Találatok a következő kifejezésre: Most csinaltam tesztet (294 db)

Miért nem jön meg? Már 1 hete késik. Most csináltam tesztet NEGATÍV! Volt valaki aki így járt és később kiderült, hogy mégis babás?

Legjobb válasz: Én így voltam pár hete. 2 hete késett, tesztem negatív, már szédelegtem is. Aztán megjött sajnos.

Én így voltam pár hete. 2 hete késett, tesztem negatív, már szédelegtem is. Aztán megjött sajnos.
Tesztet ugyan nem csináltam, de életemben már többször elõfordult olyan, hogy késett 5-10 napot.
Nekem is volt ilyen sajnos, persze csalódtam is rendesen. Valószínûleg késõbb volt nekem akkor peteérésem, 40 napra jött meg a menszim, tehát 7-10 napot késett akkor, teszt negatív, a végén pedig megjött..
Nekem is késett kb. 9 napot, a stressz miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tök nyugodt voltam az elmúlt hetekben, nem stresszeltem...nem tudom mitõl késhet!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg...
Ha most is negatív a teszted akkor tuti nem vagy terhes, vegyél egyet!
A kérdező hozzászólása: ma reggel csináltam negatív! :-( csak akkor miért nem jön már meg?????? Azt hiszem pár napon belül irány a doki!
Szerintem valószinû hogy hormonzavar.

Most csináltam teszte negativ, tegnap is az lett, holnap reggel csinálok még egy utolsót remélem meg fog jönni! Akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Sajnos sok minden bezavarhat a ciklusba. De ha a tesz negatív akkor higgy neki. Nekem is 6 napos késéssel jött meg ebben a hónapban és a tesztjeim negatívak voltak. Viszont ahogy olvasgatom elég sok lánynak késett ebben a hónapban. Talán a hold.... :D

Sajnos sok minden bezavarhat a ciklusba. De ha a tesz negatív akkor higgy neki. Nekem is 6 napos késéssel jött meg ebben a hónapban és a tesztjeim negatívak voltak. Viszont ahogy olvasgatom elég sok lánynak késett ebben a hónapban. Talán a hold.... :D
Nekem is késett most 1 hetet.Úgyhogy ne aggódj, és én is olvastam, hogy sokunknak késett most, lehet tényleg van valami a holddal:)

Most csináltam tesztet nagyon halvány csik jelent meg. Ez is pozitiv? Az lehetséges, hogy azt érzem, mintha pár csepp előtej van? Van egyáltalán a terhesség korai szakaszában előtej?

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!

Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!
Halvány csík is pozitív, gratulálok. :) Ami meg most van neked, az még nem elõtej, hanem a progeszteronszinted miatt van. A tiéd magasabb, mint másoknak, ezért vízszerû anyag távozhat a melledbõl. Az elõtej késõbb fog jönni, és az sárgás lesz. Nekem a 16. héten jelent meg néha 1-1 csepp, most már napi rendszerességgel átnedvesedik a melltartóbetétem. 19 hetes kismama
Én is gratulálok a + teszthez! Elõfordul az elõtej, nekem is volt.
Nagyon GRATULÁLOK!!!!!! Nekem 7 hetesen volt 1-2 csepp elõtej! Sok boldogságot kívánok! :D

Ha fáj alul a pocim, jövö héten kellene megjönnie 11-én most csináltam tesztet de negatív lett. Minden szagtol öklendezek, meg ez az alhasi nyilalás... Ez a baba lenne? De akkor a teszt miért ne m mutatta ki?

Legjobb válasz: Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelõtt elõtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi elõtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem elõtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek. A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!

Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelõtt elõtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi elõtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem elõtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek. A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!
Sziasztok!Én is felvettelek benneteket, ha bármi kérdésetek van, írjatok!!25hetes kismami
Sziasztok Lányok! Nekem ugyanezek a tüneteim, de még nem tesztelek, csak ha esetleg nem jönne meg. Mi 3 hónapja próbálkozunk, akkor hagytam abba az antibébit. Felvettelek titeket msn-re([email protected])ha nem baj, ott tudunk dumcsizni.
A kérdező hozzászólása: felvettelek [email protected]
A kérdező hozzászólása: Én még csak azaz mi még csak most kezdtünk próbálkozni
Igen, és már nagyon várjuk. :-) Ha most se jön össze (kemény 3 hónapja próbálkozunk:-) ) akkor elmegyek orvoshoz, hogy nézze meg mûködöm-e.
A kérdező hozzászólása: ElsQ válaszolo nincsen kedved tartani velem a kapcsolatot msn-en keresztül? Megoszthatnánk egymással tapasztalatainkat is.? szerinted ?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat elsQ válaszolo neked is elsQ baba lenne?
Elolvastad a tezstet??? A legérzékenyebb tesztek is cssak a mensi ideje elõtt 1-2 nappal mutatják ki!!!! Most lehet a beágyazódás, ami miatt még nemigen öklendeznél...Az alhasi nyilalás lehet a beágyazódás. Ha most történik, akkor most kezd el növekedni a hcg szinted és kb 5-6 nap múlva lesz akkora mértékû, hogy a teszt is kimutatja. Légy türelmes, sok sikert!!
ja, msn címem: [email protected] 25hetes kismami
Én 10 nap után mentem, 2 negatív teszttel. Egyszeri hormoningadozás volt valszeg, semmi komoly.
A dokid hülye. Az enyém azt mondta, hogy mielõbb lásson orvos, mert minden rendellenesség csak korai idõszakban menthetõ, és a bajt is elõbb észre lehet venni. Nekem a lelkemre kötötte, hogy menjek, ahogy olyasmit tapasztalok, ami nem szokványos. Nem magándoki, nem a pénz miatt mondta, csak lelkiismeretes. Nem is értem, hogy az, hogy nem lát semmit, miért kifogás. Van vérvétel, ultrahang, már a ritkulást is látni, hogy jó helyen van-e, természetesen nem lesz szívhang, de ez nem baj, nyomon követhetõ az esemény! Menj orvoshoz, csak ne hozzá!
Persze, hogy várj még. Lehet, hogy csak késik, de lehet, hogy baba van, csak kicsit késõbb fogant, és még nem tudja kimutatni a teszt. De pár napos késéssel még tényleg nem érdemes orvoshoz rohangálni. Én 2 hét késés után mentem, és akkor már látszott is szépen az uh-on. 2 hetet te is nyugodtan vérhatsz, ha pozitív, ha negatív a teszt. Persze azért utána mindenképpen érdemes elmenni, hogy ha nem terhes vagy, akkor miért nem jön meg, de pár nap után még nem, mert bármi lehet.
Nekem azt mondta 2hét késés után menjek.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor azt hizem várok még egy kicsit. Semmi tüntetem sincs, jól vagyok csak eddig évek óta mindig napra pontosan megjött, most meg nem.:S
És múltkor mikor 5 nap késésnél orvoshoz mentél? Akkor miért késett? Nem derült ki?

Most csináltam tesztet, és két csik jött ki, de az egyik csik nagyon halvány. Akkor most ez mit jelent? Terhes vagyok, vagy nem?

Legjobb válasz: Jaj,és ma kellene megjönnie,de nagyon fáj is a hasam és a derekam,ahogy a menzi elött szokott is

A kérdező hozzászólása: Jaj, és ma kellene megjönnie, de nagyon fáj is a hasam és a derekam, ahogy a menzi elött szokott is
Szia. Amíg át nem veszi a szerepét a méhlepény ezek a tünetek meg fognak maradni. Magadtól is elkezdheted szedni a magne b6-ot, az enyhíti a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igen örülök neki, mivel, hogy már 8hónapja próbalkozunk és eddig nem sikerült.Remélem most igen!Csak azt nem tudom miért érzem úgy mint amikor meg kellene jönni.Nagyon görcsöl a hasam, és fáj a derekam
Elõször nekem is csak halványan lett pozitív, rá 1 hétre lett erõsebb a 2. csík is. Azóta pedig 19 hetesek vagyunk már.
biztos pozitiv, a halvány is halvány
TErhes vagy , egyértelmû-gratulálok-- A teszten rajt van, hogy ha két csík az pozitív, azt nem kell nézni milyen halvány.. A nega teszt egy csíkos, vagy értékelhetetlen, mert nincs csík.
Szia. Nekem is halvány volt a csík, most vagyok 28 hetes. Halványan gratulálok!
Nekem is halvány volt a második csík, azóta a kisfiam már 8 hónapos! Talán csinálj egy másik tesztet is, de szerintem babát vársz. Remélem örülsz neki. Gratulálok.
Ha látszik a csík, az pozitív. Gratulálok! Pár nap múlva azért, tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Hát csináltam még egy tesztet, és csak 1csik jött ki.Na most akkor mi van?Én már úgy bele éltem magam, a párommal, hogy lesz kisbabank, és most megint csalódni.Nem értem, az elsö teszten 2csik, másodikon1.De a teszt nem tévedhet abban ha valaki terhes, csak ha negativ, de közben még is babát vár, nem?

Mi lehet most? Csináltam tesztet, de mindig negatív, lehet hogy rossz a teszt? Vagy csak rosszul csinálom?

2.hónapja hogy nem jön meg,pedig rendszeresen megszokott jönni,nayon sok terhessegi tunetet vettem eszre magamon,és nem beképzelem mert nem volt betervezve,hogy terhes legyek.A dokim pedig azt mondta hogy minden jel arra mutat,de nem értem.

