Találatok a következő kifejezésre: Most fogok először nögyogyászhoz (12 db)

Mit lehet tenni ha most fogok először nőgyógyászhoz menni és attól félek hogy az idegességtől esetleg annyira össze szorult a hüvelyem h nem tud majd a doki meg vizsgálni, mit lehet ez ellen tenni ha esetleg bekövetkezik?

Járt már valaki így vagy ehhez közeli állapotban?

Legjobb válasz: sziaén is most készülök elöször dokihoz...na én is fosok ám.te mikor mész?magánrendelést választottál?

sziaén is most készülök elöször dokihoz...na én is fosok ám.te mikor mész?magánrendelést választottál?
A kérdező hozzászólása: én is most készülök elsõnek és én is kicsit parázok :S az a baj h egy kicsit hajlamos vagyok a hüvelygörcsre és ettõl félek leginkább h megint kijön :s nem tudom még hogy mikor megyek de szerintem magán dokihoz megyek, csak azok meg nem tudom mennyibe kerülnek. te milyenhez ész és mikor? és mitõl parázol?

Most fogok először nőgyógyászhoz menni! Mi fog történni ott? Kellemetlenül érzem magam, másnak is ilyen volt?

ossz érzés hogy idegen ember előtt kell levetkőznöm, és a puncimat fogja vizsgálni, amit még senki sem látott! Nagyon idegesít ez a helyzet.Nektek milyen volt az első alkalom a dokinál? Melleket is megvizsgálta?Vagy végbél vizsgálat is volt?Mert sok mindent hallottam már.

Legjobb válasz: Neki ez a munkája. Nem perverzióból csinálja (legalábbis remélhetõleg). Te leszel neki az nap a tízedik, életében meg 15ezredik. Szóval ne görcsölj.

Neki ez a munkája. Nem perverzióból csinálja (legalábbis remélhetõleg). Te leszel neki az nap a tízedik, életében meg 15ezredik. Szóval ne görcsölj.
Mivel szûz vagy, ezért nem lesz olyan komoly a vizsgálat. A melleidet is megvizsgálhatja, de csak azért, hogy nincs e rendellenesség. Amikor én elõször mentem, csinált rákszûrést is, meg ultrahanggal is megvizsgált, de én már nem voltam akkor szûz. Nem volt életem legkellemesebb élménye, de muszáj. Amúgy meg tök jófej nõgyógyászom van, haláli forma, így általában mindig nevetek. Látszik, hogy szereti a munkáját, de nem azért, mert pinát lát, hanem mert ez a hivatása. :) Nem lesz semmi gond, gyorsan túl leszel rajta. Valószínûleg kérdéseket is fog feltenni a menstruációdról, hogy hogy jön meg, mikor, stb. Elõször nem vizsgálta meg a melleim, legutóbb viszont kértem, mert iszonyatkemény csomó lett benne, nagyon meg voltam ijedve, de csak az egyik mirigyem volt a menstruáció miatt.

Most fogok először nőgyógyászhoz menni, az első alkalom a legroszabb ugye? 15/L

én nagyon szégyenlős vagyok .. és szerintem levegőt se fogok kapni,már az ajtó előtt..

Legjobb válasz: Nyugi,nem csinál semmi fájdalmasat. Miért kell menned?

Nyugi, nem csinál semmi fájdalmasat. Miért kell menned?
Újabb bizonyíték, hogy a Canesten nem csodaszer!
A kérdező hozzászólása: szerintem valami féle hüvelygombám van és a canesten nem segített
Semmi fájdalmas nem fog történni. Megkérdezi miért mész, tünetek, stb.Megkér, hogy vetközz le alulról, fel kell ülnöd egy ágyra vagy székbe, kinél mi van.megvizsgál, felir valamit, és kész. Vizsgálat sem fájdalmas, maximum hideg, de csak fél perc. Ha már ott vagy, hasad is megnyomkodhatja, hogy minden oké-e, illetve a melled is megnézheti, alapos orvos meg szokta.
Én akkor voltam elöszõr mikor betöltöttem a 18-at. Rendszertelen menszi miatt. Ha még szûz vagy, több mint valószinü végbélen keresztûl fog megvizsgálni (engem is így vizsgált). De nyugi nem fájdalmas csak picit kellemetlen.:) 18/L
nekem nem az elsõ volt a legrosszabb, és ne izgulj nagyon, nem lesz semmi gond. persze hogy szégyenlõs vagy, szerintem minden nõ az a nõgyógyásznál, de ez elmúlik. ebben talán az elsõ alkalom a leginkább necces. hajrá!
A kérdező hozzászólása: túléltem :) semmi extra csak megnézte.. 10mp volt az egész én meg becsuktam a szemeimet mert annyira kínos volt oda se akartam nézni, szûz vagyok amúgy felírt valamit és haza mentem :)
Férfi vagy nõ volt a doki és csak kívülrõl vizsgált meg, vagy belülrõl is?

