Találatok a következő kifejezésre: Most csinaltam tesztet 3 (30 db)

Menzim 3-án volt meg, de már előtte is probálkoztunk! Most meg nagyon rosszul vagyok, szédülök meg hányingerem van! Csináltam tesztet 3. a előtt de negatív volt! Mi lehet?

Most vannak a termékeny napjaim!Megis éreztem tegnap a pé.-et!Baba lehet vagy más bajom van?

Legjobb válasz: Hát ha tegnap volt a pé-d akkor még nem lehet baba! Más oka van a rosszullétednek. A terhességi tünetek jóval késõbb kezdõdnek.

Hát ha tegnap volt a pé-d akkor még nem lehet baba! Más oka van a rosszullétednek. A terhességi tünetek jóval késõbb kezdõdnek.
PÉ utáni 13. napon lehet pozitív a teszted. Inkább a PÉ-det érzed, ebben a ciklusban így.
akkor peteérés lesz.
Téllllleg.
Igen, az vagy. Menj orvoshoz, majd megerõsítik.
Kedves Antal Gabriella! Ha pozitív a teszted, TÉNYLEG terhes vagy. Tudod, ezért hívják terhességi tesztnek! Nem is értem minek akarsz még tesztet csinálni...
Gratulálok!

Nem jött meg a vérzésem, rá 4 napra barnás vmi, ami most 3 napja enyhébb vérzés-félévé változott. Néha van, néha semmi, nem görcsöl a hasam, inkább mintha húzódna.3hete csináltam tesztet, negatív lett, a most szombati és a mai pozitív. Mit jelenthet?

Most ez mit jelent?Ha terhes vagyok, akkor 1-2 hetes lehetek, ugye?Orvosom azt mondja, ez vagy beágyazódásos vérzés, vagy vetélés lesz, de akkor meg annyira korai, hogy nincs teend?.Valakinek hasonló tapasztalata?Elég, ha jöv? héten csinálok egy tesztet újra?Hüvelyi uh-n azt mondja az orvosom,ilyen kis terhesség még nem is látszana.S. O. S. ,nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Amit most csinálhatsz, hogy segíted a babádat: pihensz, pihensz, pihensz és fekszel.Nem emelgetsz, "takarékra" teszed magadat! Szedj MagneB6-ot (3x2) és C-vitmanint. Mindkettõ segíti a baba megtartását. Remélem nem lesz baj, és megerõsödik a babád a pocidban!!! A terhességtesztek az esetleges vetélés után még két hétig is pozitívat mutatnak, mert a HCG szint sokáig kimutatható a szervezetben. Ha nem jött meg a vérzésed, akkor minimum 4 hetes terhes vagy. Én a hatodik héten véreztem (innen a jótanács), addigra már volt szívhangunk is. Kaptam gyógyszert és kényszerpihenõt írtak elõ. Mostanra 20 hetes vagyok. Hasonló jó kimenetelt kívánok Neked!!

Amit most csinálhatsz, hogy segíted a babádat: pihensz, pihensz, pihensz és fekszel.Nem emelgetsz, "takarékra" teszed magadat! Szedj MagneB6-ot (3x2) és C-vitmanint. Mindkettõ segíti a baba megtartását. Remélem nem lesz baj, és megerõsödik a babád a pocidban!!! A terhességtesztek az esetleges vetélés után még két hétig is pozitívat mutatnak, mert a HCG szint sokáig kimutatható a szervezetben. Ha nem jött meg a vérzésed, akkor minimum 4 hetes terhes vagy. Én a hatodik héten véreztem (innen a jótanács), addigra már volt szívhangunk is. Kaptam gyógyszert és kényszerpihenõt írtak elõ. Mostanra 20 hetes vagyok. Hasonló jó kimenetelt kívánok Neked!!
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy lehetett a 3 hete végzett teszt negatív? Ezért gondolom, hogy csak 1-2 hetes lehetek. Köszi a választ, megpróbálok mindent, nagyon szeretnénk babát.
Azért vagy min. négy hetes terhes mert a terhességet nem a fogantatástól hanem a mensi elsõ napjától számolják. Mensitõl mensiig jó esetben négy hét telik el. Ha nem jön meg akkor már négy hetesnek számítasz.Most már az ötödik hétben vagy. Három hete azért volt negatív a teszted, mert akkoriban még csak a peteérésed volt, tehát semmiképpen nem lehettél még terhes. A vérzés sajnos tényleg jelenthet vetélést, de nem feltétlenül.Az orvosodnak pedig igaza van , ez még nagyon korai terhesség, bár szerintem a petezsákot már lehet hogy látná. Pihenj sokat!
Valószínûleg terhes vagy. A teszt van, hogy csak késõbb lesz pozitív, hisz ahhoz elég HCG hormonnak kell felhalozódnia a szervezetedben. Ez elviekben a beágyazódáskor kezd el termelõdni, de mindenkinek más a hormonszintje. Van, akinek csak a 8. héten lett pozitív a tesztje. Hamarabb látta a kicsit UH-n és csak utána lett zebrás tesztje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, közben voltam orvosnál, és hat hetes, méhen kívüli terhes voltam, azért véreztem. Haza sem engedett vizsgálat után, másnap reggel megoperáltak, mert akkor már életveszélyes volt, belül is vérezni kezdtem a hasüreg felé. Most itthon lábadozom és próbálok pozitívan gondolkodni. Köszönöm a segítséget, nagyon szép terhességet és babát kívánok. Anita

