Találatok a következő kifejezésre: Most csináltam tesztet, ami egyértelmű (2 db)

Most csináltam ovu tesztet, ami egyértelmű +. A mai a 30. napom. Mire számíthatok a terhességi tesztnél, ha most azt is megcsinálom? Clearblue-t vettem.

Legjobb válasz: :):) :) :) Szerintem arra hogy gratulálni fogunk :) :):) :) :) Ha nincs semmi hormonális problem, akkor biztos ez már jó jel!!

:) :) :) :) Szerintem arra hogy gratulálni fogunk :) :) :) :) :) Ha nincs semmi hormonális problem, akkor biztos ez már jó jel!!
Csinald meg es ird meg! :)
A kérdező hozzászólása: Ezt el sem hiszem :-) pozitív lett a tesz is!Istenem olyan boldog vagyok.Köszönöm neketek a bíztatást!
Gratulalok, es sok boldogsagot kivanok!!! :)
NAGYON GRATULÁLOK!!!!!! :DDDDD Boldog 9 hónapot és még boldogabb babázást kívánok!
Gratulaaaa!!!!! :) ))))) (az elsõ válaszoló :) )
Na erre mondja valaki hogy KIZÁRT hogy az ovulációs teszt kimutatja a babát!!!! Nagyon szuper hír!!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok!Akinek még nem jött össze, szívbõl szorítok, aki már babás sok örömöt kívánok.

Ciklusom 49-ik napján tartok, általában 33 napra szokott megjönni, de mivel késett, csináltunk reggel egy tesztet, ami egyértelmű pozitív lett! Hány hetes terhes vagyok most?

2 hetet késett! Most hány hetes terhes lehetek? Én úgy számoltam, hogy 6 hetes, jól gondolom? Egyébként nagyon boldog vagyok, nagyon vártam már a 2 csíkot!:)) Köszönöm és Boldog Új Évet mindenkinek!

Legjobb válasz: 6 hét 6 napos vagy, holnap 7 hetes!

6 hét 6 napos vagy, holnap 7 hetes!
Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
A kérdező hozzászólása: Ja és kedves utolsó, neked is hatalmas gratula!!Most hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó! Igen, vannak tünetek:mellfeszülés, fájás, rájuk se birok feküdni, bizonyos ételek megkívánása, majd másnap ugyanezek megutálása, nem kívánom a kávét(pedig kávéfüggõ voltam), izzadás, fáradékonyság Kb ennyi. Neked?
szia elõször is gratula :) én november 15.ére nem vártam nem is jött meg én is nemrég tesztetltem pozitivat :) http://bertengo.com/kalkulatorok/szuletes-kalkulator/ Én ezt szoktam nézni :) Vannak már tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációt mindenkinek, és én is gratulálok! A tesztet ma csináltam meg elõször, elõtte nem csináltam tesztet, ez volt az elsõ tesztelésem Gabriel tesztel. Ki akartam várni a hetes késést, nem akartam csalódni. És nagyon boldog voltam és vagyok, igazából fel se fogtam még. :) )
Akkor már dobog a szíve a picidnek! Én pár napja voltam uh-on és pulzált a szívcsõ, nagyjából egyidõs babás vagyok veled. GRATULÁLOK KISMAMA! :-)
Szívbõl gratulálok! :) egy négy gyermekes anya
Gratulálok Neked, boldog baba várást! :) Megkérdezhetem, hogy elõtte csináltál-e tesztet?
elõször is gratulálok:) )) van egy csomó kalkulátor a neten, szóval ki is tudod számolni, de az utolsó mens. elsõ napjától számolják, ha jól tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, nagyon aranyos vagy! Minden jót és Boldog Új Évet!
A kérdező hozzászólása: November 13-án volt az utolsó menstruációm elsõ napja.
Nekem is ezek a tüneteim de már nem bírok ülni se :S éjszaka többször is felkelek ma vagyok 7 hetes.Semmi kaját nem kívánok csak édességet mér fogytam 3 kg.Én Miskolci vagyok te ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!