Hogy ha valaki most megy elöször nőgyógyászhoz de már lefeküdt valakivel, de a szülei nem tudják az ott ki fog derülni?

Legjobb válasz: A nõgyógyász látni fogja a szûzhártyán, hogy elszakadt vagy sérült. Abban nem lesz teljesen 100% biztos a doki hogy szextõl vagy sporttól, de meg fogja kérdezni, és neked õszintén kell válaszolnod. Írni fog gyógyszert esetleg, elbeszélget veled, de ha megkéred azt fogja mondani anyukádnak hogy még nem szexeltél, s a gyógyszert is azért irattad mert szereted a barátod és tervezitek hogy ha felkészültél rá akkor lefekszel vele.

A nõgyógyász látni fogja a szûzhártyán, hogy elszakadt vagy sérült. Abban nem lesz teljesen 100% biztos a doki hogy szextõl vagy sporttól, de meg fogja kérdezni, és neked õszintén kell válaszolnod. Írni fog gyógyszert esetleg, elbeszélget veled, de ha megkéred azt fogja mondani anyukádnak hogy még nem szexeltél, s a gyógyszert is azért irattad mert szereted a barátod és tervezitek hogy ha felkészültél rá akkor lefekszel vele.
1.Az orvos tudni fogja, hogy nem vagy szûz. De azt is, hogy a hártya sportolás közben is kiszakadhatott akár. 2. Az orvos nem a szerelmi életeddel fog foglalkozni, ha elmész hozzá gyógyszert íratni, hanem elmagyarázza a gyógyszerrel kapcsolatos dolgokat, elküld vérvételre stb. Lehet, hogy rákérdez, hogy voltál-e már fiúval, és hogy milyen módon védekeztek. 3.Hazudni semmiképp ne hazudj, ha rákérdez, hogy lefeküdtél e már valakivel. Egy orvosnak sose hazudunk. De hidd el, neki nem az dolga, hogy felderítse a magánéleted, szóval ha kérdez, akkor azt kizárólag orvosi célzattal, nem pedig azért, hogy utána anyukádat tájékoztassa... 4. A vizsgálat alatt kiküldi az anyukát is. Még az apát is kiküldik a terhes kismamáknál a "turkálós" résznél. Ha megkéred rá, hogy ne mondja el a szüleidnek, hogy már nem vagy szûz, akkor nem fogja- az orvosi titoktartás kötelez. 20/L
mért nem mondod el inkább az anyukádnak hogy nem vagy az? ha annyira jóban vagy vele h még el is kisér a nõgyogyra akk sztem megérdemelné hogy ne hazudj neki hanem õszintén mond el h mi a szitu. meg am ha már 'muszáj' menned kivizsgálásra vagy bármire (mert ugyebár konkrétan nem irtad le h gyógyszerért mész) akkor vagy elég idõs ahhoz is h ne legyél szüz. ha meg gyógyszerért mész, akkor mi a fenének titkolózol? örülj h anyud elmegy veled és tudja h legalább tudatosan szexelsz, és védekezel! a szüzlányoknak fölösleges a tabletta. egy szülõ sem ennyire buta... légy vele õszinte. sztem. (am nem tom kiküldik e ha te beengeded magaddal. am fognak kenetmintát venni, ami nem tul kellemes, ugyh készülj arra hogy jobb ha õ nincs ott, errõl beszélj vele.. aztán mindig probálj ellazulni. ha az segit beszélgess a dokival közben, de semmiképp ne stresszelj, ne szorits rá, mert csak rossz élményként marad meg. ne légy szégyellõs, gondolj arra hogy napjában 100 puncit lát és matat is bennük, a tied sem lesz átlagon felüli vagy emlitésre méltó. de mindenképp legyél nagyon laza!!) remélem nem voltam tul ijesztõ:D am nem vészes ám a dolog. én most a terhességem miatt havonta járok és mindig megvizsgál:) de én már span vagyok a dokival:) nagyon aranyos és mindig válaszol a kérdéseimre:D már tudja h nekem mindig sok van XD sok sikert anyudhoz!!
A kérdező hozzászólása: Úristen hallod köszönöm szépen a válaszodat nagyon hálás vagyok télleg. Szóval akkor elmondhatom neki tuti mert ha megkérem nem mondja el ez 100 úgye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod Hát õ majd jólhazudok vagy télleg nem jön be de remélem akkor nem jön be és télleg köszönöm a válaszokat
Hát õõõ, ez elég fura... Azt még értem, hogy elkísér, na de hogy bemegy veled... Ott fekszel szétrakott lábakkal, anyád meg ott sertepertél körülötted?! Nem hiszem, hogy ez így jól van. Így tényleg ki fog derülni, hacsak nem hazudsz nagyon jól, hogy hová lett a szûzhártyád. De azért nem olyan jó dolog bármirõl is hazudni egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Hát csak bejön mégis csak az anyám és elsõ vizsgálat meg bla bla
Miért, bemegy veled a vizsgálatra?? Ez perverz!
A kérdező hozzászólása: De ez honann tuti hogy kifog?
ki fog..
A kérdező hozzászólása: Szijaa Köszönöm a Válaszodat! De ha anyum is ott lesz? És én még nem nagyon akaroom hogy tudja.Ha nem vagyok olyan õszinte nem lehet olyan nagy baj nem?
amikor bemész, meg fogja kérdezni, hogy szûz vagy-e, mert hüvelyi ultrahangot vagy hasit csináljon. mondhatod azt, hogy nem tudod, de a legjobb, ha elõbb valahogy beszélsz az orvossal vagy hasonló. mondjuk vessz elõtte össze anyáddal, ha nem akarod hogy bent legyen. ilyesmi. amúgy meg orvosi titoktartás. de a legjobb, ha elmondod az anyukádnak. :)

