Találatok a következő kifejezésre: Most ezzel akar (604 db)

Mit gondoltok? A legjobb barátnőmnek miért? Nekem meg miért nincs barátom? Na a lényeg:Nem vagyok irigy a barátnőmre. Na a téma:Állandoan dicsekszik hogy ő most ezzel kavar most azzal most ez akarja meg fektetni most az áh már kivagyok!

Az a legrosszabb hogy én már nem azért hogy beképzelt legyek de sokkal szebb,sokkal okosabb,sokal normálisabb lány vagyok!Nem adom magam könnyen és lehet ez a baj, de valahogy az nem az én stílusom hogy átmenjen rajtam a környéken lév? város. Nekem ez fáj hogy ? találna magának én meg nem, pedig én is ismerkedek de én mindig kifogok valami "dilis" pasit. Én végre szeretnék már találni egy normális fiút, akivel komoly kapcsolatom lehetne! Volt nekem is 1 4éves kapcsolatom de sajnos azzal vége lett.

Legjobb válasz: ha kezdia dicskevést a suliban,akkor véletlen menj el a büfébe,mert h te mennyire éhe vagy,21 éves vagyok én is szenvedek mert a nõk nagy része,itt a környékemben csak faszra meg pénzre megy.

ha kezdia dicskevést a suliban, akkor véletlen menj el a büfébe, mert h te mennyire éhe vagy, 21 éves vagyok én is szenvedek mert a nõk nagy része, itt a környékemben csak faszra meg pénzre megy.
Szia Na én teljesen megértelek. Csak azt nem értem, hogy ha te ilyen vagy amilyennek leírtad akkor hogy tudsz barátkozni egy olyan lánnyal aki tökre az ellentéted, és ez szerinted nem jó. Leírásod alapján én is olyan vagyok mint te és messzirõl kerülöm az ilyen embereket mint a barátnõd. Örülj, hogy volt már egy hosszú (4! éves) kapcsolatod, nekem pl még nem is volt normális. Én is sokat filózok azon, hogy nekem mért nem lehet, és nálam rosszabb embereknek meg mért lehet meg a boldogsága? :(
A kérdező hozzászólása: Õ a legjobb barátnõm régóta és régen nem ilyen volt! De kicsit félek hogy majd rólam is azt fogják hinni hogy "madarat tollásról stb..
nincs helyi fogyás... tehát sport+diéta
Hihetetlen módon ezesetben is a megfelelõ táplálkozás és az edzés fog segíteni.
A kérdező hozzászólása: edzésnek mindegy mit sportolok? futás, bicó, aerobik, úszás???
Ha az alakformálás a cél, akkor a súlyzós edzés +valamilyen aerob mozgás (pl.: tempós gyaloglás) a leghatékonyabb.

Most ezzel akarnak büntetni? Komolyan nevetségesek!

Pár hete elegem lett abból, hogy anyósék folyamatosan elhordják családom minden tagját mindennek a faluban, és megmontam nekik a véleményem. Évek óta hallgattam, és most minden kijött belőlem. Veszekedésünk közben kiderültek dolgok, hogy néha direkt tettek keresztbe, mert nekik úgy tetszett, közben elmondták egy párszor, hogy ők mennyire szeretnek és tisztelnek engem, de az én családom ilyen meg olyan, és én is hallgathattam a szitkozódásukat, de ők ezzel nem akarnak engem megbántani. Szerencsére több ezer kilométer van közöttünk, egyetlen módja, hogy láthassák 8 hónapos unokájuk fejlődését az internet volt. Amióta össze vesztünk, nem hívnak skypon, SÕT kitöröltek a Facebook ismerőseik közül, az egész családommal együtt. Most nem tudom, hogy azt várják-e, hogy sírjak, vagy térden állva kérjek bocsánatot, mert megmontam nekik, hogy ők sem tökéletesek. Gyerekesnek tartom ezt a viselkedést, főleg azért, mert ezzel a lépéssel legjobban csak magukat szivatták meg, mert így tényleg semmit nem fognak rólunk tudni. Főleg, hogy már megkaptam egyszer, hogy mi őket kirekesztjük a családból, mert egy héten csak egyszer beszéltünk. Nekem nem fog hiányozni, hogy nem osztogatja meg a fényképeimet minden nap. Párommal ritkán tudnak csak beszélni, mert 12 órázik minden nap. Nem értem, ha baja van velem is, miért nem mondja meg a pofámba, meg akkor miért hangoztatják mindenkinek, hogy úgy szeretnek, mintha a saját lányuk lennék. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek ezen a probléma megoldási kísérleten.

