Találatok a következő kifejezésre: Most csak magamnak vagy (89 db)

Depressziós vagyok, 3 éve (csak csúnyán tudnám megmondani, mennyire de mennyire) rosszul érzem magam. Most lőjem fejbe magam, vagy mi az istent csináljak?

25/l vagyok, szeptemberben mondták, hogy baj van nem akarom leírni az egész élettörténetemet, csak tudni akarom, mi a franctól lehetnék jobban (Ha írtatok valami javaslatot, kérelk, nézzétek meg, hogy mit írtam rá!) kösz szépen

Legjobb válasz: fejbe azért ne lõd magad:) De probálj mindig nyugodt lenni ha nem megy akkor is erõltesd meg magad hogy nem idegeskedsz. pszihológust nem ajánlok,de annyit tudok segiteni hogy frontin 0,25..

fejbe azért ne lõd magad:) De probálj mindig nyugodt lenni ha nem megy akkor is erõltesd meg magad hogy nem idegeskedsz. pszihológust nem ajánlok, de annyit tudok segiteni hogy frontin 0, 25..
A kérdező hozzászólása: sírás dühöngés közben elírtam, NEM 25, hanem 15 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: Két évig pszichológushoz jártam, majd jött a pszichiáter meg a gyógyszerek.
Az alvászavar, esvészavar, állandó bûntudat, sírás, hangulatingadozások stb. panaszokra a szüleid elvittek pszichiáterhez, három éve tömnek gyógyszerekkel és le lett tudva a probléma?? Még mindig pszichoterápia, pszichológusi segítség a megoldás. Nem is értem ilyen fiatalon miért nem avval kezdtétek.
A kérdező hozzászólása: A kiruccanás a nyári buliba azt jelentette hogy elmentem a 10 perce lévõ térre, nézegettem a bódékat, majd hazajöttem. Az orvos mondta, hogy az alvászavar, esvészavar, állandó bûntudat, sírás, hangulatingadozások depresszióra utalnak. Aki leírja a válaszában a problémáit az nem segített sokat. Az, hogy kimozdultam itthonról -ami nekem nehezen megy- egy kicsit stabilizálta a lelkiállapotomat. Vettem már be csonó gyógyszert, és mégsem patkoltam el. Magyarul nincs más kiút, minthogy kitaláljak valamit. Kérdésem: hogyyan lehet kiláballni a depresszióból? amúgy szeptemberben diagnosztizálták, de már sokkal korábban is fennálltak a tünetek csak azt akarom, hogy vége legyen ennek az egésznek
Figyelj csak kiscsillag..a férjem 8 év jó házasság a születésnapom elõtt közölte 3 napja, hogy el fog válni, mert szerinte kihûlt a kapcsolat.Most én is lõjem fejbe magam. Fiatal vagy még ahhoz, hogy depressziós legyél, mi lesz késõbb.?
Pszichoterápiával lehetne segíteni a problémáidon - habár kétkedek a depressziód súlyosságában, ha most elruccansz nyári buliba.. - ártani nem fog, ellenben a potyára szedett gyógyszerekkel.
A kérdező hozzászólása: Pszichiáterhez járok, kétféle gyógyszert kell szednem, de mivel rühellem és nem segít rajtam, ezért két hét múlva már nem kell szednem. a kiváltó ok a család -> önbizalomhiány, megfelelési kényszer, miliõgondok, pályaválasztás miatti nézeteltérések. De a család nem fog változni, nekem kell. most elmegyek flangálni egyet, ilyenkor sok a nyári buli, vásár, koncertek, stb ilyesmi programokat nem tudtok? vagy bármit, ami segíthetne a fent említetteken?
Miért már szereztél pisztolyt is? Mennyiért és hol?
12 éves korod óta depressziós vagy?:-o Egyébként a történetedet nem ártana tudni, mert nyilván a kiváltó okkal kéne kezdeni valamit, hogy megszûnjön a depressziód. Nem jársz pszichológushoz? Érdemben õ tudna segíteni. Gyógyszert szedsz rá? Ez utóbbit mondjuk nem javaslom..
A kérdező hozzászólása: Ha egyszer részt veszek a Vadaskert 5 napos terápiáján, lehet, hogy gyógyultan térek haza? Vagy ez általában több alkalmat jelent?
Ez már beteges. Inkább híznod kéne. Én 168/52 vagyok és túl vékonynak találom magam, de nem tudok hízni sajnos.
És nem anorexiás méret ez még nem az van akinek kifejezetten csinos a soványság ha 35 lenne az már gond de 49 hol gond neked? egy kiló és 50 én is 49 vok akkor már én is az vok nekem meg azt mondják fogyhatnék mert jó az alakom
Nem kövér vagy, hanem agyilag beteg.
168 centihez elvileg 58 az ideális. Persze sok mindentõl függ (edzettség, genetika stb.), de a lényeg, hogy ne terjeszd már az anorexiás tévképzeteidet.
Nem kell 55 nek lenni az gáz közel a 60
csináltass szemüveget vagy cseréld ki a tükröt. Kezdesz anorexiás méret lenni. 55 kg-nak kellene lenned.
Ha kövérnek hiszed magad nyugodtan fogyj. A mozgás sosem árt én is 49 vagyok csak egy kicsit kisebb nálad én is kövérnek látom magam de amint megy le egy kicsi sokall jobban éreztem magam. És mielõtt valaki le szólna orvosom is mondta hogy cérna vékonynak kell lenem. A testemnek jobb az. 55 kg voltam és most 49 vagyok de a 47 akarom elérni. Jól teszed ha fogysz szép leszel :) És jól fogod érezni magadat. Csak ne felejts el sok gyümölcsöt enni. És még egy jó tanács ne az ételek jó izéért egyért ha nem mert táplálni kell a testet.
Dehogy vagy kövér. Ha az alakod nem tetszik akkor táplálkozz egészségesen, rendszeresen és formásodj kicsit.
Dehogy !!:D..
A súly önmagában nem minden. Vannak, akiknek erõsebbek a csontjaik, és az sem mindegy, hogy mennyi a testzsír %. Ugye 1 kg izom térfogata kevesebb, mint 1 kiló hájé. De a 49 mindenképpen kevés.

