Találatok a következő kifejezésre: Most cseréltük 5 (5 db)

Szívó common rail diesel? :D Ez új!
nem lehet hogy az ékszíj az ?
Olajcserénél valószínû, hogy jutott az ékszíjra is egy kicsi.
A kérdező hozzászólása: CR diesel, igen. Nem az ékszíj az, annak különben sem ilyen hangja van, ha csúszik. Kissé kormol is, amit egyébként nem csinált eddig.
Már hogy a fenébe ne lenne turbo abban a motorban! Nagyon könnyen lehet, hogy a levegõszûrõ cseréjekor valami szennyezõdés juthatott a légbeszívó rendszerbe, ami a turbofeltöltõben kötött ki! Én legalábbis erre tippelnék.

Most cserélték ki garanciába az iPhone 5-öm. Ilyenkor újraindul a garancia vagy nem?

Legjobb válasz: A garancia a vásárlás idõpontjától érvényes. Akkor hosszabbodik ha vásárolsz plusz garanciaidõt, egyébként nem.

A garancia a vásárlás idõpontjától érvényes. Akkor hosszabbodik ha vásárolsz plusz garanciaidõt, egyébként nem.
Szia! Elronlott az iPhone 5 keszuleken vagyis meghivasodott sajnos. Te hol csereltetted ki vagy mi ennek a menete? Valaszodat privatban is irhatod! Koszonom!
Ha hivatalosan cserelik, akkor ujraindul a garancia igen. Es a ketkedok kedveert : kamerahiba miatt juliusban vadonat uj i5-ot kaptam a vodanal , egy ev garanciaval
általában az iPhone-okra apple világgarancia is van, ami az aktiválás idõpontján indul. Az, hogy a szolgáltató garanciája újraindult-e, más kérdés.
Mindenkinek csak a szája jár hogy szerintem így-úgy, de konkrétumot senki se tud. Talán ha bármelyik venné a fáradtságot és utánaolvasna, kiderülne hogy a fõdarab cserés javításra nincs elõírt garanciaidõ, így ha 3 napot vállal a forgalmazó vagy gyártó akkor annyi. A komplett cserére pedig egyáltalán nincs elõírva hogy garit kellene miatta hosszabbítani vagy újraindítani, tehát gyakorlatilag ilyen nincs, kivéve ha a forgalmazó vagy gyártó ezt önként vállalja. Tehát el kell olvasni a gari papírt, az abban leírtak a mérvadóak. Az hogy új készüléked lett, az a gyártó vagy forgalmazó jóindulatán múlott. De ha bárki pl ugyanazon a napon elõtted vagy utánad vett ugyanolyat és egyszerre romlott el, de neki nem cserélik, akkor nem szólhat egy szót se hogy neked miért cserélték.
A kérdező hozzászólása: Szerintem teljesen új telefont kaptam mert, mondta a nõ hogy meg kell hogy rendelje.
Törvény szerint újra kell indulnia, ha fõdarabot cseréltek. Tekintve, hogy ez telefon esetén az alaplapja, és ezt cserélték a készülékkel együtt, újra kéne, hogy induljon.
en lumia 610 el szivtam meg
nem nem megy tovabb
Miskolcra bevittem a voda ügyfélszolgálati irodába, felvették javitásra, tovább küldték a bp-i központba , onnan vissza az ujat és hívtak amikor mehettem érte . Az egész 4-5 napig tartott , adtak egy nyomonkövetési számot, amivel a voda lapján lehetett megnézni, hogy éppen hol van a telefon . Garancialevél kellett hozzá.


Miért kell lecserélni a cumit? MAMos cumit használtunk 0-7hos de már 9 honapos a babám. Most cseréltem le neki 5-20hos-ra. Elég nehezzen fogadta el.

Most már elfogadta, de miért kell lecserélni? Ennek nagyobb a gumis-cumi-szivórésze, nem kárositja ez jobban a "szép" fognövekedést???

Legjobb válasz: nem azért kell cserélni mert nagyobb a babád!hanem mert elhasználódik s ha már a mondjuk 3 hónaposnak való cumi kicsi neki nem tudja szopizni normálisan...ha az elõzõ jobb volt neki azt add.

nem azért kell cserélni mert nagyobb a babád!hanem mert elhasználódik s ha már a mondjuk 3 hónaposnak való cumi kicsi neki nem tudja szopizni normálisan...ha az elõzõ jobb volt neki azt add.
általában azért kell cserélni, mert nem tudod teljesen tisztán tartani állítólag. nagyobb babának nagyobb méretet gyártanak, mert nõ a szájuk is. de ha a babádnak nem kényelmes, akkor szerintem nyugodtan használhatod az 1-es cumit.
Az én fiam 10 hónapos koráig csak az újszülötteknek való cumit fogata el. Most 15 hónapos, most már méretben bármelyik jó, csak a formához ragaszkodik :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!