Találatok a következő kifejezésre: Most fog a (2504 db)

Mennyi ideig mos fogat a hétfejű sárkány, ha eltöri a jobb kezét?

Legjobb válasz: ha én jobb kézzel kb. 3 percig mosok fogat és a sárkány is jobbkezes,de a bal kezét használja kb.. mondjuk 4.5x7,azaz 31 és fél percig.Más megoldás?:)

ha én jobb kézzel kb. 3 percig mosok fogat és a sárkány is jobbkezes, de a bal kezét használja kb.. mondjuk 4.5x7, azaz 31 és fél percig.Más megoldás?:)
De az se biztos, hogy a sárkány jobb kezes :P
Attól is függ mennyi lovagot evett aznap, és azok milyenek voltak, ha sok lábszár ragadt a fogai közé, akkor sokáig kell sikálnia, hogy szép fényesek legyenek. Ilyenkor gyakran elõfordul, hogy mire végez mind a 7 fejével, addigra már kezdheti elõröl... :)
A sárkányok szoktak fogat mosni?!
A sárkánynak nincs keze. Te Süsü!
A kérdező hozzászólása: De a fogorvosbácsi azt mondta, h legalább 10 percig kell fogatmosni.
Attól függ hogy adott-e már enni a tyúkoknak. meg hogy amikor elrepült a víziló köszönt-e . mert ha nem sokáig mert elmélázik közbe ezen.
szerintem csak lehel kettõt és leégnek a bacik :)

Ha nem mosunk fogat, a fogaink tönkremennek, ue? Akkor az ősembereknek kihullottak a fogaik 20 évesen?

Legjobb válasz: Hát szerintem húszévesen még nem hullott ki de nem is éltek olyan sokáig mint mi, a 40 éves már idõsnek számított.

Hát szerintem húszévesen még nem hullott ki de nem is éltek olyan sokáig mint mi, a 40 éves már idõsnek számított.
Mivel akkor még nem volt cukor csoki kóla miegymás, hát szerintem a fogaik is erõsebbek lehettek.
Igen, 20-25 évesen már hullottak ki a fogaik. De valóban akkortájt a "vének" voltak kb. negyvenévesek. Akkor még inkább állati életet éltek, tehát pl. amikortól fogamzóképes lett egy lány, nagyjából azonnal szült is, ugyanilyen korban egy fiú már vadászni járt, ami lássuk be, életveszélyes, tehát elõbb-utóbb valószínûleg az állat gyõzött és nem õ. A lényeg, hogy valóban korán elvesztették a fogaikat, csakhogy utána már nem éltek túl sokat, az átlagéletkor még sokáig 30 év körül volt.
Mindenki azt hiszi, olyan primitívek voltak, pedig ellenkezõleg, már az õskori ember is tisztította a fogait, különbözõ növényekkel és õrölt porral, ami a mai fogkrémekben is van.És igen, igaz, hogy akkoriban nem volt cukor, sem citromsav, ami felzabálja a fogainkat, sokkal egészségesebbek voltak, mint a mai emberek.
... és rágtak! nem kefíren, és parizeren éltek.
egyébként ha sokáig csak húson éltek, akkor kihullottak a fogaik

HOgy szoktassam át? Eddig csödben aludt, most fog a zajban?

Kislányom 14hós, csak ugy hajlandó aludni, ha siri csend és sötét van. Most elköltözünk egy sokkal zajosabb helyre (a mostani utcánkban egy nap 1 auto jár). Tegyek ba neki zenét alvás idejére, vagy meg fogja szokni anélkül is?

Legjobb válasz: Szerintem jobban jársz,és sok álmatlan éjszakától óvod meg magatokat,ha már most átszoktatod... A zene nem rossz ötlet,aztán idõvel hagyd bekapcsolva a tévét,akkor a sötétségrõl is "leszokik" és a villódzó fények egy idõ után már nem fogják zavarni.Legalábbis ha minden igaz.Persze az is lehet,hogy sosem fogja megszokni,a Párom 37 éves,de még a tévé ledje is zavarja ha aludni akar....

