Találatok a következő kifejezésre: Most feküdtem a barátommal (38 db)

Le feküdtem a barátommal. Most mit tegyek? Nem tud róla senki . de nagyon félek

a szüleim olyanook h csak házasság után támogatják a szüzesség el vesztésség...mitt csináljak?? segitsetek

Legjobb válasz: Gyere hozzám

Gyere hozzám
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos váalszokat .. Amugy igen még nem vagyok 18 csak 16 ..:) ..
Szóhasználatodból ítélve 18 év alatti vagy. Szerintem ezen ne izgulj hiszen ha szeretitek egymást akkor ez természetes ez a szerelmetek kiteljesedés, vagyis ezen ne rágodj hogy elítélnek szüleid, hiszen mi lett volna ha betartod amit mondtak össze házasodtok és kiderül hogy srác impotens valami felé amihez elkötelezõdsz azt ki kell próbálni.
És te hogy gondoltad? Te mikor szeretted volna? Mikor megtörtént akartad? Jó volt? Szerelembõl volt?
Ha elég idõs vagy, akkor senkinek nem kell támogatnia, hogy elveszítsd a szüzességed. Így elfojtani egy gyerek szexualitását...
Semmit, ha jó volt:ismételjetek:
Hány évesek vagytok? Védekeztetek?
#6 Mert azt szereted? :D
hány éves vagy?
szilvásbuktát.
h vedekeztetek akk titok elfelejtitek megszunik a kapcs kesz. h nem akk te bajod en nem segithetek. egyebkent meg hol az eszed??? jezusom, figyu ez annyira elcseszett egy tortet amit leirtal h kezdem azthinni kamu.
Nem mondd el nekik, hány évesek vagytok?
tanulj meg helyesen írni
szard le
Mi köze a szüleidnek ehhez? Semmi. Ha rendesen védekeztek (nem esel teherbe), mért kéne az orrukra kötni? Én sem jelentettem be. Pedig én 19 évesen vesztettem el. Azóta se tudja senki a családból, hogy mikor is történt az elsõ:D Semmi közük hozzá. A férjem pl velem vesztette el a szüzességét, és elmondta utána az anyának, mert az rákérdezett:) De ha nem akarod, nem kell elmondani. Ez a TE magánügyed. 27/N

A barátom előtt, akivel már 4 éve együtt vagyok, nem feküdtem le senkivel. Most van egy srác a baráti körömben, aki nagyon tetszik, és lefeküdnék vele. Hogy győzzem le ezt az érzést?

Nagyon szeretem a barátom, de iszonyúan hajt a kíváncsiság, hogy milyen lenne mással, főleg azzal a bizonyos sráccal... Alig tudom elfojtani ezt magamban, főleg, hogy úgy érzem, a srácnak is tetszem. Nagyon utálom magam emiatt, mit csináljak?

Legjobb válasz: a) dugtatok, húú, ahh, vááá, , tyûû, bumm. Ribizliként nézel majd a tükörbe. (képletesen kell érteni, mert költõ akarok lenni majd egy szép napon talán) b) nincs az élmény, milyen lehetett volna, fenébe is. De megmaradhat a jogos büszkeséged (és a söröd, de ez nem biztos, hogy most teljesen idevág), hogy kemény voltál és jogosan lehetsz magadra büszke. Vigyázat, axiómát ont az ember: Az ember alapvetõen abban különbözik az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik a cselekedeteit, hanem a döntései.

