Találatok a következő kifejezésre: Most először olyan, hogy nem (6 db)

Most először van olyan, hogy nem fáj a hasam (nem szúrkál folyamatosan), viszont kb 3 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Lehet ez a terhesség előjele?

Már 10 hónapja próbálkozunk. Húsvét utáni kedden kellene megjönni a mensinek. Most el?ször van olyan, hogy nem fáj a hasam (nem szúrkál folyamatosan), viszont kb 3 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. A h?m nem magas 36,9 (3 napja ugyanennyi) Más tünetem nincs. Nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: A hõd nem rossz.Azért várj a mensiig, és még utána is legalább 1 hetet.A negatív teszt csak lesújtó, és stresszelõ. Drukkolok.35 hetes kismama

A hõd nem rossz.Azért várj a mensiig, és még utána is legalább 1 hetet.A negatív teszt csak lesújtó, és stresszelõ. Drukkolok.35 hetes kismama
Nekem 37, 2 volt sokáig a hõm, aztán egyszer csak megjött, pedig nem vártam! Várj még picit, kedd még messze van! Én azért szorítok, hogy babóca legyen a dologban! Majd írj, hogy mi van veled! :)
szia! remélem sikerült neked. Mi is ennyi ideje probálkozunk. és nekem is husvét után (nem)kellene megjönnie kedden. de nekem a höm csak 36.7, 36, 8 .Meg én nemérzek menzis érzéseket. Szurkolok neked, és igen lehetsz terhes akkor is ha menzis érzéseid vannak mert sok babás van akinek 2 honapos korig vannak ezek az érzések.
akár 9hónapig lehetnek mensis érzések / elõzõ válaszolónak/ várdd meg a tényleges késést, és utána tesztelj. én szórítok /az elõzõ válaszolónak is / sok sikert 21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem sikerült.
a csikló egy kicsi bogár ami a puncidon lakik, vakargasd meg a hátát! ^^
Próbáld meg inkább a csiklódat izgatni.Én is csak úgy tudok elélvezni.
Az attól függ? Mirõl fantáziáltál?
A kérdező hozzászólása: Bizti hülyén hangzik, de nem tudom, hol a csiklóm xD Hát egy fiúra próbáltam koncentrálni, de nem ment nagyon:S De köszönöm a segítségeket!!:)
Lazulj el és érezd az erogén zónákat ! A fiúra gondolás se rossz de nem elsõdleges !

Most ez komoly? Nem először látok olyan reklámot magyar tv csatornán amiben egy kínai emberke ugrál. Nincs semmi bajom a velük, de elég feltűnő hogy az utóbbi időben egyre több helyen szerepelnek, és nem tudom hogy miért.

Talán kezdik elfoglalni az egész világot?

Legjobb válasz: Hûûû de optimista az elõzõ válaszoló. De majd ha neked is lesz egy céged és kéne válassz a magyar munkás közt aki állandóan késik, lassan dolgozik, komolytalan vagy a kínai munkás közt aki mint egy gép dolgozik, csak szünetben áll fel a gép elõl. Jah és a kínai sokszor kevesebbért megcsinálja mint a magyar munkás. Hát szerintem te sem gondolkodnál sokat. Most nem általánosítottam, van rendes becsületes magyar munkás is, meg xar kínai munkás is. Én csak az átlagról beszéltem.

