Találatok a következő kifejezésre: Most derült hogy 3 (8 db)

Most derült ki, hogy a 3. Babánk is Kisfiú! Majd'kiugrunk a bőrömből, de miért kell magyarázkodnom?

Mindenki azt mondja, hogy NEM BAJ, csak egészséges legyen. Miért lenne baj? A baj az lenne ha beteg lenne! Senki, de még szerintem a saját szüleim sem hiszik el, hogy nem vagyok csalódott! Azt mondják, hogy ?szintén mondjam meg, hogy csalódott vagyok, hiszen nem szégyenen az! De én nem vagyok csalódott, én Kisfiút akartam! :) Én TUDTAM, hogy nekem CSAK Fiaim lesznek :) De miért nem hiszik el nekem, már belefáradtam a bizonygatásba :( :( :(

Legjobb válasz: Akkor ne bizonygasd :)) ne foglalkozz velük, próbáld figyelmen kívül hagyni:) Mi a harmadikunkat várjuk senki elképzelni se tudta hogy esetleg kislányt szeretnénk hanem mikor kiderült hogy fiú szinte mindenki ilyen megkönnyebbüléssel mondta hogy na akkor jó, mintha az lenne az értékesebb. Én egy darabig azt próbáltam bizonygatni hogy nem VÉLETLENÜL becsúszott a dolog és azért lesz 3 gyerekünk, hanem mert így szerettük volna. Már nem akarok magyarázkodni senkinek:)

