Találatok a következő kifejezésre: Most fogok 3 hónap (32 db)

Lassan már fél éve kondizok, ez idõ alatt feljött egy kis zsír is ezért elhatároztam hogy most 2-3 hónapon át diétázni fogok. Szerintetek érdemes lenne zsírégetõt szedni?

Azért kérdezem,mert nemigazán sok az a zsír ami feljött,és ha nem muszáj akkor nem szeretnék zsírégetõt szedni(még mielõtt valaki azt írná,hogy nem a zsírégetõ a fontos diéta alatt hanem a kaja,azzal tisztában vagyok)

Legjobb válasz: Nem érdemes..ha te is tisztában vagy azzal, hogy az étrend a fontos akkor meg fõleg nem! Szálkásító diéta.. :)

Nem érdemes..ha te is tisztában vagy azzal, hogy az étrend a fontos akkor meg fõleg nem! Szálkásító diéta.. :)
Ezek a zsírégetõknek titulált tápkiegek is max 1-2%-ot ha segítenek, szóval ne költs rá, enélkül is lehet jó formát összehozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Két hete voltam kaparáson, mivel a 7hétben a baba meghalt. Az orvos szerint most várnunk kell 3 hónapot és aztán lehet újra próbálkozni. Van valakinek hasonlo tapasztalata? Sikerulni fog teherbeesnem és kihordani egy egészséges babát?

Egy kislányom már van, ha ez jelenthet valamit, mert az orvos szerint az a jobbik eset, ha már van egy gyerekem.

Legjobb válasz: persze, hogy sikerülni fog. használd ki a köv. 3 hónapot és kapcsold ki a témát... :) ismerõsnél három hónap lejártával jött a baba rögtön és semmi baj nincs vele :)

persze, hogy sikerülni fog. használd ki a köv. 3 hónapot és kapcsold ki a témát... :) ismerõsnél három hónap lejártával jött a baba rögtön és semmi baj nincs vele :)
Nekem 7 hete volt missedem, 9 hetes voltam! Nekünk is 3 hónapot mondtak, vagyis 3 ciklust! Mindenki azt mondja, hogy ugyan olyan esélyel lehet kihordani a babát mintha mi sem történt volna! Biztos sikerülni fog legközelebb is teherbe esni, kinek egybõl, kinek kicsit késõbb! Sajna nekem elsõ baba lett volna! Sajnálom ami veled történt! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: ma 11:24 - nagyon sajnálom és köszönöm a választ. Majd én is szorítok nektek!

Homeopatias szereknek fogzasra mikor jon meg a hatasuk? 3 napja adom a chamomilla 15ch, de semmit sem vettem eszre, most 7 honapos a kislanyom es mar 3 honapja a fogzas jelei jelentkeznek nala, de fog meg sehol.

Legjobb válasz: Akkor jó a chamomilla ha az az alkati szere. Túl sokáig nem szabad alkalmazni mert az ellenkezõ hatást váltja ki. Bemásolok egy oldalt ahol olvasgathatsz errõl, a tünetek alapján válassz szert. A lányomnak 3,5hónaposan indultak meg a fogak, de csak most 9,5hónaposan jöttek ki egyszerre 6. Viburcol kúpot, osanitot és pulsatillát használtunk, a chamomilla nekünk sem volt jó. Azt is tudni kell, hogy a homeós szerek elõször erõsítik a tüneteket 2-3napig, majd csak utána javul a dolog ha jó a szer. Próbálj meg mást is. http://www.newgreenways.net/homeopatia/chamo.htm http://www.newgreenways.net/homeopatia/osanit.htm

Akkor jó a chamomilla ha az az alkati szere. Túl sokáig nem szabad alkalmazni mert az ellenkezõ hatást váltja ki. Bemásolok egy oldalt ahol olvasgathatsz errõl, a tünetek alapján válassz szert. A lányomnak 3, 5hónaposan indultak meg a fogak, de csak most 9, 5hónaposan jöttek ki egyszerre 6. Viburcol kúpot, osanitot és pulsatillát használtunk, a chamomilla nekünk sem volt jó. Azt is tudni kell, hogy a homeós szerek elõször erõsítik a tüneteket 2-3napig, majd csak utána javul a dolog ha jó a szer. Próbálj meg mást is. http://www.newgreenways.net/homeopatia/chamo.htm http://www.newgreenways.net/homeopatia/osanit.htm

