Találatok a következő kifejezésre: Most elöször együtt a barátommal (13 db)

Most toltjuk eloszor egyutt a karacsonyt a baratnommel mivel lehet erdekessebbe tenni az unnepet. Baratokkal egyutt vagy szulokkel vagy kettesben? Mi lenne a legjobbb?

neki es nekem sem volt olyan karacsony vagy uj ev h legyen egyutt a parjaval most az elso mindkettonknek mit lehet tenni ilyenkor 9 honapja vagyunk egyutt (gyermeken es eljegyzesen kivul ) en 24 vagyok O pedig 20

Legjobb válasz: Akárhogy is döntesz úgy rendezd,hogy emlékezetes maradjon még 80 év múlva is,hiszem ahogy írtad az elsõ karácsonyt töltitek együtt a barátnõddel. És az elsõre mindig szép emlékezni. Csak halkan jegyzem meg,hogy ilyenkor kihagynám a haverokat márcsak a kedvesed miatt is. Ha vége a karácsonynak akkor összekoccanhattok még egy fa..a bulira a haverokkal.

Akárhogy is döntesz úgy rendezd, hogy emlékezetes maradjon még 80 év múlva is, hiszem ahogy írtad az elsõ karácsonyt töltitek együtt a barátnõddel. És az elsõre mindig szép emlékezni. Csak halkan jegyzem meg, hogy ilyenkor kihagynám a haverokat márcsak a kedvesed miatt is. Ha vége a karácsonynak akkor összekoccanhattok még egy fa..a bulira a haverokkal.
Ez attól függ, hogy együtt éltek-e. A párommal még nem élünk együtt, így a 24-ét mindenki a saját kis családjával tölti, majd 25-én õ jön hozzánk, 26-án meg én hozzájuk. Ilyenkor van egy kis karácsonyi vacsora, megtörténik a szülõk, testvérek megajándékozása, majd elvonulunk kettesben és egymást is megajándékozzuk. Azonban, ha már együtt éltek, az olyan mint egy kis család szerintem, és akkor már nyugodtan együtt tölthetitek a szentestét, karácsonyfával, bejglivel, minden karácsonyi dologgal együtt. Petranova
Jaj, elfelejtettem. Nos, ilyenkor a barátokról sem szabad megfeletkezni, de ne az ünnepek alatt bonyolítsuk le ezt. Mi eddig mindig ajándékoztuk a barátainkat, de én mondtam a páromnak, hogy ez olyan "munkás". Kitalálni mit, az jó is legyen, örüljön is a másik, mikor adjuk oda.....Így felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha a baráti társasgunk közösen elmenne egy étterembe, ahol eszünk egy jót és kész. Így mindenki boldog és elgedett.:) Petranova
Az összes rokont, az összes barátok, havert, ismerõst, sõt a szomszédiknak is szoktam ajándékot venni. Egy nagy éttermet kibérelek arra az egy napra és mindenkit meghívok egy kellemes vacsorára. Vagyis leegyszerüsítve Petranova leírását. OH! Mit számít az a csekélyke kis pénz, fõleg ha minden egyes forintra szükség van és még a legközelebbi hozzámtartozónak is alig tudok megvenni egy szerény , olcsó ajándékot, nemhogy még a barátoknak, rokonoknak vegyek valamit, sõt még étterembe is hívjam õket. Van pénze a Magyarnak, csak még a pénzesebb és a gazdagabb Magyar is szeret sírni és sajnáltatni magát, hogy nincsen pénze, de viszont dicsekedni mindegyik szeret.

Most elöször voltam együtt a barátommal védekeztünk a gumit mindig ellenöriztük s nem szakadt el merakkr ugye kifolyt volna belöle a sprema. Nem bennem ment el. 3 napja még késik lehet az idegességtöl v attol h most elször voltunk együtt?

Félek!

Legjobb válasz: Szerintem csak az idegeskedéstõl késik, de ha ennyire aggódsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (az már ilyenkor megmutatja az "igazságot").