Legjobb válasz: Bárcsak tõlünk is ilyen távol lennének anyósomék...mi örülnénk annak, ha a ti helyetekben lennénk és nem tartanánk a kapcsolatot velük...tényleg szerencsésnek mondhatod magad. Ugyanakkor, ha te mást szeretnél, tegyél érte, vagy ha a gyereked mást szeretne..

Bárcsak tõlünk is ilyen távol lennének anyósomék...mi örülnénk annak, ha a ti helyetekben lennénk és nem tartanánk a kapcsolatot velük...tényleg szerencsésnek mondhatod magad. Ugyanakkor, ha te mást szeretnél, tegyél érte, vagy ha a gyereked mást szeretne..
Szerencsésnek mondhatod magad! Õk maguk léceltek le, ezután (remélhetõleg) nyugtod lesz tõlük. Bár az ilyen emberekk nem nyughatnak...de hátha neked mákod lesz!;)
Istenem, de irígylem azt a pár ezer kilométert.:) Tojd le õket. Képmutató, kétszínû bagázs.
hehe :D örülj neki ^^
Ne érts félre: teljesen igazad van, szánalmas és gyerekes viselkedés ez tõlük... Csak nehogy pár év múlva sajnáljátok, hogy ennyi idõ elvett ez a huzakodás abból, hogy a gyerekeid a nagyszüleikkel legyenek... persze értem én, hogy ez nem tõled függ, de ezt valahogy meg kell értetned velük: az élet túl rövid ahhoz, hogy a másik piszkálásával és a sértõdéssel töltsék. - ezt értesd meg velük valahogy (esetleg a párod) Ne haragudj, ha kicsit kioktatónak tûnt, tényleg nem annak szántam :)
:) )) fején találtad a szöget! Pontosan ott a nagy probléma, hogy a Te szüleid az unoka mellett vannak õk meg jó távol, a rosszindulat így jött ki belõlük.A másik meg, hogy nem e kívánkoznának hozzátok õk is szerencsét próbálni, csak hogy a szüleid közelsége akadály nekik, így aztán inkább el kéne távolítani titeket kicsit a szüleidtõl, aztán gyurakodnának õk is kifelé??
Ha nem kamu, akkor anyóspajti és apóspajti elég primitív emberl ehet. De a fiúk is az, aki napi 12 órázik minden nap. Nem egy lángész család.
"Pár hete elegem lett abból, hogy anyósék folyamatosan elhordják családom minden tagját mindennek a faluban, és megmontam nekik a véleményem. Évek óta hallgattam, és most minden kijött belõlem" Csak egy kérdés: ha ti a férjeddel évek óta külföldön laktok, a szüleid ugyanott, akkor mégis hogyan hallgattad évek óta, hogy anyósod mit pletykál a saját lakókörnyezetében? Csak nem egy újabb anyós-meny kamukérdés?
A kérdező hozzászólása: Nem én pontozok le! Mindenkinek zöldet nyomtam!
Én is nagyon örülnék neki, ha ilyen messze lennének anyósomék. Iker lányaim vannak, ha jönnek meglátogatni minket mindent kritizálnak. Múltkor anyós nekem támadt: az a k*va gyerek cipõvel van a nappaliban, behord minden bacit! Megkértem a keresztlányom vigye fel a lányaim, és jól elküldtem a francba.. Nem k*va a gyerek, másrészt bejött és leült játszani, napjában többször feltakarítok utána, sem nekem sem a férjemnek nincs avval baja ha bejönnek cipõben. De nálunk a viszályok azóta mennek, amióta megismertek engem.. Utálnak, és nem tudják elfogadni ezt az egészet. Visszatérve a vitánkra, azóta sajnos még mindig jönnek, de nem a szemembe kritizálnak hanem a hátam mögött :)
A kérdező hozzászólása: Nem kamu kérdés. 3 éve lakunk itt és szoktam beszélni otthoniakkal, akik vissza mondják, miket mondanak rólunk. Eddig a békesség érdekében hallgattam, de betellt a pohár. És igen már mondták, hogy ki akarnak jönni dolgozni, após jövõre megy nyugdíjba. Mondtam neki, hogy én nem fogom õt eltartani, mert az otthoni nyugdíja még albérletre is kevés, anyóst meg 8 általánossal, angol tudás nélkül nem nagyon fogják még takarítani sem felvenni, de ketten még abból sem élnének meg.Após mindenkinek azt hajtja, hogy majd õ sétálgat a gyerekkel a tengerparton, amíg én dolgozok minden nap. Meg egy Ló..szt. Azért dolgozzak, hogy õ jól érezze magát, én meg ne legyek a gyerekemmel, mert hogy pincér vagyok és nem napi 6 óráról van szó.
régimódiak, ne foglalkozz velük.
Sajnos kérdezõ jobb is így nektek, mert nem hagynák abba. Nálunk is van ilyen a családban, a testvére feleségét meg a gyerekeiket szidja folyton, igaz a testvére már vagy 10 éve meghalt, azóta már elmentek külföldre, nem is beszélnek, de mindenhonnan próbál információkat szerezni róluk és aztán azon lovagol, azt kritizálja, szidja. Soha nem lehet vele úgy találkozni, hogy ne ez lenne a téma egy idõ után... Ha új dolgot nem tud meg, akkor 30-40 éves dolgokat hánytorgat fel. Borzasztó. Már másnak is elege van belõle, nem még azoknak, akiket szid. Õk is megszakították a kapcsolatot velük teljesen és kész. De a legszebb az egészben, hogy még azon is fel van háborodva, hogy miért nem törõdnek vele, mert õ szereti õket. Nem is tudom mit gondol, teljesen hülye.