Szerintem jobban jársz, és sok álmatlan éjszakától óvod meg magatokat, ha már most átszoktatod... A zene nem rossz ötlet, aztán idõvel hagyd bekapcsolva a tévét, akkor a sötétségrõl is "leszokik" és a villódzó fények egy idõ után már nem fogják zavarni.Legalábbis ha minden igaz.Persze az is lehet, hogy sosem fogja megszokni, a Párom 37 éves, de még a tévé ledje is zavarja ha aludni akar....
Megértem a problémát. Mi egy hétig voltunk kórházban, itthon az én gyerekem is úgy alszik, hogy tök csönd van, különben õ is felébred, de a kórházban ez eleve ki van zárva. Mit mondjak, elsõ két éjjel pár órát aludt csak, rendre felébredt sírva, aztán két nap után megszokta, fáradt is volt, tehát aludt :) (én nem tudtam aludni, mert állandóan sírt valamelyik gyerek, neki már meg se kottyant :) ). Szerintem adj neki pár napot, és meg fogja szokni, ilyen korban talán még elég rugalmasak.


Az nagy baj ha csak este mosok fogat? A nyelveteket ti is szoktátok tisztítani?

Legjobb válasz: Az a célszerû, ha nyelvet is. Meg garatot, és orrlyukakat, lassan már azt is kitalálják a fogkrémreklámok! :D Napi kétszeri fogmosás az irányadó, legnagyobb hatás érdekében pedig minden étkezés után. Bár géntõl is függ, mennyire romlik a fogad, nem csupán annak okaként, hányszor mosol fogat...

Az a célszerû, ha nyelvet is. Meg garatot, és orrlyukakat, lassan már azt is kitalálják a fogkrémreklámok! :D Napi kétszeri fogmosás az irányadó, legnagyobb hatás érdekében pedig minden étkezés után. Bár géntõl is függ, mennyire romlik a fogad, nem csupán annak okaként, hányszor mosol fogat...
Legalább kétszer naponta moss fogat, de arra figyelj hogy ne rögtön étkezés után, hanem legalább fél órát várj utána, hogy a fogzománc ne károsodjon.Erre persze nem mindig van lehetõség, de ha van idõd érdemes betartani. :) A nyelv tisztításra itt egy cikk, hogy miért és hogyan kell tisztítani. Remélem tudtam segíteni. :) http://www.femina.hu/egeszseg/nyelvtisztitas

Pár napja nagyon kellemetlen a szájszagom, pedig reggel és este mosok fogat, a baj az, hogy már fogmosás után nem sokkal is érezhető a szag, ilyen problémám még sosem volt, a napokban jött elő. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Én annak idején valami ilyesmit olvastam, hogy gyomorproblémák okozhatják (persze lehet te nem is tudsz róla) vagy a fogkõ, vagy szuvas fog.

Én annak idején valami ilyesmit olvastam, hogy gyomorproblémák okozhatják (persze lehet te nem is tudsz róla) vagy a fogkõ, vagy szuvas fog.
Mandulakõ, ínygyulladás, reflux, stb.
Nyitott gyomorszáj. Ha kell tudok adni gasztroenterológus címet, õ kideríti mitõl van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap megyek fogorvoshoz, mert van 2 fogam amit tömni kell, emg az egyik alatt az ínyem is be van gyulladva. De ez a szájszag nem tudom, nekem jobban passzol a gyomorhoz, hogy onnan származik. Erre van vmi gyógyszer v ezt ki kell vizsgáltatni?

Óvodában hányszor és mikor mosnak fogat a gyerekek?

Legjobb válasz: Nálunk ebéd után. Késõbb nem tudom, mosnak-e még, mert a lányom nem alszik ott, ebéd után hazahozom.

Nálunk ebéd után. Késõbb nem tudom, mosnak-e még, mert a lányom nem alszik ott, ebéd után hazahozom.
Ebéd után mosnak mielõtt alszanak és ennyi, máskor nem.
Bocsánat az OFF-ért, de már kiscsoportba is?
Nálunk is ebéd után van fogmosás és már kiscsoportban.
Nálunk vegyes csoportok vannak és a fogmosás mindenkire vonatkozik, a háromévesre ugyanúgy, mint a nagyobbakra.
Nálunk is vegyes csoport van és mindenki mossa a fogát a kicsik is.Egyébként biztos, hogy mossák a sima kis csoportokban is, hiszen otthon is próbálkoznak már a fogmosással ennyi idõsen, legalábbis az én kisfiam már két éves kora óta mossa, több kevesebb sikerrel :) .