Akkor ne bizonygasd :) ) ne foglalkozz velük, próbáld figyelmen kívül hagyni:) Mi a harmadikunkat várjuk senki elképzelni se tudta hogy esetleg kislányt szeretnénk hanem mikor kiderült hogy fiú szinte mindenki ilyen megkönnyebbüléssel mondta hogy na akkor jó, mintha az lenne az értékesebb. Én egy darabig azt próbáltam bizonygatni hogy nem VÉLETLENÜL becsúszott a dolog és azért lesz 3 gyerekünk, hanem mert így szerettük volna. Már nem akarok magyarázkodni senkinek:)
Én is most várom a harmadik fiunkat, és én is kisfiút szerettem volna harmadszorra is. És ugyanabban a helyzetben lennék én is, mint te, csak engem nem érdekel, mit mondanak, én soha nem magyarázkodtam. Miért tenném? Senkinek semmi köze hozzá, szerintem te se magyarázkodj!
Nagyon jo egeszseget a mamaknak es babaknak pocakban v pocakon kivul.Annyit szeretnek hozzatenni h mi nem is banjuk es nem is akarjuk tudni milyen nemu lesz a babank a fo h egeszseges legyen.Csalad es baratok ugyan tippelnek de senki se mondta h ilyennek v olyannak kell szuletnie.Bizzuk a termeszetre es a genekre mi igy is boldogok vagyunk.egy 9 hetes kismama aki meg mindig nem hiszi el h csodat var
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenkinek az a "normális" hogy egy fiú-egy lány! Persze mindenkinek megvan a "favoritja" és ez nem baj! És igen, nem kellett várnunk rájuk sokáig, jöttek az elsõ hónapban mind a 3-an :) Mások sokat várnak a csodára és õszintén csodálom-tisztelem az akaraterejüket és a kitartásukat! Sajnos volt vetélésem és ilyenkor tényleg csak az van az emberben, hogy minden mi csak egészséges legyen és ne legyen baj!
17:44 vagyok Esetünkben gondolom annak szól a: nem baj, majd a következõ lány lesz...beszólás, hogy legyen meg a sorminta, fiú és lány. Bár nem értem, hogy miért mások elvárásainak kellene a mi gyerekeink nemének megfelelni...olyano nemûek lesznek, amilyenek! Nem fogjuk kevésbé szeretni, ha a második is fiú lesz, és akkor sem, ha ugyanez lenne a felállás csak lányokkal... Én örülök, hogy minden rendben van vele, hogy nem kellett évekig várni rá, és remélem, hogy a késõbbiekben sem lesz semmiféle probléma! Nekem ez a fontos, nem az, hogy fiú-e vagy lány!
Szia! Nekem eddig egy kisfiam van, de annyira imádom, hogy ha még egyszer fiam lenne, akkor is nagyon örülnék. És tényleg teljesen midegy hogy fiú vagy lány. Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de kicsit megnyugtat, hogy más is van hasonló helyzetben :) Mi nagyon boldogok vagyunk Apával, hogy újra Kisfiúval bõvül a család :) Már elképzelem a 3 Fiamat öltönyben, nyakkendõben... :) Ha úgy döntünk, hogy jöhet a 4. kicsi nem bánnak, ha Õ is Fiú lenne :) Nagymamám reakciója: Jaj lesz neked 3 Fiúval! Miért is lenne JAJ? Egy kislány is lehet ördögfióka, a kamaszkor pedig mindkét nemnél (igaz máshogy) de borzasztó :) Kedves 4 Kisfiús Anyuka: Van valami tanácsod a 3 Pasihoz? :) Örömmel vennék mindent! További szép hétvégét Mindenkinek! Egy boldog Kismama :)
Nekem két fiú után ikerlányaim lettek.Én is számtalanszor megkaptam-fõleg idõsebbektõl-, h nem baj, h lányok, a lényeg, h egészségesek.:) )Az se volt jobb, mert egyértelmû volt, h a fiúkat többre tartják, a lányok elõnye max annyi lehet, h nem betegek.:DDD Pedig a családban 3 fiú unoka után születtek, nagyon örült nekik mindenki.:)
Én meg pont fordítva vagyok. Elsõ babát várunk, kislány lesz. Mindenkitõl ezt hallgatom, nem baj, csak egészséges legyen. Ha fiú lenne tuti nem így reagálnának. Azt hittem ez csak engem idegesít. Hát ki mondta, hogy baj. Mintha egy tragédia történt volna úr isten nem fiú, most mi lesz. Én nagyon örülök, hogy lány. Nem tudom mi furcsa van ebben.
Nekünk még meg sem született az elsõ gyerekünk (fiú lesz), de már mondták azt, hogy: Nem baj, majd a második lány lesz... És ha nem? Akkor sem hagyom a kórházban...:) De miért is beszélnek második gyerekrõl, mikor még az elsõ sem született meg...néha úgy érzem több lépéssel elõttem szeretnének járni...és ez az, amibe bele lehet fáradni részemrõl...
jujj 4 fiú.kedves utolsó öszintén irigyellek.nekem egy fiam van és még akarok legalább kettöt. kedves kérdezö! engem is az örületbe kergetnek, bár nekem más a felállás, csak második baba, de ugyanaz a szitu.mindenki azt hiszi lányt akarok, amikor mondom hogy nem azt mondják hogy pedig az illene a fiu mellé....na most erre mit mondhatnék nekik...már meg se szólalok.megértelek hogy dühös vagy
Ezt az utat már én is végig jártam. Nem kell vele foglalkozni. 4 fiú Anyukája
Szerintem aki ilyet mond az nem (lett volna)elégedett ha ugyanolyan nemû gyerekeik születnek!
Ha igazából szeretjük a gyerekeinket, teljesen mindegy, hogy fiúk-e vagy lányok :-)
Rokonoknál most várják a harmadik babát és az is kislány, mint a másik kettõ. Nem bánják.
Mit is tanácsolhatnék?Minden gyerek más.Nekem is teljesen különbözõ mind a 4. Nagyon-nagyon sok szeretet türelem, ne akard egyformára nevelni õket kis egyéniségek mind.Legyetek teljes egységben a pároddal a nevelésben.Ha valamivel nem értesz egyet soha ne a gyerek elõtt vitázzatok. Nálunk nagyon kellett hogy a párom szigorúbb legyen, ráfért a gyerekekre néha, fõleg hogy a legnagyobb 15 éves. Nagyon sok örömet a Fiúkhoz.

Most derült ki hogy terhes v. ok, kb 2-3 hetes, viszont nagyon megvagyok fázva - orrfolyás, köhögés, szemem könnyezik. Lehet baj a babának? Mit tehetek? Mivel csillapitsam betegségem?

Legjobb válasz: A terhességet az utolsó menzi elsõ napjától számolják, mire kiderül, hogy babát vársz, legalább 4-5 hetes vagy! (a 2-3-at felejtsd el, az orvos sem így számolja) Nézz utána pontosan, hogy hányadik hétben jársz, mert ez fontos lesz a késõbbiekben is! Köhögésre mondanám a kamilla teát, citromot, mézet, ha bírod. Ha nekem egy picit begyullad a szemem, akkor szintén kamillát fõzök, hagyom ázni a virágot, leszûröm és azzal öblögetem a szemem (naponta többször is lehet). Ha érzed, hogy nem lesz jobb, akkor keresd fel a háziorvosod. Ja igen, a nem filteres teák jobbak, erõsebbek, igaz, hogy le kell szûrni õket, de hatásosabbak. Mielõbbi gyógyulást kívánok!