Hûûû de optimista az elõzõ válaszoló. De majd ha neked is lesz egy céged és kéne válassz a magyar munkás közt aki állandóan késik, lassan dolgozik, komolytalan vagy a kínai munkás közt aki mint egy gép dolgozik, csak szünetben áll fel a gép elõl. Jah és a kínai sokszor kevesebbért megcsinálja mint a magyar munkás. Hát szerintem te sem gondolkodnál sokat. Most nem általánosítottam, van rendes becsületes magyar munkás is, meg xar kínai munkás is. Én csak az átlagról beszéltem.
Igen kezdik és próbálnak minket szoktatni hozzá de ha eljön az idõ csak egy maradhat és azok Mi leszünk.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem. Mert ez így nem oké.
Kitört rajtad a South Parkos pranoia? http://www.indavideo.hu/video/South_Park_12_Evad_7_Resz__Nag..
Egyetértek a második válaszadóval. Valamint vegyük figyelembe, hogy a világ legnagyobb lélekszámú népe, mégis az európai ember egyfajta önhitt rasszizmussal úgy tekint rájuk, mint valami kisebbségre. Pedig ha már ilyen elvi játékba kezdünk, akkor jobb, ha mindenki szépen elfogadja, hogy ha van igazi kisebbség, azok mi vagyunk, fehérek (persze leszámítva a majdnem kihalt veddo-ausztralid nagyrasszot). Hiába toporzékolna bárki és támadná a fentieket, csupán beletespedtek a fehérek abba a tudatba, hogy õk a világ közepe, de ez az idõ már rég lejárt, már nem holmi technológiai fölénnyel rendelkezõ gyarmatosítók vagyunk. Ideje elfogadni, hogy fordul a kocka. Mellesleg Kína egy magas kultúrájú és nagy történelmû, gyönyörû ország, kár volt eddig lenézni, mostantól pedig hiba lesz. Jönnek fel, mint a talajvíz, egyre nagyobb gazdasági hatalom, és hamarosan együtt veri kenterbe az összes többit. Jó reggelt, Európa! Különben is, nekem személy szerint nagyon bejönnek az szép kínai lányok. :)
A kérdező hozzászólása: Nem is azzal van bajom hogy más színûek. Pl a feketék nekem szimpatikusak is! :D

Most fogunk találkozni először és remélem, hogy le fogunk feküdni. Valami tipp, hogy felejthetetlen legyen neki? Nem negatív értelemben, ne olyat írjatok, hogy verjem pofán egy péklapáttal. :D

21 évesek vagyunk, nagyon rég beszélgetünk facebookon és most lesz az első találkozásunk, mivel messze lakik. Én már egy jó ideje beleestem és nagyon is kívánom, remélem működni fog a kémia személyes találkozásnál is.:D Mivel ilyen fontos Õ nekem, ezért szeretném kicsit feldobni a szombat esténket. Tippeket várnék.:) 21/L

Legjobb válasz: Nem is tudtam hogy ez a facebook ilyenekre is jó :) Ne csinálj semmit. Ha úgy alakul úgyis jön magától a dolog.

Nem is tudtam hogy ez a facebook ilyenekre is jó :) Ne csinálj semmit. Ha úgy alakul úgyis jön magától a dolog.
Hát ha az elsõ talinál lefekszik neked, egy fabatkát sem adnák érte. Lehet, hogy nem is jöttök be egymásnak, csak a szexuális vágy nem hajthat egy lányt annyira, hogy így látatlanba betervez egy szexet. Én úgy számítanák a helyedbe, hogy talán!
Hát ne verd pofán péklapáttal.
A kérdező hozzászólása: A facebookon sajnos nem lehet szexelni.:( Csak beszélgetünk ott, mint régen amikor feladták az emberek a postán a levelet és megkapta a szerelmünk, csak ez gyorsabb változat. Hagyni fogom, hogy alakuljanak a dolgok, de már most nem bírok magammal, nem látok rá sok esélyt, hogy ne történjen meg a dolog. És nagyon jónak kell lennie.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány.
vágd tarkón egy szívlapáttal! :)
hasonló estebe voltam amikor összejöttem barátom :D mondjuk én nem terveztem be már aznapra, de szerintem akkor sikerülnek ezek a dolgok a legjobban ha spontán jönnek. iszogassatok kicsit, tegyetek be vmi zenét, kapcsoljátok le éa villanyt. Nemtudom igazából mivel szeretnád meglepni de szerintem az egyszerû dolgoknak nagyobb varázsa van
Mi is így jöttünk össze, azóta is jól megvagyunk... :) ))

Most lett cserélve először nyomtatóba patron. (epson sx200) 2000ért vettem olyan patronokat, amik elvileg pont ebbe a nyomtatóba valóak, de a nyomtató nem ismeri fel. Azt írja ki, hogy a patronok nem kompatibilisek. Mit csináljak?