Én most fogok először menni nőgyógyászhoz, terhesség miatt. Mit fog velem csinálni?

Legjobb válasz: A menzesz kimaradása után két héttel, de legkésõbb a második menzesz kimaradása után érdemes orvoshoz fordulni, aki elvégzi a kötelezõ nõgyógyászati vizsgálatokat, citológiai és kolposzkópos szûrést, tapintással és ultrahangvizsgálattal megállapítja a terhességet. Leletet ad a terhesség tényérõl és nagyságáról, mellyel a lakhely szerinti védnökhöz kell fordulni a verseskönyvért. Ez azért fontos, mert így a védõnõ is értesül a körzetében levõ kismamáról. A terhesgondozásba vételnek a 12. terhességi hét elõtt meg kell történnie, mert a szülési segélyre csak az jogosult, aki a 12. hét elõtt megjelent a gondozáson. A védõnõ ekkor vérkép-, vércsoport- és lues-szerológiai vizsgálatra küldi a terhest, majd a leletek birtokában háziorvoshoz kerül a kismama, aki belgyógyászati állapotát, vérnyomását ellenõrzi. Fogorvoshoz is el kell menni, hiszen a terhesség alatt a fogak állapota fokozottan romolhat.

A menzesz kimaradása után két héttel, de legkésõbb a második menzesz kimaradása után érdemes orvoshoz fordulni, aki elvégzi a kötelezõ nõgyógyászati vizsgálatokat, citológiai és kolposzkópos szûrést, tapintással és ultrahangvizsgálattal megállapítja a terhességet. Leletet ad a terhesség tényérõl és nagyságáról, mellyel a lakhely szerinti védnökhöz kell fordulni a verseskönyvért. Ez azért fontos, mert így a védõnõ is értesül a körzetében levõ kismamáról. A terhesgondozásba vételnek a 12. terhességi hét elõtt meg kell történnie, mert a szülési segélyre csak az jogosult, aki a 12. hét elõtt megjelent a gondozáson. A védõnõ ekkor vérkép-, vércsoport- és lues-szerológiai vizsgálatra küldi a terhest, majd a leletek birtokában háziorvoshoz kerül a kismama, aki belgyógyászati állapotát, vérnyomását ellenõrzi. Fogorvoshoz is el kell menni, hiszen a terhesség alatt a fogak állapota fokozottan romolhat.
ja és GRATULA! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Most megyek először nőgyógyászhoz. Eléggé izgulok. Mi fog történni?