Most már 2 hónapja úgy jön meg a menzeszem, hogy elég gyenge, és csak 2-3 napig tart. Mielőtt most beteg lettem volna csináltam tesztet, de az negatív lett. Szerintetek mitől lehet a rövid vérzés?

Legjobb válasz: Hormonzavar,pajzsmirigy,ciszta stb stb!Rengeteg oka lehet a gyenge vérzésnek! Ha terhes lennél már kimutatta volna a teszt! Mindenképp menj el egy orvoshoz!

Hormonzavar, pajzsmirigy, ciszta stb stb!Rengeteg oka lehet a gyenge vérzésnek! Ha terhes lennél már kimutatta volna a teszt! Mindenképp menj el egy orvoshoz!

6 napja késik, csináltam tesztet ami pozitív lett, ma voltam orvosnál viszont ő nem lát semmit. Ha terhes lennék akkor minimum 2-3 hetesnek kellene most lennie peteéréstől számítva, annak hüvelyi ultrahangon már látszania kellene nem?

Legjobb válasz: Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.

Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat, de 3 db pozitív teszt után és 2 negatív uh után megjött...szóval nincs baba...
szijja nekem november 1-jén volt meg utoljára és ma voltam nõdokinál aki 5 hetes terhességet állapított meg 6mmes petezsákkal és benne szikhólyaggal. És elmondom azt is h múlthéten pénteken is voltam dokinál mert 2 pozi tezstem lett és semmit nem láttak az ultrahangon, és látod azóta 3 nap telt el és ma már egy 6mmes petezsákot láttak:D
Én kimaradt mensi után 4 nappal mentem dokihoz ultrogestánért mert 2 misseden vagyok túl akkor nekem a megvastagodott nyálkahártyát és egy 4mm-es petezsákot látott belsõ uh-val. Egy hétre rá vagyis pénteken már hasival is látta akkor 5mm- volt.De akkor nekem azt mondta a doki, hogy késõbb volt az ovuláció azért ilyen kicsi még. Lehet nálad is így van és ha most vissza mész már fog látni valamit.
Nekem sem láttak semmit, pedig a tesztem pozitív volt. A doki szerint hamar mentem. Következõ héten már volt valami picike látható dolog, azutáni héten meg missed ab :( Már 5 hetes terhességet kell látni uh-n, vagy késõbb volt a peteérésed, és kisebb a terhesség mint gondolnád. Nálam a sima 25-ös teszt a nemvárt elõtt 4 nappal halványan de mutatta.
Lehet hogy korán van még azért nem látta.Ne aggodj biztos hogy pár hét mulva látszodni fog:)
Pontos választ nem tudok írni, csak azt, hogy én 3X voltam terhes és mindig az elmaradt menzesz alatt mentem és a petezsákot mindig látta.
Elsõ vagyok.Csütörtökön már biztos fog látni petezsákot ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem se petezsákot se semmit nem lát....én is megyek vissza csütörtökön.
kb 5-6 hetes lehetsz. a sógornõm kb 5 hetes lehetett mikor a tesztet csinálta és pozitív lett neki de õneki sem láttak semmit.(január végére van kiírva) szerintem egy kicsit korán mentél uh-ra. az elmaradt utolsó menstruációtól kell számolni a heteket, nem a peteéréstõl.
Én az 5válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom :-( Légy pozitív és próbálkozzatok tovább.Egyébként lehet, hogy terhes voltál, de közben fölszívódott.Sokszor elõfordul, csak nem tûnik föl.

