Találatok a következő kifejezésre: Most ez lehet Beágyazódás (18 db)

Most 9-én voltam együtt a párommal és két napja mensiszerű görcsöt érzek. Ma vagyok a 18. napon és még 10 nap a mensiig. Ez lehet beágyazódás miatt?

Várom a válaszokat! El?re is köszike mindenkinek!

Legjobb válasz: Lehet a beágyazódás miatt is,de lehet,hogy valami bajod van.Szerintem menjél el nõgyógyászhoz!

Lehet a beágyazódás miatt is, de lehet, hogy valami bajod van.Szerintem menjél el nõgyógyászhoz!
szerintem erre erre egyszerû a válasz! peteérésed van! legalább is nekem akkor szokott ez az érzés lenni! vagy esetleg az amire te is gyanakszol, vagyis beágyazódás!!!
Hát ha 10 nappal vagy a mensi elõtt, akkor kevés esély van rá, hogy beágyazódás lenne, hacsak nem a 10. nap környékén volt a peteérésed! Szerintem is inkább a peteérést érezheted, úhgyogy hajrá!!! 8 hetes kismama :)

Babát szeretnénk! Febr.22-én jött meg de csak 2napig véreztem aztán barnás.! Most egy héttel menzesz előtt görcsölni kezdtem mintha megakarna jönni, csináltam már teszteket de negatívak lettek, ez lehet beágyazódás?

Múlt héten a hét elején is és közepén is együtt voltunk!Tegnap fehér sűrűt váladékoztam ,ez mi lehet??? Már 2hónapja próbálkozunk sikertelenül:(

Legjobb válasz: Bármi lehet még, peteérés után legkorábban 14. napon lehetséges + teszt. 2 hónap próbálkozás semmi. Egy átlagos párnak is 6-12 hónap a próbálkozás.

Bármi lehet még, peteérés után legkorábban 14. napon lehetséges + teszt. 2 hónap próbálkozás semmi. Egy átlagos párnak is 6-12 hónap a próbálkozás.
már két hónapja? húha:) bocs, de ennyire ne legyél türelmetlen:) ) hány napos a ciklusod pl.? egy héttel elõtte a görcsök bármit jelenthetnek, ebbõl nem fogjuk megtudni. pé. mikor lehetett?
Ez a 2 nap vérzés nem túl ideális ha nem ennyi szokott lenni. Lehet egy hormon vizsgálatra nem ártana elmenni, ha ez rendszeres. Valamint ha még nem kerested fel az orvosod akkor egy rutin ellenõrzés sem árt. Érdemes baba elõtt rákszûrésre is menni. És még baba elõtt a fogászatot is keressed fel. Hidd el mire ezekkel végzel jön a baba. :D
A kérdező hozzászólása: a ciklusom 28napos körüli szokott lenni, hogy mikor volt peteérésem azt nem tudom :/
A kérdező hozzászólása: Igen elég türelmetlen vagyok mert nagyon szeretnék már babucit!!Nem szokott ilyen lenni a menzeszem általában 3-4 napig tart, már bejelentkeztem a dokihoz egy rutin vizsgálatra is!! Köszike a válaszokat:)
ha 28 napos, akkor az elsõ naptól számítva a 14. körül legyetek együtt, elõtte is, utána is, akkor is. ez a kevés vérzés valóban lehet gond, mindenképpen mond el a dokidnak!
Minden nõ életében vannak olyan ciklusok, amikor kicsit másként alakul a vérzés, vagy kimarad a peteérés. Végül is a szervezeted nem gép, aminek mindig ugyanúgy kell teljesítenie. Ha egyébként normális vérzéseid szoktak lenni, 28 napos ciklussal, akkor a napokban már érdemes tesztelned, ha kimarad a vérzésed. Ne türelmetlenkedj tényleg, a baba érkezése nem olyan elhatározás kérdése, mint -pl- a fogyókúráé, hogy na akkor holnaptól kezdem, egy hónap múlva x kilóval akarok kevesebb lenni. Hidd el, hogy akkor sem történik semmi, és nem kell kétségbe esni, ha még 2x2 hónapig nem leszel terhes. De fõleg ne figyeld magadat folyamatosan, a "jeleket" keresve, mert még az is megtréfálhatja a ciklusodat, odébb tolhatja a vérzésedet egy pár nappal.
Én is pont igy vagyok ezzel!Nekem még a melleimis fájnak.

