Találatok a következő kifejezésre: Most ezt veljem (83 db)

Most ezt mire veljem?

Parom szakitott velem kb ket honapja. bizonytalan volt magaban es indokkent felhozta h kulonbozoek vagyunk. Kozben tartottuk a kapcsit emailen. Majd mult heten irt sms-t h nem e talalkoznek vele, h atbeszeljuka dolgokat. Talalkoztam vele beszeltunk sok mindenrol de igazan kettonkrol nem. Na jo tervezve jovot egy egy elszolasok, de nem tert ra arra amiert a talakat akarta, vagyis beszeljunk kettonkrol. sajnos suta voltam mert nem kerdeztem ra ugy voltam vele hadd vezesse o a beszelgetest. Ugy voltam vele mivel meg mindig nagyon szeretem adok meg egy eselyt neki (bar en ennek nem vagyok a hive, de lehet kivetelt tenni), hisz belul arrol abrandoztam oh barcsak visszajonne. azonban tegnap eszre vettem h mas lanyokkal is chatel. azt nem tudom h talalkozik e is veluk, de chatel. ez engemet baromira zavar, hisz most neki kene tornie magat a kegyeimert. de kozbe meg jo ejt sms-t kuld. nem tudom mire velni. szakitas elott mondta h szeretlek. kibekules utan nem hallottam tole.. most nem akarok teperni annyira mint szakitas elott, egyreszt nem akarok meg egyszer ekkorat csalodni, masreszt nem szeretnem h nyeregbe erezze magat, szeretnem ha arra rajonne h en kellek neki csakis egyedul en. csak nem tudom mi a jobb kivarni mig mevilagosodik az agyaban vagy teperni egy picinyket. nem szeretnem elrontani meg nem szeretnem eroltetni.. Probaltam a szakitas utan talizni mas pasikkal meg mutattak be nekem egy parat, de a problema ott van h en mindig ra gondolok es igy a randit nem is tudtam igazan elvezni sot mi tobb lelkiismeretfurdalasom volt. pedig tudom ha o chatel mas lanyokkal e ski tudja h talalkozik e akkor elvben nekem is lehetne vagy nem?

Legjobb válasz: mi lenne, ha inkább rákérdeznél, hogy haver te most tulajdonképpen mit szeretnél? vagy a kedvencemet, most hol tartunk, mi van köztünk?

mi lenne, ha inkább rákérdeznél, hogy haver te most tulajdonképpen mit szeretnél? vagy a kedvencemet, most hol tartunk, mi van köztünk?
Más lányokkal Chat-el?Az nem jó jel.Túl akarja tenni magát rajtad.De azért szerintem még próbálj meg beszélni vele hátha lesz valami De ha õ szakított veled kicsi rá az esély hoy újra összejöttök.Meg szerintem már nem is ugy szeret téged mint régen.Tudod a pasik olyanok hogy ha nem merik bevallani hogy már nem szeretik a lányt akkor másra hivatkoznak hogy nem illünk össze meg stb. szöveggel.
A te érzéseid nem fognak attól változni, hogy õ beszélget, találkozik-e más lányokkal. Mindenesetre kezdeményezz most te egy beszélgetést, és kérdezz rá a dolgaitokra. Nem kell teperned, de amíg te õt szereted, jobb, ha tisztán látod a helyzetet, és aszerint (nem) reménykedsz.
Hány évesek is vagytok? Õ tudja, hogy te tudod, hogy chatel? Mert ha tudja, akkor lehet, hogy csak féltékennyé akar tenni téged. De az is lehet, hogy már nem szeret. Viszont akkor meg nem tudja, hogy mit akar. Azért kérdeztem, hogy hány évesek vagytok, mert lehet, hogy neki még nem nõtt be a "feje lágya" és csajozni akar.
A kérdező hozzászólása: O szakitott velem, majd o kezdemenyezte a bekulest. ill o keresett meg h talalkozzunk. ami meg is tortent mult heten. es akkor olyan volt mint regen.. ezert nem tudom mire velni a chatelest mert akkor minek kezdemenyez kibekulni es tervezget. tehat ezert nem ertem a jelen helyzetet, de igaz kezdemenyezni fogok egy beszelgetest.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h tudja. de en is voltam azon az oldalon regisztralva anno. szerintem eleg szomoru ha ennyi idosen meg nott be a feje lagya.