Legjobb válasz: 2 hónap? 6hetes terhességet már látnia kéne az ultrahangon. A teszttel sok mindent nem tudsz elrontani, ha nincs baj a szövegértelmezéssel. Elég egyszerû szerkezet. Menj el másik dokihoz.

2 hónap? 6hetes terhességet már látnia kéne az ultrahangon. A teszttel sok mindent nem tudsz elrontani, ha nincs baj a szövegértelmezéssel. Elég egyszerû szerkezet. Menj el másik dokihoz.
Mi az hogy "semmi baj nincs" ?!?!? Most terhes vagy, vagy nem?!?
A kérdező hozzászólása: Igen de azt montak hogy semmi baj nincsen.de akkor mert nem mutatja ki a teszt?
Szia valo szinū babàs vagy....en pont igy voltam nekem majd nem 3 honapos voltam mire pozitiv lett a tesztem.... vegig rosszult voltam....terhesegi tuneteim voltak....de teszt negativ....gondoltam beteg vagyok.....es nem 3 honaposan tudtam meg hogy babat varok!!!ugy hogy gratula....sok egeszseget kivanok nektek
A kérdező hozzászólása: 14.valaszolo Ez lehetseges?babas vagyok?! Jaaj ez nagyon jo hir, en is rosszul vagyok, terhessegi tuneteim vannak, de mindegyik teszt negativ azt hittem mas lehet betegseg vagy valami.Nagyon koszonom hogy valaszoltal es koszonom. Neked is boldog babavarrast!
"14.valaszolo Ez lehetseges?babas vagyok?! " Szerintem kicsit érthetetlen vagy, ne haragudj! A 14-es elmondta a saját sztoriját, neked meg az ORVOS mondta, hogy terhes vagy. Mit nem értesz ezen?!?!? Hogy a teszt miért nem mutatja ki, kérdezd meg a dokitól, mégis csak tapasztaltabb... hacsak nem jósdában voltál nõgyógyász helyett! :S
sziasztok, 14-es vagyok, természetesen én megkérdeztem az orvost hogy miért nem mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok, válasza az volt : a gyerek kevés hcg hormont termelt nálam, ezért nem érzékelte a teszt, ez is egy ritka esett, de én azt tanácsolom neked kedves kérdezö, hogy csinálj ujjra egy tesztet még hozás a Clearblue digitális tesztböl, mert nekem ez az egy ami kimutata akkor már 3 honapos voltam, , , többi sajnos nekem végig negativ....ez a digitális ki mutatja neked, hogy hány hetes es napos vagy !!! ez nagyon érzékeny teszt, probáld ezzel !!! es irjj hogy mi lett a teszt eredménye :)
A kérdező hozzászólása: 14. Ma elmentem az orvosomhoz es azt mondta amit neked, nem termel eleg hcg hormont nagyon nagyon keves.telleg csinaltunk 3 tesztet meg aznap es 1 pozitiv masik 2-o negativ.es igen a clear blue-t ajanlotta o is.kaptam meg egy tesztet azt mondta hogy avval is probaljam meg az nagyon erzekeny es eddig sikerult mindenkinek akinek adtak.de nagyon koszonom neked.
ó nincs mit, nagyon szivesen :) most pedig vigyi magdra es a pocaklakodra, remélem te jobban fogod birni a terheséget mint én!!! sok sikert es jó egészséget !!
A kérdező hozzászólása: De.de azt mondtak semmi baj nincs
gondolom csináltak hüvelyi ultrahangot már ennyi idõsen, vagy nem? csak úgy rávágták hogy biztos terhes vagy?
mit nem értesz?????? :O ha a dokid azt mondta terhes vagy akkor az vagy, vagy mit nem értesz....?
Nem kéne neked még gyerek!!Mi a sz*rt nem lehet ezen érteni!!??
Ja lehet hogy nem termel a szervezeted hcg hormont.
Ha voltál dokinál, akkor nyilván azon kívûl, hogy megvizsgált elküldött uh-ra is. Itt kiderült, hogy mennyi idõs terhes vagy. Ha teszt nem mutatja akkor a vizeletedbe nem választódik ki a Hcg.Ez nagyon-nagyon ritkán elõfordul, de vérbõl akkor is ki szokták mutatni, illetve uh alapján is.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj a szovegertelmezesem, nem azert kerdeztem hogy kritizaljanak, azert irtam hogy segitseget kerjek. Igen 2 honapja nem jott meg mint irtam.a dokim azt mondta mint az egyik rendes valaszolo hogy nem termel a szervezetem hcg-t.es nem az hogy nem valo gyerek, nem hiszem hogy igy kene valaszolni. Annyi a kerdes hogy lehetseges-e?!
Az a kedves válaszoló ugyan az aki le lett pontozva!!Bocsi de igen érrelmetlen volt elsõre amit írtál!!Nem bántás de ha meg mindig nem értem a kiíràsod okát értelmét!!Ha a doki az mondta ott a baba akkor tuti hogy ott van!!
* de ja meg = de még mindig...
A kérdező hozzászólása: Bocsanat hogy ertelmetlenul irtam ki de voltam 2dokinal az egyik azt mondta hogy nem a masik azt hogy ara mutat. De meg sehova nem kuldtek el. A teszt negativ, a dokim azt mondja hogy nagyon nagyon keves az hcg hormonszintem.es nem lehet tudni
A kérdező hozzászólása: Koszonom es vigyazoz magunkra es te is vigyazz magatokra boldog babavarrast!:)

