Találatok a következő kifejezésre: Most csak magamnak vagy tényleg (4 db)

Most csak bebeszéltem magamnak vagy tényleg terhes vagyok?

Nagyon szeretnénk már babát,de sajnos egy nap késéssel 27.-én megjött,31.-én el is múlt.Utána egy napig barnáztam,majd két napon keresztül világosbarnás-rózsaszínes folyáson volt.Mensi közben szédültem,meg zsibbadt a kezem,lábam(ilyen még nem volt).Mostanában szurkál a hasam,gyomorsavam van,rosszul vagyok reggelente és álmos vagyok mindíg.Szerintetek?

Legjobb válasz: Még annyi,hogy a melleim néha picit fájnak...lehetséges,hogy terhes lennék?De akkor miért jött meg?

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy a melleim néha picit fájnak...lehetséges, hogy terhes lennék?De akkor miért jött meg?
teszt. és ha ennyire görcsösen akarod akkor nem is fog össze jönni. én sem lennék egy görcsös anyuka gyereke.
Szia! Hallottunk már ilyen esetrõl, hogy az elsõ hónapban sokan nem is tudják, hogy terhesek hiszen mensiztek. Az ismeröseim körében is volt, hogy mikor elment a dokihoz már a harmadik hónapban volt. Talán tesztelj.
hát gyakran elõfordulhat olyan, h terhességnél is megjön, pl. barátnõmnek a 4. hónapban múlt el... fura, de van ilyen, én a helyedben csinálnék azért egy tesztet, persze ne éld bele magad, de azért szorítok nagyon...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem görcsölök rajta, mert amint megjön, el is felejtem az egészet, de nem akarok csalódni , ha negatív lesz a teszt, várok a következõ mensiig..ha kibirom.Azért elég fura!Mégegyszer köszönöm!
Háát... Én biztos nem bírnám ki, hogy ne teszteljek... Álmosság, gyomorsav, szédülés, reggeli rosszullét... Érdemes lenne tesztelned, de elõtte készítsd fel magad a negatívra! Viszont, ha pozitív, akkor meg ideje lenne elmenni dokihoz, és a terhesség orvosi megállapítását kérni, plussz tudni kell, jó helyre ágyazódott-e, stb! Úgyhogy ne várj a végtelenségig azzal a teszttel!
nemhiszem hogy baba.de e keseredj el majd összejön neked is egyszer. én is vároik

Most mit akar, csak bebiztosítja magát, szórakozik, vagy tényleg akar valamit?

Van egy srác,egy éve ismertük meg egymást. Msn-en kezdtünk, de azóta sokat fejl?dtünk.Filmeket, képeket nézünk,kajálunk,hülyülünk stb.. együtt sportolunk, megbeszélünk mindent, mintha már gyerek korunk óta ismernénk egymást.Mikor együtt vagyunk,olyan mintha zavarban lenne,leejti a cuccokat a kezéb?l,remeg a keze,elpirul ha sokáig nézem, mondja h pusz mikor elválunk, de még nem adott:/tudom h szerelmes egy másik csajba :(. De folyton keresi az én társaságomat.Hogy menjünk együnk valamit, aa elmegyek hozzátok dumáljunk,nézzünk filmet, fagyizzunk stb..

Legjobb válasz: Honnan lehet tudni, hogy szerelmes egy másik lányba? Hány éves a srác?