Ezt most mire véljem?

A minap volt nálam a testvérem fiának a családja vendégségben. 2 kisgyerekkel. Nekem van egy 2 éves ivartalan nőstény Perzsa cicusom. Panelben lakom a VI.kerületben. Vacsorára jöttek el hozzám. Vacsi közben besétált a cicám az étkezőbe és a feleség felkiáltott:-Úr isten bent van a macska! Ugy ordított mintha szellem sétált volna be az ebédlőbe. Erre én:-Semmi gond!Nem kell megijedni ő az én cicám. Benti hisz hol tartsam máshol(??) Mikor ezt elmondtam furcsán nézett rám az asszony olyan Na jó megbízok benned képpel. Vacsora után egy családhoz híven összegyűltünk a nappaliban. Mi felnőttek beszélgettünk a gyerekek pedig játszottak.Egyszer csak hangos nyávogásra lettem figyelmes. A hálóban a gyerekek a macskámat rugdosták.Hihetetlen!Erre én persze rájuk szóltam:-Mit csináltok?!Ezt nem szabad!Õ is érez fájdalmat! És ekkor kórusban mondták a kölykök:-De hát fent aludt az ágyon! Én mondom nekik, nem baj felmehet! És ők is olyan tisztára meglepett pofát vágtak. Nem hiszem el ,hogy egy 10 éves gyerek nem fogja fel ,hogy ez hejtelen!Az este folyamán még egy csomószor rájjuk kellet ,hogy szóljak ,mert ilyen hülyeségekért bántották a cicát mint pl.Felment a székre ,bekakált(az alomba) meg ilyenek...még mindig itt vannak.Nálam fognak aludni. Õk már alszanak szóval végre nem kell féltenem szegény cicát.Most ez szerintetek normális(?) Itt egy kép a cicáról:-

Legjobb válasz: Tegnap jöttek és ma mentek el. Tegnap akartam kiírni a kérdést de már éjszaka volt.Elludtam és elfelejtettem.Szóva ezt most ugy olvassátok mintha tegnap este lenne.

A kérdező hozzászólása: Tegnap jöttek és ma mentek el. Tegnap akartam kiírni a kérdést de már éjszaka volt.Elludtam és elfelejtettem.Szóva ezt most ugy olvassátok mintha tegnap este lenne.
Szép a macsek! :-) Vannak olyan emberek, akik hülyének nézik azt, aki a lakásban tart állatot... Hát még ha családtagként is kezelik azt! A rugdosásról: az elsõ ilyen után közöltem volna, hogy itt ez a viselkedés nem szokás! /Valszeg mondtam volna cifrábbakat is :D/ 10-14 éves gyerekeknek már kéne lenni annyi eszüknek, hogy értenek a szóból.
OFF Igen, a 14 eves az meg gyerek. Mellesleg a te megfogalmazasod " 2 kisgyerekkel" volt...
Most visszagondoltam arra mikor en voltam 14 eves (csak 7 eve :D ) de eszembe nem jutott volna macskakat rugdosni. Pedig mamameknal is bent volt a hazban a macska es felugrott mindenre, pedig ok kertes hazban laknak. Szerintem inkabb a gyerekek az anyjuk eszet orokoltek.
Mondjuk erdekes lehet az a gyerek, aki 14 evesen delutan fel otkor alszik......
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ!Jó lett volna ha elolvasod az elsõ kommentemet!Ugy megértenéd a dolgot!Persze , hogy egy 14 éves nem alszik délután fél ötkor.
Gondolkodás nélkül elküldtem volna haza õket. Ilyen neveletlen gyerekeket és a kedves szüleiket nem szívesen látnám vendégül, hiába rokon.
Az egy dolog hogy neveletlenek, de én hozzád biztos nem engedném õket... Ilyen undorító közegbe hogy macska ott járkál...
Az anya reakciójából nyilván ezt tanította a gyerekeknek is. Ha be jön/felmászik akármi az állat akkor meg kell büntetni ...veréssel. Legalább is én ezt tudom elképzelni. De hogy ne értsék meg hogy nálad mások a szabályok az már gáz
A kérdező hozzászólása: Na jó...kiskorú de attól még lehetne értelmesebb is nem?
A kérdező hozzászólása: Egy 14 éves nektek gyerek??Én ilyen koromban már sokkal komolyabb voltam.
Nos, hogy mire véld, azt sajnos nem tudom, így hasznos válasszal nem tudok szolgálni, de gyönyörû cicád van. :)
ez a kép a rugdosás után készült ?
A kérdező hozzászólása: Nem.Gyakran szokott igy kinyúlni a macskám:D
Nézd, van, akinek nem megszokott az állat a lakasban, nem kell ezen kiakadni. A rugdosas nyilván nem volt jo ötlet, de ha kisgyerekek, talán nem tudtak, hogy ezt nem szabad.
A kérdező hozzászólása: Nem mondhatnám , hogy kicsik.Az egyik 10 éves a másik pedig 14.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam...nem is kicsik.
Jaj de gyönyörû egy cicaaaaa. Sosem rugdosnám meg! Bár a gyerekek még gyerekek. Az anyjuk máshogy nevelte, ennyi az egész! Valószínüleg, nem kellõ képpen.
Édes cicus!:) Én gond nélkül haza zavarnám õket, ha nem hallgatnak a szóra.
Woow, de gyönyörû cicád van! :) )