Már most tudom hogy annyira kellemetlen helyzet lesz. Nagyon szégyenl?s vagyok. Meg hogy/mit mondjam/mondjak neki: hogy ráksz?résre jöttem? Vagy a ráksz?réssel egyetemben vizsgálat is van? Vagy hogy van ez? Kérlek segítsetek! Köszi!

Legjobb válasz: Az elsõ válaszolónak adj egy zöld kezet, a másodikat lõdd le. És ne félj, ne szégyelld magad. Irtó megalázó érzés - de ezen muszáj idõnként megcsináltatni. Egy ismerõsöm elõször nõ nõgyógyászt keresett, pont, mert azt monsta, hogy kevésbé érzi kiszolgáltatottnak egy másik nõ elõtt. De szerintem mindegy - a lényeg, hogy ne félj, ne görcsölj emiatt. Ez az egészséged miatt fontos. Az elsõ válaszoló jól leírt mindent, így fog lezajlani. Ne izgulj!

Sajnos ez elég kellemetlen, nem lehet ezt megszokni sohasem... de muszáj, idõnként mindenképpen, nem lehet "megúszni" Ha nincs semmi bajod, akkor ne kapkodd el, keress egy szimpatikus kedves dokit, - talán a nõi jobb lenne neked tényleg - és akkor majd járj hozzá, és meglátod, hogy ki lehet birni...
Az elsõ válaszolónak adj egy zöld kezet, a másodikat lõdd le. És ne félj, ne szégyelld magad. Irtó megalázó érzés - de ezen muszáj idõnként megcsináltatni. Egy ismerõsöm elõször nõ nõgyógyászt keresett, pont, mert azt monsta, hogy kevésbé érzi kiszolgáltatottnak egy másik nõ elõtt. De szerintem mindegy - a lényeg, hogy ne félj, ne görcsölj emiatt. Ez az egészséged miatt fontos. Az elsõ válaszoló jól leírt mindent, így fog lezajlani. Ne izgulj!
Nem kell félned, és a helyszínen úgyis mindent elmondanak majd, mit csinálj, hova, hogyan ülj stb. Én is nagyon szégyenlõs vagyok, de ez más, nem "nézegetni" akar a doki.
Amit javaslok, hogy hosszabb pulcsi vagy póló legyen rajtad, hogy ne látsszon ki a popód, amíg az asztalhoz sétálsz. Nekem ezt anyukám tanította, még anno. Ahogy elõttem is írták, fogd fel úgy, hogy ez az õ munkája, és segít neked, hogy egészséges maradj. Ha gondolod, mondd, hogy ez az elsõ vizsgálatod. Ne izgulj, gondolatban veled leszek, ismeretlenül is. Írd le, hogy hogy viselted! 23N
Szerintem mindenképpen keress nõi dokit, jóval kevésbbé "ciki" elötte a vetkõzés és a terpesztés is!
Szerintem is keress nõi nõgyógyit, ha nagyon szégyenlõs vagy, vannak már szerencsére... Valószinüleg empatikusabb is lesz, hiszen nem csak könyvbõl tanulta, hanem meg is tapasztalta amit a nõ érez, érezhet...
17:50 csodálatos "ember" lehetsz!
17:50 Barom vagy !!!!....
Bemész az orvoshoz, elmondod, hogy miért jöttél. Utána a doki kiküld levetkõzni. Levetkõzöl, visszamész, megvizsgál, leveszi a rákszûréshez a mintát, utána szaladhatsz felöltözni. Ezután még vissza kell menned a dokihoz, mert a lelet kiváltásához a papírt az alatt állítják ki, hogy te felöltözöl. Elköszönsz, elmész. Ne félj, az egész nem több 10 percnél, a vizsgálat és mintalevétel pedig egy perc, igazából ez az egy perc lesz csak a kínos. Bátorság, már többen többször túléltük, biztosan te is túl fogod :-)
szerintem nagyon, nagyon jó érzés.ahogy szétterpeszted a lábadat, ahogy megfogja...nagyon jó olyan mint egy fiuval az ágyban.nagyon jó maajd meglátod.attól függ hogy szereted-e csinálni.?
Hülyeség, nem feltétlenül jobb a csaj doki. Pont hogy lehet, kevésbé empatikus, hisz neki is az van a lába között, õ majd "tudja", te mit érzel stb.
2:05 nem feltétlenûl, csak sokkal nagyobb az esélyed rá!
Megvizsgál, elküld vérvételre (ha normális orvost fogsz ki).
Ha nem vizsgál meg és nem küld el vérvételre, akkor azonnal keress másik orvost. Ezek a vizsgálatok fontosak, de sajna manapság jópáran leszarják..
A kérdező hozzászólása: Elmondanátok nekem, hogy hogy zajlik egy ilyen vizsgálat? Egy kicsit félek tõle :)
Nekem jó pár nõgyógyásszal volt dolgom az elmúlt 15 évben (fizetõssel is), egyik sem küldött vérvételre. Tapintással megnézi a méhedet, kenetet vesz (rákszûrés), aztán ír valamit. Ha nem válik be, visszamész, ír egy másikat. Ha jó doki, a melledet is megnézi, ha nem, akkor kérd.
Engem se küldött vérvételre, az egyik legkevesebb hormontartalmút írta fel. persze kenetvétel meg tapogatás volt.
Vérvétel a májfunckió ellenõrzésére kell. Ha vkinek nem jól mûködik a mája, nem szedhet fogamzásgátlót.