Most csináltam tesztet, terhes vagyok. Milyen szakembert kell először felkeresnem? Magánorvosra, magánklinikára nincs pénzem sajnos.

Legjobb válasz: sztk nõgyógyász,utána majd õ adja papírokat a vérvétel,stb,védõnõ,fogászat,belgyógyászat.

sztk nõgyógyász, utána majd õ adja papírokat a vérvétel, stb, védõnõ, fogászat, belgyógyászat.
Sztk-ba menj akkor elõször, kb. 2-3 hét múlva, utána jöhet a védõnõ :) Gratulálok! :)
Elõször nõgyógyász, utána pedig õk fogják mondani, hogy mikor kell felkeresned a védõnõt. A védõnõ pedig majd mindig fogja mondani, hogy mikor hova menj, kitõl kérj beutalót, mikor menj a következõ vizsgálatra. Onnan már minden jól fog alakulni, csak az elején tûnik összevisszaságnak az egész procedúra.
Elvileg elöször orvoshoz kell menned, majd az küld mindenhová tovább. De szerintem a te esetedben érdemes felkeresni a védönöt, és beszélni vele. Tuti szivesen elmondja mit mikor kell hova kell menni. A környéketeken ki mivel foglalkozik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Akkor kérek idõpontot a nõgyógyászatra.
Igen lehet .
Én is ezt a fajta gyógyszert szedtem nekem volt, hogy 2 hetente megjött.Én ez végett hagytam abba./És még szoptatok./
Nem kell rá várni, mert sokára jöhet meg. A cerazette csak a peteérést gátolja meg, de nem idéz elõ vérzést . Majd ha a szervezeted tisztulni akar akkor megjön. Ha abbamarad a szoptatás, akkor sem jön meg , akkor érdemes orvoshoz menni, de egy éven belül emiatt nem kell.
Ne aggódj, ha nem jön meg. Ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor valószínûleg nem leszel terhes. De tényleg vigyázz, hogy egy szem se maradjon ki. Nekem csak akkor jött meg (Cerazette mellett), amikor már nagyon fogyott a tejem. Tehát ez így normális, lehet hogy amíg szoptatsz, nem is jön meg. Utána viszont kéne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
igen, gratulálok:) )))))
Meg csinaljak meg policisztas petefeszek szindroma eseteben is.
köszi
Az azt jelenti, hogy gyógyszeresen petét érlelnek, aztán kapsz egy injekciót, hogy kilökõdjön. Hormontamogatast kap a no, mint lombik eseteben is. És az injekció után pár órán belül a megtisztított spermát egy vékony csövön keresztül felhelyezik a méhüregbe. Aztán döntött helyzetben még fekszel egy kicsit, hogy a gravitáció segítsen. A többit elvégzi a természet :) Ennek feltétele, hogy a petevezetékek átjárhatók legyenek, amíg ezt meg nem vizsgálják, addig nem csinálnak ilyet. Az a lényeg, hogy csak "rásegítenek" a természetes fogantatásra. És itt kevesebb a veszteség, mert az egész ejakulátum feljut a méhbe, nem úgy, mint az aktusnál, mert ott egy része "kárba vész". Akkor szokták csinálni pl ha lassabbak a spermiumok, mint az átlag. Legalábbis azt hiszem. Bocsánat, ha a megfogalmazás nem volt túl szakszerû!
mi az a inszeminácio?
Ez 100%! Gratulalok! :)
A kérdező hozzászólása: Azért még holnap reggel csinálok mégegyet.Köszi a válaszokat.Hurrá!!!!
De jó neked!!!!Igen szerintem ez már biztos.Gratula!Vigyázz magadra!
Tuti!
Nagyon frappánsan megfogalmaztad, hogy mi az inszemináció! Én is jártam, úgyhogy tudom "mi fán terem". Pozitív irányban nem szokott tévedni a teszt. Gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!