Találatok a következő kifejezésre: Most ezzel akar elérni (3 db)

Most ezzel mit akar elérni?

hogy 1 hónapja szakitottam bn?mmel elötte ment el a gyerek is amit ? akart a legjobban mert annyira szeretett engem mármint ezt mondta 2,5 évig voltunk együtt és most 1 hónap után más csávóval van és azt mondja ,h már ?t szereti. Akit 3 hete ismer..Próbáltam én vele beszélni de még látni sem akar azt mondja..És én jöttem el t?le mikor szakitottunk egy hülyeségen.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem, de abból, amit írtál nekem az jött le, hogy te sem zártad még le ezt a dolgot. Ha te szakítottál, miért érdekel, hogy mit csinál és kivel? Valószínûleg nagy törésként élte meg amikor elhagytad, éppen egy ilyen tragédia után, így most csak azért is meg akarja mutatni, hogy tud õ olyat találni, aki szereti. Minden szakítás után általános, hogy a felek nekiállnak vadul csajozni/pasizni, hogy megmutassák, õk is érnek valamit. Ha ez a helyzet köztetek, lehet, hogy nem ártana összeülni és beszélgetni a lánnyal, semleges helyen, nyugodt hangon, hátha van még jövõtök együtt.

Valószínûleg nem, de abból, amit írtál nekem az jött le, hogy te sem zártad még le ezt a dolgot. Ha te szakítottál, miért érdekel, hogy mit csinál és kivel? Valószínûleg nagy törésként élte meg amikor elhagytad, éppen egy ilyen tragédia után, így most csak azért is meg akarja mutatni, hogy tud õ olyat találni, aki szereti. Minden szakítás után általános, hogy a felek nekiállnak vadul csajozni/pasizni, hogy megmutassák, õk is érnek valamit. Ha ez a helyzet köztetek, lehet, hogy nem ártana összeülni és beszélgetni a lánnyal, semleges helyen, nyugodt hangon, hátha van még jövõtök együtt.
most már elbasztad rendesen, és ilyet nem is szabad tenni egy nõvel mikor elveszíti a magzatát amire régóta vágyott ráadásul. Tökéletesen jogosan leszûrte hogy nem érdemled meg õt, és valószínüleg már régebben is ismerte valahonnan a mostani fickót. Te meg maradandó sebet ejtettél a lelkén. Jobb lenne ha kivernéd õt a hülye fejedbõl. Én sosem lennék képes ilyen szituáció után elhagyni a párom. Csak sajnálni tudom õt is hogy nagy rá a valószínûség hogy már megint elkapkodva választott.
A kérdező hozzászólása: Ennyi idõ alatt õ letudja zárni az egésszet??
A kérdező hozzászólása: Persze , hogy nem zártam le mert még imádom :( csak ha idegesek vagyunk mind a 2-en meggondolatlanul cselekszünk..:s
Na jó azért ez így nem jogos. 2és fél évet nem lehet ilyen hamar elfelejteni. Fõleg ha ott lett volna egy baba is. És, hogy a srác ment el tõle??? és? Vannak ilyen kapcsolatok. Én is hetente 3szor ki akarom dobni a pasim, õ kb havonta engem, volt olyan én is berágtam és már az ágyamat is szétszedettem vele, hogy akkor elköltözöm a bnõmhöz, és õ is pakolta már össze a cuccát és ment el. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, hanem, hogy elég hirtelen emberek vagyunk, fõleg én (meg elég harcias is). De ha igazán szeretitek egymást, akkor nem az az elsõ, hogy a másik fél bepasizik. Mi is megtehettük volna, de két napot sem bírtunk egymás nélkül, így továbbra is együtt vagyunk. Azt gondolom, ha valaki szereti a másikat, és elhagyják, akkor azért csak bánkódik normális esetben. Ha meg egybõl lett valaki más az életében, akkor nem is szeretett igazán. Szerintem. Vagy hazugság, hogy szereti, és csak azt akarja, hogy szenvedj!
A kérdező hozzászólása: Még soha nemvolt ilyen nem is néztem volna el neki...mindig másnap már felhivott most nemtedte ezért 1 hét után én hivtam fel..nemtudom a nõket megérteni. háth..csak azt tudom , hogy hiába dolgozom, bulizom, nõkkel próbálok beszélgetni nem megy mert õ jár a fejembe de õ simán ezt csinálja.. köszi a választ! a második válaszolónak meg csak annyit szeretnék mondani , hogy te is lehetsz ilyen helyzetbe nemkívánom neked mert az ellenségeimnek nem kivánnám , hogy remegve ébredjen hajnalban mert az jár a fejébe , hogy akiért oda adná az életét most más ölelget.
A kérdező hozzászólása: nemtette így akartam leírni csak fáradt vok nem alszom egy ideje meg ittas is egy picit srry