Ezt most mire véljem?

öszejöttem egyik nap egy fiúval aki tényleg tetszett. ? kezdeményezett meg minden másnap meg közli hogy ? nem tervezett barátn?t a nyárra. olyan 2 hónapja szakított a volt barátn?jével. lehet h még nem heverte ki és így akart lerázni?

Legjobb válasz: Csak szorakozni akart semmi komolyat tõled csak játszik és jól érzi magát igen ez visszavezethetõ arra hogy még nincs tul a szakitáson de az is lehet hogy egyszerüen most tényleg csak élni akar és nem akar semmi komolyat

Csak szorakozni akart semmi komolyat tõled csak játszik és jól érzi magát igen ez visszavezethetõ arra hogy még nincs tul a szakitáson de az is lehet hogy egyszerüen most tényleg csak élni akar és nem akar semmi komolyat
Nyáron bulizni akar a legtöbb ember és nem komoly kapcsolatot. Fõleg az nem aki nem rég szakított egy több hónaposból.


Beszedtem az orgametrilt amit a doiki irt fel mert ma már a 62. napon vagyok h nem jött meg és ma reggel halványan pozi tesztem lett éppen h látni ezt akkor most mire véljem?

nem lesz baj ha terhes lennék a tabi miatt?

Legjobb válasz: a tájékoztatót én is elolvastam csináltatott elõtte egy tesztet az nega lett ezt most csak kiváncsiságból lõttem el. Nem véletlenül kérdeztem

A kérdező hozzászólása: a tájékoztatót én is elolvastam csináltatott elõtte egy tesztet az nega lett ezt most csak kiváncsiságból lõttem el. Nem véletlenül kérdeztem
A kérdező hozzászólása: napi 3*1 szemet ahogy a doki mondta
Szia! Biztos nem lesz baja a babának, ha nem sok tabit vettél be!Ne szedd tovább, hanem menj vissza a dokihoz, hogy nézzen meg UH, mert + a teszted, mégha halvány, akkor is baba lesz!Vigyázz magadra, jó egészséget!

Mire véljem most ezt?

ismerek egy lányt, jóban vagyunk. Nagyon sokszor nézünk és mosolygunk egymásra(úgy vettem észre mással nem csinálja), felt?n?en érdekli mit beszélek (nem vagyok beszédes). Még nyáron próbáltam elhívni valahova, de azt mondta inkább nem. Most akkor hogy is van ez? akarhat valamit?