Három napja smároltam az egyik haverommal (csaj vagyok) és jártunk egy napig, reggel küldött egy sms-t, hogy ő nem akarja ezt a járást. Most akkor akar valamit vagy sem?

Igazábol én sem akartam csak ugy jött egy ilyen hirtelen fellángolás ,inentöl nem érdekelt a gyerek !!

Legjobb válasz: Szia! Ha a haverod, akkor lehet, h vissza akarja csinálni ezt a haverság dolgot /ha érted mire gondolok/. Lehet, h õ sem akar Tõled semmit, csak ugyanúgy a haverod akar lenni, mint amilyen volt azelõtt, mielõtt smároltatok. Szerintem beszéld meg vele, mondd el, Te mit szeretnél, kérdezd meg Õ mit akar és ha egyikõtök sem akar járást, akkor attól függetlenül lehettek haverok :) Sok sikert!

Szia! Ha a haverod, akkor lehet, h vissza akarja csinálni ezt a haverság dolgot /ha érted mire gondolok/. Lehet, h õ sem akar Tõled semmit, csak ugyanúgy a haverod akar lenni, mint amilyen volt azelõtt, mielõtt smároltatok. Szerintem beszéld meg vele, mondd el, Te mit szeretnél, kérdezd meg Õ mit akar és ha egyikõtök sem akar járást, akkor attól függetlenül lehettek haverok :) Sok sikert!
Szia! Szintén lány vagyok és ugyanígy jártam, de sikerült megbeszélnem a sráccal és mi úgyanolyan jóba vagyunk mint mielõtt smároltunk volna!! Nem nézek rá másképp és úgy vettem észre õ sem rám! Hiba volt és túllléptünk rajta! Beszéljétek meg...sok sikert
Fiatalság bolondság :D De jó, h túl vagyok a serdülõkoron :P Tök mind1 mit csinálsz, élvezd ki.
Ez velem is megtörtént, de mi is megbeszéltük és újból barátok lettünk.De mi újból elkövettük ezt a hibát, de akkor már mind1 volt.Mégesgysezr nem békültünk ki.Úgyhogy ha most barátok lesztek vigyázz hogy meg ne történjen mégegyszer.;)
Biztos nincs senkije és jól jönne neki egy csaj... Amúgy meg ha nem akarsz tõle semmit, akkor minek foglalkozol vele?
Na ilyet sem hallottam még:jártunk 1napig :D hát ilyen nincs!azt max.1éjszakás kalandnak nevezik!jaj mamácskám...fiatalok!:)