A terhességet az utolsó menzi elsõ napjától számolják, mire kiderül, hogy babát vársz, legalább 4-5 hetes vagy! (a 2-3-at felejtsd el, az orvos sem így számolja) Nézz utána pontosan, hogy hányadik hétben jársz, mert ez fontos lesz a késõbbiekben is! Köhögésre mondanám a kamilla teát, citromot, mézet, ha bírod. Ha nekem egy picit begyullad a szemem, akkor szintén kamillát fõzök, hagyom ázni a virágot, leszûröm és azzal öblögetem a szemem (naponta többször is lehet). Ha érzed, hogy nem lesz jobb, akkor keresd fel a háziorvosod. Ja igen, a nem filteres teák jobbak, erõsebbek, igaz, hogy le kell szûrni õket, de hatásosabbak. Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: a kalkulàtorok szerint(neten néztem többet is, kb 5 hete és 3 napos vagyok.ez furcsa nekem, de ha tényleg igy van...ok.köszi a vàlaszt

Most derült ki hogy jön a babó, aminek nagyon örülök, de a Jónás modszer szerint 3-as a faktor szám. Mire számíthatok?

Használtátok ezt a modszeert, s mégis más lett az eredmény mint, amit az irt? Nagyon ideges vagyok, mert régota vártunk babora!

Legjobb válasz: majd addig idegesíted magad ezen a hülye jónáson,hogy tényleg baj történik!a jónás legalább annyira igaz mint az"hogy ha terhesen meg ijedsz valamitõl,PL:szörny egy filmben,a gyerek úgy fog kinézni"hagyd a fenébe az egész jónást,légy boldog,és kész!!!mit idegesíted magad feleslegesen?!

majd addig idegesíted magad ezen a hülye jónáson, hogy tényleg baj történik!a jónás legalább annyira igaz mint az"hogy ha terhesen meg ijedsz valamitõl, PL:szörny egy filmben, a gyerek úgy fog kinézni"hagyd a fenébe az egész jónást, légy boldog, és kész!!!mit idegesíted magad feleslegesen?!
Mi használtuk ezt a módszert 4 havi próbálkozás után.Innen tudtam meg, hogy nem is félidõben van peteérésem. Pont így jött össze a baba. Csak a neme nem stimmelt. Én attól függetlenül hiszek benne. De azt viszont szégyellem, nem tudom, mi az a 3-as faktorszám? Erre nem emlékszem.Nagyon örülök a babócádnak!
A kérdező hozzászólása: Köszike a gratulációt!Viszont a 3-as faktor nagyon rosszat jelent!
Mit jelent pontosan a 3-as?
A kérdező hozzászólása: Sulyos fejlõdési rendellenesség


Most derült ki hogy az ismerősöm kismama 3 honapos. Mi már régota probálkozunk . Hogy lehet ezt kibirni lelkileg?

?k is probálkoztak egy keveset de nekik öszejött gyorsan most tudtam meg hogy 3 honapos. mi már nagyon régota probálkozunk most clostival sem jöt ösze. mindig sikrok. nagyon elvagyok keseredve. mit lehet ilyenkor tenni hogy nefáljon ennyire?

Legjobb válasz: Tudom milyen érzés, én is mindig nagyon ki voltam borulva, ha valaki bejelentette, hogy babát vár. Irigyeltem õket, és folyton azt kérdeztem, hogy ha nekik sikerült, akkor nekünk miért nem.. Mondjuk én ezoterikával foglalkozom, igy meg tudtam gyõzni magam, hogy még nem jött el az ideje, de tudtam a lelkem mélyén, hogy sikerülni fog.. Bizzál benne, hogy sikerül, és sosem szabad feladni!! Próbálj meg ebbõl is erõt meriteni, a pozitiv gondolatok nagyon sokat tudnak segiteni!! Továbbá, a closti még csak egy lehetõség a számtalan közül! Lépj tovább, keress fel több orvost, több szem többet lát. A MÁV kórház meddõségi része nagyon jó, engem ott sikerült "meggyógyitani" hogy PCO ellenére is teherbe tudtam esni.. 5 év sikertelen próbálkozás után.. Szóval ne legyél elkeseredve, sirj egy picit, de aztán rázd meg magad, fel a fejjel, és mint egy buldog, menjél a céljaid felé, ne add fel, és álmaid valóra fognak válni!