Legjobb válasz: mióta vagytok jóban? mert ha régóta akkor lehet h azt várta h kezdeményezz, és megunta, hogy nem tetted. és most h hívtad nyáron már nem volt kedve menni. nemtudom :S

mióta vagytok jóban? mert ha régóta akkor lehet h azt várta h kezdeményezz, és megunta, hogy nem tetted. és most h hívtad nyáron már nem volt kedve menni. nemtudom :S
Lehetseges, probalkozz nehogy valaki elhappolja elöled.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: hetente látom egyszer, akkor sem beszélgetünk mindig. ennyire vagyunk jóban...
nem tudom hány éves vagy batya, de az biztos h nem a megfelelõ pillanatban kaptad el, és nem a varázsszavakat használtad.élõben próbáld be, reakcióbol lejön h mit akar hallani ahoz h felszopja:O
Talán azért figyeli, hogy mit mondasz, mert ritkán hallani a hangod. Nem kell rögtön álomvilágban élni, és túlragozni a dolgokat.

Ezt most mire véljem? Kicsit hosszú

Tegnap este a párom egyik barátjáról beszéltünk, hogy folyton csajozik a barátn?je mellett. Erre a párom azt mondta, hogy lehet hogyha nem lenne a gyerekünk 3 hónapos, akkor lehet hogy ? is megtenné... Gondolhatjátok hogy leesett az állam? Természetesen utána azt mondta, hogy csak engem szeret senki mást, meg hogy nem csak a gyerek miatt van velem. Egy világ d?lt össze bennem amikor ezt mondta. Persze este már puszilgatás meg bújás meg stb. szóval láttam rajta hogy megbánta. Én viszont nagyon kiábrándultam bel?le. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hát azért ez egy igen érdekes elszólás... Nekem tuti rosszul esne, kicsit máshogy tekintenék rá ezek után. Nem azt mondom, hogy dobd ki, hiszen elvileg nem csinált semmit. Csak nem igazán értem, hogyan gondolta ezt. Talán úgy, hogy majd ha a gyereketek már nagy lesz, akkor már nem gond? Én tuti erre gondolnék. Mindenesetre tartsd rajta a szemed. Azt nem javaslom, hogy örökké ezen lovagolj, mert akkor pláne elgondolkodik rajta, hogy mi lenne ha... De azért ez csúnya volt tõle nagyon.

