Találatok a következő kifejezésre: Most fogok 3 hónap (29 db)

Két hete voltam kaparáson, mivel a 7hétben a baba meghalt. Az orvos szerint most várnunk kell 3 hónapot és aztán lehet újra próbálkozni. Van valakinek hasonlo tapasztalata? Sikerulni fog teherbeesnem és kihordani egy egészséges babát?

Egy kislányom már van, ha ez jelenthet valamit, mert az orvos szerint az a jobbik eset, ha már van egy gyerekem.

Legjobb válasz: persze, hogy sikerülni fog. használd ki a köv. 3 hónapot és kapcsold ki a témát... :) ismerõsnél három hónap lejártával jött a baba rögtön és semmi baj nincs vele :)

persze, hogy sikerülni fog. használd ki a köv. 3 hónapot és kapcsold ki a témát... :) ismerõsnél három hónap lejártával jött a baba rögtön és semmi baj nincs vele :)
Nekem 7 hete volt missedem, 9 hetes voltam! Nekünk is 3 hónapot mondtak, vagyis 3 ciklust! Mindenki azt mondja, hogy ugyan olyan esélyel lehet kihordani a babát mintha mi sem történt volna! Biztos sikerülni fog legközelebb is teherbe esni, kinek egybõl, kinek kicsit késõbb! Sajna nekem elsõ baba lett volna! Sajnálom ami veled történt! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: ma 11:24 - nagyon sajnálom és köszönöm a választ. Majd én is szorítok nektek!

Homeopatias szereknek fogzasra mikor jon meg a hatasuk? 3 napja adom a chamomilla 15ch, de semmit sem vettem eszre, most 7 honapos a kislanyom es mar 3 honapja a fogzas jelei jelentkeznek nala, de fog meg sehol.

Legjobb válasz: Akkor jó a chamomilla ha az az alkati szere. Túl sokáig nem szabad alkalmazni mert az ellenkezõ hatást váltja ki. Bemásolok egy oldalt ahol olvasgathatsz errõl, a tünetek alapján válassz szert. A lányomnak 3,5hónaposan indultak meg a fogak, de csak most 9,5hónaposan jöttek ki egyszerre 6. Viburcol kúpot, osanitot és pulsatillát használtunk, a chamomilla nekünk sem volt jó. Azt is tudni kell, hogy a homeós szerek elõször erõsítik a tüneteket 2-3napig, majd csak utána javul a dolog ha jó a szer. Próbálj meg mást is. http://www.newgreenways.net/homeopatia/chamo.htm http://www.newgreenways.net/homeopatia/osanit.htm

Akkor jó a chamomilla ha az az alkati szere. Túl sokáig nem szabad alkalmazni mert az ellenkezõ hatást váltja ki. Bemásolok egy oldalt ahol olvasgathatsz errõl, a tünetek alapján válassz szert. A lányomnak 3, 5hónaposan indultak meg a fogak, de csak most 9, 5hónaposan jöttek ki egyszerre 6. Viburcol kúpot, osanitot és pulsatillát használtunk, a chamomilla nekünk sem volt jó. Azt is tudni kell, hogy a homeós szerek elõször erõsítik a tüneteket 2-3napig, majd csak utána javul a dolog ha jó a szer. Próbálj meg mást is. http://www.newgreenways.net/homeopatia/chamo.htm http://www.newgreenways.net/homeopatia/osanit.htm

A Bal oldali lapát fogamat betömték 2 éve és 3 hónapja kijött a tömés belöle ré 1 hónapra kitört a fogambol egy 2-3 mm rész és most nagyon rosszul néz ki mit lehet vele csinálni? A Többi lent

A többi fogam alapbol sárgás szín? nem az a Hófehét, hogyha ea fogaimra tenének pl: koronát akkor hogy néznék ki hófehér korona sárgás fogak, vagy a koronákbol vannak különböz? színek? tudom nincs jól meg értelmezve a kérdésem b ocsi : (

Legjobb válasz: Korona készítésénél tudsz egy színskálából választani, úgyhogy ugyanolyan színût érdemes mint a fogad csináltatni. Esetleg egy árnyalattal fehérebbet is szoktak.

Korona készítésénél tudsz egy színskálából választani, úgyhogy ugyanolyan színût érdemes mint a fogad csináltatni. Esetleg egy árnyalattal fehérebbet is szoktak.
A kérdező hozzászólása: értem, és körübelül hány Forintba kerül egy Korona? mert halottam olyat is hogy amíg tanuló vagyok addig ingyenes a fogászat
Nem biztos, hogy korona kell. Lehet hogy betudja még tömni. Keress egy szakmájához értõ fogorvost. Én nyáron csináltattam meg az összes fogamat. Nagyon rossz állapotban voltak. Nekem volt kettõ fogam amit tömött és ragasztott.
Menj el fogorvoshoz, és kérdezd meg. Az semmibe sem kerül.

Most jött meg másodszor és a 33. napon ez mindig így lsz hogy a 3. napon fog megjönni? Gyébként az első óta 3 hónap szünet volt

Legjobb válasz: 33.napon fog megjönni ez mindig így lesz?egyébként bocs az írás miatt

A kérdező hozzászólása: 33.napon fog megjönni ez mindig így lesz?egyébként bocs az írás miatt
Na most ezt a 33 napot nemigazán értem, ha eltelt három hónap:S De az biztos, hogy nem mindig így fog megjönni, szerintem sok kell még ahhoz, hogy beálljon neked.