a) dugtatok, húú, ahh, vááá, , tyûû, bumm. Ribizliként nézel majd a tükörbe. (képletesen kell érteni, mert költõ akarok lenni majd egy szép napon talán) b) nincs az élmény, milyen lehetett volna, fenébe is. De megmaradhat a jogos büszkeséged (és a söröd, de ez nem biztos, hogy most teljesen idevág), hogy kemény voltál és jogosan lehetsz magadra büszke. Vigyázat, axiómát ont az ember: Az ember alapvetõen abban különbözik az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik a cselekedeteit, hanem a döntései.
a kapcsolatot nem azért érdemes ápolni, mert a te kiválasztottad, jobb, mint bárki. Ez a megalománia és tévút. Lehet, hogy életed párja ott megy el melletted, te meg ezzel kínlódsz évek óta. DE. A saját döntésedet cáfolod meg, ami nincsen belsõkonfliktus nélkül. Ebbõl keletkezik a csupa frusztrált ember. Ha megtanulsz lemondani (mert az élet alapvetõen errõl szól) az ilyen kóbor vágyakról, akkor lehetsz boldog azzal is, akivel kínlódsz most éppen :)
Háhá, pacsizz én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Magamnak is nehéz bevallani hogy borzasztóan megszexelnék egy srácot, de mindig tartok a "másnapos érzéstõl". Felajánlotta hogy csináljuk titokban, de én magam miatt nem mennék bele, nem a barátom miatt. Tudom hogy cefetül érezném magam és nem lennék képes folytatni a kapcsolatom :) Ahhoz meg túl jó hogy csak úgy eldobjam Szóval hasznos dolgot nem adtam de nyújtom az együttérzésem. :D Szerintem nem éri meg eldobni a kapcsolatot ilyen miatt :)
Utolsó... Egy kapcsolat nem abból áll hogy együtt vagytok és nem jut eszedbe senki más azon kívül akivel együtt vagy... Pont az a lényeg hogy látod a többi lehetõséget is de nem élsz vele mert a saját kapcsolatod sokkalta jobb annál amit más nyújthat... -.- Attól hogy az ember kapcsolatban van még lehetnek kicsapongó gondolatai amennyiben ezek megmaradnak elméleti síkon... De ez csak az én véleményem ti biztos szemellenzõt hordotok míg jártok valakivel.
Lányok, el vagyok keseredve h ezt kell olvasnom. Én férfiként arra vágyok (nem szûzként) h ismét egy szeretõ barátnõre leljek, ti meg ilyen gondolatokkal éltek. Mi lesz így?
Ajánlom Plazmától a Baszni tudsz címû számot.
Utolsó, azért vannak ilyen gondolatai, mert csak egy pasi volt eddig az eletében. Én is igy voltam, az elsõ barátommal. Végig ott volt a gondolat, hogy milyen lenne mással. Aztán rájöttem, hogy azért volt bennem ez a vágy, mert a barátom nem volt elég jó. Még mindig nem voltam mással, de tudom, ha a barátom elég jó lett volna az ágyban, nem járt volna ezen a fejem.
Látszik, hogy nagyon szereted a mostanit... Én is le feküdnék veled lehet...De mivel hajlamos vagy megcsalni a pasidat, kb csak ennyit , járni nem.
*jusson
Hát ne is haragudjatok.. De!! Férfi vagyok és a barátnõmet mindennél és mindenkinél jobban szeretem és tisztelem. Nem hogy eszembe befeküdni más ágyába, más nõre rá se bírok nézni. Az én nézõpontom szerint ez a normális egy kapcsolatban, nem az hogy megtanulok lemondani, ez baromság... Hanem szeretem a páromat, hûséges vagyok hozzá minden szempontból, csak õ érdekel, és megõrülök érte... Na nekem ilyen egy normális kapcsolat. Ha lefeküdnétek mással, akkor pedig ne szerencsétlen srácot kínozzátok, aki valószínûleg szeret titeket, mert nem érdemlitek meg õket, õk pedig pláne nem amit ti tesztek velük! Régebben engem is nagyon csúnyán megcsalt egy volt barátnõm és azóta nagyon idegesít ez a téma, és simán olyan maradandó rossz emlékei lehetnek a barátodnak, hogy nem tudja feldolgozni. Most el kanyarodtam a témától de az a lényeg, hogy ha azon jár az eszed hogy összefeküdj a másik sráccal, elõtte beszéljétek át a dolgot a barátoddal mert nem normális a kapcsolatotok. Sok sikert!
Ha lefekszel vele de elötte eszel boci csokit akkor nem számít megcsalásnak...
Igen, nagyon kínlódok a mostani kapcsolatomban :( Borzasztóan szenvedek és nagyon rossz nekem... Nyilván ezen oknál fogva vagyunk együtt. Amúgy õ is szenved.
Szakítsál és dugasd magad végig a fél várossal!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló, sajnálom, hogy te is ebben a helyzetben vagy. Én is pont azt érzem, hogy emiatt nem érné meg eldobni mindent... de közben meg tényleg majd' megveszek, hogy megtehessem.
Elégé gáz hogy vannak ilyen lányok. az én barátnõmmel 3 évig voltam együtt azt hirtelen 3 év után kijelentette hogy megcsalt. Ez így elégé szomorú hogy ennyi idõ után sem jelent semmit több lánynak egy kapcsolat. Az iyleneknek a tükörbe kéne nézni legalább napi 3-szor.
egyszerû: NEM VAGY A MOSTANI PÁRODBA(és nem is voltál) SZERELMES.