Egy férfi ismerkedési fázisban közli, hogy ő az elmúlt 10 évben dolgozott csak és most ki akarja élni magát. Ez butaság, ha tetszenék, akkor ugye ezt elfelejtené egyből? De akkor miért van az, hogyha én "eltűnök", keres üzenetben mégis?

Dolgoztam együtt egy projekten egy férfivel (33). Észrevettem rajta az érdekl?dést, de mivel komoly munka volt, munkatársaim is ott voltak, nem volt adott a helyzet flörtölni, nem figyeltem rá, nem adtam jelet egyáltalán. Kollégája mondta, hogy eléggé félénk és gtalán nekem kellene kimutatni az érdekl?désem. Amikor vége lett a projektnek próbáltam közeledni mindenféle kreatív ötlettel. Volt, hogy ? hívott el bulizni, néha ír napközben is, de éjjel is, ha részeg és azért 2-4 nap eltelik az üzenetei között. Az els? megbeszélt találkozásunk is egy buli volt, ahol volt csók. Meg a második is ugyanúgy.De SOHA nem akarta kihasználni a helyzetet, vagy alkalmat, hogy közelebb kerüljünk, tehát voltak határok. Tehát vacsorázni, klasszikus randira nem hív. Azt mondta legutóbb, hogy ? most élni akar, mert eddig nem élt semennyit, csak dolgozott 20 éves kora óta és nem akar senkit megcsalni. Ez ugye ez teljes butaság? Ilyen nincs, mert ha tetszenék, elfelejtené ezt az ötletét?! De akkor olyankor miért jelentkezik, amikor én teljesen elhallgatok és tudomásul veszem, hogy ez ennyi.

Legjobb válasz: Értem, de ha az ilyen férfi olyan nõvel találkozik, aki igazán megfogja és úgy érzi, hogy nagyon passzolnának, akkor is hivatkozhat arra, hogy "inkább nem szeretnélek megcsalni", ezért most még kiélem magam. Tehát ha szimpátia/szerelem lenne, akkor elfelejtené, hogy ki akarja élni magát? Vagy ez nem így van?

