Találatok a következő kifejezésre: Most fogok 3 hónap múlva és (2 db)

Most fogok érettségizni 3 hónap múlva és még nem dolgoztam. 13 hetes terhes vagyok. Milyen támogatás fog nekem járni és az mennyi?

Legjobb válasz: az alapellátás az alanyi jogon jár bár az azt hiszem 20000ft.utánna a családi kb12000ft,megy egyszeri baba kelengye pénz.azt hiszem.

az alapellátás az alanyi jogon jár bár az azt hiszem 20000ft.utánna a családi kb12000ft, megy egyszeri baba kelengye pénz.azt hiszem.
Szia! A szülés után egyszer anyasági támogatás, összege 64.125 Ft, a szülés után GYES a gyermek 3 éves koráig, jelenleg havonta 24.824 Ft, és a családi pótlék havonta, összege 11.700 Ft. Ezek minden évben néhány forinttal emelkednek, ahogy a minimálbér, minimálnyugdíj is, ezek 2007-es adatok.
Igen ezek a helyes adatok, én is ugy tudom ennél többet nem kapsz, de esetleg az önkormányzaton érdeklõdhetsz még szociális alapon jár e valami..nekem a védõnõ javasolta.
Nézd meg az oep. hu-t! Én azt olvastam a honlapjukon, hogy aki még nem dolgozott, de nappali tagozaton folytatja a tanulmányait az TGYÁSra és GYEDre is jogosult, méghozzá a mindenkori minimálbér 2x-ét alapulvéve!!!!!!

Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!