Nem értem! 51 napra jött meg és csak 3 napig volt meg 6 helyett! Eddig 28 naos ciklusaim voltak! A 3 napból 1 napig volt erős, miközben 4 napig is szokott! Mitől lehet? A tesztem negatív most csináltam egyet!

Legjobb válasz: lképzelhetõ, hogy valamilyen hormonzavar okozhtatta.de az is lehet, hogy elkezdõdött valami, csak nem volt egézséges és elvetéltél, ez sajnos elõfordul, régebben nekem is volt ilyen, ez a természetes szelekció!

lképzelhetõ, hogy valamilyen hormonzavar okozhtatta.de az is lehet, hogy elkezdõdött valami, csak nem volt egézséges és elvetéltél, ez sajnos elõfordul, régebben nekem is volt ilyen, ez a természetes szelekció!
A kérdező hozzászólása: de hát még a hasam sem fájt, és a mellfeszülés nem múlik??
Nekem sem fájt a hasam!De, ha téged az megnyugtatna menj el nyugodtan az orvoshoz és kérj egy ultrahangot!!
A kérdező hozzászólása: csak mert ha vetélés lett volna azt csak észre veszem nem?
Ha vetélés, az tuti, hogy észreveszed, mert nagyon görcsöl a has és egyre jobban, erõsebben vérzel.Olyan érzés, mintha a méhed húzódik, hogy kilökjön valamit.Nekem 2x volt ilyen, mûszeresen lett befejezve, mert nem jött ki minden.Csinálj még 1 másfajta tesztet és nézesd meg magad a dokiddal UH-n!

Van egy két éves kislányom. Eddig 2-3 szor szopizott, de november óta csak reggelente. Észrevettem hogy jelentősen csökkent a tejem. A menzeszem eddig rendszeres volt, de most 10 napja késik. Csináltam tesztet, negatív lett. Mi lehet a bajom?

Történt már valakivel ilyen?

Legjobb válasz: Elõfordulhat sok minden mástól is, hogy késik vagy kimarad. Stressz, betegség, fogyókúra... Várhatsz még (türelmeden áll, meddig) vagy elmehetsz nõgyógyászhoz. Én nemrég voltam ugyanígy (szoptatás után egy évig rendszeres volt, majd kimaradt egy), azt mondta miután mindent rendben talált: "jah kérem, a menzesz nem svájci óra".