Nyaraláson közel kerültünk egymáshoz, valahogy összekovácsolt minket ez a pár nap. Nem hiszem, hogy csak én éreztem a bizsergést belül. Most mégis más lánnyal ment randizni. Szerintetek lehet csak szórakozott? Vagy ő maga sem tudja mit akar? 22/L

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy jól érezte magát veled pár napig, még nem jelenti hogy hosszútávra tervezne veled. Lehet hogy az a lány akivel randizni ment sokkal jobban tetszik neki. Önámítás ilyeneket belemagyarázni hogy maga sem tudja mit akar.

Hát nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy jól érezte magát veled pár napig, még nem jelenti hogy hosszútávra tervezne veled. Lehet hogy az a lány akivel randizni ment sokkal jobban tetszik neki. Önámítás ilyeneket belemagyarázni hogy maga sem tudja mit akar.
A kérdező hozzászólása: Ja, ez egy régebbi ismeretség, nem most ismertem meg. :) És tudom, hogy tetszem neki, mert már mondta többször.
Hát te ismered:) Akkora döntésképtelen lúzernek tartod hogy x idõ után se tudja hogy akar-e tõled komolyabbat vagy nem?:) Ha igen, akkor lehet benne valami. De ahogy a kérdésed olvasom, bármit kinézel belõle. Ha egyértelmû jeleket adtál felé és vette a lapot, akkor lehet hogy csak kihasználta a helyzetet. Ha már mondta is hogy tetszel neki, akkor pláne téged kellett volna randira hívnia. De õ másik lányt hívott, tehát nem biztos hogy az elkötelezõdéstõl fél. Ha csak nem egy megrögzött puncivadász.:D De ezt én megint csak nem tudhatom:S Nos? Milyen emberrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Szerintem egy végtelenül bizonytalan emberrõl... Aki nem akarja, hogy a gyenge pontjai felszínre kerüljenek. Engem nagyon szeret, állítása szerint - barátként -, és igazából azért nem akar többet tõlem, mert nem mindig passzol össze a véleményünk.

Most akkor szerelmes vagyok? Vagy ez mi? Nem tudom, eléggé furcsa helyzet . Vagy csak nem merem magamnak bevallani?

Van egy srác akit már 2 éve ismerek. Először nagyon jól kijöttünk, kezdett megtetszeni, de nem különösebben izgatott. Aztán volt egy elég csúnya vitánk (nem akarom részletezni), de végül kibékültünk. Azóta viszont szinte csak köszönő viszonyba vagyunk, meg néha elnegedünk egy hogy vagy -ot. Nah és nagyjából fél éve olyan furcsa mert folyton őt keresem a szememmel, meg facebookon is folyamatosan azt figyelem h mikor online, nem telik el úgy nap h ne gondolnék rá, és volt h 3 napig nem láttam, és egyszerűen hiányzott a jelenléte, nem volt teljes az egész úgy h ő nem volt ott. Nem tudom ... Biztos h érzek iránta valamit, de ne tudom h mit. Most akkor ez mi? Nem merem magamnak belátni? Vagy mi?

