Találatok a következő kifejezésre: Most fogok egy westit (2 db)

Hogy csináljátok. Most fogok szülni és van egy westi kiskutyusunk. Mikortol szabad oda engedni illettve majd simogatni a babámnak?

Legjobb válasz: Én is kutya mellé szültem (sõt már én is úgy születtem, hogy volt kutyánk). Én mikor hazavittem a kórházból a babát engedtem a kutyának, hogy megnézze, megszaglássza. Nem akartam, hogy a kutya úgy érezze, hogy õt most hanyagolom vagy, hogy a babát valami kellemetlen dologgal kösse össze. Mindent ugyan úgy csináltam a kutyával mint elõtte, ahhoz is ragszkodtam, hogy csak ketten sétáljunk mint régen. Elsõ idõben úgyse tudja még megsimogatni a baba a kutyát. Mikor elkezdett érdeklõdni akkor már engedtem neki. De inkább csak nézte és vigyorgott neki, megsimogatni sokáig nem szerette.

Én is kutya mellé szültem (sõt már én is úgy születtem, hogy volt kutyánk). Én mikor hazavittem a kórházból a babát engedtem a kutyának, hogy megnézze, megszaglássza. Nem akartam, hogy a kutya úgy érezze, hogy õt most hanyagolom vagy, hogy a babát valami kellemetlen dologgal kösse össze. Mindent ugyan úgy csináltam a kutyával mint elõtte, ahhoz is ragszkodtam, hogy csak ketten sétáljunk mint régen. Elsõ idõben úgyse tudja még megsimogatni a baba a kutyát. Mikor elkezdett érdeklõdni akkor már engedtem neki. De inkább csak nézte és vigyorgott neki, megsimogatni sokáig nem szerette.
Nekünk cicánk van. Most 7 hós a babó, és most kezdte el érdekelni, hogy meg is fogdozza a cicát, ne csak vigyorogjon rá. Persze mindig ott vagyok vele, nehogy megtépje szegény dögit, és utána megyünk kezet mosni. Úgy akarom szoktatni, hogy mindig mosson kezet a cica-simi után.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.Tanulságos számomra:)
bocsi nem tudok sokat de egyet mégis.:sose hagyd cserben ha baj van!
Amikor elhozod a kutyát, kell hogy legyen nyakörv és póráz, de ekkora kutyára inkább hámot adnék.Ha csak kb.8 hetesen hozod el, akkor akár ölben is haza viheted.Otthon legyen tálkája víznek és az élelemnek.Ki kell jelölni a helyét is ahová tehetsz kutyaágyat, vagy vastagra hajtott takarót.Ahonnan elhozod, kérdezd meg hogy mit evett, és néhány napig azt kapja az új otthonában is.Tudd meg milyen oltásokat kapott eddig, és ami hiányzik állatorvosnál kapja meg.Ha ezek megvannak már sok dolog nem hiányzik, a legfontosabb:szeretni szeretni és szeretni õket!
Csak olyat tegyél vele, ami Neked is jó lenne!!! Érdemes venni olyan könyvet, ami a fajtáról ad tudnivalókat! Lehet olyat kapni, ami nem vastag és nem drága, a lényeg benne van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!