Tudom milyen érzés, én is mindig nagyon ki voltam borulva, ha valaki bejelentette, hogy babát vár. Irigyeltem õket, és folyton azt kérdeztem, hogy ha nekik sikerült, akkor nekünk miért nem.. Mondjuk én ezoterikával foglalkozom, igy meg tudtam gyõzni magam, hogy még nem jött el az ideje, de tudtam a lelkem mélyén, hogy sikerülni fog.. Bizzál benne, hogy sikerül, és sosem szabad feladni!! Próbálj meg ebbõl is erõt meriteni, a pozitiv gondolatok nagyon sokat tudnak segiteni!! Továbbá, a closti még csak egy lehetõség a számtalan közül! Lépj tovább, keress fel több orvost, több szem többet lát. A MÁV kórház meddõségi része nagyon jó, engem ott sikerült "meggyógyitani" hogy PCO ellenére is teherbe tudtam esni.. 5 év sikertelen próbálkozás után.. Szóval ne legyél elkeseredve, sirj egy picit, de aztán rázd meg magad, fel a fejjel, és mint egy buldog, menjél a céljaid felé, ne add fel, és álmaid valóra fognak válni!
Szia!Gondolom sokan mondtak neked, hogy a terhesseget befojasolja a pszihe.Itt egy pelda, amire mi is ledobbentunk de ez bizonyitek volt arra, hogy tenyleg igy van. Az egyik ismerosunk evekig porbalkozott es nem jott ossze. Mar mindent megprobaltak es nagyon ki voltak keszule. Egy jomodu, kiegyensulyozott csalad, tenyleg csak a gyerek hianyzott oda. Nagy erofeszitesek aran, megis osszejott nekik a lombik baba, sot mind a 2, szoval ikrei lettek. Megnyugodott a csalad, eltek az eletuket, lekotottek a babak, es erre jott a nagy bummmm, hogy 4-5 honap utan megint terhes maradt es most jon a 3-ik baba. Es ez azok utan, hogy azt mondtak nekik, normalisan nem maradhat terhes. Erre meg az a magyarazat, hogy ha nem stresszlsz ezen a teman, es eled a nyugodt eleted akkor magatol fog jonni. Hidd el nekem, ez igy van.Azt szoktak mondani, a baba valassza ki maganak hova es mikor jon. Ugy hogy csak szeressetek egymast, es majd csak kopogtatni fog akkor amikor nem is varod. :) A legfontosabb a lelki kiegyensulyozottsag. Sok sikert!
szia! fel a fejjel! tudom mit érzel, én is ebbe a cipõbe járok, immár 7. hónapja! az a baj, hogy ilyenkor az ember mindig terhes nõket lát az utcán, a tv-be, és mindenhol errõl van szó! pedig hidd el, hogy ezelõtt is pont ugyan ennyi volt, csak akkor nem foglalkoztál ennyit a témával, és nem tûnt fel ennyire a dolog! nekem 5 hónapja szült meg a szomszédom, a másik pedig 12 hetes terhes! nehéz, de ha gyenge leszek, csak még nehezebb lesz! a te babád sokat várat magára, mert õ lesz a legszebb!!! ne görcsölj ennyire a dolgon, és figyeld meg, nemsokára jönni fog!!!
Szia!Szerintem ennél nehezebb dolog nincs mikor babára vársz és valaki "megelõz".Jártam Én is ilyen cipöben és hiába mondogatták az ismeröseim ne gondoljak a babára és ne szorongjak stb..De hát, hogy nem lehet erre gondolni?Hisz ez a legföbb vágyad!Garagudtam mindenkire, mindenért.Minden mensi elött szorongtam és imádkoztam hátha van már valami.És persze megjött!Végül sikerült, de elég nehezen 1, 5 év kelett hozzá és most szerencsére itt van.Én bizakodó voltam, fohászkodtam....Persze nekem jól esett, hogy a párommal kibeszéljem ezeket az érzéseket és megértõ volt.Sokat beszélgetünk és el terelte a figyelmem a fájdalmamról.Nekem 100%-an segített, hogy Õ itt volt mellettem és megértett!Remélem nektek is hamarosan valóra válik az álmotok és ott lesz a pocakodba a kis jövevény!Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a váélaszt.elég rosz mert holnap megyek ultrahnagra hogy van e peteérés closti nélkül.eddig szedtem de megvékonyitotta a méhnyálkahártyát igy leálitot a doki rola.