Beágyazòdás? Eggyütléttől számítva ma vagyok a 10-dik napon és most olyan szinten elkezdett fájni a hasam mintha megakarna jönni ez lehet beágyazódás vagy hamarabb megjön? 24- én kellene

Legjobb válasz: Én ugyan így voltam ebben a hónapban.Én tegnapra nem vártam,de kb 6 napja görcsölt a hasam és a mai napig húz,szurkál, puffad.

Én ugyan így voltam ebben a hónapban.Én tegnapra nem vártam, de kb 6 napja görcsölt a hasam és a mai napig húz, szurkál, puffad.
A kérdező hozzászólása: Szia nekem is fáj még mindig.Mikor tesztelsz?
Szia:) én várok holnapig, de nem merek reménykedni, mert nagyon sokszor becsapott a terhességi tünetek összessége.Bár ilyen görcsöm mégnem volt és nem puffadtam meg szurkált, de most ez is van.Félve fogok tesztelni az már biztos:)
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül írd meg légyszi mi lett szorítok!

Erősen fáj az alhasam de csak ha mozgok, járni is alig bírok. Most vagyok 39 hetes. Ez lehet a beágyazódás miatt? Mi más oka lehet?

Legjobb válasz: A beágyazódáson kb 39 hete túlvagy. Most azt érezheted hogy a babód beékeli a kis buksiját a helyére...és lehet éppen "nyom" vmit. Kevés nekik ilyenkor már a hely. nyugi,sokáig nem cipeled már. Könnyû szülést:D 34 hetes pocis:D

A beágyazódáson kb 39 hete túlvagy. Most azt érezheted hogy a babód beékeli a kis buksiját a helyére...és lehet éppen "nyom" vmit. Kevés nekik ilyenkor már a hely. nyugi, sokáig nem cipeled már. Könnyû szülést:D 34 hetes pocis:D
A kérdező hozzászólása: Bocsi, igazad van, elírtam. Köszi a választ
Szia! én is rettenetesen szenvedtem ettöl, néha annyira erösen fäjt, hogy üvölteni tudtam volna, pär napig tartott, aztän be is indult. anyukäm szerint a méhszäjat nyomja a baba feje, mert mär nagyon lent van, ez jo, mert majd hamarosan neked is be fog indulni szerintem. Nekem szülés közben is a baba iszonyu aktivan rugkapält, és annyira nyomkodta a fejével a méhszäjat, hogy a szülésznö szerint a babänak köszönhetem, hogy olyan szépen egyenletesen tägultam, és elég hamar. Szép szülést kivänok neked!
szia en is pont igy vagyok, csak meg 36 hetesen...nyomja a mehszajat a baboca nagyon lent van a feje, hamarosan szulunk!en egy kicsit korabban de remelem minden rendben lesz!sok szerencset es szep szulest!puszi
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, könnyû szülést és jó babázást kívánok

Lehet jele a terhességnek az, hogy olyan érzésem van mintha meg akarna jönni? Most még csak 4-5-6 napos lehetek. Lehet ez a beágyazódás érzése?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem lehet megérezni, hiszen mikroszkópikus folyamatról van szó!! Minél jobban görcsöl valaki a teherbeesésen annál inkább megjelennek a pszichésen gerjesztett tünetek. A valós terhességre utaló gyanújelek a menstruáció elmaradása után kezdõdnek különös másképp jelentkezõ mellérzékenység ( nem úgy mint mensi elõtt szokásosan ), szagok undora, az émelygés, hányinger az már az 5-6 hetes terhességnél kezdõdik. Legfõképp a mensi elmaradása az iránypont, azt meg kell várni a teszteléssel is, h mindig nagyon pontos akkor 2-3 nap késés után már biztosan mutatja a teszt, ha nem pontos a ciklus akkor érdemes 1 hetet is várni. Egy kétgyermekes anyuka