A kérdező hozzászólása: Ez a helyzet azóta tart, pedig már nem dolgozunk együtt semmin régóta. Már volt szex, tökéletes volt, de fél belemenni kapcsolatba még midnig azt mondja, hogy mi lesz, ha elromlik. Akkor most már fel kellene fognom, hogy ez egy nagyon kényelmes helyzet neki, de nem engem akar "végleg"?
csábítgat hátha belemész..
"Jókedvet, humort, megbízhatóságot, õszinteséget, megértést, meleg vacsorát, szerelmet......" És ha nincs szüksége ezekre? Mellesleg ezt az alkalmi nõitõl is megkaphatja. Mindegy mit írunk, mert te már eldöntötted, hogy melletted majd megváltozik. Aztán ha megcsal és kihasznál, akkor jön a minden férfi egy szemét állat címû lemez. Vannak nõk, akik imádnak szenvedni.
igaza van az utolsónak, aztán ne gyere ide sírni..
Ez mind szép és jó, de hidd el a hormonjai ellen ez semmit sem ér. Elhiszem, hogy rossz érzés, de ha nem teszed túl magad rajta és belemész akkor csak még sz*rabb lesz :(
Egyszerû. Fel akarja tartani az érdeklõdésedet, mert tudja, hogy a titokzatosságra gerjedsz. Persze csak szépen lassan. Meg akar dugni, de kapcsolatot nem akar.
Jaj a szokásos, majd mellettem megváltozik baromság. Normálisan elmondta, hogy be akarja pótolni az elmaradottakat. Törõdj bele. Legalább õszinte volt. UGyan mit tudnál nyújtani, hogy veled maradjon?
Köszönöm szépen:-) Korrekt veled, ez jó! Nyugodtan higgy benne, hogy lehet még köztetek bármi, miért is ne lehetne! De ebben az idõszakban az õ életében nincs helye tartós kapcsolatnak. Ha lecsillapodik, akkor be fog engedni az életébe, hisz a vonzalom megvan:-) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM az eddigi válaszokat. Bárcsak egy (kis) idõ múlva beírhatnám, hogy kiélte magát, jelentkezett és már a férjem :) ) pff, talán túl optimista lennék? Vagy csak nagyon szeretném...
A kérdező hozzászólása: Ohh, értem. Családot otthagyni....jajjjj. Azt hiszem akkor nálam ez most még könnyebb. Kitartást kívánok Neked!!! Azért írtam be ide a kérdést, mert férfi ismerõseim azt mondják, csak kifogás. Meg hogy örüljek, mert azzal pont néz valamibe, hogy elmondta és azután, hgoy csók már kétszer volt, nem az a következõ, hogy akkor gyorsan szex és már lép is...
Örülj neki hogy kimaradsz ebbõl! Van ilyen tényleg! Pl. jelenleg az én férjemmel is:-( 10 éve vagyunk együtt, 3 éves lesz a gyerkõcünk, õ eddig mintaapa és mintaférj volt, és 2 hónapja eszébe jutott hogy ez nem élet így, õ élni akar, szórakozni, és elköltözött, minket talonba tett. És látod, a gyerek miatt sem felejti el, hogy nem kellene ezt tennie, de azóta a gyerekkel sem törõdik, elõtte meg õ volt neki az isten. Ha mégis beléd gabalyodik, csak egy állomás leszel neki, akin kiéli magát, így azt tanácsolom, tartsd tõle távol magad ha fontos az önérzeted!
szerintem se.. találsz másikat
Nem felejti el sajnos :( Tudom, hogy sz*r érzése, de bele kell törõdnöd. :/
A kérdező hozzászólása: Értem, de ha az ilyen férfi olyan nõvel találkozik, aki igazán megfogja és úgy érzi, hogy nagyon passzolnának, akkor is hivatkozhat arra, hogy "inkább nem szeretnélek megcsalni", ezért most még kiélem magam. Tehát ha szimpátia/szerelem lenne, akkor elfelejtené, hogy ki akarja élni magát? Vagy ez nem így van?
A kérdező hozzászólása: És most nem azért írtam ide, mert még mindig õt képzelem el páromnak, hanem úgy általában, hátha meg tudjátok mondani, ez milyen viselkedés? Nem akar semmit, ezt meg is mondta, de 3 napnál tovább nem bírja, hogy ne halljon rólam.... talonban inkább szexpartnereket tartanak nem? Nem sms partnereket....
A kérdező hozzászólása: Dehogy megyek bele. Nincs is mibe. Hiszen nem akar kapcsolatot. Már letettem róla. De elfelejteni meg úgy elég nehéz, ha 3 naponta ír, hogy hogy vagoyk, nem fáztam-e meg... szóval valami lényegtelen semmit. Utána 6-7 vicces SMS váltás, majd 3 napig semmi. Szerintem én már tudom, hogy nem kérek ebbõl így, de õ még nem.
Utolsó: Én is erre jöttem rá, mind1 mit írunk neki, pont lesz*rja, Õ már eldöntötte, hogy belemegy a dologba. Hagyjuk hagy csessze el az életét...
A kérdező hozzászólása: Jókedvet, humort, megbízhatóságot, õszinteséget, megértést, meleg vacsorát, szerelmet......
hogyne lenne, minden fiú ilyen hogy ki akarja élni magát csak ez ilyen 20-30 között van. neki nem jött össze, most pótolja be.

