Találatok a következő kifejezésre: Most először olyan, hogy (16 db)

Ha 16 éves vagyok, és utoljára kb.5 éves koromban volt olyan, hogy fürdéskor felhúztam a bőrt a farkamon, és most 11 év után először megint felhúznám, abból lenne valami olyan bajom, ami nagyobb kaliberű probléma, mint az, ha meg kell műteni?

Legjobb válasz: hogy érted, hogy felhúztad? nem hátrahúztad? ha nem tudod hátrahúzni a bõrt a farkadon, akkor irány a az urulógia. olvass utánna a fityma és a makk tisztításának! 16F

hogy érted, hogy felhúztad? nem hátrahúztad? ha nem tudod hátrahúzni a bõrt a farkadon, akkor irány a az urulógia. olvass utánna a fityma és a makk tisztításának! 16F
hagyjuk már, kamu.
Nem lenne semmi bajod, legalább kipucolnád a 11 év alatt felgyûlt szmegmát!! De most ez komoly?? 5 éves korodtól anyukád magára hagyott, hogy azt csinálsz a kukiddal amit akarsz? Eszébe sem jutott, hogy figyelemmel kísérje megmosod-e ahogy kell? Ha tényleg kihagytál ennyi évet, akkor csoda, hogy nem gyulladt be, és nem büdös. Azon sem lepõdnék meg ha le lenne tapadva, vagy fitymaszûkületed lenne! Remélem mire ezt megírom, már fürödtél, és megkísérelted hátrahúzni a fitymádat. Ha nem sikerült, akkor irány a gyereksebészet (korodba még belefér), ott talán nem kapsz akkora leszúrást ezért a hanyagságért, mint az urológián!

Délelőtt szeretkeztünk, most először gumi nélkül. Sokkal nehezebben ment be, majdnem fájt. Most ez már mindig így lesz vagy csak eleinte? Amikor a barátom belémélvezett és folyt belőlem, olyan érzésem volt, hogy bepisilek. Mitől lehetett ez?

Gumival soha nem volt ilyen gondunk, hogy fájt volna, pedig most is elég nedves voltam. (Gyógyszert kezdtem szedni, csak szólok, miel?tt beszólogatnátok, hogy terhes lehetek gumni nékül:))

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy a fogamzásgátló nagyon kiszárít! Ha továbbra is ez a gondod merül fel, akkor szólj a nõgyógyászodnak és írjon fel másik gyógyszert neked!

Szia! Lehet, hogy a fogamzásgátló nagyon kiszárít! Ha továbbra is ez a gondod merül fel, akkor szólj a nõgyógyászodnak és írjon fel másik gyógyszert neked!
talán ha a barátod felizgatna akkor esetleg síkos is lennél.
aha, mert a gumival kevésbé vastagabb? gondold mér végig mit írsz.
szerintem simán besíkosíthatnátok egymást orálisan... nálunk bevált, szerintem könnyebben bemegy mint a síkosított óvszerrel, nem beszélve arról, hogy még fel is izgatnátok egymást :)
A kérdező hozzászólása: Lassan csináltuk és nem vastagabb az átlagnál. Na, majd legközelebb talán jobb lesz.
LEhet az elején lassabban kelett volna csinálnotok :D
nem csak a gumi síkosítva van és akármennyire is benedvesedek úgy sokkal könnyebben megy a behatolás...
Az óvszereken általában van sikosító. Ezért érzitek a különbséget. MEgoldás lehet, hogy "valahogy" síkosabbá teszed a barátodat ;) Nálunk ez volt a megoldás :D
Velem is ez volt, én emiatt csak egyszer csináltam gumi nélkül! Pedig tényleg nagyon be voltam nedvesedve, és a fog.gátló sem szárít ki. Hozzáteszem a barátom pénisze elég vastag, én pedig elég szûk vagyok, sztem ez lehetett az oka.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nedves voltam, ezt írtam is és nagyon kívántam, ez biztos nem volt gond...:)
Vagy vegyetek síkosítót.
A kérdező hozzászólása: Az is megvolt...:)

Most először van olyan, hogy nem fáj a hasam (nem szúrkál folyamatosan), viszont kb 3 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Lehet ez a terhesség előjele?