A barátom kiszívta a nyakamat és anya ezt mondta. Most ezzel mit akar elérni?

Próbáltam eltakarni, nem sikerült.Anya kiakadt, hogy mégis mi az és hogy ezek után nem mehetek sehova és a barátom sem jöhet hozzánk(ide amúgy se jövünk szinte soha).

Legjobb válasz: hány éves vagy?

hány éves vagy?
Nem baj ha fiúkon jár az esze az teljesen normális. De visszagondolva, én 15 évesen már amiatt álmatlanul forgolódtam az ágyban, ha a kiszemelt fiú rámmosolygott és megfogta a kezem. És ez 8 éve volt, nem is olyan régen. A korosztályomban is ilyenek voltak akkoriban a lányok többsége. A mai 15 éveseknek már az sem jelent semmit, ha tegnap ez d*gta, ma meg már amaz. És ez a szomorú. Teljesen jelentéktelenné vált számukra az egész.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem a csókolózás szintjén állunk, azon már elég régen túlléptünk.Nem pár napos kapcsolat, majdnem egy éve együtt vagyunk. Mert milyen szinten kéne együtt járnunk? :) Hát gartulálni szeretnék ehhez a nagy teljesítményhez! A kiszívott nyak primitívséget jelent elsõ sorban. Semmi értelme nincs, azon túl, hogy az a tizenéves akinek ki van szívva a nyaka menõ. Hát mondok valamit: nem menõ, hanem gáz. És arra válaszolva, hogy milyen szinten kellene járnotok: kézfogás, puszi, csók és együtt töltött kellemes idõ szintjén maximum...Egy 15 éves ne legyen már úgy eltelve magától. "A csókon már rég túl léptetek"-erõssen dicséretes. ÉS tudjátok azt is, hogy mi a szeretkezés lényege? Valóban odafigyeltek egymsra, valóban van érzelmi alapja az egésznek, valóban lelkileg is ott vagytok már a dologgal? Nem hiszem...:( Sajnos ebben a korban még nem tudjátok felmérni. A szeretkezés nem annyi, hogy te szétteszed, õ beteszi, aztán mindenki megy dolgára, már nagyok vagyunk, mert 15 évesen kinõttünk az Isten markából. A párom 17 (2 hó múlva 18) éves húga nem viselkedik így...Tudja, kivel mennyi az annyi, volt annyi sütnivalója, hogy eddig sosem kerített sort szeretkezésre. Hidd el, éretten, felnõttként sokkal nagyobb a hozadéka. Anyukádnak igaza van. Egyébként én is 16 évesen ismertem meg a páromat, akivel másfél évig szinte csak a csóknál tartottunk. Sosem bántam meg. Semmirõl nem maradtunk le. Arra meg még a mai napig is vigyázunk, hogy az intim dolgainkat ne teregessük ki. (értd: pl. esetetekben a kiszívott nyak). 23-L
10-eskével teljesen egyetértek, a nyakkiszívás halálgáz, iszonyat ciki és gyerekes. Tipikusan ez a "lássa mindenki, hogy én már pasizok, bizonyám", meg a srác részérõl is ez a megjelölés, mert a mélyebb kötödés és bizalom még nem alakult ki... na mindegy, pár év múlva te is cikinek és nevetségesnek fogod érezni, majd meglátod. ;) Addig pedig viseld a kis jeled következményeit.
Kérdezõ, szerintem túlzottan ne foglalkozz vele, anyukád felhúzta magát a dolgon "most mit gondolnak az én lányomról akik meglátják" címszóval, majd lehiggad 1-2 nap alatt... A nyakadat meg kend be alapozóval:)
Szerintem nem ez a baja, az anyjának, kit érdekel ki látja, az a lánya szégyene, hogy ilyen nevetséges. Szerintem inkább mélységesen csalódott benne. Kérdezõ, te meg örülj neki, hogy anyád figyel rád. Persze majd ha teherbeesünk tiniként, már futunk az anyuhoz segítségért. Szégyelld magad.
Egyébkén, ki hol olvasta, hogy lefeküdtek már? :DDD Mert én sehol! Általánosító, birka népség. :)
Egyébként, 1 éve vannak együtt ... Teljesen természetes, hogy már nem azon görcsöl a szívük, mert egymásra mosolyognak. Gondolom most jönnek a félreértések, hogy kiégtek ... Nekem így 9 év után is pezseg a szívem a párom mosolyától, de már nem merülök el benne úgy, mint akkor ...