Legjobb válasz: csak nem egy újabb multifunkciós szindrómás áldozat? az epson nyomtatók mindig is híresek voltak a saját patronjaikkal szembeni inkompatibilitásról. ez ellen nem tudsz mit tenni, ezek a nyomtatók direkt erre vannak tervezve, hogy a gyári patron után kidobják a komplet készüléket. vegyenek helyette lézereset.

csak nem egy újabb multifunkciós szindrómás áldozat? az epson nyomtatók mindig is híresek voltak a saját patronjaikkal szembeni inkompatibilitásról. ez ellen nem tudsz mit tenni, ezek a nyomtatók direkt erre vannak tervezve, hogy a gyári patron után kidobják a komplet készüléket. vegyenek helyette lézereset.
Szerintem itt arról van szó, hogy utángyártott patront vett a kérdezõ. Eredeti patront nem igen lehet kapni 2 ezer forintért. Nekem nagyon régen volt egy Epson nyomtatóm (soha többet). Az se ismerte fel soha az utángyártott patronokat, de nyomtatni tudott velük. Csak nem tudta megjeleníteni a tintaszintet. Ha Neked nem is nyomtat, akkor az szívás. Amúgy majd akkor vesz mindenki színes lézer nyomtatót, ha majd annyiba kerül majd, mint most a multifunkciós gépek. Valamint lézer és lézernyomtató között is van különbség, némelyik által produkált minõség eléggé lehangoló.

Most fogok lejárni kondiba majd és érdeklődök hogy milyen fehérjét vagy tömegnövelőt vegyek? Mert olyan az alkatom h nem nagyon hízok. Mert először a danabolon gondolkoztam de valaki aztirja h szar valaki meg azt h jó. ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁRNÉK!

de amúgy itthon gyurtam már igy :)

Legjobb válasz: a dababol szar tényleg. kell neked edzés utén 2 kanál vpx snygex, hozzákeverve 1 adagolókanál szõlõcukor vagy vitargo. ezt így mindenestõl beleteszed 3-4 deci VÍZbe, összerázod, é megiszod. tömegnövelõt ne vegyél, mert sz*r azis.

a dababol szar tényleg. kell neked edzés utén 2 kanál vpx snygex, hozzákeverve 1 adagolókanál szõlõcukor vagy vitargo. ezt így mindenestõl beleteszed 3-4 deci VÍZbe, összerázod, é megiszod. tömegnövelõt ne vegyél, mert sz*r azis.
A tömeg az izomzat fejlesztés elsõdlegesen megfelelõ szilárd étkezésen múlik. A tápkiegek nem csodaszerek, tehát ha úgy képzeled, hogy megveszel 1 doboz fehérjét vagy 1 doboz tömegnövelõt, s ettõl valami nagy dolgot vársz, akkor rosszul gondolod. A danabol sajnos nem tápkieg, hanem kox. A testépítés egy hosszú folyamat, amihez hatalmas nagy kitartás, erõ, küzdelem kell. Amennyiben úgy érzed nem vagy egy hítékony alkat, akkor a szilárd kaja mellett alapvetõen, egy jó, és összetett multivitamin készítményt vegyél, és mellé egy olyan tömegnövelõt ami kb 40/60 %-ban tartalmaz protein/szénhidrátot. Jó lenne ha tartalmazna kreatint is.
Most fejlõdni akarsz vagy nem? Ideje lenne eldöntened... (tudod, h ez áldozatokkal jár)
újabban gyártanak belõle kúpot is :)
Úgy csak a nyápicok csinálják.
A kérdező hozzászólása: de a danabol nem szájon át bevehetõ ??
A kérdező hozzászólása: nemvágom milyen hápogásról beszélsz.
:D
Figyu, ha betartod, hogy anyádék elõtt hápogsz danabolozás közben, akkor tuti jó lesz, nem is kell más semmi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!