e az attól függ mennyire izgulsz fel, mennyire lazulsz el és mennyire lesz gyengéd, rád is figyelõ a srác. Védekezzetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!