Szerintem csak az idegeskedéstõl késik, de ha ennyire aggódsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (az már ilyenkor megmutatja az "igazságot").
Csak rágörcsölsz és amiatt.Nyugi pár nap és megjön, csak ne izgulj:)
az elsõnél nekem is ez olt. nyugodj meg vegyél egy tesztet és elsõ vizeletbõl reggel tesztelj.A hormonokat az elsõ mindig felborítja. nyugodj meg és meg fog jönni. Fõleg ha nem benned ment el. :)

Most először aludtunk együtt a barátommal és éjjel arra ébredtem, hogy simogatta a puncimat és neki is már állt, de félálomban volt. Reggel nem emlékezett rá. Akkor ez most mi volt?

Még nem feküdtünk le egymással, csak sok-sok petting volt. Én már nagyon szeretnék vele lefeküdni, de legutóbb ? mondta, hogy majd nyaraláskor, adjuk meg a módját, pedig ? is nagyon kíván. (Karácsony után megyünk wellnessezni) Nem sz?z egyikünk sem már, de nem olyan régóta vagyunk együtt.

Legjobb válasz: simán lehet....

simán lehet....
hát nagyon kíván. ennyi.
Persze, hogy lehet. Én azért otthon megteremteném a helyzetet zenével, meg gyertyákkal azt hajrá! Minek ezért elmenni? Még jobb is, ha ti fõztök magatokra, meg ti terítetek meg magatoknak. Bensõségesebb! Ti válogatjátok össze a zenét+ illóolaj+ bor. Lezuhanyoztok együtt, aztán esztek törölközõben. Masszázs, aztán olajos testtel egymásnak estek. Teljesen jó ez. Jobb mintha elmennétek egy wellness szállodában ahol semmi közötök az egész helyhez.
Én meg nem hiszem el, hogy nem emlékszik. A simogatás monoton mozdulat sor, azt nem lehet félálomban végezni. Ugyanis rögtön belealudt volna, és alvás közben biztosan nem simogat.
egyszerûen kívén téged, ez érthetõ.Amugy nem volt félálomban és emlékezett rá szerintem, és csak kamuzott.Vagy mász rá a pasira és feküdjetek le vagy még bírd egy kicsit ki a wellness-ig :D
hát, ha félálomba volt, akkor simán lehet
Figyu! Én szoktam alvajárni, és alvás közben félálomban kimegyek a szobámból ezt azt dumálok szüleimmel, reggel pedig õk mondják h mi történt és nekem csak nagyon halványan dereng valami. Vagy 2 óra alvás után lemegyek lefürdök azt hiszem reggel van. Közbe nézem az órám, és látom h nincs, de egyszerüen az agyam nem fogja fel mi az a 2h ilyen állapotában. Ezután valahogy mégis visszafekszem és reggel baromi nehezen tudok emlékezni a dologra. Mindeközben nem vagyok egészen tudatomnál, de elég komplex dolgokat csinálok. Még 1 story: Osztálykirándulás, reggel az emeleteságy 3. Szintje helyett az azzal kb. azonos magasságban lévõ szekrény tetején ébredek.mellettem egy üvegpohár amire emlékszem hogy nem akartam álmomban leverni. Nem emlékszem hogy kerültem oda. Nah akkor ehhez képest a puncisimi ha egyébként így vágyik rád? Simán. Bocs h ilyen hosszú lettem^^
02:13 Kedves barátom, azt úgy hívják amire te gondolsz, hogy kijózanodás :)
Lehet hogy tényleg nem emlékezett rá, én egyszer arra ébredtem fel h maszturbálok:S
Én simán el tudom képzelni, barátom is csinál ilyet olykor, pedig 2 éve vagyunk együtt. Sõt! Nem tudom hogy igaz-e, de én hallottam olyat, hogy valakik álmukban szexelnek és nem emlékeznek rá!
Ohh, ilyen simán van. Velem még csak egy ilyen esett meg, legalábbis többrõl nem számolt be senki. Akkor álmomban fordultam egyet, ráfeküdtem asszonyra, betoltam párszor, aztán fordultam tovább. Nekem semmi sem rémlik belõle. Ha egy kicsit is ébren lettem volna, akkor be is fejezem... :) - és semmi álomra se emlékszek. Nem kell mindent megmagyarázni, van ilyen, és kész :)
Lehetséges, hogy nem emlékszik rá! Az én párommal ezalatt az egy év alatt már nagyon sokszor aludtunk együtt és nekem nem mindig sikerül jól aludni, sokszor kelek fel és a párom félálomban simogat engem. :) (Persze nem ott hanem a hátamat, vagy a derekamat, a karomat) Éjszaka ha csak egy picit is elkezdek mozgolódni már szinte automatikusan szorosabban ölel magához és simogat! :) Õ viszont elég jó alvó tehát nem hinném, hogy Õ is felkelne ... Már egy párszor szemügyre vettem és nem úgy tûnt mint aki ébren van, szóltam is hozzá de csak mormogott vmit az orra alatt semmi egyéb. :) Egyébként, hogy a kérdésedre is választ adjak egyetértek az elõttem szólókkal! Lehet, hogy elõtte érdekes álma volt és ennek következtében mégjobban megkívánt Téged hiszen a leírtakból arra tudok következtetni, hogy már nagyon ki vagytok éhezve egymásra, de az becsülendõ, hogy még tudtok várni! :) Nem tudom mennyi idõs lehetsz de kortól függetlenül azt hiszem büszke lehetsz magadra és a párodra is! (Ez csak az én szerény véleményem:$) Emiatt a kis affér miatt pedig ne aggódj :) Szerintem ezzel a félálomban lévõ kívánós állapottal magyarázható :)
Teljesen lehetséges. Nekem olyan is volt h aludtam, a párom pedig állítása szerint simogatott és már el is kezdte az aktust, tehát álmomban nedvesedtem be és én már csak a végére ébredtem fel, mikor már orgazmus közelbe értem. Na soha olyan jót még nem szeretkeztem, mint akkor :D Az az orgazmus felülmúlt mindent! 20/L
Ó én hányszor beszélgettem már úgy félálomban lévõ emberrel, hogy késöbb nem emlékezett, még akkorse ha semmi ciki nem volt....szóval lehetséges!
elmondja valaki miaza petting hogy tudjam enis? bocsi de meg nem jottem ra mit jelenthet
jaj te nem úgy értem:) hanem arra próbáltam célozni, hogy emlékszik, csak nem meri megmondani valamiért.
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor ébren volt. Fel sem tûnt, hogy te is láttad, , azt hittem csak ketten voltunk ott:)
A kérdező hozzászólása: De, félálomban volt, így nem lehet színlelni, tényleg nem volt ébren, azért azt észre lehet venni:)
A kérdező hozzászólása: Nem ezért utazunk el, hanem mert amúgy is szeretnénk kicsit együtt pihenni, kikapcsolódni, ez csak a desszert lesz:)
A kérdező hozzászólása: De arra emlékezett, hogy én is simogattam neki.
A kérdező hozzászólása: De lehet ilyen, hogy tényleg nem emlékszik rá?
lehet