Most fogok a barátnőmmel lefeküdni elsőnek, mind a ketten szüzek vagyunk. Az lenne a kérdés hogy mire figyeljünk oda, mire vigyázzunk stb? 17f 15l

Legjobb válasz: legyen sok elõjáték ! puszilgassátok egymást, ölelgesd, hiszen te sem szeretnéd ha túl száraz lenne, és fájna neked is... valamint nem kell elsietni, jönni fog az magától :)

legyen sok elõjáték ! puszilgassátok egymást, ölelgesd, hiszen te sem szeretnéd ha túl száraz lenne, és fájna neked is... valamint nem kell elsietni, jönni fog az magától :)
Mindenképpen legyél figyelmes, és kellõképpen legyen benedvesedve a barátnõd.Ha igazán szeretitek egymást nem lesz gond. És ami a legfontosabb, a védekezés! Készüljetek fel alaposan, nehogy valami gond legyen(gumi szakadása, stb...)
azért vegyél fell 2-t
sok elõjáték, és figyeld, lehet, hogy nem mondja ki, hogy fáj, de a szemén akkor is látszik! sok sikert, tökjófej vagy, hogy ezt megkérdezed, és szerencsés a lány:) hajrá;)
A védekezés és a gyengédség a legfontosabb! Mellékes a hangulat és a zenei aláfestés. Egy pár gyertya vagy egy lávalámpa a szobában, ami ad egy kis fényt. Szóljon valami halk és lágy zene. Inkább legyen meleg, mint hideg. Ez utóbbit azért mondom, mert én nem tudok felizgulni ha fázok...
Arra hogy NE ÉRJ HOZZÁ!!! Ha még arra sem veszed a fáradságot, hogy átlapozd a net erre vonatkozó részeit, akkor mentsd meg azt a szegény lányt egy csúnya élménytõl!!!!
A legutóbbi hozzászóló egy picit bunkó volt, de rá se ránts! Az a lényeg hogy legyél vele nagyon gyengéd:)

Hányszor mos fogat a krokdil naponta?

:D

Legjobb válasz: Akarom mondani:krokodil. :)

A kérdező hozzászólása: Akarom mondani:krokodil. :)
te egy krokodil mániás vagy szerintem:D ha van olyan h krokodil fétis akkor tuti abban szenvedsz. bár nem tudom h létezik e ilyen fétis:P
-.- de neked az agyadra mentek a krokodilok . amúgy szerintem minden evés után fogatmos , úgyhogy naponta 10x
Négyésfélszer.
Jó, elismerem, elõször még egy kicsit vicces is volt egy ilyen krokodilos kérdés, tizedszerre még nagy nehezen elfogadhatónak minõsíthetõ, de most már szánalmas.
A krokodil ritkán eszik, de akkor sokat. Van valami madár, ami a korkodil kitátott szájából csipkedi a falatokat, a kroki hagyja. Egyfajta szimbiózis. Fogat másképpen aligha tisztít. Hogy mit is csinál? " a krokodílus a Nílus partján csücsül a farkán és spekulál"

Olyan, mintha a hüvelyem környékén tele lennék levegővel. Ez nyitott méhszájat jelent? Elvileg most fog a napokban megjönni. Így biztos nem vagyok terhes? Normális ez egyáltalán?

Már el?jöttek a szokásos tünetek, és valamikor mostanában kell megjönnie. Kb két napja érzem ezt a furcsa érzést, mintha leveg?buborékok keletkeznének amikor hirtelen leülök vagy felállok. Próbáltam kitapogatni, és tényleg olyan érzés, mintha valami lejjebb jött volna. (Ugye ebb?l nem lehet baj?) Igazából nem emlékszem, hogy volt-e már ilyen máskor miel?tt megjött (mondjuk erre nem is nagyon figyeltem eddig), de utánanéztem, és valahol azt írták, hogy ez lehet annak, hogy nyitott a méhszáj. Így már biztosan nem vagyok terhes? Meg fog jönni?

Legjobb válasz: miért nem tesztelsz egyet?

miért nem tesztelsz egyet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!