A beágyazódást nem lehet megérezni, hiszen mikroszkópikus folyamatról van szó!! Minél jobban görcsöl valaki a teherbeesésen annál inkább megjelennek a pszichésen gerjesztett tünetek. A valós terhességre utaló gyanújelek a menstruáció elmaradása után kezdõdnek különös másképp jelentkezõ mellérzékenység ( nem úgy mint mensi elõtt szokásosan ), szagok undora, az émelygés, hányinger az már az 5-6 hetes terhességnél kezdõdik. Legfõképp a mensi elmaradása az iránypont, azt meg kell várni a teszteléssel is, h mindig nagyon pontos akkor 2-3 nap késés után már biztosan mutatja a teszt, ha nem pontos a ciklus akkor érdemes 1 hetet is várni. Egy kétgyermekes anyuka
Szerintem viszont igenis meg lehet érezni a beágyazódást!Lehet, hogy egy mikroszkopikus folyamat, de kihatással van a szervezetre, és ezt lehet érezni!Más "apró" folyamatokat is meg lehet érezni..
Én éreztem a beágyazódást, megtermékenyülés után egy héttel. 2-3 napig tartó érdekes kis hasszurkálás. A megtermékenyülés dátuma azért biztos, mert inszemináción voltunk. És a mindjárt-megjön-érzés a mai napig rámjön néha, pedig már két hete nem jött meg, és túl vagyok néhány pozitív teszten. De hogy ilyen korán van-e, az szerintem egyénenként változó. a ciklus hanyadik napján tartasz?
Csatlakozom a masodik es harmadik valaszolohoz. Igenis meg lehet erezni a beagyazodast, hisz van akinek ilyenkor van egy kis barnas huvelyvaladeka is. Sok no szamol be menses kozeledtehez hasonlo erzesrol. Ja es nyilvan mindenkinel mashogy zajlik le a dolog, mint ahogy nem mindenki hanyos terhesen, stb. stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Remélem valóban ezt érzem...

Most ez mi lehet? Beágyazódás vagy már a mensi? De a nem vártnak még nincs itt az ideje.

14-én volt pém. együtt is voltunk ahogy kellet. tegnap viszont25én este mikor együtt voltam a párommal és utána kifolytam az rózsaszín volt. a ciklusaim mostanában 42,37 naposak elötte33,31 tegnap voltam a 29 dik napon. teszteltem is de az negatív lett. 1hónapja szedek E vitamint lehet az beállítja a mensim azért akar már megjönni.vagy lehetett esetleg beágyazódás?úgy elkeseredtem a teszt után még reménykedtem de most már nem.akkor szokott ilyen rózseszín lenni mielött megjön.

Legjobb válasz: elfelejtettem hogy a hõm még mindig 37 ma reggel is mint a peteérés óta. bár tegnap elött 37,2 elötte való nap meg 37,1 volt. de elötte végig 37. akkor most mi van???

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem hogy a hõm még mindig 37 ma reggel is mint a peteérés óta. bár tegnap elött 37, 2 elötte való nap meg 37, 1 volt. de elötte végig 37. akkor most mi van???
lEHET, H MOST IS HOSSZABB LESZ A CIKLUSOD ÉS LEHET, H EZ MÉG CSAK A BEÁGYAZÓDÁS. Ha nem fog erõsödni a vérzés, azaz, ha nem alakul ki belõle menszi, akkor pár nap múlva újra tesztelj. Szorítok.
Szerintem igen, szúrkolok! Pé mikor volt?
Lehet ez beágyazódás jele, és esetenként kisérheti gyenge alhasi fájdalom is.De persze lehet a menzi elõjele is.
Nekem 26 naposak a ciklusaim, a 20-21. napon nálam is jelentkezett barnás váladék. Aztán a 28. napon pozitivat teszteltem. Várd meg mig elmarad a mensid és csinálj egy terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: 14-16.nap körül valószinû
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 27 napon elég erõsen megjött. Ezek szerint megint NEM SIKERÜLT. Gratulálok , hogy neked sikerült.

Peteérés után 1 nappal szeretkeztünk. Ennek 5 napja. Most jobb oldalt alul a hasam nagyon szúr. Ez lehet a beágyazódás?

Legjobb válasz: lehetséges.. állitolag szurkálodik ha beágyazodik, de ki tudja!!! sok sikert!!! szoritok

lehetséges.. állitolag szurkálodik ha beágyazodik, de ki tudja!!! sok sikert!!! szoritok
A peteérésés a tüszõrepedés közt eltelik néhány nap.Lehet, hogy még ma kéne együtt lennetek, mert lehet most reped a tüszõd!!!! :) Hajrá...
A kérdező hozzászólása: Ma is voltunk együtt :) De a folyásom már nem nyúlós, gondolom a mai aktusból nem lehet baba. Azért kérdeztem, kíváncsi vagyok mennyi esély lehet így a terhességre szerintetek.
Nekünk így fogant a picur.- nyálka utáni napon, a hasszurka napján! :) Úgyhogy ma is hajrá!
A kérdező hozzászólása: A hasszurkám 5 nappal a nyálka után volt! Ez jelenthet valamit?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!