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, és most volt először orgazmusom szex közben. Eddig sosem mentem el, de most, mikor azt találtam ki, hogy az egyik ismerősömre gondolok, sikerült elmennem. Mi lehet a baj?

Tudat alatt nem vonzódom a barátomhoz szexuálisan? Nagyon szeretem, de valahogy ugy sosem sikerült mikor csak rá gondoltam

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális ha másra gondolsz közben, te tudod, hogy a párodat szereted, de a belsõ fantáziád erõsebb, és inkább arra gondolsz...

Szerintem teljesen normális ha másra gondolsz közben, te tudod, hogy a párodat szereted, de a belsõ fantáziád erõsebb, és inkább arra gondolsz...
Lehet, hogy az a másik jobban izgatja a fantáziádat de az is lehet, hogy a másra gondolás segített, hogy megszûnjön a görcsös "akarás". Ha nagyon koncentrál az ember a partnerére az is akadályozhatja az orgazmust. Neked kell eldöntened, hogy a másra gondolás csak színesíti a szexet és a párodat szereted igazán vagy már nem szereted õt ezért gondolsz másra. Ezt mi, nem tudjuk eldönteni. :)
Hu szerintem ez elég nagy probléma:(És bizony arra utal hogy valami nincs rendben...:SNEm is értem hogy jutott eszedbe másra gondolni szeretkezés közben...

Eddig barátok voltunk, sokszor voltunk ketten moziban, amiről a többiek nem tudtak (egy baráti kör), aludtunk együtt többször is, és most először csókolóztunk. Másnap mondta, hogy de a többiek így-meg úgy és nem tudom mit várjak? (20/L)

Igazából nem beszéltünk meg semmit, hogy lehetne mégis megmondani neki, hogy akkor esetleg ne tudjanak róla mások? vagy van egyáltalán értelme, ha nem akar vállalni? vagy csak a saját érzéseit próbálja kímélni, ha esetleg szétmennénk...? Teljesen oda vagyok érte, és ezek szerint ? is szeretne valamit... de akkor miért ellenkezik?