Honnan lehet tudni, hogy szerelmes egy másik lányba? Hány éves a srác?
Szerintem örülj neki, hogy van egy ennyire jó barátod. Saját tapasztalatból írom ezt. Volt egy fiú barátom, akivel már 1000 éve ismerjük egymást, és tényleg nagyon jóban voltunk, közben neki is, és nekem is voltak kapcsolataim, mikor egyszer megkérdeztem tõle, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk együtt. Mondta, hogy õ is sokat gondolkozott már ezen, és igen, jó lenne. Azt hiszem, mindketten többet vártunk ettõl a kapcsolattól, s végül 5 hónap után szakítottunk. Azóta kb. fél évente váltunk egy e-mailt egymással, és a barátságunk már sosem lesz olyan, mint régen volt, és ez nekem nagyon fáj. Szóval..lehet, hogy a barátságotok több örömöt okoz most mindkettõtöknek, mint amennyit a párkapcsolat jelentene. Persze nem biztos, hogy a Ti esetetekben is így történne, mint a miénkben.
A kérdező hozzászólása: Jó lépjek, de én olyan béna vagyok, most megmondom neki hogy szeretem, akkor lehet bepánikol, és az lesz, amit Te írtál, h többet nem lesz olyan mint, most. És én ettõl félek, ezt nem akarom, de az a baj, h mindig több kell majd ezért lehet h barátoknak sem kellene lennünk:S áá nem tudom. Azt, h szerelmes azt mondta:/de a csaj átveri, csak nem vezsi észre, mert a csaj találkozgat a volt pasijával, folyotn összevesznek, de mégis õ kell neki:S 19 köszi a válaszokat utálom h ilyen nehéz az élet:S
A kérdező hozzászólása: köszi:) 04:03 késõn alvós, vagy korán kelõs?:) köszi h ilyen hajnali órában:) Majd meglátjuk mi lesz..remélem csak jó
Gyorsan. Szeretttel, magabiztosan, õszintén.
Az élet nem nehéz, csak egy rakat szar :) Ha nincs vesztenivalód, és céljaid, akkor olyan dolgokat is megtudsz oldani, ami másokat gallyra vágna :D
Szerintem ne lépj. Légy kedves, elõzékeny, egy fiú megérzi, ha nyitott a helyzet arra, hogy kezdeményezzen. Bátorítsd, de hagyd meg neki a választás lehetõségét, él-e ezzel. Így el sem veszíted.
Ez már beteges. Inkább híznod kéne. Én 168/52 vagyok és túl vékonynak találom magam, de nem tudok hízni sajnos.
És nem anorexiás méret ez még nem az van akinek kifejezetten csinos a soványság ha 35 lenne az már gond de 49 hol gond neked? egy kiló és 50 én is 49 vok akkor már én is az vok nekem meg azt mondják fogyhatnék mert jó az alakom
Nem kövér vagy, hanem agyilag beteg.
168 centihez elvileg 58 az ideális. Persze sok mindentõl függ (edzettség, genetika stb.), de a lényeg, hogy ne terjeszd már az anorexiás tévképzeteidet.
Nem kell 55 nek lenni az gáz közel a 60
csináltass szemüveget vagy cseréld ki a tükröt. Kezdesz anorexiás méret lenni. 55 kg-nak kellene lenned.
Ha kövérnek hiszed magad nyugodtan fogyj. A mozgás sosem árt én is 49 vagyok csak egy kicsit kisebb nálad én is kövérnek látom magam de amint megy le egy kicsi sokall jobban éreztem magam. És mielõtt valaki le szólna orvosom is mondta hogy cérna vékonynak kell lenem. A testemnek jobb az. 55 kg voltam és most 49 vagyok de a 47 akarom elérni. Jól teszed ha fogysz szép leszel :) És jól fogod érezni magadat. Csak ne felejts el sok gyümölcsöt enni. És még egy jó tanács ne az ételek jó izéért egyért ha nem mert táplálni kell a testet.
Dehogy vagy kövér. Ha az alakod nem tetszik akkor táplálkozz egészségesen, rendszeresen és formásodj kicsit.
Dehogy !!:D..
A súly önmagában nem minden. Vannak, akiknek erõsebbek a csontjaik, és az sem mindegy, hogy mennyi a testzsír %. Ugye 1 kg izom térfogata kevesebb, mint 1 kiló hájé. De a 49 mindenképpen kevés.

Most tényleg jó vagyok az ágyban, vagy csak azért mondta, hogy jobban érezzem magam?

Nos, barátnőmnek előttem volt jó pár barátja de aztmondja, velema legjobb az ágyban. (szeretem is nyalni, csikloját is mindig izgatom ujjal, nyelvel , utána meg jólmegdugom..:) Én nemérzem ezt oylan húdenagy teljesítmények, nem mellesleg a f*szom se nagy sőt...16 cm, és nemis az a hűdevastag... Én izgatom fel a legjobban hiába volt akármiylen pasija akármekkora szerszámmal.... Szereti a durvább szexet, nos énis, főleg ha látom hogy élvezi! :) Nekem nemvolt sok barátnőm előtte, nincs az a hűdenagy tapasztalatom ,meg amugy is minden nő más. Õszintének hangzott. Engem viszont zavar, hogy nemtud elélvezni...:S aztmondta egyik pasijával smeélvezett el még, meg ugyérzi nem is tudna pasi előtt elélvezni... Pedig abszolut nem zárkózott csaj...:( 19/F 18/L

Legjobb válasz: Mindkettõ lehet, ezt csak egy gondolatolvasó tudná megmondani.