Hát azért ez egy igen érdekes elszólás... Nekem tuti rosszul esne, kicsit máshogy tekintenék rá ezek után. Nem azt mondom, hogy dobd ki, hiszen elvileg nem csinált semmit. Csak nem igazán értem, hogyan gondolta ezt. Talán úgy, hogy majd ha a gyereketek már nagy lesz, akkor már nem gond? Én tuti erre gondolnék. Mindenesetre tartsd rajta a szemed. Azt nem javaslom, hogy örökké ezen lovagolj, mert akkor pláne elgondolkodik rajta, hogy mi lenne ha... De azért ez csúnya volt tõle nagyon.
Elcsépeltnek tûnik, de az idõ majd megoldja. Abban viszont nincs igazatok, hogy ha menni akarna, akkor menne! Nagyon sok férfi otthon marad a kényelemben, biztonságban, bár a szíve (vére) másfelé hajtja. Okaik? Pl. a kényelem, a lelkiismeret, stb. Van olyan eset, hogy csak a megfelelõ lehetõségre vár. Addig jól elvan otthon is :P Tapasztalat :(
Szia! Szerintem ha nem akarna veled lenni már nem lenne. Fõleg egy férfit a pici baba el is ijeszthet. Márpedig õ mellettetek van. Talán nem úgy fejezte ki magát ahogy akarta, a férjemnél is van ilyen, én amúgy is szeretek a bolhából elefántot csinálni. Ha annyira bánt ülj le vele még egyszer, mond el neki mi bánt és hogy mennyire rosszul esett, vagy próbálja megmagyarázni miért mondott ilyet. Én ahogy ismerem magam nem tudnám lenyelni, piszkálnám vele :(
ugyan ezért ne ábrándulj ki belõle! Biztos kicsit tele van a tudata a gyereksírással, meg mostanában kezdhet ráébredni, mennyi felelõsség, lemondás egy gyerek.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este megkérdezte, hogy szeretem-e még? Én azt mondtam, hogy igen. Erre õ azt mondta, hogy nincs miért aggódnom, mert õ is szeret. Nos?
Hát, sajnálom, én is kiakadtam volna. :( A bizalmam megrendülne, és nagyon sokat kéne tepernie, hogy minden a régi legyen. Én ilyen vagyok, és szerintem, jogosan. Szerintem, hozd a tudtára, hogy most mit érzel, mert ha ennyi esze van, már bocs, akkor lehet, hogy fel sem fogta, mi a tét! És az idõ megoldja. Közhely, tudom, de mást nem tehetsz. Azért az érezze, hogy szereted, de azt is tudnia kell, hogy megbántott, és ezt a mondatot nem tudod megnemhallottá tenni!
A kérdező hozzászólása: Õ nem olyan típus. Ha õ menni akar, akkor nem tartja vissza sem egy gyerek, sem semmi. Tudom, mert õ maga mondta, hogyha nem szeretne minket 100% hogy menne...
A kérdező hozzászólása: Ezért nem dobom ki, de valami eltört bennem... Nem tudom mi lesz, de elgondolkodtató szerintem.
Na azert ez nem valook sztem.Probald meg azt h meg 1x beszelj vele es ha megint felbosszant hagyd ott neki felorara a manot es menj szelloztesd ki a fejed gondold at h mi tortent.Amugy en is olyan vok h mindig evvel piszkalnam majd elfelejtenem 1 ido utan.a 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta, hogy kiélte magát. Én úgy gondolom, hogy ha valaki menni akar, akkor nem tartja vissza egy gyerek nem? Azt mondta, hogy nem csak a gyerek miatt van velem, de nyomós ok hogy ne rosszalkodjon. Én most úgy érzem, hogy nem vagyok rá kíváncsi ezek után. Annyira megbántott, hogy el sem tudom mondani. Persze utána már nyalizott de nem hat meg.
Hat...az tuti h nekem is leesett volna az allam es jol beolvastam volna neki.Megmondtam volna h ne a gyerek miatt fogja vissza magat es ha akar menjen de akkor tudja h mi lesz a kovetkezmenye.En is tisztara kiakadtam volna.DE lehet h csak rosszul fejezte ki magat.En pedig ha lehiggadtam volna akkor megkerdeztem volna tole h megis mit gondolt ez alatt.Nem elte ki magat?Es h mit gondolt nekem h esett h ezt mondta es h mit szolt volna ha o ezt hallja az en szambol.Szoval szerintem ulj le es beszeld meg vele a dolgot.Kerdezd meg tole ezeket a dolgokat es ne veszekedj hisz az se neked nem jo se o nem fog ugy valaszolni a kerdeseidre.Tudom mert en naon heves vagyok es addig mig kiabalok addig nekem soha nem valaszol csak hallgat.Majd mikor lehiggadtam es tok veszekedes nelkul beszelni akkor valaszol a kerdeseimre.Sok sikert es ne keseregj mert ha viszont azt nezed akkor lehet nem gondolta komolyan csak nagyot akart mondani ugyanis ha nem szeretne mar nem lenne veled es nem bujt volna.Szal jol osszekuszalhattam a valaszt de remelem erted mit akartam mondani
Azért nehogy azt higyje, hogy ezzel minden el van intézve... :S Kérj bizonyítékokat, persze mindehhez idõt is adj. Jobb ötletem sajna nincs. 7.

Ezt most mire véljem?

Van egy srác akivel levelezgettünk aztán felhoztam a találkozás témát majd írta rá, hogy elöbb-utóbb sort kerítünk rá! Amikor én meg vissza írtam neki hogy ez úgy jött le mintha nem akarna és akkor maradjunk csak a köszön? viszonyba akkor arra nem válaszolt. De kicsit bunkó voltam így írtam neki egy levelet amire azt írta, hogy nem örült a levélnek de nincs harag. Nem tudom mire vélni ezt a helyzetet, hogy akkor vajon akar-e találkozni vagy nem vagy most mit csináljak????

