Találatok a következő kifejezésre: Most csak magamnak (191 db)

Van egy 4 magos procim, de a feladatkezelõ csak 2-t írj és azt írja, hogy logikai processzor: 4. Akkor most hány mag van?

AMD A8 5600K processzorom van.

Legjobb válasz: Nem teljesen, mert ez jóval több, mint az Intel féle SMT többszálúsítási technológia (Hyperthreading), de valóban kevesebb, mint 4 valódi mag. A processzorodban 2 modul van és minden modul 2 szálon tud dolgozni. Mivel bizonyos erõforrások valóban duplázva vannak (pl az Integer egység), ezért közelebb áll a 4 maghoz, mint a kettõhöz...

Nem teljesen, mert ez jóval több, mint az Intel féle SMT többszálúsítási technológia (Hyperthreading), de valóban kevesebb, mint 4 valódi mag. A processzorodban 2 modul van és minden modul 2 szálon tud dolgozni. Mivel bizonyos erõforrások valóban duplázva vannak (pl az Integer egység), ezért közelebb áll a 4 maghoz, mint a kettõhöz...
2 fizikai, 4 logikai maggal rendelkezel. Tehát 2 mag 4 szálon.
A kérdező hozzászólása: De hát basszus. Beírom a keresõbe és az össze bolt oldalán az vagy, hogy magok száma: 4 Akkor most átb*sztak és b*sszam pofán az eladót vagymi?
Innen http://www.aida64.hu/letoltes töltsd le az AIDA64 rendszerelemzõ programot ez biztosan kiírja hogy milyen valójában. Ha az is ugyanezt írja akkor mehetsz az eladóhoz ha azt mondta hogy valódi 4 magos, mert akkor átvertek.
2 modul, modulonként 2 mag
Nyugodtan elkezdheted a babaprojektet addígra semmilyen veszélyes hatása nem lesz(mondjuk most se lenne de ez csak az én véleményem) egy eü-s.
privát munkákat akár feketén is elvállalhat, magánszemélyeknek, vagy netalántán cégeknek, de oda meg számlaképesség kell.
A kérdező hozzászólása: Szerinted bejelentett hivatalos munkahelyre van eselye?? Allitolag nem veszik vfel sehova mert tul oregnek szamit de nyugdijasnak meg tul fiatal... valami megoldasnak csak kell lennie!! Egyebkent mivel elvalt igy meg alberletet is fiztenie kell a semmibol!
A kérdező hozzászólása: valami jo allaskereso web oldalt tudnatok ajanlani?
Csomóhelyre pedig tapasztalt könyvelõket keresnek, de persze megértem, hogy a korára hivatkoznak.
Szegény! sajnos egyre többször hallom, hogy sok idõs ember nem talál állást magának a kora miatt..Nagyon valószínû, hogy anyukádat is még sokszor elutasítják mert 60 éves..Nem szívesen alkalmaznak ilyen idõs embereket, mert félnek attól, hogy sokszor lesz táppénzen, vagy nem tudja megfelelõen ellátni a feladatát amit elvárnak, és ami a lényeg, hogy max 2 évig maradna, és lehet hogy a cégnek vagy munkahelynek hosszabb távra kéne..De írtad, hogy könyvelõ.Gondolom több éves tapasztalattal rendelkezik..Talán ha kiváltaná a kis könyvét akkor szabadúszóként folytathatná a könyvelést..Ráadásul ez bele is számítana a nyugdíjába.


szia rakjad fel a drivereket és az egyéb szükséges dolgokat és meglátod :)
A kérdező hozzászólása: fent van minden, de így is.... nincs letiltva valahol az egyik mag? Hogy kell visszaengedélyezni ha így van?

30 hetes kismama vagyok. Két napja sokszor keményedik be a hasam, de csak akkor amikor mocorog. Tehát majdnem egész nap. Akkor most csak kidugja magát, vagy másfajta keményedés ez? Magnéziumot szedek, fájdalmaim nincsenek.

Legjobb válasz: Sziasztok! Na én pont ma voltam NST-n,és ott szóba került a haskeményedés is..Az a lényege,hogy az egész hasnak bekell keményednie,mikor haskeményedésrõl beszélünk. Nekem már a bordáimig tud rugdosni a pici,így ha nálam arról beszélünk,hogy ha keményednék,akkor azt az egész hasam aljától,oldalától,a tetejéig,tehát a bordáimig kell,hogy érezzem... Idáig én is sokszor paráztam,mikor felkeltem az ágyról,mert olyankor azt gondoltam,hogy keményedik a pocim,mert ügye,ahogy felálltam már a baba is lejjebb csúszott,vagy ment:),és olyankor akkora nagy gombócot éreztem,hogy csak na... :) Mindenkinek jó babavárást,és könnyû szülést kívánok! :) /36hetes kismama/

