Találatok a következő kifejezésre: Most csütörtök pénteken (17 db)

Most csütörtök vagy pénteken lesz (IUI) inszeminációnk. Mennyit illik adni a dokinak a beavatkozás miatt?

Már 4 éve próbálkozunk, hogy legyen babánk.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is sajnálom,hogy ilyen sokat kell várnotok. Én nem szembesûltem ezzel a beavatkozással,de az unoka húgom sajnos igen. Most hívtam az elõbb õ mondta,hogy valaki ad,valaki nem ad pénzt. Õk 20.000ft adtak a dokinak,de nem várják el,hogy kapjanak. Szerintem ez a ti döntésetek ha én kerûltem volna ilyen helyzetbe lehet,hogy én is ily módon azért megköszöntem volna. Remélem sikerrel jártok nagyon szorítok.

Szia! Elõször is sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnotok. Én nem szembesûltem ezzel a beavatkozással, de az unoka húgom sajnos igen. Most hívtam az elõbb õ mondta, hogy valaki ad, valaki nem ad pénzt. Õk 20.000ft adtak a dokinak, de nem várják el, hogy kapjanak. Szerintem ez a ti döntésetek ha én kerûltem volna ilyen helyzetbe lehet, hogy én is ily módon azért megköszöntem volna. Remélem sikerrel jártok nagyon szorítok.
Szia! Én kerdezni szeretnék tõled... Az inszeminációt melyik kórházban csinálják neked? Milyen vizsgálataid voltak elõtte (pl. petefészek átfújás)? A Schöpf_Méreibe jártam eddig, ami bezárt.. Teljesen kétségbe vagyok esve... Ja, és 20000 Ft bõven elég, ha egyáltalán muszáj adni...
Eleve nem szabad 3 npig szedni antiobiotikumot...
A kérdező hozzászólása: miért?
Mert semmit sem ér. Legalább 7 napig kell szedni.

Pénteken voltunk együtt a barátommal, kilyukadt a gumi. Most csütörtök van, ma kéne megjönnie. Szerintetek mikor vegyek tesztet leghamarabb? Vagy fölösleges, mert úgyse +?

Legjobb válasz: Elméletben már túl voltál a peteéréses idõszakodon, tehát kisebb az esélye, hogy becsúszott a terhesség. A teszt még nem mutatná ki, hisz még egy hét sem telt el, legalább 10 napnak azért el kell telnie ahhoz. Úgyhogy legkorábban hétfõ-kedd tájékában ajánlanám a tesztelést, ha addig sem jön meg, de szerintem meg fog.

Elméletben már túl voltál a peteéréses idõszakodon, tehát kisebb az esélye, hogy becsúszott a terhesség. A teszt még nem mutatná ki, hisz még egy hét sem telt el, legalább 10 napnak azért el kell telnie ahhoz. Úgyhogy legkorábban hétfõ-kedd tájékában ajánlanám a tesztelést, ha addig sem jön meg, de szerintem meg fog.
Ha pénteken voltatok együtt, akkor nem fogja még kimutatni a teszt, ha terhes vagy. Amúgy szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lennél.
Nem valószínû, hogy pozitív lenne, de ha szombaton sem jön meg, vasárnap reggel tesztelj egyet szerintem.
elsõ, jó nagy baromságot írtál !!
A kérdező hozzászólása: Hétfõ. tricepsz és bicepsz. Kedd. mell és has Csütörtök. bicepsz és hát Péntek.Láb és váll
Szerintem nem kellene heti 2 bicepsz és a lábnak illik egy külön nap, ha már 4 napost edzel.
Így van. Bicepszre felesleges heti 2 edzés. -valószínûleg nem fejlõdsz tõle jobban -a cél az arányos test elérése, így nem célravezetõ Egy kemény lábazás után pedig nem fog menni a váll. Már ha kemény lábazásról van szó.

Most terveztem egy uj edzéstervet szerintetek ez így jo? -Hétfõ: pihenõnap -Kedd: Hát-Bicpesz -Szerda: Váll -Csütörtök: Mell-Tricepsz -Péntek: pihenõnap -Szombat: Láb -Vasárnap: pihenõnap

Minden edzés utána hasazok!

Legjobb válasz: Nem írtak a nagyok, úgyhogy okoskodok egy kicsit. Ha te úgy is fogod érezni, hogy bírod egymás után a szerdát meg a csütörtököt, a tested nem fogja tolerálni és vagy csak simán nem lesz fejlõdés, vagy szét is cseszed a vállövedet. Persze embere válogatja, de a nagy többségnek ez nem menne. A vállat és a mellet vagy egy napra rakd, vagy legyen közöttük pihenõnap.