Legjobb válasz: Bocsi, de én maradi vagyok egy picit: a fiú dolga elhívni egy lányt találkozni! Te már megtetted az elsõ lépést, most már neki kellene kezdeményezni. Ha akar veled találkozni, akkor úgy is elhív majd. Ha meg nem akkor maradjatok így...és ne búsulj rajta.

Bocsi, de én maradi vagyok egy picit: a fiú dolga elhívni egy lányt találkozni! Te már megtetted az elsõ lépést, most már neki kellene kezdeményezni. Ha akar veled találkozni, akkor úgy is elhív majd. Ha meg nem akkor maradjatok így...és ne búsulj rajta.
õõõõ... nem. Ha a csaj talizni akar vele, akkor kérje meg õ. Nem várhatja ölbe tett kézzel hogy a fiú elhívja. Ha nem esik még le neki hogy mi hogy van, akkor a csajnak el kell mondani. Ennyi.
De a csaj már meghívta és a srác azt mondta h elõbb utóbb sort kerítenek rá, vagyis leesett neki! Ha nagyon nyomul, attól csak rosszabb lesz...
Küldött már neked fényképet magáról?Lehet, hogy csúnyának tartja magát vagy bizonyos dolgokban kamuzott.
A kérdező hozzászólása: Mivel itt dolgozik pár házzal mellettünk és szinte napi szinten látjuk egymást ezért látott engem is és én is õt.Csak azt nem értem, hogy miért nem lép közbe meg olyat csinált, hogy kértem valamit õ meg elvörösödött és elfelejtette az utolsó 2 dolgot.

Van egy pasi akivel hónapok óta sms-ezünk egymással tegnap írt, hogy mikor találkozunk mert szeretné velem komolyra forditani a kapcsolatot. Most ezt mire véljem? Szerintetek mit gondoljak?

Legjobb válasz: Hú, látom nagyon ostoba vagy szegénykém...de, jólvanna... a "fejedbe rakom" mit gondolj, mert látom ez túl bonyolult neked. Komoly kapcsolatot szeretne. Erre véld. Erre gondolj.

Hú, látom nagyon ostoba vagy szegénykém...de, jólvanna... a "fejedbe rakom" mit gondolj, mert látom ez túl bonyolult neked. Komoly kapcsolatot szeretne. Erre véld. Erre gondolj.
Ne haragudj, de neked ennyire picike eszed van, vagy tényleg nem vagy képes felfogni mit is jelent a pasi kijelentése?? Mit nem lehet ezen érteni?? Hónapok óta csak sms van. Ideje egy személyes találkozónak.. Mivel eddig szimpi voltál neki, így szeretne személyesen is megismerni, és élõben beszélgetni..
hát ha nem találkoztatok akkor látni akar egyértelmü.. de lehet hogy egy randit akar.. szerinted??
Az sms-getézésnél bármi más komolyabb, egyszerûen szeretne veled találkozni és ha akkor is tetszettek egymásnak, akkor párkapcsolatot. Ez teljesen normális emberi viselkedés, csak te buta vagy mint a tök.
"dugni akarok, ezért meglebegtetem elõtted a házasság mézesmadzagját"
Szexelhetnéke van, de mivel nagyon pirinyó a nemi vesszeje, ezért nem mert idáig közeledni, elõtte igyekezett téged beizzítani, hogy ne nevesd majd ki.
A kérdezõ utolsó válasza megkérdõjelezi, hogy ez a kérdés valódi-e. Nem hiszem, hogy a mai világban van ennyire buta lány.
Uristen! :D Talan megszeretne ismerni szemelyesen te zseni! Nem mindenkinek eleg ám ha sms-ben él parkapcsolatot akar milyen hihetetlen, es bonyolult is ez szamodra! :D
A kérdező hozzászólása: Nem értem mit kell anyit kinlódnia az sms-ezésekbõl már mindent tudunk a másikról.
Lehet, hogy szerinted abból áll egy ismeretség, hogy sms-eztek egymással, de úgy látom, õ nem így gondolja. Ha nem akarsz vele találkozni, elõbb kellett volna meggondolni. Egyelõre csak meg akar ismerni. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor lehet továbblépni.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak egyszerûen annyit kellet volna írnia, hogy találkozzunk.
Akkor küld el a pcsiba, ha valami nem kóser... csak ne vergõdj itt kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: De eddig még találkozni sem akart velem akkor most mi ez a "komolyabbra akarom fordítani kettõnk közt a kapcsolatot"? Szerintem valami nem kóser.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok buta csak nem értem, hogy most miért akar hirtelen találkozni!?