Gondolom édesanyádnak nem olyan alapvetõ, hogy a tizenéves kislánya szexuális életet él. Az õ idejében azért nem volt megszokott, hogy akár egy egy éves kapcsolatban (húúúú, hova essek ettõl amúgy?) már rég szexeltek a gyerekek. Lehet, most realizálta. Mit tehetsz? Hát ha annyira érettnek hiszed magad, akkor meg kell tudnod oldani egy ilyen helyzetet is, nem? Odamész anyádhoz, leültök, és megbeszélitek, hogy tisztában vagy a védekezéssel, és legközelebb ügyeltek erre, hogy ne lássa már ország-világ és minden ismerõs, hogy neked volt egy jó délutánod. Tényleg ciki a kiszívott nyak, senkit nem érdekel a szexuális életetek, azt csinálni kell, nem reklámozni. :D Anyád majd túllép egy idõ után, hogy ilyen dolgokat mûvelsz. De szerintem beláthatod, hogy ha most szembesült elõször a dologgal, akkor nem biztos, hogy a plafonig ugrik örömében, fõleg, ha így kellett megtudnia.
Egy év nem sok idõ. Még bõven görcsölhetne a kis szívük.
Rosszul vagyok néhány választól... Miért kell minden tinit általánosítani? Attól hogy a legtöbb ott rázza a p.csáját a diszkóban és 6-an dugják meg sorban, még nem minden tini ilyen. Semmi nincs egy kiszívott nyakban, mindenki kipróbálta, hülyeség ennyi. Itt meg a sok prûd ember veri a nyálát, hogy jaj bezzeg õk... Mindenki magából indul ki.
Én vagyok az aki 13:31-kor írt. Félreértések elkerülése végett: senki nem mondta, hogy lefeküdtek. Azt mondta, hogy már rég túl vannak a csókon. Én felvetettem, hogy mennyire? Talán sex-eltek? Senki nem mondta, ( fõleg nem õ ) hogy lefeküdtek. Mennyire figyelmetlenek az emberek...
Bírom azokat a kommenteket, akik elaposan leoltják a kérdezõt (sicc!). Elõfordul az ember életében ilyen, most legalább tudod, milyen ez a helyzet. Legközelebb vigyázzatok erre, kölcsönösen, ha meg mégis így alakult, akkor alapozó és egy hideg kanál a segítségedre lehet. Amúgy jé, hogy egy állandó kapcsolatban történt és a kérdezõnek nem azt kell magyarázgatnia, hogy ki miatt lett olyan a nyaka. A "Bezzeg az én idõmben", meg "Ezek a mai fiatalok..." kommentekre meg rá se hederíts, õk is voltak 15-16-17 évesek, csak éppenséggel hajlamosak elfelejteni. Nekem 15 éves koromtól volt barátom, az elsõ komoly kapcsolatom 3, 5 évig tartott, volt más is, mint csók, mégis normális felnõtt lett belõlem. Kitartást nektek!
Viszont a nyakkiszívás tényleg gáz. A jövõben ügyeljetek rá, hogy ne szívja ki, és ennyi, nincs probléma :)
Jaj, ne ezen akadjunk már ki. Régen egy 15 éves lány már eladósorban volt, egy-két éven belül férjhez is adták. 15 évesen én is halálosan szerelmes voltam, ha meg éppen nem, akkor is a fiúkon járt az eszem. Ettõl még normális felnõtt lett belõlem, ahogy az összes kortársamból is. Akiknek ennyi idõsen ugyanúgy a fiúkon járt az eszük...
A kérdező hozzászólása: 16 leszek januárban.
Valaki magyarázza már el nekem mi akkora bûn egy kiszívott nyakban?
Nekem azt mondja meg valaki, hogy egy 15 éves lánynak minek fiú? Jó együtt jártok meg minden, de olyan szinten, hogy csókolóztok, meg kiszívja a nyakad? Ha idõsebb lennél azt mondanám, hogy OK, de a korod miatt anyukád pártján állok. Ráadásul hány éves a "fiúd" ? Ez is fontos tényezõ. Csak aggódik, mint minden rendes szülõ.
Kérdezd meg anyukádat, hogy mi a baja a kiszívott nyakkal és kérd meg, hogy érveljen amellett, hogy miért nem mehetsz sehova. Nem lesz egy normális érve sem..