Nem írtak a nagyok, úgyhogy okoskodok egy kicsit. Ha te úgy is fogod érezni, hogy bírod egymás után a szerdát meg a csütörtököt, a tested nem fogja tolerálni és vagy csak simán nem lesz fejlõdés, vagy szét is cseszed a vállövedet. Persze embere válogatja, de a nagy többségnek ez nem menne. A vállat és a mellet vagy egy napra rakd, vagy legyen közöttük pihenõnap.
Én mindig csütörtököt mondok.
Milyen fajtát szedsz?
betegtáááááájéééééékoztatóóóóóó
Olvasd el a betegtájékoztatót, mert ha jóféle a gyógyszered, akkor részletesen le van írva, mi a teendõd. Legközelebb meg lehetõleg figyelj jobban... 18/L

ALTORJAY Balázs most akkor csütörtökön vagy pénteken rendel?

Legjobb válasz: Miért nem hívod fel, gondolom kell idõpont úgyis. Tavaly kérdezték, akkor kedden és pénteken.

Miért nem hívod fel, gondolom kell idõpont úgyis. Tavaly kérdezték, akkor kedden és pénteken.
remélem! kiderült már? mert engem is érdekelne...
en biztos nem mennék a helyetekben hozzá!!!

Csütörtökön ill. pénteken voltam a 12. h uh-on, visszahivtak és most elküldtek pestre is, genetikára. Vastagabb a takaróredő mint 3 mm és a fejbőrön aodema láttak, ezert küldtak tovább.2 orvos nézte, csüt+ pénteken is nézték. Valaki segitsen?

már van egy másfél éves kisfiam. igaz hogy családi - nem a férjemmel, hanem az ? családjával gondjaink voltak és vannak, és az tény hogy nagyon sokat, szerintem túlságosan is sokat idegeskedtem. ezenkivül, sokat sokszor 3 heteket egyedül vagyok és minden rám marad sokat cioekedtem. a gyereket is meg a sokszor egy hétre elegend? bevásárolt cuccot is. eddig minden vizsgáaton rendbwn volt minden, egyedül a vizeletem nem stimmelt a laborban, vért is találtak benne, illetve gyulladásra utaló eltérések voltak. szóltak h figyeljem a vizeletemet, de nem küldtek el semilyen más vizsgálatra. aztán csütörtökön volt a 12. h gen. uh. ahol már fél óráig néztek, hasi ill. hüvelyi uh-al is, már meg sem mutatták, aztán péntekre visszahivtak ahol még egyszer megnézték de már 2 orvos, feji aodemat és a takarored?t több mint 3 mm-re irtak, meg se mutatták nekem,és felküldtek pestre a semmelweis-re a n?gyógy klinikára hogy ott is nézzék meg. hétf? reggel 8-ra kaptam id?pontot. azóta teljesen magam alatt vagyok, és folyamatosan ezen gondolkodom. mi lesz vevelem? velünk? én megértem ha beteg,nem tarthatom meg, de ezt az egészet azt nem tudom hogyan fogom végigcsinálni ha pesten is kijelentik hogy nem egészséges, és meg kell szakitani. febr 7-én mensiztem utoljára. kérem valaki segitsen, most iszonyatosan szükségem van minden kedves szóra és ?szinteségre!!!

Legjobb válasz: Nálam a nyaki redõ 3.5 volt, és teljesen egészséges a lányom!Ödéma nem volt a fején, az igaz, de nyugodj meg, biztosan minden rendben lesz!!A 12 hetes magzat még nagyon apró, és egy nagyon jó képfelbontású uh segítségével tudnak csak pontos diagnózist adni!!Remélhetõleg az ödéma is felszívódik majd a fejérõl, és egészségeb babátok lesz!! Rám is a frászt hozták, mégis a 4D bebizonyította hogy egészséges!És valóban az lett! Kitartás, és majd írd meg mi volt hétfõn!

