Találatok a következő kifejezésre: Most egy nem megyek (197 db)

Mivel keverjem a diót amikor darálom hogy rendesen lehessen darálni? 1 hónappal ezelőtt daráltam egy adagot akkor nagyon jól sikerült most valamitől nem megy, múltkor por volt, most meg összeragad.

Legjobb válasz: gondolom valami elektromos kávédarálóban vagy aprítóban darálod.Ezzel a módszerrel eleve nem lehet elvárható minõséget produkálni.Cukorral szokták összedarálni,méghozzá súlyarányban 50-50%,így nem fog ragadni.Viszont szerintem szörnyû édes.Nem tudnád kézi tekerõssel? Nem nagy munka,elmosni sem túl nagy gond,ha pedig nincsen,én ajánlom,hogy vegyél.Nem csak diót,de sajtot,száraz zsemlét(prézlinek)is lehet benne darálni.Létezik olyan,aminek cserélhetõ a reszelõhengere,nagyobb lyukak is vannak rajta,tehát pld.káposztát is lehet vele reszelni,vagy almát stb.

gondolom valami elektromos kávédarálóban vagy aprítóban darálod.Ezzel a módszerrel eleve nem lehet elvárható minõséget produkálni.Cukorral szokták összedarálni, méghozzá súlyarányban 50-50%, így nem fog ragadni.Viszont szerintem szörnyû édes.Nem tudnád kézi tekerõssel? Nem nagy munka, elmosni sem túl nagy gond, ha pedig nincsen, én ajánlom, hogy vegyél.Nem csak diót, de sajtot, száraz zsemlét(prézlinek)is lehet benne darálni.Létezik olyan, aminek cserélhetõ a reszelõhengere, nagyobb lyukak is vannak rajta, tehát pld.káposztát is lehet vele reszelni, vagy almát stb.
jaj, hát nem nedves, hanem épp ellenkezõleg.Kipárolgott belõle a maradék nedvesség, mostmár csak olajtartalma van, attól ragad.Nem jó ötlet elektromos darálóval darálni.
A kérdező hozzászólása: talán nedves lett azért ilyen ragacsos?pedig üvegben van.
A kérdező hozzászólása: értem, nagyon szépen köszönöm a választ és az ötletet.Amúgy amikor friss volt akkor jó lett.Majd valahol meg van a tekerõs is (de meg kell keresni)
A kérdező hozzászólása: kedves 1 válaszoló! Olyat amit mondasz hogy cserélhetõ hengerre van , hol találok, mennyiért?
A diót késes darálóval nem lehet és nem szabad darálni! Van direkt diódaráló vagy olyan gép aminek van diódaráló hengere. Késes darálóval a száraz mákot is csak cukorral lehet darálni a diót nem szabad cukorral! És az idei diót ne daráljuk semmivel mert még nincs megérve! Decemberre lesz az fogyasztható!
Olyan helyen kérdezd meg, ahol mindenféle háztartási eszközöket lehet venni.Az enyém már nagyon régi, valami NDK gyártmány, mûanyag és tapadókorongos.Valamikor a VASEDÉNYben vettem!

Hogy tudom eljuttatni barátnőmet a csúcsra hüvelyből? Régen sikerült neki mondta. De egy évig nem volt senkije, jöttem én. Most pedig nem megy neki. Szeret, jó velem azt mondja.

Nem értem...

Legjobb válasz: Hat pedig valami baj csak van.... 1. O nem tudja magat ugy elengedni veled, mint az exevel eltudta 2. Nem vagy olyan jo az agyban, mint az exe, csak a baratnod nem akarja megbantani az erzeseidet. Egyik eset sem igazan imponalo a szamodra :S

Hat pedig valami baj csak van.... 1. O nem tudja magat ugy elengedni veled, mint az exevel eltudta 2. Nem vagy olyan jo az agyban, mint az exe, csak a baratnod nem akarja megbantani az erzeseidet. Egyik eset sem igazan imponalo a szamodra :S
VAgy csak szimplán más formájú és méretû a péniszed, mint az exének. Ez nem baj, meg kell találni a megfelelõ pózt: Felfelé görbülõ pénisznél: misszionárius Lefelégörbülõ és egyenes pénisznél: kutyapóz Ezekkel a legkönnyebb elérni a hüvelyi orgazmust. Aztán lehet még azt, hogy a lány oldalt fekszik, te pedig hátulról. Ez is többnyire jó, minden farokkal:D Amúgy meg nem muszáj pénisszel elmennie, lehet elõjáték is, orálisan, ujjakkal. És ha már kellõképpen felizgattad így, akkor mehet be a nagyfiú és onnan már nem sok kell az orgazmusig. Megjegyzem, ez csak akkor járható út, ha amúgy tényleg képes lenne élvezni. Ha nem érzi jól magát közben, vagy nincs önbizalma, akkor elõször lelki téren kell rendbe tenni a lányt - hát ez meg nem is olyan könnyû sokszor...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Van egy lány akivel régen sokat chateltem, de most már nem megy. Miért?

volt egy tábor ahol volt még pár csaj akik engem utálnak valamiért. Azóta nem nagyon szoktunk dumcsizni, nem érdeklõdik

Legjobb válasz: unalmas lett a beszélgetés...

unalmas lett a beszélgetés...