Most ezzel mit akar elérni?

hogy 1 hónapja szakitottam bn?mmel elötte ment el a gyerek is amit ? akart a legjobban mert annyira szeretett engem mármint ezt mondta 2,5 évig voltunk együtt és most 1 hónap után más csávóval van és azt mondja ,h már ?t szereti. Akit 3 hete ismer..Próbáltam én vele beszélni de még látni sem akar azt mondja..És én jöttem el t?le mikor szakitottunk egy hülyeségen.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem, de abból, amit írtál nekem az jött le, hogy te sem zártad még le ezt a dolgot. Ha te szakítottál, miért érdekel, hogy mit csinál és kivel? Valószínûleg nagy törésként élte meg amikor elhagytad, éppen egy ilyen tragédia után, így most csak azért is meg akarja mutatni, hogy tud õ olyat találni, aki szereti. Minden szakítás után általános, hogy a felek nekiállnak vadul csajozni/pasizni, hogy megmutassák, õk is érnek valamit. Ha ez a helyzet köztetek, lehet, hogy nem ártana összeülni és beszélgetni a lánnyal, semleges helyen, nyugodt hangon, hátha van még jövõtök együtt.

Valószínûleg nem, de abból, amit írtál nekem az jött le, hogy te sem zártad még le ezt a dolgot. Ha te szakítottál, miért érdekel, hogy mit csinál és kivel? Valószínûleg nagy törésként élte meg amikor elhagytad, éppen egy ilyen tragédia után, így most csak azért is meg akarja mutatni, hogy tud õ olyat találni, aki szereti. Minden szakítás után általános, hogy a felek nekiállnak vadul csajozni/pasizni, hogy megmutassák, õk is érnek valamit. Ha ez a helyzet köztetek, lehet, hogy nem ártana összeülni és beszélgetni a lánnyal, semleges helyen, nyugodt hangon, hátha van még jövõtök együtt.
most már elbasztad rendesen, és ilyet nem is szabad tenni egy nõvel mikor elveszíti a magzatát amire régóta vágyott ráadásul. Tökéletesen jogosan leszûrte hogy nem érdemled meg õt, és valószínüleg már régebben is ismerte valahonnan a mostani fickót. Te meg maradandó sebet ejtettél a lelkén. Jobb lenne ha kivernéd õt a hülye fejedbõl. Én sosem lennék képes ilyen szituáció után elhagyni a párom. Csak sajnálni tudom õt is hogy nagy rá a valószínûség hogy már megint elkapkodva választott.
A kérdező hozzászólása: Ennyi idõ alatt õ letudja zárni az egésszet??
A kérdező hozzászólása: Persze , hogy nem zártam le mert még imádom :( csak ha idegesek vagyunk mind a 2-en meggondolatlanul cselekszünk..:s
Na jó azért ez így nem jogos. 2és fél évet nem lehet ilyen hamar elfelejteni. Fõleg ha ott lett volna egy baba is. És, hogy a srác ment el tõle??? és? Vannak ilyen kapcsolatok. Én is hetente 3szor ki akarom dobni a pasim, õ kb havonta engem, volt olyan én is berágtam és már az ágyamat is szétszedettem vele, hogy akkor elköltözöm a bnõmhöz, és õ is pakolta már össze a cuccát és ment el. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, hanem, hogy elég hirtelen emberek vagyunk, fõleg én (meg elég harcias is). De ha igazán szeretitek egymást, akkor nem az az elsõ, hogy a másik fél bepasizik. Mi is megtehettük volna, de két napot sem bírtunk egymás nélkül, így továbbra is együtt vagyunk. Azt gondolom, ha valaki szereti a másikat, és elhagyják, akkor azért csak bánkódik normális esetben. Ha meg egybõl lett valaki más az életében, akkor nem is szeretett igazán. Szerintem. Vagy hazugság, hogy szereti, és csak azt akarja, hogy szenvedj!
A kérdező hozzászólása: Még soha nemvolt ilyen nem is néztem volna el neki...mindig másnap már felhivott most nemtedte ezért 1 hét után én hivtam fel..nemtudom a nõket megérteni. háth..csak azt tudom , hogy hiába dolgozom, bulizom, nõkkel próbálok beszélgetni nem megy mert õ jár a fejembe de õ simán ezt csinálja.. köszi a választ! a második válaszolónak meg csak annyit szeretnék mondani , hogy te is lehetsz ilyen helyzetbe nemkívánom neked mert az ellenségeimnek nem kivánnám , hogy remegve ébredjen hajnalban mert az jár a fejébe , hogy akiért oda adná az életét most más ölelget.
A kérdező hozzászólása: nemtette így akartam leírni csak fáradt vok nem alszom egy ideje meg ittas is egy picit srry

