Találatok a következő kifejezésre: Most csináltam tesztet de sajnos nem (4 db)

Most csináltam egy tesztet de sajnos nem lett pozitív. Igaz még csak 1 napja késik, most hagytam abba a gyógyszert. Ez már gyógyszermentes hónap volt. Terhes lehetek?

most egy kicsit el vagyok keseredve. már egyszer sikerült teherbe esnem de sajnos elvesztettem. akkor 10-12 napra mutatta ki halványan és csak 5 napra rá lett er?s.

Legjobb válasz: akkor meg ne kenõdj el, lehetséges megint csak kéõsbb mutatja ki. Nem sok még az az egy nap késés.

akkor meg ne kenõdj el, lehetséges megint csak kéõsbb mutatja ki. Nem sok még az az egy nap késés.
Várj még néhány napot és tesztelt újra! Drukkolok!

Ma van a 9. napja, hogy nem jött meg. Az ötödik napon csináltam egy tesztet, de sajnos negatív lett. Most mit tegyek?

Pár nappal ezel?tt esténként szúrkált a hasam, fájt a derekam, mint amikor meg akar jönni, de aztán semmi. Más, esetleg terhességre utaló jelet sem tapasztaltam (nincs lázam, nem érzékenyek a melleim... )Menjek orvoshoz vagy teszteljek még egyszer, hátha?

Legjobb válasz: semmit nem vagy terhes az tuti nekem 2 hete késik és negatív lett a teszt is és orvosnál is voltam.Nem volt még peteérésem szerintem nálad is ez lehet!!!

semmit nem vagy terhes az tuti nekem 2 hete késik és negatív lett a teszt is és orvosnál is voltam.Nem volt még peteérésem szerintem nálad is ez lehet!!!
csinálj még egy tesztet!!! nekem egy hét kellett, hogy neg. tesztbõl poz. legyen. sok sikert
nem vagy terhes. menj orvoshoz, ha azt akarod hogy legyen peteérésed
A kérdező hozzászólása: A ciklusom általában 28-29 napos, de amióta (kb.fél éve) nem szedem a tabit kicsit rendszertelenné vált, de 29 napnál sosem volt több. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Valószínüleg ilyen hamar ki sem mutatja a teszt, meg kell várni a beágyazódását, csak utánna lesz pozitív a teszt. Min 2 hetet kell várni. a szúrkálást ha félidõben érezted, akkor lehet a peteérés. elõtte utánna pár napig nagyobb az esély a teherbeeséshez. Ne görcsölj, akkor hamarabb sikerül. Ne add fel, sok sikert! 17 hetes kismama
Lehet, hogy még korán teszteltél. A ciklusod rendszeresen ugyanolyan hosszú, nem szokott késni?
Szia! Nekem ugyan az elmaradt mensi napján kimutatta a teszt a terhességet, Nálad lehet hogy még alacsony volt a HCG szint. Szerintem tesztelj mégegyet.
A menses kimaradása után 14 nappal kell tesztelni, elõbb nem érdemes, mert hamis eredményt adhat. Kitartás!!! Nem feltétlenül van tünete a terhességnek (tapasztalat).
Szerintem egy újabb teszt nem árt mert ha nega akkor tuti nem vagy babás mert ilyenkor már mindenképpen kimutatná.Sok sikert!
Teszteljj egy kicsit késõbb! :)

Három gyerekünk van, és sajnos elszakadt a gumi 2 hete . Vettem escapellt, de mivel ma se jött meg, csináltam tesztet. Nem tudom most mi van mert nem egyértelmű pozitív. Az lehetek?

Vagy csak a nagy adag hormon csinálja?De ha esetleg az vagyok,a Margit kórházba mi a menete a terhesség megszakításnak?A szívem szakad meg ,de sajnos nincs más választás.

Legjobb válasz: Csinálj másik tesztet, vagy menj el sürgõsen nõgyógyászhoz, biztosat csak tud mondani.