Nálam a nyaki redõ 3.5 volt, és teljesen egészséges a lányom!Ödéma nem volt a fején, az igaz, de nyugodj meg, biztosan minden rendben lesz!!A 12 hetes magzat még nagyon apró, és egy nagyon jó képfelbontású uh segítségével tudnak csak pontos diagnózist adni!!Remélhetõleg az ödéma is felszívódik majd a fejérõl, és egészségeb babátok lesz!! Rám is a frászt hozták, mégis a 4D bebizonyította hogy egészséges!És valóban az lett! Kitartás, és majd írd meg mi volt hétfõn!
szia! elõször is mit is írhatnék mást, mint sajnálom a rossz híreket. azt hiszem az Uh-n már sok midnent ki tudnak mutatni, de azért reménykedjünk. Sajnos ugye vannak nagyon fájó esetek, de itt az oldalon talán egy két kedves szóval segíthetünk neked átvészelni a várakozás idejét....s azt is ha valami rosszat modnanának. De még van remény, gondolom ezért is küldtek még vizsgálatra. Tudod talán kegyetlen a felfogásom, de ha tényleg beteg a baba, mindkettõtöknek "jobb" ha....nem tudom befejezni, bocs. Talán azért sem mert mi ma láttuk a kicsinket elõször 4d-n. ma szül az egyik kedves barátnõm, még nem jött sms tõle. én kívánom legyen sok sok erõd...és hidd el, ha most baj is lenne, azért van egy kisfiad már, tehát biztosan lehet még egészséges kistesója. írd meg mit modtak hétfõn, nagyon várom és nagyon drukkolok. vigyáz magadra!
22.08-ass vagyok. no látszik is ahogy az elsõ válaszoló írta hogy nincs minden veszve. nekem a vérvételek voltak rosszak, az UH-k jók, és nagyon úgy néz ki, szeptemberben megszületik az elsõ kislányunk, aki az Uh-k alapján valószínûsíthetõleg egészséges. én igazán 18 hét után tudtam örülni, mikor kiderült hogy nem beteg a pici. szia
Szia. a 2. vagyok... :-((( hát én sem jutok szóhoz, mint hogy ez borzalom. én két napja voltam a kórházban mert nem éreztem a picurt már két napja, pedig elõtte 2 hétig minden nap. én is nagyon drukkolok neked, és megértem a félelmedet mely egy következõ babának szólna. Mégis hiszem hogy a férjed és a fiad segítségével sikerül legyõznöd a fájdalmat és mint ahogy írtál, idõvel itt, ebben a rovatban azt olvashatjuk hogy ismét kismama vagy! Ígérd meg ha ez bekövetkezik akkor írsz ide. Talán mi már akkor nem leszünk itt, de biztosan lesznek sokan akik erõt merítenek majd belõled. én is mégcsak 21 hetes vagyok, de már én is üresnek érezném az életemet a mi kis picurunk nélkül. Gyászold meg te is a babádat, sírj, tombolj és kívánom találd meg a lelki békédet. sok sok ölelést küldök ismeretlenül és vigyázz nagyon magadra. Pihenj sokat...
Szia! Tudom, nem lehet szavakba önteni amiket ilyenkor gondol az ember:(De nagyon sajnálom, õszintén, és tiszta szívembõl. Én most vagyok 13 hetes és 2 napos, de iszonyat rettegek minden vizsgálatkor! Igen, az idõ nagy Úr, talán segít feldolgozni... Kívánom, hogy legyetek rajta túl minnél elõbb lelkileg, testileg...bár ami volt sosem múlik el...
Szia!Elsõ vagyok!Nagyon sajnálom a történteket!Most próbálj erõt meríteni a kisfiadból!Hidd el akkor fog egy baba kopogtatni az ajtótokon, mikor nem is várnátok!!! Én 2009 febr 4-én voltam mûtéten elhalt terhesség miatt!10 hetes volt!6 hónapra rá váratlanul ismét terhes lettem!Most 35 hetes vagyok!! Hidd el az olyan magzatok amik még az anyaméhben meghalnak, vagy ilyen mûtét által, azok újjászületnek egy következõben! Nem akarok rizsázni, de ezt elmesélném! Édesanyám 6 hónapja elhunyt váratlanul, és rengeteget álmodok vele4Egyszer megkérdeztem álmomba tõle hogy mi lett az én babámmal?Ott van veled a mennyországban?Erre azt mondta: Nem, nincsenek itt a meghalt magzatok, hanem újjászületnek! Onnantól kezdve biztos vagyok benne hogy a tavaly elvesztett babámat nem vesztettem el örökre!Lehet épp õ van a pocakomban ismét, egészségesen!
