Találatok a következő kifejezésre: Most csütörtök pénteken lesz IUI (1 db)

Most csütörtök vagy pénteken lesz (IUI) inszeminációnk. Mennyit illik adni a dokinak a beavatkozás miatt?

Már 4 éve próbálkozunk, hogy legyen babánk.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is sajnálom,hogy ilyen sokat kell várnotok. Én nem szembesûltem ezzel a beavatkozással,de az unoka húgom sajnos igen. Most hívtam az elõbb õ mondta,hogy valaki ad,valaki nem ad pénzt. Õk 20.000ft adtak a dokinak,de nem várják el,hogy kapjanak. Szerintem ez a ti döntésetek ha én kerûltem volna ilyen helyzetbe lehet,hogy én is ily módon azért megköszöntem volna. Remélem sikerrel jártok nagyon szorítok.

Szia! Elõször is sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnotok. Én nem szembesûltem ezzel a beavatkozással, de az unoka húgom sajnos igen. Most hívtam az elõbb õ mondta, hogy valaki ad, valaki nem ad pénzt. Õk 20.000ft adtak a dokinak, de nem várják el, hogy kapjanak. Szerintem ez a ti döntésetek ha én kerûltem volna ilyen helyzetbe lehet, hogy én is ily módon azért megköszöntem volna. Remélem sikerrel jártok nagyon szorítok.
Szia! Én kerdezni szeretnék tõled... Az inszeminációt melyik kórházban csinálják neked? Milyen vizsgálataid voltak elõtte (pl. petefészek átfújás)? A Schöpf_Méreibe jártam eddig, ami bezárt.. Teljesen kétségbe vagyok esve... Ja, és 20000 Ft bõven elég, ha egyáltalán muszáj adni...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy általános szűrővizsgálat során, miből állapítja meg az orvos az esetleges terhességet? Hány hetes kortól tudja UH nélkül megállapítani?

9

Tegnap halvány pozitív tesztem lett, ma reggel viszont még halványabb? Mi lehet ez?

Tüszőrepesztőt kaptam ma 13 napja. Lehet még az látszik a teszten? Tapaszalat valakinek?

12

Szerintetek teherbe estem?

Tegnap éjjel együtt voltunk a párommal, gumi nélkül. Nem vagyok biztos benne, hogy időben kiszállt. Most alhasi fájdalmaim vannak, elvileg meg kell jönnie a havimnak. A kérdésem az volna, hogy ha megjön a havim, attól függetlenül van-e rá esély, hogy teherbe estem???

5

Elküldenétek nekem a görbéiteket?

Most kezdtem a hőmérőzést, de 36 és 36,4 között ugrál. Ez nem nagy eltérés? Eléggé cikk-cakkos. Vagy csak én látom úgy?

13

Magas pajzsmirigy értéket hogyan lehet csökkenteni?

Gyógyszeren kívül milyen lehetőség van még? Kicsivel van a határérték felett, hogyan tudnám csökkenteni? Megyek orvoshoz, csak későbbre kaptam időpontot, de addig is szeretnék kezdeni vele vmit. Mennyi idő, amíg visszaáll normál értékre a TSH? köszi

5

Ez mit jelent: . Petezsák, benne 6mm-es endometrium?

Késett a mensesem egy hetet, 2 napig erősen véreztem, aztán elmúlt, görcs alig volt. A mostani ovuláció óta nem múlik el a hasszúrka, egyfolytában van és egyre erősebb. Fürdésnél, "megvizsgáltam" magam, mivel együttlét után vérezgettem kicsit, és a méhnyakon találtam egy csomót.Azonnal elmentem nőgyógyászhoz, aki a rákszűrést levette és UH alatt ezt mondta. Mondtam neki, hogy nem sikerül a teherbeesés, gondolom mondta volna, ha terhes vagyok. 4 hét múlva lesz kész a rákszűrés eredménye.

10

A hányinger, mint tünet, mennyi idő után jelentkezik? Létezik, hogy már az aktus után 10 nappal? Vagy ez még túl korai?

5

Mennyit várjak, hogy teherbe essek?

Kisbabát szeretnék:) még csak 3 hónapja próbálkozunk, de annyira türelmetlen vagyok. Mennyi idő kell kb? 20L

8

Szerintetek megvolt már a peteérésem, vagy ma még érdemes belehúzni, hátha?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0f29f893ef00013a6e0d29..

7

Ilyen hamar peteérés?

5-6 napja mult el a mensim és szúrkáló érzés van a hasam aljában.próbálkozunk a gyerekkel (egyszer már elvetéltem) Normális ha ilyenkor szurkál a hasam alja?lehetséges hogy ilyen hamar peteérésem van?valaki segitsen!!!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!