Legjobb válasz: Nos igen szerelmes kezdesz lenni belé valld be magadnak fogadd el vagy felejtsd el

Nos igen szerelmes kezdesz lenni belé valld be magadnak fogadd el vagy felejtsd el
:D

17 éves fiú vagyok és a párommal most várunk babát, aminek nagyon örülök. Magán tanuló szeretnék lenni, Namost vajon akkor is kérhetem a magántanuló kérelmet ha a párom még csak várandós? Vagy pedig ha megvan a pici?

Legjobb válasz: Nem kell apanak lenned ahhoz, hogy magantanulo lehess. Ugyhogy termeszetesen mar most is kerheted az iskoladtol. Gratulalok, probalj meg azert a nagy oromkodesek kozepette a tanulasra is koncentralni, a baba erdeke is, hogy minel messzebb juss. Remelem most nem jonnek majd a Rendkivul Felelossegteljes Szulok, hogy elmondjak, milyen felelotlenek vagytok. :D Sok sikert!

Nem kell apanak lenned ahhoz, hogy magantanulo lehess. Ugyhogy termeszetesen mar most is kerheted az iskoladtol. Gratulalok, probalj meg azert a nagy oromkodesek kozepette a tanulasra is koncentralni, a baba erdeke is, hogy minel messzebb juss. Remelem most nem jonnek majd a Rendkivul Felelossegteljes Szulok, hogy elmondjak, milyen felelotlenek vagytok. :D Sok sikert!
Nálunk baba nélkül is voltak magántanulók. Osztálytársam is, meg egy ismert csaj, mert nem fért neki össze a kettõ.
Szia!Akkor döntesz úgy, hogy magántanuló leszel amikor csak akarsz.Félévente kell vizsgázni azt hiszem.A tb-t sajnos fizetned kell, ez havi 4000Ft kötüli összeg. Sok örömöt a babuhoz!
*körüli
A kérdező hozzászólása: nem azért jön a baba hogy magántanuló lehessek. igen is szeretnénk a többivel tisztában vagyok csak az iskola dolgot szeretném már réges rég óta tisztázni.mivel is olyathallottam hogy nekem az iskola felé kell valamilyen térítést fizetnem és a tb-felé is.
A kérdező hozzászólása: Ja, igen csak sajnos én szakmán vagyok. Az eddigi válaszokat is köszönöm.
én pl OKJ-s szakmát tanulok és azt mondták, hogy nem lehetünk magántanulók, nincs rá lehetõség, ha nem tetszik, el lehet menni.
Nyugodtan elkezdheted a babaprojektet addígra semmilyen veszélyes hatása nem lesz(mondjuk most se lenne de ez csak az én véleményem) egy eü-s.

30 hetes kismama vagyok. Két napja sokszor keményedik be a hasam, de csak akkor amikor mocorog. Tehát majdnem egész nap. Akkor most csak kidugja magát, vagy másfajta keményedés ez? Magnéziumot szedek, fájdalmaim nincsenek.

Legjobb válasz: Sziasztok! Na én pont ma voltam NST-n,és ott szóba került a haskeményedés is..Az a lényege,hogy az egész hasnak bekell keményednie,mikor haskeményedésrõl beszélünk. Nekem már a bordáimig tud rugdosni a pici,így ha nálam arról beszélünk,hogy ha keményednék,akkor azt az egész hasam aljától,oldalától,a tetejéig,tehát a bordáimig kell,hogy érezzem... Idáig én is sokszor paráztam,mikor felkeltem az ágyról,mert olyankor azt gondoltam,hogy keményedik a pocim,mert ügye,ahogy felálltam már a baba is lejjebb csúszott,vagy ment:),és olyankor akkora nagy gombócot éreztem,hogy csak na... :) Mindenkinek jó babavárást,és könnyû szülést kívánok! :) /36hetes kismama/