Már 10 hónapja próbálkozunk. Húsvét utáni kedden kellene megjönni a mensinek. Most el?ször van olyan, hogy nem fáj a hasam (nem szúrkál folyamatosan), viszont kb 3 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. A h?m nem magas 36,9 (3 napja ugyanennyi) Más tünetem nincs. Nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: A hõd nem rossz.Azért várj a mensiig, és még utána is legalább 1 hetet.A negatív teszt csak lesújtó, és stresszelõ. Drukkolok.35 hetes kismama

A hõd nem rossz.Azért várj a mensiig, és még utána is legalább 1 hetet.A negatív teszt csak lesújtó, és stresszelõ. Drukkolok.35 hetes kismama
Nekem 37, 2 volt sokáig a hõm, aztán egyszer csak megjött, pedig nem vártam! Várj még picit, kedd még messze van! Én azért szorítok, hogy babóca legyen a dologban! Majd írj, hogy mi van veled! :)
szia! remélem sikerült neked. Mi is ennyi ideje probálkozunk. és nekem is husvét után (nem)kellene megjönnie kedden. de nekem a höm csak 36.7, 36, 8 .Meg én nemérzek menzis érzéseket. Szurkolok neked, és igen lehetsz terhes akkor is ha menzis érzéseid vannak mert sok babás van akinek 2 honapos korig vannak ezek az érzések.
akár 9hónapig lehetnek mensis érzések / elõzõ válaszolónak/ várdd meg a tényleges késést, és utána tesztelj. én szórítok /az elõzõ válaszolónak is / sok sikert 21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem sikerült.

Lányok! Most őszintén! Éreztetek már olyat, hogy amikor a pasitok először megcsalt (idegesek és csalódottak is voltatok persze), de mégis jobban vonzódtatok hozzá?

Legjobb válasz: Elõször megcsalt? Téged többször is megcsaltak? Nem, ezzel bebizonyítaná, hogy egy lyukas zokni többet ér.

Elõször megcsalt? Téged többször is megcsaltak? Nem, ezzel bebizonyítaná, hogy egy lyukas zokni többet ér.
Még nem csalt meg a pasim, de kétlem, hogy jobban vonzódnék hozzá.
Undorodnék tõle... tök õszintén.
még nem csalt meg pasi 17/F
nem inkább gyûlöletet éreztem
õszintén nem 21
Ha engem a feleségem megcsalna, nemhogy jobban vonzódnék hozzá, de még a jelenlétét sem tudnám elviselni.Ez is olyan dolog, hogy ki milyen beállítottságú.Volt egy koleganõm aki néha lila szemmel jött be dolgozni(napszemüvegben)aztán kiderült hogy üti a hapsia, pl azért mert nem adta elsõ szóra oda neki a hamutartót.Mikor megkérdeztem, hogy miért nem hagyja ott, azt mondta hogy azért mert biztonságban érzi magát mellette.Ezt pont ugyanúgy nem lehet megérteni, mint amit a kérdezõ írt.Legalábbis számomra.
Nem, nem vonzódtam hozzá jobban, egyáltalán. Elõször megbocsájtottam neki, mert olyan bûnbánó feje volt (én meg fiatal és hittem neki). Aztán mikor ezután õ lett betegesen féltékeny, kiraktam a szûrét. Azóta is neki áll feljebb :D (5 éve történt)
Szerintem veled valami nincs rendben. Miért nem hiszed el hogy van olyan ember aki nem olyan hülye mint te és nem alázza meg magát? Ha engem megcsalna a párom akkor többet nem lenne a párom, nem hogy jobban vonzódjak hozzá! :S
jobban vonzódni? kizárt.
Teljesen oszinték vagyunk.
Én õszintén válaszoltam, szerintem veled van a baj. Normális nõ nem hagyja, hogy megcsalják.
A kérdező hozzászólása: Õszinte válaszokat légyszives, ez egy anonim oldal
Ha engem ELÖSZÖR megcsalna, attól kezdve csak expasi lehetne, többet be nem tenné a lábát hozzám.
Nem. Egyáltalán. Utána nem h csalódott voltam de tobbet meg sem bíztam benne. Egyszer megbocsájtottam (hulye fejjel) de utána mindíg ellenoriztem és az elso gyanus jelnél elhajtottam
Biztosan és õszintén nem. Megcsaltak már, elsõ kapcsolat, 17 éves voltam. Nem az fájt, hogy a másik lány jobb vagy szebb nálam, ez meg sem fordult a fejemben, hogy a lányt hibáztassam. Az fájt, hogy az ember, akit szeretek átvert, visszaélt a bizalmammal és kihasználta, hogy szeretem, mivel azt hitte, ezt megbocsátom neki. Nemhogy jobban, de egyáltalán nem tudnék már vonzódni egy emberhez, aki ennyire nem becsüli azt, hogy fontos számomra. A jelenlegi páromat nagyon szeretem, igazi (nagybetûs)szerelem, amit nem is hittem, hogy létezhet, vagy én valaha érezni fogom. Abban az esetben, ha õ most megcsalna, bármennyit is jelent nekem, nem folytatódna a kapcsolatunk. Teljesen érthetetlen számomra a feltételezésed. 21/L