Ha a január végén szakítottunk a barátommal, és azóta nem feküdtem le senkivel, februárban még megvolt, de most a márciusim késik 3 napja, akkor lehetek terhes?

Mert január közepén még szexeltünk a barátommal, de kb 30--án szakítottunk, februárban még megvolt, nm feküdtem le senkivel, most mégis késik, kicsit beparáztam már :S

Legjobb válasz: védekeztetek a volt barátoddal? mert ha nem akkor könnyen meglehet, hisz terhes nõknél is elõfordul még 1-2 hónapig menstruáció (bár az általában gyengébb) ha pedig védekeztetek és mondjuk most abbahagytad a tabiszedést, akkor a hormonok borultak fel és emiatt van... de ne ess azért annyira kétségbe 3 nap még semmi, nekem van olyan h egy ciklusom 28 napos, de olyan is h 35, ez általában függ a közérzettõl, a stresszhatástól, meg egy csomó dologtól. szóval ha védekeztetek no para

védekeztetek a volt barátoddal? mert ha nem akkor könnyen meglehet, hisz terhes nõknél is elõfordul még 1-2 hónapig menstruáció (bár az általában gyengébb) ha pedig védekeztetek és mondjuk most abbahagytad a tabiszedést, akkor a hormonok borultak fel és emiatt van... de ne ess azért annyira kétségbe 3 nap még semmi, nekem van olyan h egy ciklusom 28 napos, de olyan is h 35, ez általában függ a közérzettõl, a stresszhatástól, meg egy csomó dologtól. szóval ha védekeztetek no para
szerintem nem lehetsz terhes.a terhes nõknél valóban lehet enyhe menstruáció, de az két napnál nem több.szóval ha februárban erõs volt a mensid és tovább tartott, mint 2nap, akkor biztosan nem vagy terhes.

6 napja feküdtem le a barátommal. Megszakitást alkalmaztunk, most először :S ha most csinálnék tesztet akkor megtudnám h terhes vagyok-?

Muszáj lenne, mert tiszta idegsokkos vok azóta :S

Legjobb válasz: te is utólag vagy okos... sose értem, mikor valaki meggondoltan felelõtlen, utána pár nappal meg rájön hogy hoppá, félek.