Elõfordulhat sok minden mástól is, hogy késik vagy kimarad. Stressz, betegség, fogyókúra... Várhatsz még (türelmeden áll, meddig) vagy elmehetsz nõgyógyászhoz. Én nemrég voltam ugyanígy (szoptatás után egy évig rendszeres volt, majd kimaradt egy), azt mondta miután mindent rendben talált: "jah kérem, a menzesz nem svájci óra".
Ez totál természetes, persze hogy csökken, sõt ha egy két nap szopizás kimarad teljesen el is apad. Ez a természet rendje. Te még jól jártál, hogy két évig volt tejed, van akinek fél évig sem tart ki.
A menszeszt nem tudom, lehet újra babát vársz.
A kérdező hozzászólása: Nem a tej csökkenésével van bajom, hanem az elmaradt menzesszel...
A szopi alatti terhességet nem mindig mutatja ki rögtön a teszt, ez tapasztalat. Az én lányom is így választotta végül el magát - viszont 2 hónapja történt, és nekem azóta is van tejem, csöpög éjjel, fõleg, ha ráfekszem, még a tejadó reflexet is érzem, ha idebújik. Szóval ettõl nem fog elapadni a tejed. ÉS simán lehetsz terhes is, csak lassabban termelõdik a prolaktin miatt a HCG. Én a helyedben 1 hét múlva megint tesztelnék.
Èn 2 hetehagytam abba aszoptatást, és már egyhete késik..nem értem miért.eddig rendszeres volt...görcsölök, de semmi más...remélem neked kiderül mitõl van...én még várok, hátha mégis megjön.de szerintem a tejcsökkenéssel, és akevesebb szopizással van összhangban...
Mikor kéne menzinek lenni???
A kérdező hozzászólása: Péntek szombat szokott megjönni én tegnap kora du csináltam a tesztet.
A gyógyszer megkeverheti a hormonháztartásod, idõ kell míg helyre áll. Persze terhes is lehetsz, de ha egy héten belül nem jön meg, akkor a nõgyogyász már biztosat tud monda szerintem.
Nekem miután abbahagytam a gyógyszert nem is jött meg csak 42 napra. Sok olyat olvastam, hogy az elsõ gyógyszermentes hónapban teherbe esik a nõk nagy százaléka, de azt is, hogy "illik" mwgvárni az elsõ normál mensit a tisztulás miatt, pláne, ha magasabb hormontartalmú gyógyszert szedtél sokáig pl. Diane. Reggeli vizeletbõl tesztelj szerintem, de minél alacsonyabb érzékenységû teszttel. Ha most is negatív lesz, valószínû csak hormonális zavar (megvontad a szervezetedtõl a gyógyszert) okozza.
A kérdező hozzászólása: A megjövés annyi volt most hogy kicsit barna maszat volt de ezt neveztem én nem megjövésnek. tehát akkor ez megjövés lett volna és em vagyok terhes?
Utolsó válaszoló vagyok. A 42. nap után nekem is nagyon barnás valami jött pár napig. De! Ha mondjuk pár csepp volt csak a fehérnemûdön, akkor az lehetett volna beágyazódás jele is a félidõ után pár nappal... Nem tudom, hogy neked milyen volt és hány napig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Sajnos spontán vetélés.
A kérdező hozzászólása: Várok még 1 napot, meglátom hogy mi lesz és ha ugy van akkor holnap elmegyek.... Majd jelenkezem itt hogy mi van! Addig is köszi!
Addig viszont ha tudsz feküdjél, vagy pihenj, ne emelj és ne csinálj fizikai munkát! Drukkolok hogy minden rendben legyen!
szia én is leirom a unokanövérem történetét. 5 hetesen ugytudta meg hogy terhes hogy elöntötte a vér és görcsölt is. és semmi baja nemlett, általában ha elvetél valaki akkor darabos. ha neked nemvolt az akkor nincs gond . de én még ma bemennék a dkorházba mert ha baj van adnak erösitötö.
A kérdező hozzászólása: Szia 2-eske! Sajnos tegnap délután iszonyúan görcsöltem és darabosan kezdtem vérezni. Amikor elmentem wc-re a wcpapiron sajnos volt egy nagyobb darab "valami". :( Ne tudtam orvoshoz menni, be kellett jönnöm melóba. :((
van még remény. irtam neked privit.:) tudom nehéz , mert én is már lassan 2 éve probálkozunk, és most ugynézki megfog jönni, pedig elsö honap volt miota rendben vagyok hormolilag. ti miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Én is küldtem neked privit. Mi amugy "még csak" 3 hónapja, de nekem egy örökkévalóságnak tûnik!
Szia! 2. válaszoló vagyok! Hogy vagy? Vérzés? Dokihoz mész? ÍRJ!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia... Vérzek. Nagyon. Bár már nem annyira mint tegnap de ez akkor is sok. Tegnap délután iszonyatos görcseim voltak és darabosan véreztem. :( Szóval szerintem elment a baba. :(( Dokihoz nem megyek még, várok egy két napot és meglátom. Hát mit mondjak..le vagyok törve. De azt a tanácsot kaptam hogy próbálkozzak rögtön ujra meg a babával, ilyenkor jobb az esély a terhességre, mert a hormonok még ugy állnak ahogy kell.