A kislányom 6 éves most derült ki hogy mind a 2 szemével baj van. A jobb szeme +2, 5 a bal +3, 5. Ezek az értékek mennyire rosszak? Azt mondják hogy ezekre az értékekre jár az emelt családi pótlék erről esetleg valakinek valami info?

Legjobb válasz: gondolom orvos állapította meg, miért nem kérdezted meg? amúgy sajna választ nem tudok adni de lehet ezt elnövik nem? gyerekeknél nem tudom ugyanazok az értékek vannak mint a felnõttnél. a családira ezt a választ találtam egy kérdés alatt, bemásolom: Tisztelt kérdezõ! Az emelt családi pótlék megítélésénél önmagában a szemüveg dioptria értéke nem befolyásoló, hanem a korrekcióval, szemüveggel elért látásélesség a döntõ. Például ha valaki akár +10,0 D-s szemüveggel is, de végig olvassa a táblát, 100% a látása épnek tekinthetõ a szeme ebbõl a szempontból. Van ugyanakkor olyan páciens, akinek mindössze -0,5D-s szemüvegre van szüksége, de egyéb okok miatt nem látja a legfelsõ számot sem, 10 % alatti a vízusa.

gondolom orvos állapította meg, miért nem kérdezted meg? amúgy sajna választ nem tudok adni de lehet ezt elnövik nem? gyerekeknél nem tudom ugyanazok az értékek vannak mint a felnõttnél. a családira ezt a választ találtam egy kérdés alatt, bemásolom: Tisztelt kérdezõ! Az emelt családi pótlék megítélésénél önmagában a szemüveg dioptria értéke nem befolyásoló, hanem a korrekcióval, szemüveggel elért látásélesség a döntõ. Például ha valaki akár +10, 0 D-s szemüveggel is, de végig olvassa a táblát, 100% a látása épnek tekinthetõ a szeme ebbõl a szempontból. Van ugyanakkor olyan páciens, akinek mindössze -0, 5D-s szemüvegre van szüksége, de egyéb okok miatt nem látja a legfelsõ számot sem, 10 % alatti a vízusa.
A kérdező hozzászólása: A doktornõ akinél voltunk az nem volt valami készsége. Azt mondta hogy 1 hónap múlva menjünk vissza és majd akkor megbeszéljük a dolgokat mert csuszásba volt az idõpontokkal és már behívta a másik beteget is és elkezdte vizsgálni.:(De a gyereknek kell szemüveg. Hétfõn kérek idõpontot privátilag szemorvoshoz hogy többet meg tudjunk, mert szeretnénk meg tudni hogy igazából mennyire rossz a gyerek szeme mert nekem az értékek nem igazán mondanak semmit:(
nem tudom h meg esedekes e kerdes de anyuka/apuka ne tessek aggodni +os szemuveget kitudjak noni a kicsik :) ) sokkal jobban rugalmas a szemuk mint nekunk :)

El vagyok keseredve és várom a pozitív válaszokat ami kicsit megnyugtat.20hetes kismama vagyok.3. gyerekemet várom! Most derült ki hogy kisbabám fejében vagy egy 7mm-es és egy 1-2mm-es ciszta! Ki járt már hasonló cipőben?

Legjobb válasz: Én voltam így, csak nálunk nagyobb ciszták voltak...ezek pár hét alatt felszívódnak, nem okoznak gondot! Ne hagyj h rád ijesszenek... rám sikerült, már azt hittem meg kell szülnöm a babám....aztán utána néztem és rájöttem h ez tök gyakori eset... én elmentem pesten genetikushoz, Dr Hajdú Krisztinához aki megnézte....még csak magzatvízvételt* sem kért, azt mondta nem kell ....és milyen igaza lett :) !!!!!!,,,,* azóta már 15hós, okos egészséges nagyfiú :)) belinkelem a régi kérdéseimet!!! amúgy ajánlom a doktornõt hogy nézz el hozzá!!!!!! minek vegyenek magzatvizet is akár ha nem kell ??? még a lábujjait is megszámolta a fiamnak amúgy :)))