Psp 3004 esemet letöröltem egy ilyen képernyőtiszttószerrel és véletlenül belement egy kicsi az x Gombhoz és most nem megy a kör tegnap meg az x nem ment most meg jól megy mit tudok vele csinálni?

nagyon fontos lenne a válaszotok

Legjobb válasz: Hát elvinném egy szervizbe vagy ha tökösebb vagy, akkor otthon szétkapod(egyszerü, egyébként) és belül portalanítod, stb.! Ha így sem ok, akkor biztos, hogy szerviz - valószínüleg az érzékelö megsérült miatta és azt cserélni kell!

Hát elvinném egy szervizbe vagy ha tökösebb vagy, akkor otthon szétkapod(egyszerü, egyébként) és belül portalanítod, stb.!Ha így sem ok, akkor biztos, hogy szerviz - valószínüleg az érzékelö megsérült miatta és azt cserélni kell!
A kérdező hozzászólása: És ha kell cserélni akkor mennyi? (álatlában)
Ha garis, akkor ingyenes! Ha nem, akkor nézd meg itt: http://www.konzolokszervize.hu Vagy kérdezz rá a Sony szervizre!

Nem tudok maszturbálni? A pasimmal minden jól megy, ha ő ujjaz, el tudok menni, de ha egyedül vagyok valahogy nem megy. És most két hétig egyedül leszek Ha ciki, ha nem lány létemre ölni tudnék egy orgazmusért, mit tegyek? Technikák? 19/L

Legjobb válasz: gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?

gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?
talán ne próbáld meg heti 3* én mielõtt elõször voltam a barátnõmmel 2 hétig nem vertem ki és sokkal tovább bírtam és jobban élveztem mint késõbb mikor 1-2 napon belül
fék
jézusom, 2hétig nem bítod ki...? Nemár xd amúgy ha ki leszel éhezve, mégjobb lesz barátoddal
maszturbálj pornóra !
Fogdosd közbe a melled és ülj a tükör elé! ma ha csúnya vagy nem segít...
szúrnálak
A kérdező hozzászólása: 3* próbáltam az elmúlt héten és egyszer sem sikerült, a különbséget ha tudnám akkor nem kérdeznék
A kérdező hozzászólása: Hmmm... A fékbe kéne beleülnöm, vagy az kéne a szádra?
2 hétig ne csinálj semmit. Nehéz lesz, de amikor megjön a srác olyan orgazmusod lesz hogy a falig elspriccelsz :D

4-es vagyok gimiben, hogy ha tavaly csináltam egy középszintû angolt, és most elmegyek emeltezni, de rosszul sikerülne/ és akkor nem megyek szóbelizni/, akkor tovább vihetem a közép angolos pontjaimat?

érettségi

Legjobb válasz: Igen. Egyik o.társam tavaly elõrehozottat csinált közép angolból. Márciusban elment középfokú angol nyelvvizsgára,és beszart,hogy nem lesz meg neki. Ezért bejelentkezett emelt angol érettségire, de mivel meglett neki a nyelvvizsga,nem megy el.

Igen. Egyik o.társam tavaly elõrehozottat csinált közép angolból. Márciusban elment középfokú angol nyelvvizsgára, és beszart, hogy nem lesz meg neki. Ezért bejelentkezett emelt angol érettségire, de mivel meglett neki a nyelvvizsga, nem megy el.

Szerintetek menjek? A lényeg hogy most is egy hotelben vagyok és van lovaglási lehetőség! De nem is tudom! Félek! Már egyedül irányítom a lovat meg minden de a vágta még nem megy jól!

Legjobb válasz: Ha má vágtázol akkor simán meg amúgy is nem kell félni hogyha valami médsem megy akkor majd szólsz a oktatónak. Meg attol függ mekkora lovon szoktál lovagolni és hogy mekkora az a ló amin lovagolhatnál. Szerintem menj nem kell félni. ( Míra.4 )

Ha má vágtázol akkor simán meg amúgy is nem kell félni hogyha valami médsem megy akkor majd szólsz a oktatónak. Meg attol függ mekkora lovon szoktál lovagolni és hogy mekkora az a ló amin lovagolhatnál. Szerintem menj nem kell félni. ( Míra.4 )
Én az ilyen lehetõségnek csak örülnék, ne félj nem lesz semmi baj.Ha már jól tudsz ügetni, baj nem lehet, de amúgy sem, szóval Hajrá!
Az oktató úgyis meg fogja kérdezni hogy mennyire tudsz lovagolni, õszintén válaszolj neki, és megfelelõ lovat, és feladatokat fog adni.
ne félj ! én már tudok vágtázni nem olyan nehéz :) csak a lo nehezebb ütembe vált !:)
Próbáld legyûrni a félelmedet! Ha nem megy, szerintem ne, mert egész vágig azért fogsz izgulni:Jaj, csak le ne essek! Én voltam már így és egyáltalán nem éreztem jól magam.Pedig imádok lovagolni!
Én ki nem hagynám. Amúgy nem is biztos hogy vágtázni "kötelezõ" lenne.
Ehhez mindenképpen kell egy biztosan jó proci, meg ram, hogy megtudd.