Nagyon sajnálom! Együtt érzek veled!!!! Én is átéltem. Szerintem is próbálkozzatok, nekem 2 hónapra rá sikerült. Azért jó lenne ha látna a doki, hogy rendesen kitisztultál-e, nehogy késõbb baj legyen miatta. (márha elment és nem csak a nyálkahártyádból szakadtak le darabok). Nagy darabok voltak? Erõs görcs volt? Mert nekem mennyiségre most 2 napig normális volt, azaz sok a terhességhez. Én kívánom hogy mihamarabb sikerüljön és minden rendben legyen!! Írj még hogy mi van! 2.válaszoló
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap nagyon erõsen véreztem és élénk piros volt. Ma is vérzek de már sötétebb a színe. A görcs tegnap nagyon erõs volt ugy éreztem mintha kést forgatnának a mé=hemben közben, az után j=óttek a darabkák meg az a egy nagyobb kb 5-6 mmes, de azóta megint semmi. Ugyhogy most csak vagyok és várok. Ha elmulik ujra megpróbálkozunnk és remélem a következõ alkalommal szerencsém lesz!
Szia! Hogy vagy? Voltál dokinál? Vérzel még? Kitartás! 2.v
A kérdező hozzászólása: Szia 2.v. Már csak egy picit barnázok, ugy néz ki higy ma már teljesen elmegy. Dokinál nem voltam, uyg döntöttem várok. Megint megpróbálkozunk. Eddig minden hónapban volt peteérésem, remélem most is lesz. SZeptember 5.=én kellene lennie. Aztán majd meglátjuk.
Szia! Nem tudom olvasod-e még amit írok! 2.v.vagyok! Mi újság?
2. válaszoló vagyok. Mikor volt vetélésem, akkor kézzel és uh-val is megvizsgált, pedig véreztem. Megoldják, ne aggódj! Ez a dolguk, szóval irány a korház, nehogy késõ legyen!
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon rendesek vagytok hogy ennyien válaszoltok A 2. válaszolónak üzenem, hogy majd jelentkezem!!
A kérdező hozzászólása: De ilyenkor ha vérzek hogyan vizsgál meg a doki? Ilyenkor is ultrahanggal vagy valahogy máshogy?
A kérdező hozzászólása: Sejtettem.. Ugy sírtam reggel amikor megláttam a vérzést. És most el kell mennem dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Lehet hogy vetélés, mert 3 teszt nem hazudik. Ha tudsz menj dokihoz!!!! De leírom az én történetemet! nekem 5 nap késés után és pozitív teszt után megjött, de nem volt darabos és nem voltak görcseim. Ez volt 1 hete. 2 napig rendes mennyiségû vér volt, majd pár csepp és egyre barnább majd mostmár csak néha-néha 1-2 csepp barna, el is voltam keseredve, bõgtem..., sõt a hõm is leesett 3 tizedet. Hétfõn voltam dokinál és az uh-n ott volt az 5 mm-es petezsák. :) Azt mondta a doki hogy elõfordul néha vérezgetés (lehet a méhszájbõl), de ha görcs is van az már baj. Írt fel Utrogestan-t mostmár csak 1 csepp barna van néha. Úgyhogy van remény. Én kívánom neked hogy minden rendben legyen! Azért még én is izgulok, mert jövöhéten megyek vissza, mert a szikhólyagra annyit írt hogy sejthetõ. Mindenképp menj el dokihoz!!!! Szorítok! És Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Jaj de örülök hogy neked sikerült! Nekem sem darabos, és reggel görcsöltem de most már nem. Nem tudom, nem merek reménykedni. Pedig annyira szeretném. És ha mégis sajnos ugy lenne hogy vetélés akkor mennyi idõ után próbálkozhatunk ujra babával? Lehet rögtön vagy várjak?
Ilyenkor nem kell várni. Nagyon sokan vannak, akik terhesek voltak és nem is tudtak róla, mert megjött nekik, csak max késett egy kicsit. Mivel ilyenkor nincs szükség egészségügyi kaparásra nem kell kivárni a 3 hónapot. Azért én szorítok Neked, menj orvoshoz, ha elmúlt a vérzés. Sok sikert!
ha vetéle´s ez még inkább csak egy nem rendesen megtapadt sejt ami leválik a menzesszel. a doki max úgy tudja megnézni hogy mi is történt hogy vesz töled vért és 2 nap múlva megint ha a hcg szinted ezalatt nem nött akkor vetélés. próbálkozni lehet nyugodtan mert ez egy menstruáció igazábol. de ha nincsenek görcseid és eláll a vérzés nromálisan akkor nincs értelme dokihoz menned, kb 2 hét múlva tesztelj (addig ha lesz peteérésed nyugodtan lehet próbálkozni) és negatív akkor az a baba nem tapadt meg ha pozitív várj még 2 hetet és megint tesztelj ha akkor is pozitív akkor mehetsz dokihoz akkor már talán szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok!! Tényleg sokat segítettetek!