te is utólag vagy okos... sose értem, mikor valaki meggondoltan felelõtlen, utána pár nappal meg rájön hogy hoppá, félek.
ha tudod akkor a mi szarnak kérdezed?? aki hülye meg is érdemli. 14 nap múlva mutat eredményt a teszt, úgyhogy még egy hetet sokkolódhatsz.
nem, nem fordult elõ mert már kezdetektõl fogva védekezek :)
Szia! Jajj semmi baj, megszakítással gyakorlatilag minimális, szinte 0 az esélye a teherbeesésnek, akárki akármit is mond. A probléma akkor van, amikor késõn szakítjátok meg az együttlétet. Az elõváladék alapból nem tartalmaz spermiumokat. Az elõváladékot a cowper mirigyek termelik, amelyek nem termelnek spermiumot, így csak az esetlegesen ottragadt spermiumok juthatnak ilyen formában ki, de az minimális, és általában életképtelen. Nameg ha életképes is, pont az lenne a befutó abból a rengetegbõl? Az sem biztos, hogy egyáltalán volt peteérésed. Sokan emlegetik itt a spontán peteérést, de még mielõtt valaki ideírja elmondom, hogy iszonyatosan ritka, és hiába van spontán peteérés, ha a méh nincs épp rá felkészülve. Szóval nyugi semmi baj, tesztet leghamarabb tényleg csak aktus után 2 héttel, de hidd el nekem semmi gond :) :) Nyugodj meg ez a legfontosabb, az idegességtõl késhet a menstruáció. Nincsen semmi gond :)
19:17! Óriási baromságot írtál, azzal, hogy az elõváladék nem tartalmaz spermiumot. Valóban nem minden esetben, de tartalmazHAT. Azt meg szerintem ne reklámozd, hogy megszakításos milyen jó módszer, mert baromira nem. Tudod ide járnak pont olyanok, mint a kérdezõ, és a te hülyeségedet ha elolvassák, elkezdenek úgy "védekezni", aztán jön a többi 100 hasonló kérdés mint ez... Ne beszélj hülyeséget! Úgyhogy a kérdezõnek nem hiszem, hogy 100%-ig meg kellene nyugodnia. Van esély a terhességre, nem is kicsi.
"Az sem biztos, hogy egyáltalán volt peteérésed. Sokan emlegetik itt a spontán peteérést, de még mielõtt valaki ideírja elmondom, hogy iszonyatosan ritka" Ne haragudj, de te honnan veszed, hogy neki épp akkor nem volt peteérése, és nincs benn abban a kevésben, akinek spontán peteérése volt? A peteérést nem lehet 100%-osan kiszámítani, semmilyen módszerrel. Mellesleg ez nem okosítás, csak úgy beszélsz errõl a megtörtént "balesetrõl", mintha semmi komoly következménye nem lenne. Persze a kérdezõ a te válaszodnak örül, mert valóban megnyugtattad a baromságaiddal. Bocsi kérdezõ, hogy én nem nyugtatgatlak, hanem a valóságot írom le. Lehet lepontozni!
Olvassátok már el még egyszer, vagy olvass utána az elõváladék dolognak...és nem mondtam, hogy nem most volt a peteérése. Továbbra is áll a dolog, hogy maga amit elõváladéknak nevezünk nem tartalmaz spermiumot, ezzel hiába vitatkoztok, ha 100 guggolásból felugrást csináltok, akkorsem fognak a cowper mirigyek spermiumot termelni, tényleg kár vele vitázni. És ha tetszik, ha nem, az esély akkoris szinte nulla, nem egy esetet láttam és nem a levegõbe beszélek. Emberekkel dolgozom, ráadásul ebben a "témakörben". Másrészrõl senki nem bíztatott senkit erre a védekezésre, ha nem látnád a kérdezõ így is elég rosszul van, mert bánja a tettét. Mit gondolsz segítesz neki azzal, hogy elõadod, hogy jajj milyen meggondolatlan? Mert szerintem nem...És az az állítás miszerint a teherbeesésre gyakorlatilag semmi esély nincs, az is fenn áll...Remélem a kérdezõ már nem olvassa itt a válaszokat és nem keseredett el még jobban. Szokott ide írni egy medikus, remélem õ is fog ide írni, az õ válasza szokott a leghitelesebb és legmegbízhatóbb lenni, remélem mindenképp és akkor hátha jobban elgondolkoztok azon, hogy van különbség véleménynyilvánítás és lehordás között...