Legjobb válasz: Ezt most nem értem. egy baráti körbõl miért lenne probléma, ha összejönnétek, de most komolyan. Meg kell beszélni vele, ennyi. A háttérinfó meg kicsit kevés ebbõl nehéz megmondani a többit.

Ezt most nem értem. egy baráti körbõl miért lenne probléma, ha összejönnétek, de most komolyan. Meg kell beszélni vele, ennyi. A háttérinfó meg kicsit kevés ebbõl nehéz megmondani a többit.
Monica és Chandler is milyen jól összeillenek...:p
Ha nem akar vállalni, veszett fejsze nyele. És te odaadtad magad egy olyan pasinak, aki nem akar felvállalni még a barátai elõtt sem?
A kérdező hozzászólása: jaj hát én sem tudom, hogy mi a baj azzal, hogy egy baráti kör, az õ agymenése... háttérinfó tudom, hogy kevés, de nehéz lenne leírni másfél évet... kb azóta kerülgetjük egymást :D
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy konkrétan az-e a baja... a kérdésben is írtam, hogy talán a saját érzéseit félti. meg h megéri-e egy barátságot emiatt kockáztatni. csak ugye ez sosem volt barátság:)
Szerintem attól fél, hogy ha összejöttök, utána meg szakíttatok valamiért, akkor az baráti körön belül..hát nehéz ügy. Ti nem szerettem majd egy helyen lenni, akkor ki menjen a baráti körrel meg hasonlók? Baráti körön belül ebbõl lehet zûr és egyikõtök sajna ki is szorulhat. Szerintem ettõl fél.
A kérdező hozzászólása: de miért kell abból kiindulni, hogy nem fog menni? meg lehetne ezt oldani felnõtt módjára. :S
Grat...
Édes jó Istenem, segíts...
No comment...
Kefélni már tudsz de gondolkodni nem. Szánlak. Tipikus Taigetosz+.
hát ha eddig még nem derült volna ki, megsúgom: nem.
Az elsõ válaszoló a webforditó szerint azt irta le Ó jézus a szent szarban:D
Anyám, borogass! Amúgy meg miért lenne érdekes? Ha nem szûz, akkor már le se fekszel vele?
igen még szûz, amíg három néger bácsi nem rakja seggbe az is marad :)
Oh jesus in the holy shit:D Hát persze, hogy már nem szûz:DNem attól függ, hogy elmentél e vagy sem, hanem attól, hogy járt e már benned ill. õ volt már punciban:) Remélem a védekezésben okosabbak vagytok:)
nem mondod XD tudom mit írok XD elsõ voltam;)
ha szereted akkor leszokáshoz valamit
Fél évet nem szokás ünnepelni...
Ötletek: - cigaretta tartó - vízi pipa - drágább bõrszivar - rendes pipa - 2000 forintot .... Most jönnek a hülye ötletek: -óvszert - korbács - kalapács - láncfûrész
A kérdező hozzászólása: 1 kommentelo : igen szeretem es mondtam neki hogy szokjon le, de nem jutott sokra 3 kommentelo: koszonom az otleteket es az 1 kommentelonek is!
Vehetsz neki egy sima pólót és rányomtathatod a kedvenc együttese szlogenjét vagy akár egy közös képeteket is.

A barátommal most leszünk először együtt. Mire számitsak?

17 èvesrk vagyunk mind ketten,èn mèg szűz vagyok,ő már nem. Szóval mire számítsak? Ènmit tegyek azèrt hogy neki is èlmèny, jó legyen? (Lègyszives a goromba válaszoktol kimèljetek :) )

Legjobb válasz: babakocsi olcsón eladó, ha majd jönnél fel "terhes lehetek?" kérdést feltenni. ez nem volt goromba válasz, nem? csak realista.

