Találatok a következő kifejezésre: Most dobott és (11 db)

Scorpions: When you came into my lofe
Apocalyptica - Conclusion Mentha - bennünk él Supernem - csodagép Kipál és a Borz - ha az életben Máté Péter dalok Evanescence - Bring Me To Life Jaci Velasquez - You're Not There Quasar feat. Andresz. - World Beach aim--demonique Jamie Winchester and Hrutka Robert - home by the river Röyksopp - Eple
gino és gina:te vagy az életem(favorit¨¨) josh feat jutta:zakatol a szivem dj szatmàri.mondd dj paz:rolunk szolt dance4ever:nem feledem double deejays:vàgyom ràd dj wayko:hianyzol nagyon dj alex:now your gone ll junior:ugy vàrom màr és még sorolhatnàm
A kérdező hozzászólása: Olyanra gondoltam mint pl.:Dj Lotters-Hogyan mondjam l neked, v. Dred-Változnak azidõk, stb
LátóHatár - Öröknyár :)
Infected Mushroom lassabb számai, pl.Pletzurra, Jeenge, Shakawkaw, Illuminaughty, I wish, Elevation, Elation Station, Drop out, Blink, Avaratz, Ballerium, Double click, Tiwanacu...Hallucinogen:Spiritual Antiseptic, Solstice, Angelic Particles...ezek tényleg jó számok, lehet rá álmodozni, és megnyugtatnak. :-) jó nyaralást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket, és én is remélem h. jobb lesz visszafele:) Ám ott lesz a tavalyi nagy nyári szerelmem..de hát ez van:) Ám ha vkinek van még vmi tippje, írjon;) És köszi nektek mindent:)
Én voltam az elõzõ kettõ is, bocs, csak mindig miután elküldöm, jönnek még az ötletek: Artful Dodger: Think About Me Scott and Leon: You used to hold me
Mike and the mechanics: Now that you've gone Somló Tamás: Olyan szépek voltunk Somló Tamás: Gondolsz-e rám? Jó nyaralást! Remélem visszafelé már nem ezeket fogod hallgatni. :)
Metallica - Die die my darling :D
Passz neked kell próbálgatni. S6 nak van olyan amiben több súly van, azzal betudod lõni.
Vegyél egy hangoló szettet, abban legalább 4féle görgõ van. Ki kell tapasztalni melyikkel jó!
Ha visszafogadod, iszonyat nagy barom vagy.
Hagyd a fenebe az exedet. Ha ujra osszejonnel vele, tuti par het mulva megint dobna, de a masik csajjal akkor mar nem tudnal osszejonni
ne fogadd vissza!
az új mindig jobb ;)
Õ dobott. Éljen ezzel együtt. Biztos rájött, hogy mit vesztett :D
Mi az, hogy nem tudod? Ilyet meg se halljunk! Vissza ne fogadd!! Amúgy meg ismerem ezt a típust, ha tudta, hogy összejövõben vagy valakivel, mindjárt vissza akar jönni, ismerõs:(
Csak nem Katának hívják és kövér?:/
júúúj, nehogy vissza fogadd.. ez vér ciki nõ, milyen viselkedés, csak tönkretesz téged meg a kapcsolatod, elõttem szólóknak igaza van!!!! (szintén nõ válaszoló)


Te félsz a szemveréstõl vagy mi?
A kérdező hozzászólása: pfff....:D úgy gondoltam, hogy talán megbánta amit tett? vagy érdeklem még? mert ha nem érdekelném gondolom le sem szarna...
Bebeszéled magadnak. Nekem is van ilyen barátnõm, minden pillantásba belebeszéli, hogy a volt barátja még szereti, holott ez egyáltalán nem igaz. Lépj túl rajta, ne foglalkozz vele. Szakított veled, nem kellesz már neki, ezt el kell fogadnod. Ha mindenbe belebeszéled, hogy még szeret, soha nem lépsz túl rajta.

Hogyan tudnék házilag kisemlõsnek élvefogó csapdát készíteni? A házam mellett találtunk egy csíkos mókust, amit a gazdája dobott ki. Napok óta viszek neki enni és fogy is az étel, de most szeretném befogni, mivel itt nem tudna megélni.