ha most felesleges kiakarsz dobni pénzt tedd. negatív lehet az eredmény. jobb megvárni a 2 hetet. vagy azt míg meg nem jön. de így idegeskedsz nem is biztos megjön. legalább megtudod, hogy miért is jó a védekezés. amúgy gratulálok, hogy ilyen felelõtlen voltál.
A spontán peteérésre visszatérve, azt a mondatot is jobb lenne elolvasni még egyszer..."hiába van spontán peteérés, ha a méh nincs "felkészülve" a terhességre", emellett iszonyatosan ritka dolog a spontán peteérés.
Ha viszont annyira megbízható a megszakításos módszer, miért ilyen rossz a statisztikája? Csak azt ne mondd, hogy egy férfi sem tudja idõben kihúzni. Na de csak biztasd a 15-17 éves olvasókat erre. Gratulálok! Többet nem kívánok hozzászólni, ha van valakinek egy csöpp esze is, nem hallgat rád, akár mennyire hajtod az igazad, és akár mennyire ilyen szituációban lévõkkel foglalkozol.
Csak nem mindegy, hogy az a hülyeségbõl elkövetett hiba következménye egy rossz autó, egy nem tetszõ munkahely, vagy egy abortusz/leányanyaság. Nekem elmondták gyerekkoromban, hogy védekezni kell, és érdekes mód bármennyire is kívánom a párom meg tudjuk oldani, hogy ne dugjam meg védekezés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig már kezdtem szégyellni, h megmertem kérdezni ezt az egészet :$ köszönöm télleg nagyon de nagyon rendes vagy =)
Nagyon örülök, hogy megnyugodtál, tényleg nem lesz semmi baj :) :) Egyébként ilyenkor mindig írják az okosító válaszokat, pedig én nem nagyon tudok olyan embert mutatni, aki nem követett el hibákat élete során, tökéletes ember nincs. Nincs miért idegeskedned és fõleg nincs miért szégyenkezned :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, végre egy rendes ember, aki nem oltogat :) nagyon remélem h igazad van, és nem lesz semmi baj, mert azt nem élném túl S: tudom most sokan jönnek azzal h "ha elõbb gondolkodtál volna"... igen akkor nem lenne ez, és teljesen igazuk van... deh ez sajnos igy alakult :S Mégegyszer nagyon szépen köszönöm h értelmesen tudtál nekem válaszolni, hidd el megnyugtattál vmilyen szinten :)
Nem-e van más lehetõség? Mégis mi? ha ilyen pofon egyszerû lenne az egész, nem lenne ennyi abortusz. 72 órán belül lett volna lehetõség eseményutáni tablettát bevenni. Így meg csak imádkozhatsz. Mellesleg az idegességtõl meg késni fog, és mivel késik ideges leszel. Ördögi egy kör ez, de ki lehet kerülni fog.gátlóval, óvszerrel. Ennyi. Tesztet majd csinálj a menstruációd késése után 3-4 nappal.
A kérdező hozzászólása: H mi a szarnak? azért, h nem-e van vmi más lehetõség... kösz a semmit neked...
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor örülök neked... Am nem konkrétan a szexre gondoltam, hanem általánosságban...
A kérdező hozzászólása: Jólvan erre a szövegre nem vagyok kíváncsi egyeltalán!! Igen hülye voltam, belátom... és veled nem fordult elõ már ilyen?? tanácsot jöttem kérni, nem pedig azt amit már tudok magamról is !
Mint mondtam senkit sem bíztatok ilyesmire, mindenkinek a védekezést javaslom, fõleg kezdõ kapcsolatok esetében mindenképpen... És ha hiszed, ha nem a megszakítás statisztikái a "megkésett önkontroll" miatt ilyen rosszak. Hatalmas önuralom kell ahhoz, hogy valakinek ez menjen, és nagyon ritka akinek kivétel nélkül mindig sikerül odafigyelnie és vigyáznia. Ha nekem nem hiszel kérd ki más véleményét is, elõkeresem a linket, ahol szintén ezt a témát taglalják.