Sziasztok! Na én pont ma voltam NST-n, és ott szóba került a haskeményedés is..Az a lényege, hogy az egész hasnak bekell keményednie, mikor haskeményedésrõl beszélünk. Nekem már a bordáimig tud rugdosni a pici, így ha nálam arról beszélünk, hogy ha keményednék, akkor azt az egész hasam aljától, oldalától, a tetejéig, tehát a bordáimig kell, hogy érezzem... Idáig én is sokszor paráztam, mikor felkeltem az ágyról, mert olyankor azt gondoltam, hogy keményedik a pocim, mert ügye, ahogy felálltam már a baba is lejjebb csúszott, vagy ment:) , és olyankor akkora nagy gombócot éreztem, hogy csak na... :) Mindenkinek jó babavárást, és könnyû szülést kívánok! :) /36hetes kismama/
28 hetes vagyok. Mikor a babám nyújtózik és kinyomja a fejét vagy a hátát, nekem is befeszül a hasam, vagy ha nagyon pörög odabent. De olyankor csak ott ahol érzem és nem az egész. Én is szedek magnéziumot, és pihenek amennyit tudok ilyenkor. Ha megyek akkor megemlítem a dokimnak. Eddig minden rendben volt. Ha mész Te is mond azért neki, max megnézi a méhszájat. Boldog babavárást!
Szia! Nálam ugyanez a helyzet. Alapból kemény egy kicsit, de szerintem csak ott ahol a gyerkõc van. Abból gondolom, hogy amikor el kezdem tapogatni ott, ahol a legkeényebb, mindíg mocorog, fészkelõdik. Valószínû, hogy én a hátát érzem. Akkor a legkellemetlenebb, amikor nekiáll nyújtózkodni. Olyankor úgy érzem, hogy mindjárt kimászik, mint a 8. utas a halálban. Szintén szedek magnéziumot, meg vasat, bár ezt a vérszegénység miatt kell. Üdv: 30 hetes kismami
Lehet a magas fehérjebeviteltõl ami ugye nem csak a turmixból áll, de ez a korral is járhat.
Igen, ez a fehérjének egy kellemetlen, de nem ártalmas mellékhatása, plusz lehet késõn érõ vagy. Néhány havonta menj el arctisztításra, meg használj esténként tonikot, heti 1x vagy 2x arcradírt. Nekem csak így fért össze a két dolog, amúgy én is tiszta ragya lettem a fehérjétõl. Üröm az örömben (vagy épp bosszantó, ha nem szeretsz borotválkozni), hogy a magas fehérje tartalmú táplálkozás jó hatással van az arcszõrzetre, szép kis borostád nõ idõvel:D
*Öröm az ürömben, bocsesz csak elírtam.
Lehet valamelyik adalékanyag okozza, én a tömegnövelõmtõl virágzottam ki mindig volt hogy pont ezért be se vettem.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a válaszaitokat. Akkor szerintetek ne hadjam abba a fehérjeturmix ivását? De, szedek kreatin monohidrátot is attól is lehet vagy az nem okoz ilyesmit?
Nem, a kreatin mellékhatása általában csak a hasmenés szokott lenni, az is legtöbbször a helytelen szedése miatt. A fehérje viszont már sokaknál okozott pattanásos bõrt (fõleg serdülõkorban, amikor amúgy is tombolnak a hormonok). Második vagyok, ahogy mondtam én csak úgy tudtam mindkettõt folytatni, hogy járnom kell arctisztításra meg ilyen sz*sípszó*rokkal kenni az arcom.
Vagy tûrõd a pattanásokat, valamit valamiért:)
12 évesen? Nem. Azt szeretné, ha elmennél nyaralni. Ha azt mondta csak barát akar lenni, akkor ne kombinálj.

Olyan van h szeretnék szerelmes lenni, de semmi reményem nincs most rá, csak magát az érzést szeretném újra nagyon érezni. Ez normális vagy lökött vagyok?

16/L

Legjobb válasz: Én nem szeretnék szerelmes lenni soha többé, tudod miért? Mert eddig egy lány sem bírta viszonozni az érzéseimet, kezdem azt hinni, hogy a lányok nem is tudnak szerelmesek lenni, csak mi fiúk. A mai fiúknak nagyobb szíve van, mint a mai lányoknak. Lehet lepontozni, de én vagyok rá az élõ példa.