Hol találhat munkát leszázalékolt fiatal nő, aki még csak most van olyan helyzetben hogy munkát keressen életében először?

Iskola után leszázalékolt,és nemrég költözött pestre Szabolcs-Szatmár Beregb?l.

Legjobb válasz: Hááát ez elég komoly mértékû, sajnos azt kell mondjam jelenleg 10% az esély, hogy valahol el tud helyezkedni. Én alapítványoknál kérdezõsködnék legelõször, talán ott tudnak segíteni.

Hááát ez elég komoly mértékû, sajnos azt kell mondjam jelenleg 10% az esély, hogy valahol el tud helyezkedni. Én alapítványoknál kérdezõsködnék legelõször, talán ott tudnak segíteni.
Attól függ mekkora mértékû a leszázalékolás, miben gátolja ez illetve melyik iskola után, közép vagy felsõfokú.
A kérdező hozzászólása: Sajnos általános után nem tanult tovább , nem is tudott dolgozni, mert arrafelé nem volt rá lehetõség és most szeretne, 67%-ra van véglegesítve.
Esetleg ki kell tanálni valamit, és megpróbálni vállalkozni. Ezenkívül úgy tudom, hogy vannak olyan cégek, ahol direkt, megváltozott munkaképességûeket foglalkoztatnak. Mert ez után támogatást kapnak. Érdemes lenne ilyet megérdeklõdni valahol.
A kérdező hozzászólása: Pénz vállalkozáshoz nincs, igen arra jutottam én is , hogy alapítvány + speciálisan olyan munkaerõt foglalkoztatók. Akad még valahol olyan?
ha van vérzés meg görcs nem lehetsz terhes...
Nem. De valószínûleg másik tabit kéne kérned, mert általában a 3-5 napon meg szokott jönni. Elvileg a 7. nap sem gond, de mivel nem így állt be neked az elejétõl, hanem nyilvánvaló a változás, szerintem nem megfelelõ neked a gyógyszer.
Az általános vélemény szerint ha egy fogamzásgátló szedésekor azt tapasztalja egy nõ, hogy a menstruációja a szüneti héten egyre késõbb jön meg, illetve egyre rövidebb ideig tart a vérzés és egyre kisebb mennyiségû, akkor célszerû gyógyszert váltani valamilyen más hatóanyagú készítményre, mert a szervezete kezdi megszokni az adott hatóanyagot, és így csökken a terhesség elleni védettség. Üdv:25/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm válszokat!csináltam tesztet azért , nem vagyok az de pont most váltotam gyógyszer akkor ezek szerint idõben.
a csikló egy kicsi bogár ami a puncidon lakik, vakargasd meg a hátát! ^^
Próbáld meg inkább a csiklódat izgatni.Én is csak úgy tudok elélvezni.
Az attól függ? Mirõl fantáziáltál?
A kérdező hozzászólása: Bizti hülyén hangzik, de nem tudom, hol a csiklóm xD Hát egy fiúra próbáltam koncentrálni, de nem ment nagyon:S De köszönöm a segítségeket!!:)
Lazulj el és érezd az erogén zónákat ! A fiúra gondolás se rossz de nem elsõdleges !