Kesik a mensturaciom ma kellet volna megjonnie most 1 hete fekudtem le a baratommal meg szuz voltam vedekeztunk minden ovszert ellenoriztunk az aktus utan! Lehetek Terhes? Vagy mitol kesik?

Legjobb válasz: ha elsõnek szeretkeztetek az egy kicsit megdobja az egészet én barátnõmnél is pontosan ugyan így volt. Ha egy 1-1.5 hetet késik akkor menj el rögtön orvoshoz biztos tudd gyógyszerrel segíteni. De elsõ alkalomnál ha még koton nélkül is csináltátok a vér nagy eséllyel kimossa de ha védekeztetek akkor az esélye 0.0001 %

ha elsõnek szeretkeztetek az egy kicsit megdobja az egészet én barátnõmnél is pontosan ugyan így volt. Ha egy 1-1.5 hetet késik akkor menj el rögtön orvoshoz biztos tudd gyógyszerrel segíteni. De elsõ alkalomnál ha még koton nélkül is csináltátok a vér nagy eséllyel kimossa de ha védekeztetek akkor az esélye 0.0001 %
Ha tényleg figyeltetek a gumira és mindent rendben is találtatok, illetve nem kenegette beléd a kezét miután a farkát fogdosta (ezen mondjuk nem érdemes parázni, nagyon kicsi az esélye, hogy így terhes legyél), akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Simán túlparázod a kérdést és amiatt késik. ne aggódj, meg fog jönni idõben!
Mitõl lennél az? Amúgy amikor "elment" akkor elõtte kihuzta? Mert ha nem, akkor legközelebb utasítsd rá, hogy így cselekedjen!
A kérdező hozzászólása: koszonom az eddigi valaszokat de nagyon felek meg most is hogy nehogy terhes legyek
Nyugi! Nekem a baráti körömben szinte minden lánynak késett 1-2 hetet az elsõ alkalom után. Ha nagyon aggódsz, 1 hét múlva csinálj egy terhességi tesztet. Én is csináltam, pedig mi is védekeztünk. Szerencsére nem volt gond:)
A kérdező hozzászólása: nagyon ideges vagyok
A kérdező hozzászólása: remellem nekem is kesik es nincsen baj
Szerintem ne aggodj, nekem is kesett az elso alkalom utan, pedig en meg gyogyszert is szedtem :P es en is paraztam nagyon de aztan megjott kicsit kesve
A kérdező hozzászólása: vedekeztunk es egyik ovszer sem volt lyukas ...csak kesobre vette ki miutan elment de azt a gumit is ellenoriztuk es nem volt lyukas
A kérdező hozzászólása: keshet az elso szex utan?Mar nagyon ideges vagyok remellem nem vagyok terhes
ma még megjöhet... ha egy hét mulva sem jön meg, akkor kérdezd meg ujra.
A kérdező hozzászólása: elment d emeg hagyta bent egy picit de nem volt lyukas a gumi ellenoriztuk es most megis kesik

Mért van az, hogy még nem feküdtem le a barátommal, de ruhában úgy csináltuk, és most a szeméremdombom nyomóan fáj?

Legjobb válasz: Valahogy nem tudom elképzelni,hogy ruhában akkora nyomást tudott csinálni a barátod, de ha még is, napokon belül el fog múlni.

