Találatok a következő kifejezésre: Most fogom a második fogamzásgátlót (2 db)

Most fogom feliratni a második fogamzásgátlót. Ilyenkor is kell vizsgálat?

Úgy értem,hogy a másodikat,hogy az els? három levelet elszedtem.

Legjobb válasz: Ezt te érzed! MOndjuk én is most fogom befejezni a harmadik levéllel és szükségem lesz újra, de azért elõtte elmegyek a dokihoz, hogy azért vizsgáljon meg, mert lehet attól még közben esetleg valami más jellegû problémám! El fogom neki mondani a tapasztalataimat, aztán majd kiderül mit mond meg ilyenek! HA esetleg kíváncsi vagy, hogy a tabin kívül van-e veled ott lent valami, akkor menj el! Fõ a biztonság!

Ezt te érzed! MOndjuk én is most fogom befejezni a harmadik levéllel és szükségem lesz újra, de azért elõtte elmegyek a dokihoz, hogy azért vizsgáljon meg, mert lehet attól még közben esetleg valami más jellegû problémám! El fogom neki mondani a tapasztalataimat, aztán majd kiderül mit mond meg ilyenek! HA esetleg kíváncsi vagy, hogy a tabin kívül van-e veled ott lent valami, akkor menj el! Fõ a biztonság!
Ha a tebletta nem okozott gondot, és egyéb panaszod sincs, akkor elég a háziorvos. A következõ évi rákszûrés az, amit minképpen a nõgyógyásznál tudod megejteni.
Elég ha a háziorvoshoz mégy receptet íratni, nem kell rögtön a nõgyógyászhoz szaladgálni! Ha semmi panaszod nincs a tablettával kapcsolatban, akkor szerintem teljesen felesleges!
nem kell vizsgálat! csak ha valami panaszod van! egyébként ha fogmazásgátlot szedsz, minden éven egyszer fog megvizsgálni a doki a rutin miatt!

Ha az első levél fogamzásgátlót most hagytam abba és végig pecsételő vérzésem volt akkor a hét napos szünetben meg fog jönni? Ez a második nap és még mindig csak pecsételő amúgy stodettét szedek

Legjobb válasz: nekem is pecsételõ vérzésem volt és igen meg fog jönni. nekem elég durván megvolt.. foyltam szinte. és én jangee-t szedek

nekem is pecsételõ vérzésem volt és igen meg fog jönni. nekem elég durván megvolt.. foyltam szinte. és én jangee-t szedek
A kérdező hozzászólása: uh az durva és körülbelül hányadik napon jött meg és meddig tartott? vagy még utána is volt pecsételõ vérzésed?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!