A kérdező hozzászólása: 13:31 Gondoltam, hogy lesz ilyen válasz... Amiért fiatal vagyok, ne legyen senkim, üljek itthon a négy fal között? Nem a csókolózás szintjén állunk, azon már elég régen túlléptünk.Nem pár napos kapcsolat, majdnem egy éve együtt vagyunk. Mert milyen szinten kéne együtt járnunk? :) A facebookoson, hogy kint legyen, hogy kapcsolatban, de élõben még nem láttuk egymást?Vagy hogy? Ezt nem annyira értem... Õ 17 éves.
Ha anyukád engedte a barátot, akkor nem értem, mi a baja a kiszívott nyakkal. Ilyen korban megesik. Számolni lehetett ezzel, mivel van barátod, szóval kicsit túlzásnak érzem a dolgot. Ha lecsavart volna egy pofont neked a barátod, még érteném anyukádat, de így nem.
Én vagyok a 13:31-es. Ha nem a csókolózás szintjén álltok, akkor hol? Talán sexeltek? Pont ez a baj. Amikor én voltam ilyen idõs az volt az együttjárás azt jelentette, hogy elmentünk fagyizni egyet vagy sétálni. Amikor hazamentünk megöleltük egymást és kész. A csók meg a "több" az már csak komoly kapcsolatban volt. És az nem 15 évesen volt ( ráadásul 15 évesen már 1 éves kapcsolat... ). 14 évesen inkább hagyjuk.
Én sem értem minek egy 14-15 évesnek fiú, fõleg minek ennyi idõsen szexelni, de ha megengedi az anyja, hogy barátja legyen, akkor miért egy nyakkiszíváson hisztizik?
Nincs baj azzal ha kiszívta a nyakad, de nevetséges. A gyerekek szoktak ezzel játszani, hogy kiszívják egymás nyakát, mert az milyen menõ már, húú mindenki látja. Ha elég nagylány vagy már ahhoz, hogy szexelgess, akkor legalább ezeket a gyerekes szokásokat vetkõzzétek már le légyszíves. Egy normális pár figyel arra, hogy nem kerüljön senki kellemetlen helyzetbe.
"Amiért fiatal vagyok, ne legyen senkim, üljek itthon a négy fal között? " Az a baj, hogy a te korosztályod a szexen kívül, nem sok szabadidõs tevékenységet ismer! A legtöbb tizenévesnek, nem a nyaka van kiszívva, hanem az agya van leszívva...
Igen, generációs hiba. Nekik a buli és kiruccanás egyenlõ az agybafõbe d*g-ással és a shoppingolással. 15 évesen több [email protected] fogtak már mint kilincset és felnõttesdit játszanak. Sajnos nagyon erõltetik a szex témát, siettetik a saját érési idejüket. Majd visszanyal a fagyi, ha 30 évesen úgy ki lesznek égve mint egy villanykörte.
Jèzusom. Te komolyan büszke vagy arra hogy már rég túlléptetek a csókolozós korszakon?! Egyébként mennyire rég ha még egy éve sincs hogy jártok? Hm? :)
"Bírom azokat a kommenteket, akik elaposan leoltják a kérdezõt (sicc!)" - ja, én is, mondhatni a gyomrom forog egynémelyiktõl... Nem Kérdezõ, akármirõl is próbálnak itt agresszívan meggyõzni, sem törvénytelen, sem abnormális, sem kivetni való nincs abban semmi, ha egy 16 és egy 17 éves fiatal majd egy éves kapcsolatában jelen van a szexualitás is. (a nyak-kiszívás tényleg debil dolog kissé - na de az vesse az elsõ követ, aki nem csinálta 17 évesen - szóval ennek a kõnek az elvetõje nem én leszek:) ) És ahogy mondtam már - nem, egy percig sem érdekel, hogy a paleokonzi-szekció 0 pontra értékelte, nem nekik akarok segíteni egy percig se, sõt - egyfelõl ne tulajdoniíts túl nagy jelentõséget annak, hogy anyukád elsõ kiakadásában hogyan reagált, hamar napirendre fog térni a dolog felett... másfelõl némi alapozó tényleg csodákra képes - ha tényleg csúnya, akkor pedig bármelyik viszeresség kezelésére agyonreklámozott kenõcs jelentékenyen meggyorsítja a nyom eltûnését. (tudniillik úgy keletkezik, hogy a szívással elõidézett vákuum hatására elpattannak a bõr kapillárisai, és vér szivárog a bõr rétegei közé, szóval pont úgy, és pont úgy is lehet kezelni, mint a visszeres foltok, vagy a vérvételnél maradó alávérzés, vagy egy zúzódás) Anyukád meg a világon semmit nem akar elérni ezzel, egy szimpla gyomorból jövõ, indulati reakció. Na, ennyi... fel a fejjel:)