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ruhában akkora nyomást tudott csinálni a barátod, de ha még is, napokon belül el fog múlni.
Húúú...ruhában még sosem szeretkeztem, de azt feltételezem, hogy simán csak nagyon megnyomtátok a szeméremdombodat és azért fáj...elmúlik 1-2 nap alatt nyugi
Valószínû hogy megnyomódott, vagy a vérbõség / kielégítetlenség is lehetne az oka elviekben, bár attól inkább a has szokott fájni...
nagyon nyomhatott az erényöved

A barátommal először két hete feküdtünk le még szűz voltam. De most késik17-én kellett volna megjönnie most ugyanazok a problémáim vannak fáj amellem, fáj a hátam) mikor megjön, de mégsem jön meg. Lehet hogy terhes vagyok? Nagyon félek! 17 éves lány

Legjobb válasz: Minden lehetséges! Vegyél egy tesztet és ha pozitív lesz, azonnal beszélj a szüleiddel, keressetek egy orvost! Cselekedni kell míg nem késõ! Most nagyon oda kell figyelned, tudnod kell mit akarsz, mit vállasz! Sok szerencsét!

Minden lehetséges! Vegyél egy tesztet és ha pozitív lesz, azonnal beszélj a szüleiddel, keressetek egy orvost! Cselekedni kell míg nem késõ! Most nagyon oda kell figyelned, tudnod kell mit akarsz, mit vállasz! Sok szerencsét!
Talán csak azért késik, mert annyira görcsösen várod és stresszelsz. Azt nem írtad, hogy védekeztetek-e. Így szerintem senki nem mert használható választ adni.Szóval védekeztetk? Milyen módon?
A kérdező hozzászólása: Igen védekeztünk! gumit használtunk!
Ha nem szakadt ki a gumi és nem volt semmi malõr vele kapcsolatban, akkor ne aggódj szerintem, mert meg fog jönni. De a lelkiállapododon is nagyon sok múlik, szóval tényleg higgadj le és várd ki türelemmel. 2 napos késés betudható a stressznek.
4-5 nap késés simán lehetséges:) Ne aggódj, biztos megfog jönni:) Óvszer esetében nagyon kell figyelni a következõre: Aktus után ha a pasi benned marad, akkor egy idõ után a pasi pénisze kicsit összehúzódik (nyugodt állapotba kerül) és ilyenkor lehetséges, hogy a sperma "kiszivárog".
Szia!Volt egy 2 éves kapcsolatom, ami egyik reggel mikor feléábredtünk véget ért.Az hosszú hogy miért, nem ez akarom mondani, hanem, hogy nem védekeztünk, és a szakítás engem annyira megviselt lelkileg, hogy 2 hetet késett a mensim, a stressz miatt.Amikor kezdtem megnyugodni, akkor jött meg!Úgyhogy szerintem is nyugi, biztos csak nagyon aggódsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat
Tusolj elõtte, biztos ami biztos!
Szerintem is felizgul rád ;) simogasd :P
vagy zavarban van, vagy RÁD VAN GERJEDVE mint egy kanos szamár, vagy aszmás
nem lehet, hogy izgul? :)
ha Rubint Réka vagy takarodj!!
Esetleg asztma.
Egy ilyen baromságra, hogy lehetne normális válaszokat írni?? " Marmint ugy tunik mintha ki lenne faradva." Mi??
az elõbbi is én voltam ha túlsúlyos attól is lehet horkolás szuszogás oxigénhiányos állapot...
nagy a mandulája -pasz
Én is szoktam ilyet csinálni, ha épp feksezm az ágyon, akkor általában átfug pár számomra vonzó lány, akit láttam és felizgulok rá, mint állat, bár én alszom ilyenkor félig. Ez akkor történik, sõt néha még nyögök is mellé, tök ciki, biztos hallják otthon. A takarómat is megszoktam dugni, mire felkelek ott van szétdugva.

Tegnap feküdtünk le először a barátommal. Nem voltam már szűz, de 3 éve nem voltam senkivel. Nagyon fájt és még most is egy kicsit, pedig óvatos volt. Mit csináljak, hogy legközelebb jobb legyen? Normális, hogy még most is fáj a hüvelyem?