Én voltam így, csak nálunk nagyobb ciszták voltak...ezek pár hét alatt felszívódnak, nem okoznak gondot! Ne hagyj h rád ijesszenek... rám sikerült, már azt hittem meg kell szülnöm a babám....aztán utána néztem és rájöttem h ez tök gyakori eset... én elmentem pesten genetikushoz, Dr Hajdú Krisztinához aki megnézte....még csak magzatvízvételt* sem kért, azt mondta nem kell ....és milyen igaza lett :) !!!!!!, , , , * azóta már 15hós, okos egészséges nagyfiú :) ) belinkelem a régi kérdéseimet!!! amúgy ajánlom a doktornõt hogy nézz el hozzá!!!!!! minek vegyenek magzatvizet is akár ha nem kell ??? még a lábujjait is megszámolta a fiamnak amúgy :) ))
amúgy az afp meg a 12 hetes eredménye milyen lett ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.Nem is tudjátok mennyire megnyugodtam.Az eredményeim tökéletesek lettek.A nyaki redõm:1.8, orrcsont megvan, az AFP:0, 91, genetikai ultrahangon mindent normálisnak látott a doki:szív, végtagok, hólyag, gyomor.Csak ezek a ciszták amik aggasztanak!Méretei is tökéletesek, se nem kisebb, se nem nagyobb!Mozgolódik.Szerintem fel fogom keresni a doktornõt hogy tényleg megnyugodjak!Köszönöm még 1-szer
A kérdező hozzászólása: Voltam a doktornõnél akit ajánlottatok.Hajdú Krisztinához.Hát õ is látott cisztákat, de mindent végig mutogatott.A baba feje búbjától a talpáig.Csak azok a ciszták ne lennének.

Most derült ki hogy babás vagyok aminek mindenki iszonyatosan örül mert 3 éve próbálkoztunk már.Nincs semmi étvágyam. Mit lehet tenni hogy visszajöjjön az étvágyam? Félek nehogy valami baja legyen a picinek.

Legjobb válasz: Terhes vitamint szedsz? Az általában meghozza az étvágyat. Valami étvágyjavítót nézz magadnak, amit várandósság alatt is szedhetsz, mondjuk homepátiásat.