Én a 2. válaszoló vagyok. Semmiképp ne éld bele magad, és ha ott marad akkor csak boldogabb leszel. Nézd. Nekem május 26-án volt már egy spontán vetélésem, sajnos. Azóta megszakítással védekeztünk, és látod, még véreztem is de a baba ott van! Pedig mennyi esély lenne rá??? Ha a baba akar jönni, ígyis-úgyis fog! Ne add fel, de ne éld bele magad, csak beszélj hozzá, hidd el sokat számít! Egy kismama ismerõsöm mondtam hogy amikor a fiával volt terhes, kiderült hogy méhen kívüli, azonnal befektették a korházba, és úgy volt hogy reggel megmûtik. Egész este a picihez (petezsák :) ) beszélt és reggel mikor újra uh-t csináltak, megállapították hogy az éjjel lement a méhébe és beágyazódott ott. Az emberi test csodákra képes! De menj dokihoz!
De nagyon szorítok! ha nincs görcs és darab, az jó jel. Max menzis érzés, nekem az volt az elsõ nap. 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Te annyira kedves vagy, nagyon köszönöm, nem is tudod mennyit segítettek a szavaid. Nem élem bele magam. Nagyon félek most már!!! Neked nagyon boldog babavárást kívánok!!!
Ilyenkor mindenképpen jól esnek a bíztató szavak, de én csak történeteket írtam le, hogy ilyen is van. Nagyon örülök hogy tudtam segíteni!!! Teljesen átérzem amit most Te! Szóval ha ma nincs doki akkor holnap menj el! És mindenképp ÍRD MEG!!!!! Veled vagyok! :) 2-eske :)
Én a helyedben azonnal elmennék orvoshoz, mégpedig azért mert elképzelhetõ, hogy azért vérzel, mert nem méhben, hanem mondjuk a petevezetékben van a pici. Sógornõmmel ez volt, épphogy elért a dokihoz, még nem kellett eltávolítani a petevezetõt. Amúgy azt mondják, ha görcsa van az nagyon nem jó, azonnal orvoshoz kell menni. Mert ha méhben van akkor nincs "gond" báááár... ha mondjuk nem az volt a baj, hogy nem tapadt meg, hanem az hogy elhalt, akkor maradhatott ott valami a sejtecskébõl.. igazi baj akkor van ha nem jut el a méhig a sejtecske. Tehát ne várj, hanem menj kórházba, mondd el mi volt és gyõzõdjenek meg róla, hogy a helyén volt a pici és nem méhen kívül.
lehet egy emlékezõ mensi is, elsõ hónapokban ilyen elõfordulhat. Úgy olvastam az hamarabb elmúlik, és kicsit más is, mint a normális. Sajnos, lehet egy spontán vetélés is:( Várd meg, hogy mi lesz ma, és szerintem jó lenne elmenned dokihoz, hogy megnézzen! Tényleg fontos ilyenkor, hogy ha fenyegetõ vetélés veszélye ven, hogy idõben elmenj dokihoz, és megfelelõ kezeléssel(gyógyszeres) még megmenthetõ a baba!!! Ha megnyugtat, akár ma is bemehetsz ügyeletre..
A kérdező hozzászólása: Szia 2-eske! Megvagyok köszönöm, ujra gõzerõvel "dolgozunk" a babán. Most lesz egy romantikus hétvégénk, ugyanis az anyósomék mennek el hétvégére és mi meg megyünk oda "õrizni" a házat. A férjem azt mondta hogy van egy meglepije. Amugy épp ma van peteérésem. Hát... Remélem! :) )
Mindenképpen csinálj mégegyet, de tudtommal a halvány csik is csik
gratulálok! sok sok boldogságot (és türelmet) hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Máig bírtam! Reggel csináltam egy tesztet (Coralene -ami 20-as érzékenységû), és egyértelmûen POZITÍV!!!!!! Alig akarom elhinni! Olyan boldog vagyok! Kívánok nektek is pozitív teszteket!!!!
Szia. Én hasonlóan jártam csak Clearblue-val. Késõbb jelent meg a csík de az látható volt. Azóta késik (2 napja) és a Gabriel negatív. Szóval nem tudom... Mindenképp várj a menzid elmaradása után 3-4 napot és akkor tesztelj! Drukkolok és írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb tanácsokat is! Gabriel-el teszteltem. Már kidobtam azóta. Most várok szorgalmasan hétfõig vagy tovább. Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt...
Kicsit késõbb max 10 perc...utána már dobd szemetesbe, és nem zavar be. Ha 10 percig nincs 2.vonal, akkor marad a 2 nap múlva ismétlés....
milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megpróbálom még +2 napig kibírni. Nehéz lesz!!!
Szia! Inkább várjál még rá 2 napot. Én ugyanigy voltam.:) Próbáld meg kibirni.:) 4 hetes kislány anyukája
most már nincs olyan messze az a hétfõ :) bár soknak tûnhet :) persze ahogy az elõttem szóló is írta, még egy teszttel nem lehet "baj" :) -halvány csík is csík- :) drukkolok h legyen pocaklakótok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha hétfõn csinálom az jó, vagy inkább várjak rá pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ki se tudom mondani, mennyire boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!