Hosszú el?játék, nagyon nedves voltam, szeretem is, minden oké volt.

Legjobb válasz: Megeshet, ennyi idõ alatt, megint összementél egy kicsit, vagy a párod mérete nem olyn, mint az elõzõnek, de megszokod, ne aggódj.

Megeshet, ennyi idõ alatt, megint összementél egy kicsit, vagy a párod mérete nem olyn, mint az elõzõnek, de megszokod, ne aggódj.
szerintem menjél el nõgyógyászati vizsgálatra, lehet ott belül nincs valami rendben, és azért fáj..
Mondd meg neki, hogy legkzelebb óvatosabban. Esetleg lehetsz te felül, és irányíthatsz.
A kérdező hozzászólása: Átlagos mérete van és nagyon óvatos volt. Remélem legközelebb jobb lesz. Jobban fájt, mint amikor a szüzességemet vesztettem el.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nagyon fáj, pedig ennél óvatosabb már nem lehet. Azóta voltunk együtt párszor, de nem lett jobb:(
Adok rá puszit, ha gondolod...
A kérdező hozzászólása: Köszi, de inkább pár jótanács jobban jönne...:)
Szerintem is nõgyógyász, mert ez fura. Kihagyás után nekem is szokott nehézkes lenni a dolog, de csak az elsõ másodpercekben, amíg bemegy, utána már nem, aktus közben nem, és másnap sem! Én azt nem értem, hogy ha fáj, miért nem hagyjátok abba?! Miért erõlteti a barátod úgy, hogy másnap még mindig fájjon?! Ha fáj, szólni kell, és abba kell hagyni. Nem szakad le a plafon, ha nem megy végig az aktus, amikor az az egyik félnek fájdalommal járna!
A kérdező hozzászólása: Abbahagyta többször is, aztán újra próbálkoztunk és én kértem, hogy, hogy ne hagyja abba, mert abban bíztam, hogy csak "elszoktam az érzéstõl" és minden rendben lesz. Éppen csak bettette, semmi több, mégsem lett jobb. Lehet, hogy tényleg orvos lesz a vége....:(
Simán lehetséges. Ha nagyon érdekel, menj el nõgyógyászhoz, õ tudja megmondani biztosan, hogy megvan e még a szûzhártyád.
Ja, kihagytam hogy nem fájt ugye, de nagyon vérzett, és csak órák múlva jöttünk rá, mitõl van!!! Az elõzõ válaszoló
Komolyan kérdem: nem volt az ujján gyûrû? Nekem is sértette már meg a gyûrûje, és fájdalmat nem éreztem.
Az elõttem lévõkhöz kapcsolva: elõfordulhat, hogy tényleg átszakadt, de ez pld.: sportolás közben is megeshet. Szerintem ez még nem olyan ciki. Akkor lenne gond, ha azon kellene matekolnod, hogy terhes vagy-e.
szeritnem pedig biztos hogy átszakitotta, még két ujjal is leggyakrabban átszakad nem hoyg hárommal!
Szerintem is átszakíthatta, mert 3újj az elég vastag.
Elképzelhetõ hogy átszakította.Ha nem múlik el a vérezgetés, vagy más kellemetlen érzeted lenne nézesd meg magad, de lehet csak kicsit a hám sérült.
Szerintem is átszakadt, nekem is így volt, nem fájt, csak vérzett kicsit. Örülj neki, hogy fájdalommentesen megúsztad:-) De ettõl még szûznek számítasz, a szüzességed akkor veszted el, ha egy fiú belédhatol a péniszével!!:-)
a nõgyógyász nem tudja megmondani hogy szûz vagy e vagy nem de lehetséges sõt biztos
A kérdező hozzászólása: gyûrû nem volt! nem hord gyûrût! Köszönöm az eddigi válaszokat!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!