babakocsi olcsón eladó, ha majd jönnél fel "terhes lehetek?" kérdést feltenni. ez nem volt goromba válasz, nem? csak realista.
Ha volt már lánnyal, akkor valószínûleg tudni fogja, hogy neki mit kell tenni. Ha szereted, akkor csak annyit kell tenned, hogy bízz benne és lazíts. :)
Lehet: fájdalom, vér. Sõt lehet sokadik alakalomra is fájdalom. De ez a szûzesség miatt van. De ezek mind feltételes módban. Igazából csak lazulj el és élvezd a dolgot. Meg ha jön a fájdalom, akkor megértést és türelmet magaddal és a pároddal szemben.
Szerintem elsõ alkalommal inkább õ figyeljen arra, hogy neked jó lwgyen. Aztán pár alkalommal késõbb, mikor már beleszoksz, te is kipróbálhatsz rajta ezt-azt. Lehet hogy elsõ alkalommal kissé fájni fog, valószínûleg nem is lesz orgazmusod, de ez így rendjén is van. Csak figgeljetek egymásra.

Barátommal május 25. én voltunk először együtt. Előtte lévő héten menstruáltam. A ciklusom általában 25-28 nap. Az óvszer kiszakadt, de észrevettük. Most késik, barna folyásom van. Mitől lehet?

Barátommal május 25. én voltunk el?ször együtt. El?tte lév? héten menstruáltam. A ciklusom általában 25-28 nap. Az óvszer kiszakadt, de észrevettük, és a barátom még nem ment el. Viszont a menstruációm késik már második napja, és ma vettem észre, hogy barna folyásom van. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Leírnád még egyszer?

Leírnád még egyszer?
Amikor azt kérdezik, hogy mikor menstruáltál utoljára, akkor SOHA nem a menstruációd utolsó napját kérdezik, hanem az elsõt! Jegyezd meg! Az orvos is azt fogja kérdezni, ha egyszer valami miatt oda kerülsz!
A kérdező hozzászólása: május 17-ig volt meg. én sem tudom h hogyan történt, de nem volt bennem amikor kiszakadt.
De ügye tudsz róla, hogy éjjel után reggel jön? A 72 órás tabletta neve azért az, mert 72 órán belül kell bevenni. Ergo éjjel megtörténik, reggel, sõt, még egész nap el tudtál volna menni a gyógyszertárba. De tényleg, hogy a jó fenébe szakadt ki az a gumi? Már nagyon érdekel, mert el sem tudom képzelni...
nh mizu?
Bocs, de ezt ésszel nem tudom felfogni. Kicsúszott belõled, aztán a nagy semmitõl fogta magát és kiszakadt? Ez kb. olyan, mintha fognál egy lufit, beleraknál egy icipici vizet, leraknád az asztalra, és egyszer csak kidurranna... Amúgy ha elõtte menstruáltál (bár nem értem miért nem írtad le pontosan, hogy mikor...), akkor jó esélyed van a terhességre. Csinálj egy tesztet és kiderül.
zuhanyozni? a leheto legrosszabb amit csinalhatsz. Igy a vizsugarral meg meg is gyorsithatod a spermiumokat. Amugy kiszamoltam neked, es pont akkor tajban lehetett peteeresed, ugyhogy irany a patika es vegyel egy tesztet. Holnap reggel elso vizeletbol csinald meg es imadkozz az egy csikert.
A kérdező hozzászólása: észrevettük h kiszakadt akkor elmentem lezuhanyozni, gyógyszertárba nem tudtam menni mert éjfél volt vagy hajnali egy
Valószínû levegõ volt benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :) nem tudok nem stresszelni, egyébként durexet használtunk, és még csak nem is bennem szakadt ki, hanem kicsusszant belõlem és akkor egyszercsak kiszakadt, én sem tudom hogyan. azóta nem fordult elõ ilyen
Eszrevettetek hogy kiszakadt es? Csinaltatok valamit? Ha 72 oras tabletta nem elerheto, akkor legalabb egy veny nelkul barmelyik patikaban kaphato spermicid tartalmu gelt vehettetek volna
És inkább szedj gyógyszert, mint ezzel a szärral védekezzetek!
Attól van, hogy meg fog jönni. Ne parázz már, mert a stressztõl késik a menstruációd! Máskülönben, ha kiszakad az óvszer, menj el az orvoshoz, és kérj esemény utáni tablettát.
Bocsi, hogy érdeklõdöm, de hogy a fenébe sikerült kiszakítani egy gumit, pláne elsõ együttlétkor?? Mi noname DM-es gumit szoktunk használni, de még egyetlen egy darab se szakadt ki a négy év alatt, pedig egy-kettõ elfogyott már... Amúgy, bármitõl lehet. Vársz egy sort, ha nem múlik, elmész nõgyógyászhoz.
A barna folyás jelezheti hogy meg fog jönni, de jelezheti a beágyazódást is. csinálj tesztet, elõváladéktól teherbe eshettél.
1000+1 dolog okozhatja. Viszont ebbõl egyet könnyen kizárhatsz! Vedd az esernyõd és sétálj el a legközelebbi drogériába, vagy patikába. Vegyél egy tesztet és pisikélj szépen! Azóta voltatok együtt? Ha nem, akkor a teszt már kimutatja, ha terhes lennél. Ha negatív a teszted, akkor gyere vissza kérdezõsködni!
A kérdező hozzászólása: :) esetleg valaki tudna segíteni?
A kérdező hozzászólása: ezt megjegyzem! köszi :) am semmi probléma, megoldódott a dolog. ma megjött, csak késett :)

