Találatok a következő kifejezésre: Most fogok 3 hónap múlva (4 db)

Most fogok érettségizni 3 hónap múlva és még nem dolgoztam. 13 hetes terhes vagyok. Milyen támogatás fog nekem járni és az mennyi?

Legjobb válasz: az alapellátás az alanyi jogon jár bár az azt hiszem 20000ft.utánna a családi kb12000ft,megy egyszeri baba kelengye pénz.azt hiszem.

az alapellátás az alanyi jogon jár bár az azt hiszem 20000ft.utánna a családi kb12000ft, megy egyszeri baba kelengye pénz.azt hiszem.
Szia! A szülés után egyszer anyasági támogatás, összege 64.125 Ft, a szülés után GYES a gyermek 3 éves koráig, jelenleg havonta 24.824 Ft, és a családi pótlék havonta, összege 11.700 Ft. Ezek minden évben néhány forinttal emelkednek, ahogy a minimálbér, minimálnyugdíj is, ezek 2007-es adatok.
Igen ezek a helyes adatok, én is ugy tudom ennél többet nem kapsz, de esetleg az önkormányzaton érdeklõdhetsz még szociális alapon jár e valami..nekem a védõnõ javasolta.
Nézd meg az oep. hu-t! Én azt olvastam a honlapjukon, hogy aki még nem dolgozott, de nappali tagozaton folytatja a tanulmányait az TGYÁSra és GYEDre is jogosult, méghozzá a mindenkori minimálbér 2x-ét alapulvéve!!!!!!

Idén szeretnék használt autót venni készpénzért. Ebben a nagy válságban hogyan fognak változni az árak, pl.2-3 hónap múlva ugyanaz az autó amit kinéztem olcsóbb lehet? Érdemes várni, vagy most vágjak bele a vásárlásba?

Legjobb válasz: Már most is olcsóbban tudsz vásárolni. Hisz nagyon vissza van esve az autó eladás a használt piacon is. A kereskedõk örülnek, hogy megszabadulhatnak az autóktól.

Már most is olcsóbban tudsz vásárolni. Hisz nagyon vissza van esve az autó eladás a használt piacon is. A kereskedõk örülnek, hogy megszabadulhatnak az autóktól.
Persze, olcsóbb lehet, de akkor már nem ugyanaz az autó, hanem 2-3 hónappal öregebb. Ha megvan rá pénz nyugodtan vedd meg most

Szerintetek jó ötlet? Bátyámnak most lesz az első gyereke 3 hónap múlva fog szülni a sógornőm.

Arra gondoltam hogy hogy a gyerek szobát én segíteném szóval mindent megvennék nekik. Ajándék lenne a babának.. Vagy mibe támogassam? Köszönöm a válaszokat!. 25L

Legjobb válasz: Hát ha megteheted, akkor miért ne. de beszéld meg velük, nehogy más elképzelésetek legyen.

Hát ha megteheted, akkor miért ne. de beszéld meg velük, nehogy más elképzelésetek legyen.
Hû, hát akkor Neked nagyon jól megy, hiszen egy gyerekszoba nem két fillér. Amúgy szerintem nagyon jó ötlet -amennyiben anyagilag könnyen megteheted, és nem vered magad adósságba emiatt!
Húúú, ez nagyon szép gesztus! Biztos fognak neki örülni, ettõl jobb ötletet nem is lehet kitalálni! Én is segítettem a hugomat, amikor szült, de mindent nem tudtam neki megvenni. Szuper csaj vagy!
kérdezd meg a sógornõdet, mire lenne szüksége még a babónak a szobába
A kérdező hozzászólása: hát megbeszélném velük mindenféle képen nem verném adóságba magam mert kint dolgozók külföldön...
Gratulálok az ötletedhez, ez egy nagyon szép gesztus. Ha lehet, szerintem úgy oldjátok meg, hogy keten menjetek el a sógornõddel vásárolni, és azért engedd, hogy inkább õ válasszon. :) Igy biztos örülni fognak.


Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!