Sziasztok! Na én pont ma voltam NST-n, és ott szóba került a haskeményedés is..Az a lényege, hogy az egész hasnak bekell keményednie, mikor haskeményedésrõl beszélünk. Nekem már a bordáimig tud rugdosni a pici, így ha nálam arról beszélünk, hogy ha keményednék, akkor azt az egész hasam aljától, oldalától, a tetejéig, tehát a bordáimig kell, hogy érezzem... Idáig én is sokszor paráztam, mikor felkeltem az ágyról, mert olyankor azt gondoltam, hogy keményedik a pocim, mert ügye, ahogy felálltam már a baba is lejjebb csúszott, vagy ment:) , és olyankor akkora nagy gombócot éreztem, hogy csak na... :) Mindenkinek jó babavárást, és könnyû szülést kívánok! :) /36hetes kismama/
28 hetes vagyok. Mikor a babám nyújtózik és kinyomja a fejét vagy a hátát, nekem is befeszül a hasam, vagy ha nagyon pörög odabent. De olyankor csak ott ahol érzem és nem az egész. Én is szedek magnéziumot, és pihenek amennyit tudok ilyenkor. Ha megyek akkor megemlítem a dokimnak. Eddig minden rendben volt. Ha mész Te is mond azért neki, max megnézi a méhszájat. Boldog babavárást!
Szia! Nálam ugyanez a helyzet. Alapból kemény egy kicsit, de szerintem csak ott ahol a gyerkõc van. Abból gondolom, hogy amikor el kezdem tapogatni ott, ahol a legkeényebb, mindíg mocorog, fészkelõdik. Valószínû, hogy én a hátát érzem. Akkor a legkellemetlenebb, amikor nekiáll nyújtózkodni. Olyankor úgy érzem, hogy mindjárt kimászik, mint a 8. utas a halálban. Szintén szedek magnéziumot, meg vasat, bár ezt a vérszegénység miatt kell. Üdv: 30 hetes kismami

Olyan van h szeretnék szerelmes lenni, de semmi reményem nincs most rá, csak magát az érzést szeretném újra nagyon érezni. Ez normális vagy lökött vagyok?

16/L

Legjobb válasz: Én nem szeretnék szerelmes lenni soha többé, tudod miért? Mert eddig egy lány sem bírta viszonozni az érzéseimet, kezdem azt hinni, hogy a lányok nem is tudnak szerelmesek lenni, csak mi fiúk. A mai fiúknak nagyobb szíve van, mint a mai lányoknak. Lehet lepontozni, de én vagyok rá az élõ példa.

Én nem szeretnék szerelmes lenni soha többé, tudod miért? Mert eddig egy lány sem bírta viszonozni az érzéseimet, kezdem azt hinni, hogy a lányok nem is tudnak szerelmesek lenni, csak mi fiúk. A mai fiúknak nagyobb szíve van, mint a mai lányoknak. Lehet lepontozni, de én vagyok rá az élõ példa.
teljesen normális..... fõleg azért is mert amikor szerelmes voltál akkor boldog voltál, meg az olyan jó érzés
dettó én is ilyen vagyok most! :)
jó az téll szar ha viszonzatlan a szerelem de a lányok igenis tudnak szeretni !!! MI MEG azt vesszük észre hogy ti fiuk nem tudtok igazán szeretni!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugtattatok. Szerintem mindenki úgy gondolja h az õ neme szeret jobban... de az ilyet nem igazán lehet mérni szerintem, max akk ha nem is szeret az a valaki.
Lehet a magas fehérjebeviteltõl ami ugye nem csak a turmixból áll, de ez a korral is járhat.
Igen, ez a fehérjének egy kellemetlen, de nem ártalmas mellékhatása, plusz lehet késõn érõ vagy. Néhány havonta menj el arctisztításra, meg használj esténként tonikot, heti 1x vagy 2x arcradírt. Nekem csak így fért össze a két dolog, amúgy én is tiszta ragya lettem a fehérjétõl. Üröm az örömben (vagy épp bosszantó, ha nem szeretsz borotválkozni), hogy a magas fehérje tartalmú táplálkozás jó hatással van az arcszõrzetre, szép kis borostád nõ idõvel:D
*Öröm az ürömben, bocsesz csak elírtam.
Lehet valamelyik adalékanyag okozza, én a tömegnövelõmtõl virágzottam ki mindig volt hogy pont ezért be se vettem.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a válaszaitokat. Akkor szerintetek ne hadjam abba a fehérjeturmix ivását? De, szedek kreatin monohidrátot is attól is lehet vagy az nem okoz ilyesmit?
Nem, a kreatin mellékhatása általában csak a hasmenés szokott lenni, az is legtöbbször a helytelen szedése miatt. A fehérje viszont már sokaknál okozott pattanásos bõrt (fõleg serdülõkorban, amikor amúgy is tombolnak a hormonok). Második vagyok, ahogy mondtam én csak úgy tudtam mindkettõt folytatni, hogy járnom kell arctisztításra meg ilyen sz*sípszó*rokkal kenni az arcom.
Vagy tûrõd a pattanásokat, valamit valamiért:)
12 évesen? Nem. Azt szeretné, ha elmennél nyaralni. Ha azt mondta csak barát akar lenni, akkor ne kombinálj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!