Én nem szeretnék szerelmes lenni soha többé, tudod miért? Mert eddig egy lány sem bírta viszonozni az érzéseimet, kezdem azt hinni, hogy a lányok nem is tudnak szerelmesek lenni, csak mi fiúk. A mai fiúknak nagyobb szíve van, mint a mai lányoknak. Lehet lepontozni, de én vagyok rá az élõ példa.
teljesen normális..... fõleg azért is mert amikor szerelmes voltál akkor boldog voltál, meg az olyan jó érzés
dettó én is ilyen vagyok most! :)
jó az téll szar ha viszonzatlan a szerelem de a lányok igenis tudnak szeretni !!! MI MEG azt vesszük észre hogy ti fiuk nem tudtok igazán szeretni!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugtattatok. Szerintem mindenki úgy gondolja h az õ neme szeret jobban... de az ilyet nem igazán lehet mérni szerintem, max akk ha nem is szeret az a valaki.

Írnátok jó magán nődokit a XIX. , XVIII. kerületben, akinél egy vizsgálat ára 12. 000 Ft alatt van? Most csak egy hüvelyi u. h. -ot szeretnék, meg pár szó konzultációt.

Köszi

Legjobb válasz: Kicsit off leszek bocsi: Örs vezér tér környéke? Az elsõ vizsgálat 10ezer, ha terhes vagy a terhesgondozás 8ezer, havi 1x "kell" menni. Nagyon korrekt, fiatal, de nem nagyon, jópofa, de ha kell komoly, figyelmes, szán rád idõt, és sok csajszival beszéltem, csak jókat hallok róla, Én terhes vagyok, és hozzá járok. A rendelõ is nagyon tuti, kultúrált, és jól felszerelt. Dr. Toldi László , ha beütöd a google-be kidobja a honlapját. Jó egészséget!

Kicsit off leszek bocsi: Örs vezér tér környéke? Az elsõ vizsgálat 10ezer, ha terhes vagy a terhesgondozás 8ezer, havi 1x "kell" menni. Nagyon korrekt, fiatal, de nem nagyon, jópofa, de ha kell komoly, figyelmes, szán rád idõt, és sok csajszival beszéltem, csak jókat hallok róla, Én terhes vagyok, és hozzá járok. A rendelõ is nagyon tuti, kultúrált, és jól felszerelt. Dr. Toldi László , ha beütöd a google-be kidobja a honlapját. Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azt hiszem oda nem érek oda emberi idõben a melóhelyrõl. Mivel XVIII.ban lakom, XIX.-ben dolgozom, (szinte a szomszédban) és a munkaidõben nem kultiválják az orvosozást, muszály a környéken. De azért köszi
Szió! Elõzõ vagyok. Ez a doki péntekenként rendel, és volt, hogy este 20h-ra mentem hozzá én is, mikor dolgoztam még... Mert amúgy a XIX-tõl nincs messze szerintem...:-) Szia
Szióka Én a XIX.ben lakom és a XVIII.ba járok nõgyógyászhoz.Én stk-s rendelésre járok Dr.Séra Péterhez aki benne van magyarország 3 legjobb nõdokiai között.Neki van magán rendelése is, de az sztk-s rendeléssel is nagyon meg vagyok elégedve.Sajna az árait nem tudom fent említett okokból kifojólag de adok címet és telefonszámot egy kérdést megér:Intézmény: Nõgyógyászati magánrendelés Cím: 1184 Budapest, XVIII. kerület Kubinyi Imre u. 6. Telefon: 1/292-3537 Remélem nem változott meg!
Hol hallottad ezt? Semmit nem találok errõl.
Errõl olvastam már én is. A lényege, hogy EU-s lesz a jogsi is (hurrá...) Ez abból fog állni, hogy mostantól változik valamit a jogsi kártya, tehát aki most teszi le, már másmilyent kap. Akinek még a régi van, az majd megkapja az úja, ha lejárt a régi.
A vezetõi engedélyek eddig is "uniósak" voltak, csak most egy kicsit változott a külalakjuk. Kérdezõ meg pár dolgot kever: Ártunk és ormányunk a múltkorában elhatározta, hogy teljesen újra írja a KRESZ-t, és ezzel kapcsolatban kapott szárnyra az a hír, hogy akkor majd mindenkinek jól újra kell vizsgázni! Erre szokott az lenni a válaszom, hogy 1976-ban se kellett újra vizsgázni senkinek, pedig akkor történt meg az európai harmonizáció, és szinte az egész KRESZ megváltozott! Ha mégis kitalálják a vizsgát, akkor egyértelmûvé válik a pénzbehajtási szándék!
eddig is nemzetköziek votlak
A kérdező hozzászólása: Nekem is mondtak, allitolag a radioban volt 1x rola szo :/
A jereváni rádió bemondta: Moszkvában Ladákat osztogatnak! A moszkvai rádió helyesbít: -Nem Moszkvában, hanem Jerevánban. -Nem Ladákat, hanem Moszkvicsokat. -Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak! Na ennyit a rádió híreirõl! :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!