14 éves fiú vagyok és egy lány azt mondja hogy távkapcsolata van de mellette velem jár mindenhova és kézenfogva sétálunk és kapcsoltban vagyunk akor most mit akar ezzel elérni?

Legjobb válasz: és annyi a kapcsolat, hogy kézenfogva sétáltok? a csaj egy kis ri.anc, mert téged is kihasznál meg a másik srácot is...feltéve ha létezik a másik srác...

és annyi a kapcsolat, hogy kézenfogva sétáltok? a csaj egy kis ri.anc, mert téged is kihasznál meg a másik srácot is...feltéve ha létezik a másik srác...
nincs olyan, hogy nagykapcsolat :D vagy együtt vagytok vagy nem az ismerkedési fázis nem számít együttjárásnak... annyira gyerekek vagytok még...nem nõtettek fel ehhez, inkább nézzetek mesét :)
Mindhárman ribancok vagytok!!!
hogy érted, hogy kapcsolatban vagyunk? facebookon vagy mi? :D
A kérdező hozzászólása: nem ugyan ott lakunk és szeretjük egymást :)
A kérdező hozzászólása: ez az amit nem tudok eldönteni hogy van vagy nincs másik személy de ez még nem nagykapcsolat nem rég ismerkedtünk meg
hát a csaj ribancnak tûnik nenagyon éld bele magad
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm
Szerintem csak ki akar téged használni, vagy át akarnak verni de nagyon aztán pofára fogsz esni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!