Legjobb válasz: legegyszerûbb az amit a mesékbe lehet látni, fogsz egy dobozt, kitámasztod farúddal az elejét, rákötsz erre egy madzagot, szórsz alá eleséget, és arrébb mész hogy a mókus odamenjen enni. ez eltarthat egy ideig (meg kell szoknia a dolgot, de legyél türelmes) Miután aláment a mókus meghúzod a madzagot, a bot kiugrik és a doboz rácsapódik az állatra. Érdemes a tetején egy ajtót vágni mert ha fel kell emelni az aljánál fogva akkor nagy az esély rá hogy az állat a másik oldalon kiszökik

legegyszerûbb az amit a mesékbe lehet látni, fogsz egy dobozt, kitámasztod farúddal az elejét, rákötsz erre egy madzagot, szórsz alá eleséget, és arrébb mész hogy a mókus odamenjen enni. ez eltarthat egy ideig (meg kell szoknia a dolgot, de legyél türelmes) Miután aláment a mókus meghúzod a madzagot, a bot kiugrik és a doboz rácsapódik az állatra. Érdemes a tetején egy ajtót vágni mert ha fel kell emelni az aljánál fogva akkor nagy az esély rá hogy az állat a másik oldalon kiszökik
Amit az elsõ hozzászóló írt jó, de nem szükséges rá az ajtó. Egyszerûen egy szép lassan alá kell csúsztatni egy kartonpapírt, ami elbírja a súlyát. Így szállítani is tudod, és kiengedni is. Keress fel állatmentõket nekik vannak spéci csapdáik is, még segítenek is szerintem. Vannak kinyitható ajtajú kisállat hordozók azokba is el tudod kapni ha ügyes vagy.

Gondoltam, megkérdezem itt is, hátha emlékszik még valaki egy Avonos parfümre? Még jó pár éve kaptam egyszer, és most szeretnék újra rendelni belõle, de elfelejtettem a nevét, és sehogy sem jut eszembe, még a google sem dobott ki semmit.

A parfümnek tulajdonképpen a kupakja volt egyedi, egy középlila szívecske, mûanyagból volt, az üvege pedig oldalra dõlt, az alapja elipszis, és hengeres. Mint egy ferde kúp. Tudom, hogy ez nem sok információ, pláne, hogy egyre jobban úgy érzem, akár Oriflame-es is lehetett, sajnos nem tudom biztosan, de az tuti, hogy katalógusból volt rendelve!

Legjobb válasz: Szerintem már nem lehet kapni!Üvegje nincs már meg? [link]

Szerintem már nem lehet kapni!Üvegje nincs már meg? [link]
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos az üvege nincs már meg, de idõközben találtam róla képet, és azt hiszem, hogy True Hearts volt a neve. Már tényleg nem kapható :( Köszönöm a választ!
Én nem emlékszem ilyen avonosra, aminek ilyen kupakja lett volna és ilyen neve... :-(
A kérdező hozzászólása: Kedves Timi! Nem sokáig volt forgalomban, ahogy néztem, 2001-ben tették elõször katalógusba, de találtam róla egy képet: [link] Ez volt az. Köszönöm, hogy írtál azért ^^
Sajnos nem nyit meg semmit, nem tudom megnézni! Én 2007 óta avonozom, bocsi, nem voltam még a pályán mikor ezt piacra dobták! :-)
Sziaa:) ! Lehethogy itt még tudsz kapni;)) [link]

Miért dobott ki a facebook és most miért nem tudok belépni? (SÜRGÕS)

Épp facebookoztam amikor feljött egy ablak, hogy a folyatáshoz be kell jelentkeznie...aztán ki is dobott próbáltam belépni de nem csinál semmit, nem ír ki semmit csak egyszer?en nem reagál:S Ilyen még sosem volt,mindig automatikusan bejelentkezik. Valakinek hasonló probléma??

Legjobb válasz: Egyébként nem vagyok függõ, kibírom nélküle...azért írtam, hogy sürgõs mert épp egy sulis megbeszélés van és nekem fontos lenne. Elõre is köszi:)

A kérdező hozzászólása: Egyébként nem vagyok függõ, kibírom nélküle...azért írtam, hogy sürgõs mert épp egy sulis megbeszélés van és nekem fontos lenne. Elõre is köszi:)
ez nem újság! a faszbukknál... (évek óta, rendszeresen elõfordul) pl. http://facebookhirek.hu/2012/06/03/letiltottak-bodi-margo-es.. vedd fel a kapcsolatott a faszbukkal! Általános támogatás Facebook Help Center: http://www.facebook.com/help Facebook Biztonság 1: http://www.facebook.com/security Facebook Biztonság 2: http://facebook.com/safety stb. http://www.marismith.com/how-contact-facebook-directory-of-f..
A kérdező hozzászólása: De telón beenged rendesen megvan a profilom meg minden...De köszönöm:)

A barátommal 1hónapja jöttünk össze. Idáig megértő volt meg minden. Elmentünk sétálni egy parkba egyik este, és leültünk egy padra. Bejelentette, hogy ott és most csináljuk. :/ Én ellenkeztem, szal nem történt meg és a barátom dobott. Méért? :' (