23 évesen most megyek először nőgyógyászhoz. Nem fog ezért megszólni az orvos? Nagyon félek, mégis, hogy működik egy vizsgálat?

Milyen ruhát vegyek fel? Esetleg vinni kell valamit? Meddig kell levetk?zni? Zokni cip? marad? Pisilni kell el?tte? Bocs,a hülye kérdésekért.

Legjobb válasz: Én magándokihoz mentem, 22 éves voltam, mikor elõször mentem. Megkérdezte, hogy elõtte voltam-e már nõgyógyásznál, mondtam, hogy nem, egy rossz szava nem volt. Viszont így részletesen elmagyarázott mindent, szóval szerintem azért nem árt a dokival közölni, már csak ezért is. Az SZTK-ban tudtommal nem kell fizetni.

Én magándokihoz mentem, 22 éves voltam, mikor elõször mentem. Megkérdezte, hogy elõtte voltam-e már nõgyógyásznál, mondtam, hogy nem, egy rossz szava nem volt. Viszont így részletesen elmagyarázott mindent, szóval szerintem azért nem árt a dokival közölni, már csak ezért is. Az SZTK-ban tudtommal nem kell fizetni.
Nem fog lecseszni, általában rá sem kérdeznek, hogy voltál-e már valaha (nics elõttük, hogy más városban nem-e voltál) szoknyát szoktam felvenni, hideg van, harisnya, ...öltözõ, bemész, bugyi, harisnya levesz, szoknya felhuz a székben ennél praktikusabb nincs rutinvizsgálat, csak kenetet vesz, ne félj...feldug egy csõrös akármit, hideg, de nem fáj vinni...tajkártya, személyigazolvány, lakcimkártya pisilni pisilj elõtte kérdezz nyugodtan még
A kérdező hozzászólása: Ja és nem magán dokihoz megyek, akkor is kell pénz adni a vizsgálatért?
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=punci&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1024.. A szûzhártya maradványai(ha az) az van, hogy teljesen eltakarja a hüvelybemenetet. Normális ez?
A kérdező hozzászólása: Neten nézegettem oldalakat, hogy mi lehet, sok dolgot találtam ami teljesen elrémített.:S A legjobb ha holnap elmegyek orvoshoz és õ megmondja ha van valami bajom.:(
teljesen normális, ennyi a panaszod, hogy nem látszódik nagyon a hüvelybemeneted?????? ez nem panasz ettõl függetlenül egy 23 éves, szexuális életet élõ nõnek évente 1 nõgyógyászati vizsgálat minimum kell - csináltass rákszûrést!
A kérdező hozzászólása: Igen, csak most, hogy készülök elmenni nézegettem neten dolgokat, és a frászt hozta rám néhány írás.:S Lehet, hogy hüvelydaganat, meg ilyeneket olvastam. Mindenképpen elmegyek, fõleg most már, mert nagyon megijedtem, nehogy legyen valami komolyabb bajom.
édes istenem, semmi bajod nincs, csak félsz a nõgyógyásztól, erre kitalálsz mindenféle baromságot - nem esz meg a nõgyógyász: http://www.timmermann.hu/index.php?m=nogyogyaszati_vizsgalat..
Bolondka vagy:) Mindenképp menj el orvoshoz, ha már nemi életet élsz, de amiatt ne parázz, hogy nem látszik a lyuk. Senkinek nem látszik (akinek nem toltak fel elõtte egy 10 cm átmérõjû tárgyat...). A hüvelyfal összefekszik, ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: És tapintásra milyennek kell lennie? Mert nekem nem teljesen sima.
Elõször mész, szégyellõs vagy, miért nem keresel nõi nõgyógyászt??
15:17 "Számomra ez rettentõen kellemetlen, mert nagyon szégyenlõs vagyok." Hát elég sokan így vagyunk ezzel... Meg kellene próbálnod egy nõi dokit találnod, ma már nem lehetetlen ez! Pláne, ha nem is égetõen szükséges az elmenetel, akkor nézz körül elõbb!