Van egy fiú akivel már több mint 5 hónapja járok, de most egy bulin táncolta megy fiúval akit már ismertem régebb óta és ők ketten egy ostályba járnak de nem vmi nagy barátok. Kit válasszak?

És nem tudom h mit tegyek. A b?im azt mondják, h inkább válasszam a másikat mert ? lehet h jobban megbecsülne de mi van ha ? nem szeretne semmit t?lem? Olyan jó volt vele táncolni! Megkérdezte azt is , h mit látok a szemében és én a vágyat láttam.. :) segítsetek!

Legjobb válasz: Ha szereted akivel eggyütt vagy moast akkor szentem õt de ha akivel táncoltál akkor õt válaszd szentem nem kell megfogadni a tanácsom mert csak 14 éves vok de én így látom. jah és akivel most vagy az szeret???

Ha szereted akivel eggyütt vagy moast akkor szentem õt de ha akivel táncoltál akkor õt válaszd szentem nem kell megfogadni a tanácsom mert csak 14 éves vok de én így látom. jah és akivel most vagy az szeret???
A kérdező hozzászólása: igen szeret :) és én is csak néha bunkó velem :S
Ajj nincs oan kapcsolat, h ne legyenek viták v ienek:S ez nem azt jelenti h nem szeret elégé v más.Akkor mond meg neki h ez és ez a bajod és akkor már nem lesz!És sztem maradj inkább a mostani pasidal, me h attól még h ez a táncos fiú ien kedves volt meg jó volt vele, ez nem azt jelenti h vele jobban járnél meg minden! "A LÁTSZAT NÉHA CSAL"!Most direkt csinja a gyerek h összezavarjon Téged meg minden!Ne legyen ez benned, maradj a mostani pasidal és bezséljétek meg inkább a gondokat meg minden!:) Sok szerencsét!:) És ne a táncos fiúkát válaszd!Am is egy osztályba járnak és akkor már még inkább nem fogják oan yol bírni egymást!Szal te se keresd ezzel a vitákat+a verekedéseket!:(:)
"Mit látsz a szememben?" Hú ez nagyon profi nõcsábász, próbáld ki, aztán dobd el.
Nem lehet, hogy a pasid küldte rád, hogy hûséges vagy e?

Most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. A barátaim már akkor elfordultak tőlem amikor összejöttem a sráccal. Most pedig nagyon elkeseredett és szomorú vagyok, nem megyek sehova. Mégis mit tudnék csinálni így egyedül?

Nem szeretem a magányt! De nagyon rosszul esik, hogy mindenki így elhagyott. Ezért jelenleg nem túl nagy az önbizalmam sem. :(

Legjobb válasz: Bár nem tudom miért hagytak el ,de akkor õk nem is igazi barátok,ha nem a te hibádból akkor ne fuss utánuk. Gondold át mi voolt az oka és ha tehetsz ellene beszélj velük. Emelett valahogy probáld emg elterelni a figyelmed. Tudom hogy rossz,de gondolj bele pasi nélkül mennyi mindent tudsz csinálni. Esetleg sportolj,menj el fodrászhoz stb ,vásárolgass,sétálj,látogasd meg a szeretteidet ,ha van valami ismerösöd aki szimpatikus hivd el bulizni,ismerkedj másokkal,fözöcskézz otthon..:)

Bár nem tudom miért hagytak el , de akkor õk nem is igazi barátok, ha nem a te hibádból akkor ne fuss utánuk. Gondold át mi voolt az oka és ha tehetsz ellene beszélj velük. Emelett valahogy probáld emg elterelni a figyelmed. Tudom hogy rossz, de gondolj bele pasi nélkül mennyi mindent tudsz csinálni. Esetleg sportolj, menj el fodrászhoz stb , vásárolgass, sétálj, látogasd meg a szeretteidet , ha van valami ismerösöd aki szimpatikus hivd el bulizni, ismerkedj másokkal, fözöcskézz otthon..:)
A barátok valószínûleg azért fordultak el tõled, mert a hosszú kapcsolatod alatt elhanyagoltad õket, kevés idõt szenteltél rájuk, tovább léptek õk is, új barátok, új kapcsolatok. Valójában nem is lenne korrekt tõled most megkeresni õket a bánatoddal, mert úgy jönne le, hogy csak a bajban van rájuk szükséged. Mikor én padlót fogtam, elkezdtem chat-elni. Egyre viszont vigyázni kell, hogy ne add ki magad idegeneknek. (telefon, cím, név- azt semmiképp se!), csak beszélgess, érezd jól magad, idõvel majd úgyis kiszûröd kivel érdemes igazán is barátkozni, és kit kell szelektálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!