Most ez komoly? Nem először látok olyan reklámot magyar tv csatornán amiben egy kínai emberke ugrál. Nincs semmi bajom a velük, de elég feltűnő hogy az utóbbi időben egyre több helyen szerepelnek, és nem tudom hogy miért.

Talán kezdik elfoglalni az egész világot?

Legjobb válasz: Hûûû de optimista az elõzõ válaszoló. De majd ha neked is lesz egy céged és kéne válassz a magyar munkás közt aki állandóan késik, lassan dolgozik, komolytalan vagy a kínai munkás közt aki mint egy gép dolgozik, csak szünetben áll fel a gép elõl. Jah és a kínai sokszor kevesebbért megcsinálja mint a magyar munkás. Hát szerintem te sem gondolkodnál sokat. Most nem általánosítottam, van rendes becsületes magyar munkás is, meg xar kínai munkás is. Én csak az átlagról beszéltem.

Hûûû de optimista az elõzõ válaszoló. De majd ha neked is lesz egy céged és kéne válassz a magyar munkás közt aki állandóan késik, lassan dolgozik, komolytalan vagy a kínai munkás közt aki mint egy gép dolgozik, csak szünetben áll fel a gép elõl. Jah és a kínai sokszor kevesebbért megcsinálja mint a magyar munkás. Hát szerintem te sem gondolkodnál sokat. Most nem általánosítottam, van rendes becsületes magyar munkás is, meg xar kínai munkás is. Én csak az átlagról beszéltem.
Igen kezdik és próbálnak minket szoktatni hozzá de ha eljön az idõ csak egy maradhat és azok Mi leszünk.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem. Mert ez így nem oké.
Kitört rajtad a South Parkos pranoia? http://www.indavideo.hu/video/South_Park_12_Evad_7_Resz__Nag..
Egyetértek a második válaszadóval. Valamint vegyük figyelembe, hogy a világ legnagyobb lélekszámú népe, mégis az európai ember egyfajta önhitt rasszizmussal úgy tekint rájuk, mint valami kisebbségre. Pedig ha már ilyen elvi játékba kezdünk, akkor jobb, ha mindenki szépen elfogadja, hogy ha van igazi kisebbség, azok mi vagyunk, fehérek (persze leszámítva a majdnem kihalt veddo-ausztralid nagyrasszot). Hiába toporzékolna bárki és támadná a fentieket, csupán beletespedtek a fehérek abba a tudatba, hogy õk a világ közepe, de ez az idõ már rég lejárt, már nem holmi technológiai fölénnyel rendelkezõ gyarmatosítók vagyunk. Ideje elfogadni, hogy fordul a kocka. Mellesleg Kína egy magas kultúrájú és nagy történelmû, gyönyörû ország, kár volt eddig lenézni, mostantól pedig hiba lesz. Jönnek fel, mint a talajvíz, egyre nagyobb gazdasági hatalom, és hamarosan együtt veri kenterbe az összes többit. Jó reggelt, Európa! Különben is, nekem személy szerint nagyon bejönnek az szép kínai lányok. :)
A kérdező hozzászólása: Nem is azzal van bajom hogy más színûek. Pl a feketék nekem szimpatikusak is! :D
Valószínûleg álmodik.
Álom közben mindenki remeg, ember is, ló is, kutya is. A nyüszögés is ettõl van, ha kicsit nagyobb lesz már morogni is fog :)
Ilyen kiskutyáknál ez teljesen normális. Ahogy nõ, elmúlik:)
Hát azért én nem feltétlenül értek egyett az elõttem szólokkal. Mert valóban ha álmodik lehet ilyen, de hogy mindig ezt csinálja az már nem furcsa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. valószinüleg tényleg csak álmodik.vagy valami ilyesmi..mert nem mindig csinálja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!