A barátommal most leszünk együtt egy éve. Naponta veszekszünk és szakítunk ilyeneket mondd ( takarodj haza, nem szeretlek, minek vagy még itt. ) és amikor elindulnék elkezd könyörögni hogy maradjak ne menjek sehova. Most ez mi? Mit akar?

ő mehet mindenhova bezár a házba én nem mehetek szinte társaságba se ... már nem bírom.

Legjobb válasz: Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?

Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?
Mondd meg neki. Neked is van szád. Ha nem bírod, hagyd ott.
Nem tisztel, birtokol, mi értelme? Hosszú távon semmi! Merj kilépni, hidd el, kapsz jobbat!
Rendõrség, ha komolyan megfenyegetne, vagy egy nagyobb darab haverral elintéztetni. Nem szereted, csak fügssz tõle, menekülj ettõl.
Hát öcsém! ne csodálkozz ha pár év múlva el is ver! Megszoksz vagy megszöksz! Az én exem is evvel fenyegetõzött, 6 évig zaklatott, most lenyugodott.
Ezt minek? Ha ennyire bunkó p*cs minek vagy még vele?
Ha még egyszer ilyesmi kicsúszna a száján, tuti hogy úgy szájba vágnám! Ez hülye, csak uralni akar, ne legyél papucs lány!
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta tönkre tesz ha szakítunk. meg fogom bánni hogy meg ismertem meg ilyenek... meg még talán érzek iránta valamit...
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem tõle hogy mi a baja ... és utána nem mondd semmit folyton bocsánatot kér elhalmoz ajándékokkal... én még próbálnám rendbe hozni ezt az egészet...
Ugye tudod hogy ez nem normális dolog? hogy ez nem kapcsolat? Terrorba tartani a másikat...? Én nem kiokosítani akarlak, hiszen pont így jártam én is. NEkem is ilyen volt a párom az eleje fele, aztán nem votl elég a kiabálás, utána már ráncigált. kilökött az ajtón, mikor elhatároztam, h elmegyek, akkor hajamnál fogva rángatott vissza szakadó esõben. kék- lila foltok voltak rajtam szüleimnek mindent hazudtam, hogy ne buktassam le, hiszen szerettem. A végén már fojtogatás, és verés is volt, és soha nem felejtem el azt az agresszív arcot amit akkor vágott. Aztán persze könyörgött, sírt, mint egy kisgyerek, m hogy ne hagyjam el.. hogy bármit megtesz, hogy megváltozik. 2 nap múlva ugyanez. nagyon nehezen szakadtam ki ebbõl a kapcsolatból.És a mai napig viselem nyomait. Testileg, lelkileg is. Azóta csodás kapcsolatom van, Annyira hogy már az esküvõt szervezzük, viszont nagyon sokáig, hónapokig a volt pasim miatt aludni nem bírtam rendesen, pánikbeteg lettem. Nem mertem buszra szállni, egyedül nagyon féltem, többször elájultam, evési gondjaim voltak...stb...Kell ez neked? ... hidd el , nagyon sokat szenvedhetsz még, és ne várd meg hogy ide fajuljon.

Most kit akar átb*szni? Hogy lesz egyszerre 2 helyen? Vagy ezt most hogy akarja?