A Bal oldali lapát fogamat betömték 2 éve és 3 hónapja kijött a tömés belöle ré 1 hónapra kitört a fogambol egy 2-3 mm rész és most nagyon rosszul néz ki mit lehet vele csinálni? A Többi lent

A többi fogam alapbol sárgás szín? nem az a Hófehét, hogyha ea fogaimra tenének pl: koronát akkor hogy néznék ki hófehér korona sárgás fogak, vagy a koronákbol vannak különböz? színek? tudom nincs jól meg értelmezve a kérdésem b ocsi : (

Legjobb válasz: Korona készítésénél tudsz egy színskálából választani, úgyhogy ugyanolyan színût érdemes mint a fogad csináltatni. Esetleg egy árnyalattal fehérebbet is szoktak.

Korona készítésénél tudsz egy színskálából választani, úgyhogy ugyanolyan színût érdemes mint a fogad csináltatni. Esetleg egy árnyalattal fehérebbet is szoktak.
A kérdező hozzászólása: értem, és körübelül hány Forintba kerül egy Korona? mert halottam olyat is hogy amíg tanuló vagyok addig ingyenes a fogászat
Nem biztos, hogy korona kell. Lehet hogy betudja még tömni. Keress egy szakmájához értõ fogorvost. Én nyáron csináltattam meg az összes fogamat. Nagyon rossz állapotban voltak. Nekem volt kettõ fogam amit tömött és ragasztott.
Menj el fogorvoshoz, és kérdezd meg. Az semmibe sem kerül.

Most vagyok túl az elsõ sikertelen lombik utan, és majd 3 hónap utan tudok ujra menni, van fagyasztott petesejt! Az lenne a kérd. ésem hogy mûködik ez mit fognak csinálni, meg ilyenek!?

Legjobb válasz: Fagyi beültetésre nem kell kivárni a 3 hónapot ha fizeted. Megéri fizetni mert így nem úszik el a támogatott lombik és nem túl drága. Valszeg kapsz egy minimális stimut. Tüszõrepedés után annyi napal lesz beülti, ahány naposak az embriók.

Fagyi beültetésre nem kell kivárni a 3 hónapot ha fizeted. Megéri fizetni mert így nem úszik el a támogatott lombik és nem túl drága. Valszeg kapsz egy minimális stimut. Tüszõrepedés után annyi napal lesz beülti, ahány naposak az embriók.
A kérdező hozzászólása: ezt nem ertem, hogy nem uszik el a tamogatott lombik....miert kell erte fizetni? 5 ingyenes!
Szia! Nem, én úgy tudom, hogy intézettõl függ, valahol a fagyasztott lombik is beleszámít az ötbe. Én is olyan helyre járok, ahol csak a friss beültetéseket számolják bele, a fagyasztott amolyan "bónusz" lehetõség - õk mondták így. Fagyasztott lombiknál nem kell kivárni a három hónapot, lehet már a következõ menzesznél menni, én is így megyek júliusban fagyasztottra, mert a mostani nem sikerült. Szorítok Neked!
Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan, nekem már ez az ötödik fagyasztott lesz - sajnos.
Úgyhogyha kifizeted a fagyasztott beültetést, akkor az nem számít bele az 5-be és több lehetõséged marad.
A teljes lombik eljárás stimuval, petesejt leszívással alapból fél milla, vagy több, attól függõen, hogy milyen egyéb eljárásokat alkalmaznak még pluszban. A fagyasztottnál csak a beültetés van és kb 100ezer forint az ára. Érdemes azt inkább kifizetni, hogy megmaradjon a támogatás a teljes lombikokra. Nekem a fagyasztott beülti erõsen hasonlított az inszemre : enyhe stimu (clostival, hogy biztosan legyen peteérés), tüszõrepi, majd két nap múlva beültetés. Beülti elõtti napon be kellett telefonálni, hogy felébredtek-e az embriók. Kb ennyi. :-)
A kérdező hozzászólása: koszi csajok a valaszokat