Ezt most mire véljem? Mit tegyek?

van egy pasi akivel még nem járunk de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.most lett volna a randink de nem lett bel?le semmi mert pár nappal ezel?tt történt vmi....

Legjobb válasz: Majd lenyugszik. Ha megírod neki egyszerûen, hogy ezt és ezt gondoltad, és ha félre érti, akkor hülye, akkor talán összeszedi magát.

Majd lenyugszik. Ha megírod neki egyszerûen, hogy ezt és ezt gondoltad, és ha félre érti, akkor hülye, akkor talán összeszedi magát.
igen szeret mos ösztönösen azt keresi hogy mien árulkodo jelei lennének hoyg nem szereted...
A kérdező hozzászólása: csak ezek után rohadt nehéz elhinni h szeret...ha egy félreértésen ennyire besértõdik, pedig elvileg szeret, és elég komoly tervei is lettek volna velem.hát remélem h tényleg lenyugszik és belátja h ezen nem kell ennyire felhúznia magát.
A kérdező hozzászólása: egyébként leírtam neki h én nem úgy gondoltam ahogy azt értelmezte, de nem hiszem h elhitte mert csak fújta a saját igazát h én nem bízok benne, és át kell gondolnia h lenne e így értelme belekezdeni ebbe a kapcsolatba.
Keresi a kifogásokat, a randi is ezért hiúsult meg.Ha engem érdekel valaki, akkor végighallgatom, és érdekel, amit mond, illetve megértem, tudomásul veszem, tisztázom Vele.Elmegyek a világ végére is, hogy találkozzam Vele.Jah, és nem fújom a saját igazamat, hanem én is bizalmat szavazok neki, és esélyt adok arra, hogy megismerjük egymást. Te nem érdekled ezt a fiút igazán.Felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó egyetértek veled.ugyanis fent van most is msn-en és még csak rám sem ír.pedig küldtem neki tegnap egy mailt, hogy tisztázzam a dolgokaat, és még csak nem is reagál.felejtõs.asszem.:(((

Ezt most mire véljem?

Sokak szerint jókép? vagyok meg szimpatikus.

Legjobb válasz: Ezt hívják kisugárzásnak :) hiába nem annyira jóképûek mint te, talán magabiztosabbak... emiatt van az is, hogy egyik nap azt érzed Casanova vagy, a másik nap meg hogy Quasimodó :) ahogy ébredsz, s ahogy érzed magad azt sugárzod. Csajoknál sokkal erõsebben megfigyelhetõ ez egyébként, de úgy látszik a pasik is kûzdenek vele.

Ezt hívják kisugárzásnak :) hiába nem annyira jóképûek mint te, talán magabiztosabbak... emiatt van az is, hogy egyik nap azt érzed Casanova vagy, a másik nap meg hogy Quasimodó :) ahogy ébredsz, s ahogy érzed magad azt sugárzod. Csajoknál sokkal erõsebben megfigyelhetõ ez egyébként, de úgy látszik a pasik is kûzdenek vele.
Kisugárzás kérdése tényleg! Meg inkább ne szóld le a haverjaid h te vagy a jóképû csávó õk meg pff.....mert még a végén nem lesznek barátaid se!Vegyél vissza megadból, ne legyél nagyképû!
A kérdező hozzászólása: Jól van, na!:) Azért nem kell félreérteni! Lehet, hogy kicsit nagyképû vagyok, de ha látnátok õket, akkor azt mondanátok, hogy igazam van! Amúgy köszi a hsz-eket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!