Találatok a következő kifejezésre: Most csütörtök pénteken lesz (3 db)

Most csütörtök vagy pénteken lesz (IUI) inszeminációnk. Mennyit illik adni a dokinak a beavatkozás miatt?

Már 4 éve próbálkozunk, hogy legyen babánk.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is sajnálom,hogy ilyen sokat kell várnotok. Én nem szembesûltem ezzel a beavatkozással,de az unoka húgom sajnos igen. Most hívtam az elõbb õ mondta,hogy valaki ad,valaki nem ad pénzt. Õk 20.000ft adtak a dokinak,de nem várják el,hogy kapjanak. Szerintem ez a ti döntésetek ha én kerûltem volna ilyen helyzetbe lehet,hogy én is ily módon azért megköszöntem volna. Remélem sikerrel jártok nagyon szorítok.

Szia! Elõször is sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnotok. Én nem szembesûltem ezzel a beavatkozással, de az unoka húgom sajnos igen. Most hívtam az elõbb õ mondta, hogy valaki ad, valaki nem ad pénzt. Õk 20.000ft adtak a dokinak, de nem várják el, hogy kapjanak. Szerintem ez a ti döntésetek ha én kerûltem volna ilyen helyzetbe lehet, hogy én is ily módon azért megköszöntem volna. Remélem sikerrel jártok nagyon szorítok.
Szia! Én kerdezni szeretnék tõled... Az inszeminációt melyik kórházban csinálják neked? Milyen vizsgálataid voltak elõtte (pl. petefészek átfújás)? A Schöpf_Méreibe jártam eddig, ami bezárt.. Teljesen kétségbe vagyok esve... Ja, és 20000 Ft bõven elég, ha egyáltalán muszáj adni...

Most pénteken szeretnék elősször együtt lenni a barátommal nekem ez lesz az első. Szedem a tablettát, de csütörtökön fogy el. Ez az első h gyógyszert szedek és nem akkor keztem el szedni amikor elmúlt a menstruációm! Van esély hogy megjöjjön?

Legjobb válasz: A tabit akkor kellett volna elkezdened, amikor megjött a mensid! Tulajdonképpen mikor kezdted el szedni? Nem biztos, hogy védett vagy már, mert a védettség csak akkor alakul ki, ha a mensid elsõ napjától szeded! Majd ha elfogy, kb. a 3-6. napon fog megjönni. Én a helyedben megvárnám még, hogy megjöjjön, mert így nem 100 %-os a védettséged! Azt az 1 hetet meg már igazán kibírjátok, vagy ha nem akkor legalább védekezzetek gumival! Jobb 2x mint egyszer sem!!! Gondold meg!

A tabit akkor kellett volna elkezdened, amikor megjött a mensid! Tulajdonképpen mikor kezdted el szedni? Nem biztos, hogy védett vagy már, mert a védettség csak akkor alakul ki, ha a mensid elsõ napjától szeded! Majd ha elfogy, kb. a 3-6. napon fog megjönni. Én a helyedben megvárnám még, hogy megjöjjön, mert így nem 100 %-os a védettséged! Azt az 1 hetet meg már igazán kibírjátok, vagy ha nem akkor legalább védekezzetek gumival! Jobb 2x mint egyszer sem!!! Gondold meg!
szia, hogy hogy nem akkor kezdted el szedni, mikor is? amugy ha csutortokon fogy el, biztos nem fog penteken megjonni, mert a 7 napos szunetben a 3-5 napon szokott altalaban, nekem a 4. en, nyugodj meg, amugy en is akkor kezdtem el szedni, mielott eloszor voltam a bratommal. Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!