Teljesen összetörtem,hogy csak arra kellettem neki.Igaz,mégcsak 14éves vagyok,kicsit sem akarom elveszteni a szüzességem.B?ven ráérek evvel majd 2-3év múlva foglalkozni.1 hónap tudom h "semmi",de nekem már jó régóta tetszett,és egy suliba járunk,osztálytársak vagyunk,így minden nap látom majd.Hogy tudjam elfelejteni?Mit tegyek?:S :( :\'(

Legjobb válasz: Erre mit lehet írni... számold ki a pí utolsó számjegyét, mire addigra biztos elfelejted.

Erre mit lehet írni... számold ki a pí utolsó számjegyét, mire addigra biztos elfelejted.
Jol tetted.Sok 14 éve ész nélkül össze-vissza fekszik mindenféle pasival igazán vehetnének tõled példát hogy te komolyan tudsz gondolkozni. Amugy meg az ilyen pasikat nagy ivben le kell Sz*rni.14 éves és most dolgoznak benne a hormonok.Szerintem még azt sem tudja hogy mit miért csinál de nem is kell foglakozni vele majd találsz valaki mást aki hozzádvaló.
Örülj neki, hogy nem volt durvább. Legközelebb meg vigyázz, kivel hova mész. Ismerd meg elõtte jobban, mielõtt ilyen helyzetbe kerülhetnél. Az, hogy most egy kicsit normálisabbat fogtál ki a bunkók közül - még nem garancia arra, hogy legközelebb is így lesz.
nem szeretett csak dugni akart... ne kezdj problémás szépfiukkal vagy durva senkikkel...
szerintem íratkozz ki az iskolából! Próbáld meg rábeszélni a szüleidet, hogy költözzetek el jó messzire, ez biztos segíteni fog!!
Ha izéltetek volna, akkor is egybõl dobott volna. Még jól jöttél ki. Az a gyerek egy selejtes f.sz, ne foglalkozz vele.

Azt mondta nem akar kapcsolatot de velem mégis randizgatott elég sokat, és nem csak a szexre ment. Most mégis dobott. Miért?

Sok randink volt és én már azt hittem "megfogtam" és úgy viselkedtem mint egy barátnő. Ezt nem kellett volna, mert az első ilyen esetnél dobott engem. Nálam nem csak a szexre ment, semmi ilyesmi nem történt, szóba sem hozta. Helyre lehet ezt hozni még? Mondjam meg neki hogy nem akarok a barátnője lenni, csak legyünk jóban?

Legjobb válasz: Megmondta, nem akar kapcsolatot, te nem vetted komolyan. Szerintem beparázott, kevés az esély, hogy elhiggye, nem akarsz a barátnõje lenni. Mert ugye akarsz, ebben bízol?

Megmondta, nem akar kapcsolatot, te nem vetted komolyan. Szerintem beparázott, kevés az esély, hogy elhiggye, nem akarsz a barátnõje lenni. Mert ugye akarsz, ebben bízol?
A kérdező hozzászólása: Nekem mindegy csak ne haragudjon rám és beszéljünk néha. Akár haverok is lehetnénk, bár annyira jó társaság nem vagyok hogy haverok legyünk...Mert vannak neki lánybarátai, de azok olyan bulizós csajok én meg nem.
Érezte rajtad, hogy talán többet szeretnél, és ez megijesztette.Holott elõre tisztázta veled a szándékait.Ilyenkor jobb, ha nem keresed, és megvárod, míg õ érdeklõdik felõled.A hiba nem benned van, õ nem akar kötelezettséget, menekül elõled.neked meg ezt a helyzetet el kell fogadnod, és megértened, hogy õ egyszerûen ilyen.Éld tovább az életed!
Reklám, ne foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: Jó kis reklám, lejött vele együtt egy vírusfigyelmeztetõ üzenet is, miszerint a C-meghajtótól kezdve több mappa is vírusos. Lefuttattam a vírusirtót, de az nem talált semmit. Érdekes...
Ha a bunalti-t választottad illegális tevékenységeidhet, akkor ne csodálkozz - és ne reklamálj! Ideje lenne, ha minden víruskergetõ progi felvenné a tiltólistájára azt a szeméthalom s*@r szájtot! ;)
A kérdező hozzászólása: Milyen álszent duma ez, vazze?! Ha érdemben nem tudsz segíteni, akkor minek okoskodsz?
Nem álszent duma - tapasztalat! ;) Pár éve én is sûrün látogattam, kaptam is ezt-azt meglepetésnek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!