Mindkettõ lehet, ezt csak egy gondolatolvasó tudná megmondani.
örülj neki és legyetek boldogok. Neki pont jok a méreteid. Használd ki a lehetõséget és keresd meg azt a pontot rajta vagy azt a pózt amitöl elélvez. Ha összejön neked akkor egy életen át nem fogod levakarni magadról :)
"hû" a kedvenc szavad? amúgy miért magyarázod bele a hülyeségeidet? szerinte jó vagy és kész.
öcsém, ha nem tudsz összehozni egy árva orgazmust sem, akkor nehogy azt hidd, h te vagy az ász. max beléd szerelmes a barátnõd, a többi partnerébe nem volt. ezért mondhatja, hogy jó neki veled.
És, ha csak azért mondta, hogy jobban érezd magad, akkor neked már nem is jó? Örülj neki, hogy szeret. Tizenhat centi elég nagy, átlag feletti, amivel még fájdalmat is okozhatsz, ha durva vagy. A világ legostobább és legnagyobb tévedése azt gondolni, hogy a te élvezeti szinted mértéke, vagy a partnered élvezeti szintje a hímvesszõ méretétõl függ. A méret látványa a pornográf képek nézegetésekor élvezetes, de szex közben egészen más dolgok okozzák az élvezetet. Szerintem elsõsorban a saját élvezetere összpontosíts, ha azt szeretnéd, hogy a szerelmed is élvezze. Ezt ajánlom a partnerednek is, meglátjátok, beválik.
Nekem eddig egy olyan sráccal volt a legjobb, akinek csak 2 barátnõje volt elõttem, és az egyik egyáltalán nem élvezte, és ráadásul közel egy évvel a szakításuk után jöttünk össze, és õ közte nem volt senkivel... Én voltam kb 4 sráccal már elõtte, ebbõl egynek elég nagy tapasztalata volt, de mégis a közelébe se ért ennek a srácnak, akinek meggyõzõdése, h csak azért mondtam neki h jó, h ne bántsam meg... Szóval van ilyen, nem kell rögtön a rosszat keresni mindenben. 20/L
Ha nyalással mindig eljuttatod a csúcsra, utána pedig még meg is d*god, akkor baj nem lehet.A lényeg, hogy legyen orgazmusa, mindegy hogy csak csiklósan van neki, lényeg hogy van!
Ez most eléggé meglepett, mert kb szó szerint én is írhattam volna, csak nálunk az életkorok magasabbak kicsit :) Azt tudom tanácsolni, hogy kérdezd meg, õ hogyan szokta magát kielégíteni, és ugyanabban a testhelyzetben kezdd el izgatni farkaddal/kezeddel/száddal/akármivel, de úgy, hogy közben õ is csinálja magának azt, amitõl el tud menni. Közben esetleg mesélhetsz neki pikáns történeteket, hogy a fantáziáját is izgasd, illetve, hogy kevésbé legyen elõtted zavarban. Az én barátnõmmel ilyen módszerekkel el tudtuk érni, hogy elélvezzen velem is. Azt én se tudom eldönteni, hogy csak hízelgésbõl mondja-e nekem, hogy velem a legjobb a szex, de azért jó érzés hallani :D
Ez a lovaglás a szerszám méretén h_ülyeség. De mindegy mit magyarázok, a férfiak így fognak meghalni. És még a nõkre mondják, hogy buták. Én 4 évig nem élveztem, el, nyugodj bele. Az elsõ orgazmus élménye sokaknál olyan, fontos, mint a szüzesség elvesztése: a megoldás nem görcsölj rá, és ne erõltesd. Abból, hogy ide is kiírod, pedig az jön le, hogy csak ezzel foglalkozol. 21/L
nem biztos hogy azért mondja, lehet hogy azért mondja ezt mert tényleg veled a legjobb...de az is lehet hogy csak hazudik, persze szerintem ha tényleg olyan jó neki akkor azt látja az ember..szóval ezt neked is kell érezned hogy valóban jó e neki vagy csak szimulál..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Egyik komemntes írta, hogy gáz ha nem tudok orgazmust elérni......de sosem volt még neki pasival orgazmusa... Most magyarázhatom ezt oylan embernek aki a 14-15 éves tinicsajokka hetyeg, akik visongtnak mint a vágósmalac. Nem siettetem, meg nem görcsölök rá...csak szeretném, hogy neki is a legjobb legyen, és hogy élvezze a szexet õis! :) szoval nemtudom...:/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!