Ne izgulj! Kellemetlen valóban, de nem elkerülhetõ. Sajnos. Keress olyan dokit, akit ismerõsöd ajánl, esetleg. A vizsgálat közben is bármikor, ha úgy érzed, hogy valami nem ok, azonnal abbahagyhatod és kereshetsz másik orvost. Már az elötte lévõ beszélgetés is sokat elárulhat a dokiról és nyugodtan mondhatod, hogy inkább majd máskor jössz... És lehet mást keresni! Szerintem a nõi doki a jobb, ha találsz...
A kérdező hozzászólása: Elmentem ma, SZTK-ban voltam, és nem volt jó tapasztalatom az orvossal, viszont anyukám orvosa nem volt bent, és izgultam, hogy mi lehet a baj. Gyulladásban van a hüvelyem ezért éreztem úgy, hogy megvan dagadva. Nem részletezett semmit, újságot olvasott... Kellemetlen volt, és többet ahhoz az orvoshoz nem is megyek, de legalább megtudtam mi a bajom.:S
Legalább túl vagy rajta és most már nem izgulsz annyira.... Változatlanul az a véleményem, hogy nõi dokit próbálj találni az talán empatikusabb, hiszen õ is nõ és talán a terpesztés is kevésbbé kínos...
A kérdező hozzászólása: Nem szexnél, hanem úgy általában, meg valami a hüvelyemnél lehet gond, mert a hüvelybemenet így néz ki, meg van amikor nem is látszódik a nyílás.:S http://www.google.hu/imgres?q=punci&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1024..
na jó, de konkrétan hogyan jelentkezik ez? szex közben szûknek érzed magad? nedves vagy eléggé?
Ha nemi életet élsz már, akkor elõtte el kellett volna menned. Ha volt valami panaszod akkor egyértelmû, hogy azonnal el kell menni, ha nem volt semmi baj, akkor nem gond, hogy nem mentél. Egyszerre nem kell meztelenre vetkõznöd, csak ha pl. alul vizsgál, akkor csak a bugyit és nadrágot kell levenni, utána felöltözhetsz. Ha a melled vizsgálja, akkor pedig csak felül kell levenni mindet. Zokni maradhat.
Ja és ha magán dokihoz mész, akkor bizony fizetni kell!
A kérdező hozzászólása: SZTK-ba megyek.
ott elvileg nem kell fizetni ha van hosszú pólód, azt vedd fel, vagy bõ szoknyát, azt elég felhajtani pisilni nem muszáj, csak ha kell pisilned viszont illik elõtte otthon megfürödni amit kérdezni fog: mikor jött meg elõször és mikor volt az utolsó menzeszed ha szûz vagy, feltétlenül szólj, még ha nem kérdezi, akkor is - és még vizsgálat elõtt
Ne mondd meg, hogy most vagy elõször, és nem fogja tudni. Valóban szoknyát vegyél fel, így nem állsz ott meztelenül. Személyit vigyél, meg TAJ kártyát.
A kérdező hozzászólása: Amikor bemegyek megkérdezi mi a panaszom? Annyi lenne a problémám, hogy szerintem túl szûk a hüvelyem, azt hogy mondjam el neki? Lehet ez valami betegség miatt? Nem vagyok már szûz.
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy nem kell elvileg fizetni, de illik?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!:) Holnap megyek, de már jó ideje készülök!Számomra ez rettentõen kellemetlen, mert nagyon szégyenlõs vagyok.
Nem hiszem, hogy "illik". Én soha nem fizetek az SZTK-ban, sem semmilyen állami ellátásban. Ha fizetni akarok, akkor magánhoz megyek.
a hüvelyed nem lehet túl szûk, ott egy gyerek is kifér.... milyen panaszod van?
A kérdező hozzászólása: Komolyan ez a panaszom, más nincs.
nedvesedsz eléggé? elõjáték van?
próbálj ismerõs orvoshoz járni, úgyis elég kellemetlen.... szerintem is nõ az igazi, ha találsz... De a lényeg az, hogy túl vagy rajta és szakadjon meg a bunyevác dokija, úgyse mész hozzá többé!!

