Találatok a következő kifejezésre: Most derült hogy 5hetes (2 db)

Nem szedtem még semmit, és most derült ki egy tesztből, hogy várandós vagyok. Orvosilag kiszámolva 5hetes vagyok. Lehet belőle valami baj, hogy nem szedtem folsavat?

Ma vettem meg a magzatvédő vitamint a Femibion 800-at. Két hét múlva el fogok menni nőgyógyászhoz, hogy minden rendben van-e.

Legjobb válasz: Én is csak akkor kezdtem el szedni, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Most 2,5 éves a lányom, és makk egészséges.

Én is csak akkor kezdtem el szedni, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Most 2, 5 éves a lányom, és makk egészséges.
5-ös vagyok Nem kell ezt túlparázni. Sokan semmilyen vitamint nem szednek, mégis egészséges babájuk születik. Szedd a terhesvitamint, és majd a doki megmondja, kell-e plusz folsavat szedni. De azt nem tudod túladagolni, és az elsõ 12 hétben igazán fontos, úgyhogy ha megnyugtat szedj mellé külön is.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés?ha folsavat nem szedek külön csak magzatvédõ vitamint az baj?néztem a Femibion 800 hatóanyagait és abban is van folsav.az elég a Babának?
Azt még megértem, hogy ha valaki 6 hét elõtt nem megy, mert keveset látni, de mondjuk szerintem a 10-12 hét meg már elég késõi dátum az elsõ dokilátogatáshoz. Én 7 hetesen voltam elõször, nekem így pont jó volt. Nem akartam tovább várni, és izgulni mi van odabent. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm megnyugodtam. Boldog Kismama vagyok de azért nem várom meg a 10-12 hetet, hamarabb elmegyek Dokihoz. Sokan azt mondják 10-12 hétig ne is menjek de a többségük pont az ellenkezõjét mondja
Én is csak akkor kezdtem szedni, amikor orvos látott elõször (kb5. hét). Aztán a 14. hét táján abbahagytam minden bogyót, és csak táplálkozásra bíztam mindent. Eddig minden tökéletes... 38 hkm
Én is akkor kezdtem el szedni, amikor kiderült a terhességem.(5. héten) Makk egészséges a lányom, semmi baja!
Én nem szedtem semmit, csak amit orvos mondott. Azért lettem terhes, mert egészségesnek vélt a szervezetem.Ráadásul, mindkétszer végighánytam az elsõ 12 hetet, sok vitaminhoz nem jutott a szervezetem, a lényeg az volt ki ne száradjak. De a vitamin raktározódik.Úgyhogy ha elõtte egészségesen éltem , nagy baj nem lehet.
Szia! Én is akkor kezdtem el szedni, amikor kiderült (4-5 hetes voltam). Nem hiszem, hogy probléma lehet.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm :)
Nyugodtan mehetsz, nem lesz semmi gond!De jó neked, hogy elutazhatsz, irígyellek!
Én úgy tudom, hogy kb 7. hónapig lehet repülni! De úgyis lassan mész orvoshoz, majd õ megmondja a tutit! Gratula!! Üdv 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Aranyosak vagytok! Csak annyian ilyesztgetnek a "nyomáskülönbséggel" meg a "detektorral", meg hogy "12 óra azért elég hosszú"....
Nyugodtan repülhetsz, de a bõröndöket nem viheted! Ilyenkor nem szabad emelgetni, cipekedni, az elsõ 12hétben ez fontos!
Nyugodtan repülhetsz, nem lesz semmi gond, a detektor miatt pedig nem kell izgulnod, ha megmondod, hogy terhes vagy esetleg igazolást is viszel róla, amit doki ad, akkor nem kell a kapun átmenned, nagyon rendesek ez ügyben a repülõtéren. Gratula a pöttömhöz!
Én 28 és 30 hetesen is repültem. Semmi bajunk nem lett. A detektoron is nyugodtan átmehetsz, olyan rövid ideig tart, hogy az semmi bajt nem okozhat. Jó utat!
nem lesz semmi bajotok, nyugodtan menjél el. én 1 hónapos voltam amikor Görögországba utaztunk busszal. oda is és vissza is 30 óra volt az út.....semmi baj nem lett. jó nyaralást majd nektek. 8 hetes kisfiú anyukája.
Mi picimmel most repkedtunk, igaz nem 12 orat.... Egyaltalan nem volt problema. Arra figyelj, hogy legalabb orankent allj fol es mozogj egy kicsit, mert a hosszu ules esetleg vizesedest okozhat. 20 hetes mamo
Nem lehet semmi bajod, de a dokinak mindenképpen kell szólnod róla, csak azért, hogy tudjon róla, és kérdezzetek rá a légitársaságnál, mert mindegyiknek más a szabályzata. Valamelyik egészen a 7-8-dik hónapig utaztat kismamákat, de van, amelyik nem vállal semmilyen kockázatot, és olyanról is tudok, ahol kell vinni egy orvosi igazolást, hogy repülhetsz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!