Csinálj másik tesztet, vagy menj el sürgõsen nõgyógyászhoz, biztosat csak tud mondani.
egyébként örökbe is adhatod
Bocsánat, de mindig van más választás-kivéve ha a Te életed a tét! Én is 3 lurkó mellett teszteltem pozit tavaly májusban! A legnagyobb carban voltunk akkor anyagilag, az Apuka sem járt haza csak két hetente, minden rám volt maradva, és erre még a hely szûke is rájött, meg persze hogy a Párom sem akart még egy gyereket! Sokáig, nagyon sokáig hallgattam, hogy minek még egy...stb. Erre rájött, hogy anyagilag még nagyobb carba kerültünk, majd feküdnöm kellett a 23. héttõl, mert nyílni kezdtem, a méhnyakam is megrövidült, fenn állt a kora szülés veszélye. Nagyon rossz volt, de túl lettünk rajta! És tudod mit? Életem legjobb tette volt, hogy kiálltam ezért a babáért!!!! Azt, hogy a Margitban mi a menet, nem tudom, általánosságban tudok annyit, hogy bemész, megállapítja hogy terhes vagy e vagy sem, megkérdezik megtartod e, ha a válasz nem, akkor irány kétszer a gyermekvédelmisek, ahol beszélgetned kell, és felajánlják a segítségüket ha mégis megtartanád. (elmondják milyen módon segít az önkormányzat anyagilag, ajánl ruhákat, eu-s segélycsomag ha érkezik, akkor részesülhetsz benne) Ha ez után sem változott a nézõpontod, akkor adnak idõpontot az abra.
ha pozitív a teszt, akkor terhes vagy
Mi az az escapelt?
A kérdező hozzászólása: Escapell, az az esemény utáni tabletta, vagyis 72-órás.Ami elvileg megakadályozza a megtermékenyülést, Elvileg?
Mi az, hogy nem egyértelmûen pozitív?
Most akkor mi van? Lesz baba, vagy nem?

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2, 5 éve nem védekezünk a párommal, eddig sajnos nem sikerült teherbe esnem. Most viszont 3 napja késik a havim. Csináltam 2 tesztet is de negatív lett. Létezik az hogy még a tesz nem mutatja hogy terhes vagyok?

Vagy valami mád gond lehet? Tünetei sincsenek hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.

Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.
Sajnos hiába van 1 nyolc éves lányod, akihez ezúton is gratulálok, a nõi test bármelyik pillanatban "elromolhat" Rengeteg féle hormonprobléma, szervi probléma lehet, illetve a pároddal is lehetnek gondok. Nem szeretnélek megijeszteni, de ha szeretnétek babát, akor nem szabad tétlenkedni. A meddõség definíciója: amikor 2 felnõtt embernek, védekezés nélkül, rendszeres nemi élet mellett, 1 éven belül nem fogan gyermeke. Csak azért szeretnék segíteni, mert abból kiindulva hogy van egy 8 éves gyermeked, gondolom nem 20 éves vagy. Ha a hormonok nem mûködnek, a petefészked nem mûködik rendesen, lehet hogy lassan kifuttok az idõbõl, pedig a legtöbb probléma kezelhetõ! És a párod spermiogrammja is nagyon fontos lenne! Én drukkolok nektek, de ne tétlenkedjetek!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy néz ki nem vagyok az. Némi vérzésem van. :(
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy elmenne. Õ úgy van vele, hogy ha összejön összejön ha nem nem...
Akkor a partnert el kellene küldeni egy spermavizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Még nem. Nekem az elõzõ kapcsolatomból van egy 8 éves lányom.
Ha 2.5 éve nem védekeztek és nem sikerült a baba, ott valami más gond lehet a háttérben, nem valószínû, hogy terhes lennél. Kivizsgáltattátok már magatokat?
Tényleg ez a kétféle verzió létezik: Vagy a cikuson belül késõbb fogant meg, mint gondolod, és még nem mutatja ki. Vagy nem vagy terhes, csak valamiért késik a menzeszed vagy akár ki is marad egy hónap - ezt okozhatja stressz, betegség (nem csak nõgyógyászati, hanem bármi enyhe is, amin áteshettél a hónapban) vagy hormoningadozás, ami ha csak ilyen ritkán fordul elõ, benne van a normálisban.
A kérdező hozzászólása: 2 hete lehetett peteérésem. Sosem szokott késni. Inkább mindig elõbb jött meg 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget. Mindenképp orvoshoz fordulok már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!