Találatok a következő kifejezésre: Most fogom a menstruációmat 3 nappal (3 db)

Védett leszel úgy is.
Nem kell kiegészítõ védekezés!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) )
Igen. Ha az orvos azt mondta, hogy az elsõ nap, akkor az elsõ nap kell. Ne kockáztass!! Az az egy hónap nem oszt, nem szoroz...
A tájékoztatóban az van, hogy elsõ nap kell, de nekem pont az orvos mondta, hogy inkább a harmadik napon vegyem be. De szerintem annyira nem tragédia. Én mondjuk hamar abbahagytam, mert eszméletlen fejfájásokat okozott.
ha a 3 napon kezded el szedni akkor abban a hónapban kell kiegészítõ védekezés (GUmi)
Bajnak nem baj, ha várnááál a következõ menses elsõ napjáig akkor ugyanott lennél mintha most kezded el szedni és 1 hónap után hat.szal elkezdheted nyugodtan.

1 éves a babám, 1 éve szopik, 1 éve nem jött meg a menstruációm. Meddig nem fog megjönni? Amíg aktívan szopik? Még most is 2-3 óránként szopik éjjel is, nappal is.

Legjobb válasz: Úgy tudom amíg naponta 4-5 alkalommal szopik, addig nem jön meg és addig a szoptatás fogamzásgátló hatása is marad.

Úgy tudom amíg naponta 4-5 alkalommal szopik, addig nem jön meg és addig a szoptatás fogamzásgátló hatása is marad.
Szoptatás nem fogamzásgátló hatású!! Sógornõmnek 1.5éves volt a lánya, amikor megjött neki. Nekem pedig 9 hónapos volt a fiam. Most 1 éves múlt, aktívan szopik még, mégis rendszeresen megjön.
Hát ez megint ember függõ. Barátnõm aktívan szoptat (15 hós a lánya még 3szor szopik) és mégis már 2 hós korától megjön neki rendszeresen. Én 1 éve szoptatok, már csak egyszer szopizik a lányom sajnos, és még mindig nem jött meg azóta se. nem mintha hiányozna nagyon:) ) Egy másik barátnõmnek 23 hónapos a fia szeretnének kistesót de mivel a kissrác még szopizik este így nem jön össze a kistesó pedig több mint egy éve próbálkoznak.
Ha 1 éves a babád, a menstruációd nem 1 éve nem jött meg, hanem kb. 21-22 hónapja. Ezt nem lehet tudni, hogy mikor jön meg mindenkinél máshogy alakul. Valaki nem szoptat és mégsem jön meg neki, és van aki szoptat, mégis megjön.
Nekem 13 v 14 hónapos volt a babám, amikor megjött, pedig aktivan szopizott.
Legkisebb gyerkõc után 25 hónapos korában jött meg elõször, 32 hónapig szopizott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!