A barátomnak ma van a szülinapja.Hétf?n megbeszéltem vele,hogy ma este eljön hozzánk.Most láttam egy közösségi oldalon,hogy írta agy haverjának,hogy akkor ma este jön be fél 6-ra,meg,hogy változott a terv és,hogy ?k mit terveztek estére?Mikor ezt láttam,rögtön írtam neki,hogy akkor mikor jön.Visszaírt,hogy ma 5-kor jön hozzám. :O

Legjobb válasz: téged.

téged.
A kérdező hozzászólása: JELENTEM:ITT VOLT A DRÁGA EGÉSZ ESTE NÁLAM! :)
na h alakul(t)?
SZerintem is ötre megy hozzád, fél hat körül meg lép a haverjaihoz...
A kérdező hozzászólása: azt szerintem mondta volna :/
Lehet hogy vmi közös programot tervez a haverokkal, ahova téged is vinni akar :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi biztató válaszokat :/ Kíváncsi leszek nagyon...
Majd írd meg mi lett a vége !
sztem együtt mentek bulizni, vagy jól leráz ma estére vmi szöveggel...xd
A kérdező hozzászólása: :(
akk jó :)

Most szívatni akart ez az autós, vagy mi rosszat tettem?

Nem értem. Megyek szépen 50 el, betartva a sebességet, erre egyenes út, 50 el lehet menni, erre előttem belassít 20 ra, és kicsit kihúzódik középre. Mondom, áhh, biztos azért, mert jönnek mindjárt a sínek, és lelassít. Na megyünk, átmegy lendülettel a síneken, látom is, tudom, hogy nem szuabad rámenni, még nem tudok átérni, de erre előttem nyom egy satu féket, és megáll ahogy átért a síneken. Na mindegy, megy tovább, a sínek után egyből egy kereszteződés, megyünk, indexelek balra, erre lassít, és kimegy az út közepére csak úgy. És elmegy jóóóó lassan jobbra... Most ez szívatni akart? Mi rosszat csináltam, hogy velem, kötözködik?

Legjobb válasz: Szerintem nem akart szívatni. Inkább van a leírtak alapján egy olyan érzésem, hogy nem ismerte a környéket, nem tudta, hol, mikor merre kell majd neki lefordulni, ezért akart inkább õ elõl menni, hogy megmaradjon neki a "tiszta kilátás" a következõ elágazásra, stb. stb. Másrészt az is biztos, hogy nagyon friss a jogsija, egyébként nem csinált volna zsinórban olyat, amivel másokat idegesít. Ne vedd a szívedre, fogsz te még ennél hülyébbekkel is találkozni, ennyin nem érdemes felhúzni magad!! :)))

Szerintem nem akart szívatni. Inkább van a leírtak alapján egy olyan érzésem, hogy nem ismerte a környéket, nem tudta, hol, mikor merre kell majd neki lefordulni, ezért akart inkább õ elõl menni, hogy megmaradjon neki a "tiszta kilátás" a következõ elágazásra, stb. stb. Másrészt az is biztos, hogy nagyon friss a jogsija, egyébként nem csinált volna zsinórban olyat, amivel másokat idegesít. Ne vedd a szívedre, fogsz te még ennél hülyébbekkel is találkozni, ennyin nem érdemes felhúzni magad!! :) ))
Nem tudni hogy elõtte mit csináltál? (nekem nem teljesen tiszta) DE így elsõ olvasatra egy Bunkó lehetett. Ezen ne kapd fel a fejedet, mert még sajnos fogsz majd találkozni ilyenekkel
A kérdező hozzászólása: Semmit, utol értem, le is maradtam, hogy ne menjek a nyakára, erre ezt csinálta... :S
Normális ember nem szivat olyanokat akik betartják a sebességhatárt. Normális ember ilyenkor ha siet, akkor elõz, hiszen elõzni is tudni kell nem csak gázt nyomni. Van amikor sietek és bosszant ha a másik 40-el megy 40-nél és nem 50-el (hiszen a traffipax 3%-ot enged a mérési tévedés és az órád tévedése miatt, továbbá +10% a büntetési határ), de emiatt nem fogom nevelni, hanem elfogadom, hogy óvatos, esetleg nemrég gyûjtött be egy 100 ezres csekket és nincs kedve újabbhoz, esetleg gyereket visz, fáj a lába, tüsszentenie kell, törékeny növényt, nitroglicerint stb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!