Terhes vitamint szedsz? Az általában meghozza az étvágyat. Valami étvágyjavítót nézz magadnak, amit várandósság alatt is szedhetsz, mondjuk homepátiásat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Hála istennek még nem hánytam de a kajától forog a gyomrom.Az is a baj hogy vega vagyok (nemteljesen:párizsit, virslit megeszem), de ma reggel megettem pár kocka császárszalonnát céklával.Aztán valahogy jobban esett a müzli tejjel.Én is inkább a savanyúbb dolgokat kívánom mint pl.:narancs az nagyon jól esik.Hát nagyon sok sikert kívánok mindenkinek és boldog babavárást.
Szia, Gratulálok:) Kezdj el szedni valamilyen terhesvitamint. Sokan mondják Elevit/Gravida, de inkább ha javasolhatom HippNatalt szedd. Folyékony, így ha hánynál is a gyógyszerektõl, ezt be bírod szedni. Ezzel pótolod a vitaminokat, és a picinek is jót tesz. Sokan nem bírnak enni a terhesség elején, mindenféle okok miatt, ne aggódj, ha azt a minimálisat amit enni tudsz úgy állítod össze, hogy egészséges, és tápláló akkor semmi bajod nem lesz, és a Picike is jól lesz. Vigyázz magatokra:) 26hetes KM
Nekem nemhogy étvágyam nem volt, de még az is vissza akart jönni, amit meg sem ettem.Elég volt ránézni, és már hányingerem is volt.Fogytam 4 kg-ot az elsõ 3 hónapban.Közben azért ittam a HIPP NATAL-t, és se vérvételen, se uh-n nem volt baj.Az értékek jók voltak, a baba megfelelõ méretû volt.Most a 20.hétben járok, és kívángatok olyat is, amit meg nem ettem volna terhességem elõtt.Ne izgulj, egyél többször keveset, abból amit szeretsz, vagy netalántán megkívánsz egy kicsit.És megfog jönni az étvágyad!
Szia! Elõször is boldog babavárást:) Vitamint szedhetsz, nekem csak az elsõ két hónapban javasolta a dokim.Nekem sem volt étvágyam, de én a 12. hétig folyamatosan hánytam:(. Fogytam is, de azért igyekeztem valamit enni, leginkább a gyümölcs csúszott le (banán, mandarin), vagonnal megtudtam volna enni:) Aztán megjött az étvágyam, most a vége felé megint nincs, de nem bánom:) marad a gyümölcs és a tejbegríz(most, ez a menõ) Ne izgulj, nem lesz semmi baja a kicsikédnek:) Boldog babavárást:)
Ha nincs étvágyad, akkor fogyassz könnyû kajákat!Mondjuk gyümölcsöket, joghurtot, krémtúrót, zöltségeket párolva vagy fõzelékeket!Aztán reméljük a legjobbakat!
A terhesség nem egy betegség, hanem egy állapot, amit meg kell próbálni minél jobban élvezni, hiszen csodálatos dolgok történnek veled!Nem szabad mindenért aggódni, enni pedig kell, mert azzal nem csak magadnak, hanem a picinek is ártasz, ha nem eszel!!!Próbálj pozitívan gondolkodni!!!:)
Ja, és nagyon boldog babavárást kívánok! Én már kétszer átéltem.
Beszéld meg a nõdokiddal, hogy milyen vitamint javasol. például szoktak adni vaskészítményt, ami igencsak megnöveli az étvágyat is. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon szépen köszönöm hogy írtatok nekem!Nemszedek még semmit, nem írtak ki semmit de hétfõn megyek uh.-ra és akkor majd mondom, ugyanis tegnap derült ki hogy babát várok.Azért aggódok jobban mint kéne mert 5 éve már vetéltem 13 hetesen ikerterhességet.Kösznöm a jókívánságokat!!!!
Lehet ubi lekváros kenyérrel is, meglepõdsz magadon is! :-)
Nem lesz semmi baj, ha nem hánysz (sokat). Nem ártasz. A természet igen szelektív dolgokat produkál. Ha nem kívánod az édeset, akkor a szervezetednek semmi szüksége rá. Ugyanakkor ha valami úgy érzed jól esne, azonnal juss hozzá! :-) Én pld. émelygek, talán kis szünetekkel egész nap. Elõször csak a citromos víz esett jól. Sima víz sem. Meg mintha nem is oltotta a szomjamat, de próbáltam a narancslevet vízzel hígítva. Kalandos, de ki kell tapasztalni, mi az ami lemegy. Mindig olyat fõzök, aminek a képzeletbeli illatát itt érzem az orromban. Ne aggódj, számtalan sorstársad van. Semmi baj nem lesz, légy találékony. Mindenbõl picit, ami jól esne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és a bíztatást!!!!!!
Nekem se volt semmi étvágyam. Mondtam is a dokinak. Azt mondta ne aggódjak, terhesség alatt fogyózni is lehet (gondolom megfelelõ instrukciókkal és vitaminbevitellel), mert a baba úgy is elveszi a neki szükséges tápanyagokat a szervezetbõl. Boldog babavárást! :-) Egy 18 hetes Km :-)
szia én msot várom a 3. babánkat és nekem sincs még a mai napig étvágyam pedig már a 17. hétben vagyok, semit nem kívánok és kevesebbet eszem mint elõtte de jól vagyok nincs semmi gond és a babó is zépen fejlõdik
Mondd el a dokinak, hogy nincs etvagyad. O mondja meg az igazit neked, esetleg ir majd egy kis etvagyjavitot is. De a legfontosabb, ne idegeskedjel, mert attol nem tudsz enni, meg az etvagyjavitoval se!!! Nyugis legyel, minden rendben lesz:) ))
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló.A gyümik nekem is csúsznak úgy veszem észre.Hanyadik héten jársz már.Nagyon aranyos vagy és tiszta szívbõl kívánom neked hogy könnyen világra tudd hozni a picibabádat.
Szia! 21.28-as válaszoló vagyok:) 36.hétben vagyunk:) Köszönöm a jókívánságokat. Nektek is minden jót kívánok:) :) Nagyon boldog babvárást:) Vigyázzatok magatokra:)
De mi az az iontoforézises kezelés? Mit csináltak veled?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!