A barátom holnap itt alszik nálunk most először és együtt fürdünk. Nem volt még meg az első szex és mit csináljak vele/neki ha fellál?

A szüleink csak úgy engedték meg ha megigérjük h nem lesz szex .Ezt a fiùm is tudja.

Legjobb válasz: Egyrészt igen, akkor fölösleges a közös fürdés. Ha mégis lesz, akkor számíts rá, hogy minimum egy kiadós petting és kézzel/egyébbel kényeztetés "elvárható". Természetesen nem muszáj kezdeni azzal semmit sem, ha feláll neki. Ha nem akarod, hogy legyen szex, akkor ne is nyúlj hozzá. Így viszont értelmetlen a közös fürdés. Szerintem hagyjátok ezt majd akkorra, ha már lefeküdtetek egymással. Úgy több értelme van.

Egyrészt igen, akkor fölösleges a közös fürdés. Ha mégis lesz, akkor számíts rá, hogy minimum egy kiadós petting és kézzel/egyébbel kényeztetés "elvárható". Természetesen nem muszáj kezdeni azzal semmit sem, ha feláll neki. Ha nem akarod, hogy legyen szex, akkor ne is nyúlj hozzá. Így viszont értelmetlen a közös fürdés. Szerintem hagyjátok ezt majd akkorra, ha már lefeküdtetek egymással. Úgy több értelme van.
nem szexelhettek de azt megengedik hogy együtt fürödjetek?
Ha megígértétek, hogy nem lesz szex, akkor ne fürödjetek együtt. Semmi értelme.
egy jó petting beleférhet, de azért ne ujjazzon meg, hogy ha ellenõriztetnék nõgyógyásszal, akkor is "érintetlennek" tûnj! :-P
az oral siman belefer de csak akkor ha te is akarod 16/L
Ne izgulj semmikép, majd jön minden magától ezt nem lehet tervezni! De gondolom a szüleid este aludni fognak és nem hiszem, hogy hallgatózni fognak! Sok sikert és, ha szeretitek egymást és úgy gondoljátok akkor csak bátran de azért védekezzetek! 24F
Nem is kell szexelni feltétlenül. De azért egy kis petting belefér, nyugodtan kiverheted neki, ha látod, hogy felállt. ;)
Ha feláll, mondd neki: nagymama, nagymama... Le fog konyulni.
ne szexeljetek csak egy kis orál odavissza.
milyen volt? :-)
Most a szülõk ennyire hülyék lennének, hogy átengednének egy kanos kissrácot a lányukhoz, ha nem akarnák hogy megdugják a pici lányukat? Megígéritek, na persze...:D Hiszi a piszi!
Szerintem ne fürödjetek akkor még, ugyanis az nagyon intim dolog, és nincs sok értelme erotika nélkül a közös fürdõzésnek. A 16 éves lánynak üzenem, gratulálok, hogy ennyi idõsen azt ajánlgatod, hogy sz*pjon... biztos TE is nagyon járatos vagy a témában!
# 10, nem létezik ilyen, hogy ellenõriztetnek valakit nõgyógyásszal. A szüzesség teljesen magánügy, az orvos nem mondja, nem mondhatja el a szülõknek.
Hány éves vagy?
hogy sikerült?? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!