Találatok a következő kifejezésre: Most fogom a menstruációmat 3 (4 db)

Védett leszel úgy is.
Nem kell kiegészítõ védekezés!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) )
Igen. Ha az orvos azt mondta, hogy az elsõ nap, akkor az elsõ nap kell. Ne kockáztass!! Az az egy hónap nem oszt, nem szoroz...
A tájékoztatóban az van, hogy elsõ nap kell, de nekem pont az orvos mondta, hogy inkább a harmadik napon vegyem be. De szerintem annyira nem tragédia. Én mondjuk hamar abbahagytam, mert eszméletlen fejfájásokat okozott.
ha a 3 napon kezded el szedni akkor abban a hónapban kell kiegészítõ védekezés (GUmi)
Bajnak nem baj, ha várnááál a következõ menses elsõ napjáig akkor ugyanott lennél mintha most kezded el szedni és 1 hónap után hat.szal elkezdheted nyugodtan.

1 éves a babám, 1 éve szopik, 1 éve nem jött meg a menstruációm. Meddig nem fog megjönni? Amíg aktívan szopik? Még most is 2-3 óránként szopik éjjel is, nappal is.

Legjobb válasz: Úgy tudom amíg naponta 4-5 alkalommal szopik, addig nem jön meg és addig a szoptatás fogamzásgátló hatása is marad.

Úgy tudom amíg naponta 4-5 alkalommal szopik, addig nem jön meg és addig a szoptatás fogamzásgátló hatása is marad.
Szoptatás nem fogamzásgátló hatású!! Sógornõmnek 1.5éves volt a lánya, amikor megjött neki. Nekem pedig 9 hónapos volt a fiam. Most 1 éves múlt, aktívan szopik még, mégis rendszeresen megjön.
Hát ez megint ember függõ. Barátnõm aktívan szoptat (15 hós a lánya még 3szor szopik) és mégis már 2 hós korától megjön neki rendszeresen. Én 1 éve szoptatok, már csak egyszer szopizik a lányom sajnos, és még mindig nem jött meg azóta se. nem mintha hiányozna nagyon:) ) Egy másik barátnõmnek 23 hónapos a fia szeretnének kistesót de mivel a kissrác még szopizik este így nem jön össze a kistesó pedig több mint egy éve próbálkoznak.
Ha 1 éves a babád, a menstruációd nem 1 éve nem jött meg, hanem kb. 21-22 hónapja. Ezt nem lehet tudni, hogy mikor jön meg mindenkinél máshogy alakul. Valaki nem szoptat és mégsem jön meg neki, és van aki szoptat, mégis megjön.
Nekem 13 v 14 hónapos volt a babám, amikor megjött, pedig aktivan szopizott.
Legkisebb gyerkõc után 25 hónapos korában jött meg elõször, 32 hónapig szopizott.

Abba hagytam a fogamzásgátló szedését 3 hete. Milyen változások lehetnek? Mennyire lesz más a menstruációm, olyan lesz mit rég? Lehet, hogy most már kevésbé fog görcsölni a hasam? Mennyivel lesz több? Megmarad a rendszeresség?

Legjobb válasz: Ha tabi elõtt is rendszeres volt a mensid akkor sztem ezután is az lesz, de ha rendszertelen volt akkor már nem biztos. Van egy b.nõm és õ azért szedett gyógyszert mert akkor még komoly pasija volt, meg rendszertelenül jött meg neki, a bogyó beállította. Mikor vége lett a kapcsolatának abbagyta, és rendszertelen volt neki ugyanúgy mint régen! Szal azóta is szedi, ha van pasija, he nem.

Ha tabi elõtt is rendszeres volt a mensid akkor sztem ezután is az lesz, de ha rendszertelen volt akkor már nem biztos. Van egy b.nõm és õ azért szedett gyógyszert mert akkor még komoly pasija volt, meg rendszertelenül jött meg neki, a bogyó beállította. Mikor vége lett a kapcsolatának abbagyta, és rendszertelen volt neki ugyanúgy mint régen! Szal azóta is szedi, ha van pasija, he nem.
Ha rendszertelen volt, akkor nagy szerencsével még rendszeressé válhat. A mennyisége ugyanolyan lesz, mint a tabi elõtt és annyi napig is fog tartani. A görcsök erõsödhetnek. A mensi késhet, kimaradhat. Lehetnek "fura", szokatlan tünetek is, pl rosszullét.
szia én is abbahagytam egy idõre és akkor egy hónapig pecsételõ vérzésem volt de ugyanúgy helyreáll remélhetõleg ha nem volt bajod ezzel elötte is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!