Vettem egy Acanthoscurria geniculata és már 3 hónapja meg van és volt egy kis étvágya de most nem eszik semmit csak iszik. A potrohja meg kopaszodik haverom szerint vedleni fog, ha igen akkor meddig tart és és utána érzékeny lesz e?

Legjobb válasz: Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.

Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.
A kérdező hozzászólása: kösz
A potrohán lévõ világos folt elkezd besötétedni (feketedni)), akkor fog vedleni a geni! A vedlésrõl hasznos infók: http://madarpok.hunhost.info/index.php?option=com_content&vi..
Ha szoptatsz, akkor normális, hogy nem állt még be rendesen.
A kérdező hozzászólása: már jó rég nem szoptatok

Most lettem 50 éves, tombolnak a hormonok, vagy 3 hónapja, és megörültem, jó kedvű lettem, állandóan a szex a központ az agyamban, még régen vissza fogott voltam. Akkor most mi van? Meddig fog ez tartani? Mit csináljak?

Állandóan nevetek,ez jó,a férfiakra gondolok állandóan, van barátom,de nem elég. Biztos a hormonok játéka ,sose voltam ilyen.

Legjobb válasz: "van barátom" ez elég gyanús és könnyen kivehetõ h kamu kérdés... Am te vagy az Juli?

"van barátom" ez elég gyanús és könnyen kivehetõ h kamu kérdés... Am te vagy az Juli?
kamu
én is folyton dugnék 48éves nõ vagyok:) )))))
Sok perverz szemtelen fiatal...
magdi anyus ezért baszatál 1 szajtot a lépcön
Írj privátban, és megbeszéljük a továbbiakat ;) 25f
Ica néni? :D
Kati néni ? :O :O
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu , és nem vagyok Juli, attól félek, mi lesz ha majd letargiába esem. Van aki megõrül, hangulat változások , jönnek , mennek.
oszt melyikkel kefélt a Juli?
te vagy az juli? hát ez jó volt:D ja ha tényleg te vagy az juli akkor az andrissal keféljél ne a testvérével oké?
az öreg milf asszony xD
És van kivel, kedves utolsó? Puncid milyen fazonban hordod?
attól függ mennyi volt a fizetésed
csak ennyi munkaviszonyod van? Elötte nem volt? Én most szívtam meg, mert csak 28.500Ft-ot kapok, ivel az elsõ munkahelyemrõl rúgtak ki és nem volt meg az egy évem :S 2 hét kellett volna hozzá, így csak segélytz kaphatok, járadékot nem. Azt mondták a munkanélkülibe h 4 éven belül kell h legyen 365 napom, akkor már nem segélyt adnak
A kérdező hozzászólása: Bruttó 89500, 8 órában, most bruttó 39 ezer.
ha 200 napot dolgoztál hivatalosan, mindrõl van papírod, az adott évben (nemtudom) hogy adóbevallástól függ vagy az év tényleges elejétõl... de csak akkor kapsz támogatást a munkanélkülitõl ha 200 napot dolgoztál!

Missed ab után most telt el a 3-hónap szerintetek elsőre sikerülni fog? Kinek sikerült elsőre?

Legjobb válasz: Szia! Engem január 19-én mûtöttek. Március 14-én jött meg utoljára. Decemberben megszületett a kisfiunk. Ne izgulj, sikerülni fog!

Szia! Engem január 19-én mûtöttek. Március 14-én jött meg utoljára. Decemberben megszületett a kisfiunk. Ne izgulj, sikerülni fog!
Engem szeptember 5-én mûtöttek, november 25-én jött meg utoljára, következõ év szeptemberében pedig megszületett a kislányunk. Sikerülni fog neked is, sok sikert! :)
szia, nekem tavaly majusban volt egy vetélésem, és még most sem sikerült ujra teherbe esnem..:-(de neked azert sok sikert kivanok, hogy mihamarabb összejöjjön..
Szia! Tavaly májusban volt missed-em, nekünk hat hónapot mondtak, mivel a baba már 11 hetes volt.:( Szeptemberben kaptunk zöld utat, október még nem volt a hónapunk, viszont novemberben már meg is fogant a kicsikénk. Én már szeptember óta szedtem a Femibion800-at, lehet kicsit drága, de nekem ez vált be. Sok sikert!- és csak pozitivan!
Szia! Mi is 3 hónap múlva próbálkoztunk és egybõl összejött a Baba! Kívánom, hogy Nektek is elsõre sikerüljön! Egy gyönyörû 6, 5 hónapos kisfiú anyukája

Idén szeretnék használt autót venni készpénzért. Ebben a nagy válságban hogyan fognak változni az árak, pl.2-3 hónap múlva ugyanaz az autó amit kinéztem olcsóbb lehet? Érdemes várni, vagy most vágjak bele a vásárlásba?

Legjobb válasz: Már most is olcsóbban tudsz vásárolni. Hisz nagyon vissza van esve az autó eladás a használt piacon is. A kereskedõk örülnek, hogy megszabadulhatnak az autóktól.

Már most is olcsóbban tudsz vásárolni. Hisz nagyon vissza van esve az autó eladás a használt piacon is. A kereskedõk örülnek, hogy megszabadulhatnak az autóktól.
Persze, olcsóbb lehet, de akkor már nem ugyanaz az autó, hanem 2-3 hónappal öregebb. Ha megvan rá pénz nyugodtan vedd meg most

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!