Most jött meg másodszor és a 33. napon ez mindig így lsz hogy a 3. napon fog megjönni? Gyébként az első óta 3 hónap szünet volt

Legjobb válasz: 33.napon fog megjönni ez mindig így lesz?egyébként bocs az írás miatt

A kérdező hozzászólása: 33.napon fog megjönni ez mindig így lesz?egyébként bocs az írás miatt
Na most ezt a 33 napot nemigazán értem, ha eltelt három hónap:S De az biztos, hogy nem mindig így fog megjönni, szerintem sok kell még ahhoz, hogy beálljon neked.

Üdv Az lenne a problémám hogy januárban beadtam a kérelmem az árvasági miatt és most március végén vagy április elején jött a papír hogy megkapom és most 12-én gondolom jönni fog csak most egyben visszamenõleg is utalják az a 3 hónapot?

Legjobb válasz: a levélben nincs benne a dátum, hogy melyik naptól folyósítják? tehát melyik napot veszik figyelembe? vagy van jelzés arról, hogy pl a jan 22-én benyújtott kérelme alapján... szóval van a levélben bármilyen dátum? (nem a levél alján levõre gondolok, hogy õk mikor írtak)

a levélben nincs benne a dátum, hogy melyik naptól folyósítják? tehát melyik napot veszik figyelembe? vagy van jelzés arról, hogy pl a jan 22-én benyújtott kérelme alapján... szóval van a levélben bármilyen dátum? (nem a levél alján levõre gondolok, hogy õk mikor írtak)
A kérdező hozzászólása: Amit dátumot néztam az az hogy január 23-án adtam be és 27-tõl kezdték el intézni ez számít ?
12. e szombat, szóval 11 én fog jönni, alig várom több mint két éve igényeltem meg, és most fogom meg kapni vissza menõleg
#2 igen

Vettem egy Acanthoscurria geniculata és már 3 hónapja meg van és volt egy kis étvágya de most nem eszik semmit csak iszik. A potrohja meg kopaszodik haverom szerint vedleni fog, ha igen akkor meddig tart és és utána érzékeny lesz e?

Legjobb válasz: Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.

Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.
A kérdező hozzászólása: kösz
A potrohán lévõ világos folt elkezd besötétedni (feketedni)), akkor fog vedleni a geni! A vedlésrõl hasznos infók: http://madarpok.hunhost.info/index.php?option=com_content&vi..
Ha szoptatsz, akkor normális, hogy nem állt még be rendesen.
A kérdező hozzászólása: már jó rég nem szoptatok

Most lettem 50 éves, tombolnak a hormonok, vagy 3 hónapja, és megörültem, jó kedvű lettem, állandóan a szex a központ az agyamban, még régen vissza fogott voltam. Akkor most mi van? Meddig fog ez tartani? Mit csináljak?

Állandóan nevetek,ez jó,a férfiakra gondolok állandóan, van barátom,de nem elég. Biztos a hormonok játéka ,sose voltam ilyen.

Legjobb válasz: "van barátom" ez elég gyanús és könnyen kivehetõ h kamu kérdés... Am te vagy az Juli?

"van barátom" ez elég gyanús és könnyen kivehetõ h kamu kérdés... Am te vagy az Juli?
kamu
én is folyton dugnék 48éves nõ vagyok:) )))))
Sok perverz szemtelen fiatal...
magdi anyus ezért baszatál 1 szajtot a lépcön
Írj privátban, és megbeszéljük a továbbiakat ;) 25f
Ica néni? :D
Kati néni ? :O :O
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu , és nem vagyok Juli, attól félek, mi lesz ha majd letargiába esem. Van aki megõrül, hangulat változások , jönnek , mennek.
oszt melyikkel kefélt a Juli?
te vagy az juli? hát ez jó volt:D ja ha tényleg te vagy az juli akkor az andrissal keféljél ne a testvérével oké?
az öreg milf asszony xD
És van kivel, kedves utolsó? Puncid milyen fazonban hordod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!