Novynette fogamzásgátlót írt fel a nőgyógyászom. Most fogok először szedni. Lenne valami hozzáfűznivalótok a készítményhez? Árban mennyibe kerül? Jelentős súlygyarapodás várható tőle?

Legjobb válasz: Sok évig én is ezt szedtem,nekem bevállt akkoriban.Nem volt súlygyarapodás és mellékhatás sem.ez egy elég jó fogamzásgátló.Az árát sajnos nem tudom,de gondolom két három ezer forint lehet kb.

Sok évig én is ezt szedtem, nekem bevállt akkoriban.Nem volt súlygyarapodás és mellékhatás sem.ez egy elég jó fogamzásgátló.Az árát sajnos nem tudom, de gondolom két három ezer forint lehet kb.
szia, én is ezt szedem lassan 3hónapja. Hát különösebb gondom nincs vele, súlygyarapodás abszolút nincs (max az az 1 kg), eleinte mig szokta a szervezetem voltak apróbb rosszullétek, néha émelygett a gyomrom, de ez kibirható. Ezek most már csak néha akkor jelentkeznek, mikor megjön a mensim. De ezek ugye olyan dolgok, h embere válogatja, lehet neked semmi mellékhatás nem lesz. de ha nem válik be, akkor lecserélheted :) sok sikert...
én is ezt szedem már lassan 7 hónapja nekem bevált szerintem egy nagyon jó gyógyszer sajnos árban már nem mondható ez mert 6500 Ft a három havi sajnos !!sok ismerõsöm ezt szedte és nem volt vele semmi problémájuk mint ahogy nekem se :)

Most fogok menni először nögyogyászhoz h megnézze minden rendben van e meg hogy fogamzásgátlot irassak. Mire számithatok?

Legjobb válasz: Ha magánorvoshoz mész, akkor elõször leül, beszélget veled, hogy mikor volt az legutóbbi mensid, van-e szexuális kapcsolatod, majd kéri, hogy megvizsgálhasson. Az ujjával kitapintja a méhet és felöltözhetsz. :-) Ha a körzetihez mész akkor megkérdi mit akarsz benyúl és vesz kenetet meg felírja amit akarsz. :S

Ha magánorvoshoz mész, akkor elõször leül, beszélget veled, hogy mikor volt az legutóbbi mensid, van-e szexuális kapcsolatod, majd kéri, hogy megvizsgálhasson. Az ujjával kitapintja a méhet és felöltözhetsz. :-) Ha a körzetihez mész akkor megkérdi mit akarsz benyúl és vesz kenetet meg felírja amit akarsz. :S
A kérdező hozzászólása: Magánorvoshoz megyek.Nem bizom akárkire:) és mivan akkor ha folyásom van és valami nincs rendben mit csinál velem?
Ha nem természtes a folyásod, tehát valamilyen betegséged van, akkor miután megvizsgált, ír fel gyógyszert, és kiír egy kontroll idõpontot.
Egy jó tanács: pisilj, mielõtt bemész! Ha van folyásod, megkérdezi viszket e, csíp e...stb. Esetleg elküldi tenyésztésre. Ugyanaz, mint rákszûrésnél: hüvelynyílást egy kicsit kitágítja vmi izével (bocs, de nem tudom a nevét), ez nem fáj, csak általában hideg, aztán egy pálcikával hüvelykenetet vesz, kiveszi azt a valamit, és kész. Mindezt kézi vizsgálat után: Felnyúl a hüvelyedbe, és a másik kezével a hasadat nyomkodja (mindig egymás alatt-fölött vannak a kezei, csak az egyik kint, a másik bent), hogy megnézze, minden ok e a méheddel! Sok sikert! :o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!