Szia! Nagyon sajnálom, ami Veled történt, borzasztó! Sok erõt kívánok, hogy lelkileg meggyógyulj! Amiket írtál az természetes ilyen mély ponton, de remélem fél év múlva már egy Boldog Kismama leszel és, aztán egy gyönyörû, egészséges kisbaba anyukája! Meg fog változni a véleményed szerintem és fogsz sokat gondolni, arra, hogy kisbabád legyen! És Én ezt kívánom is Neked szívbõl!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. voltunk hétfön pesten, és hát sajnos ott is kiderült hogy sajnos nem egészséges a kicsi és nagy valószinûséggel kihordani sem tudnám, mert meghalna méhen belül, mert szegénykém olyan beteg. a takaróredõ 5, 6mm volt és a fején, a nyakán és a hátán ödéma volt, ezért nem tarthattuk meg, a megszakitás leetõségét ajánlották fel minel elöb, mert már 13 hetes 3 napos volt a kicsi. tegnap mûtöttek meg. ma már hazaengedtek, de ezt még fel kell dolgoznom, mert nagyon nem vagyok jól, ráadásul már elég nagy is volt. most csak ûrt érzek magamban amit nem lesz könnyû betapasztani, de remélem ahogy mindenki mondja ilyenkor az idõ majd segit elfelejtetni a gondokat és a bajt és ezt amin keresztülmentem. az elmúlt 1 hetem szörnyû volt, nem kivánom senkinek, a megszakitás megalázó. ha 3 ember kedves volt velem a kórházban sokat mondok, pedig erre lett volna a legnagyobb szükségem, úgyanúgy kezeltek mint egy átlag abortuszos lányt, aki bemegy, utána meg elmegy haza. akinek tudtam kihangsúlyoztam hogy mi van hogy tudják, direkt magán szobát kértünk hogy nyugodtan lehessek ott, és ne zavarjon senki. igen jó hogy kiderült még most, de akkor is nagyon sajnálom és nagyon bánt hogy vajon ennek miért pont velem, velünk kellett megtörténnie. akartuk õt örültünk nagyon már nevet is választottunk, tervezgettünk... de ebbõl már nem lesz semmi, és úgy érzem ahhoz hogy én megint gyereket tudjak vállalni sok viznek le kell folynia a Dunán, és könnyen elképzelhetõ hogy ezek után elég lesz nekünk az az egy fiunk aki van nekünk Balázs ...
szia. a második vagyok. valami baj van? itt várjuk a (jó) híreket....írd meg légyszi mi van veletek.
Elsõ vagyok!Mi lett az eredményetek??Gondoltam ma rátok!
Szia, 08.39-es vagyok. Gondoltam ma Rátok. Mit mondott a genetikus?
Utolsó vok: Na?Mi lett az eredmény? Nagyon izgulok értetek!!! 12+6 h km
Szia! Én is most csütörtökön voltam a 12-hetesen, és nekem is elég sokáig nézte a doki, mert a baba nem akarta mutatni.Szerencsére az eredmények jók lettek! Neked is az lesz, figyeld csak meg!A dokik meg akik látták uh-n a több mint 3 mm-es eredményt, azok azért küldenek pestre, hogy ott megerõsítik vagy sem. Hallottam már olyat is, hogy baba fekvése nem volt megfelelõ, több mint 3 mm-es volt a terkóredõ, és õt is felküldték pestre, ott megállaították, hogy 2, 5-ös az érték. Az ödéma felszívódik a baba fejérõl ahogy fejlõdik!Lehet nem is bagy méretû! Szerintem ne idegeskedj, mert azzal nem csak magadnak ártasz, mindenképpen a holnapi eredményt várd meg, és meglátod minden rendben lesz! Én nagyon driukkolok neked!!!
Kedves kismama! Elõször is: NE hibáztasd magadat!!! Ez nagyon fontos, mert ha így fogod fel, akkor életed végéig kihat Rád. A sok idegeskedés és cipekedés sem lehet oka annak, hogy nagyobb a tarkóredõje a babának. Ha így is lenne, nem ez az oka, ez 100%. Mivel most állsz a vizsgálat elõtt, kérlek, ne pánikolj be. Nekünk a tarkóredõ jó lett, viszont az AFP brutálisan alacsony (0, 47MoM lett a 0, 7-2, 5 helyett) lett, engem is küldtek a SOTE-ra rögtön. Te is oda mész holnap. Vigyél magaddal valakit, jó esetben a Párodat, mert amikor a genetikussal beszélsz majd, Õ is bent lehet. Adatfelvétel, alapos UH (ott a Párod nem lehet bent), utána genetikus. Aki véleményt mond. Ott nagyon profi UH gépek vannak. Ha a genetikus azt fogja mondani, hogy javasolja a magzatvízvételt, akkor érdemes rá hallgatni és megcsináltatni, mert az biztos eredményt ad. Egy kicsit nyugodj meg, és gondolkozz pozitívan. Másképpen nem is lehet az ilyen helyzetet kezelni, mert ha tovább idegeskedsz, azzal rosszabbat teszel magadnak és a babának is. A baba megérzi az édesanyja szorongásait, ezt nekem pszichológus mondta, mert én is aggódós típus vagyok :( A babád megfogant, tehát meg akar születni és Benneteket választott családjának. És lehet, hogy csak vaklárma az egész, és teljesen egészséges a pici baba a pocakodban :) Meglátod, Pesten rendesek lesznek és mindent elmagyaráznak. És Te is nyugodtan kérdezhetsz a genetikustól. Szívbõl kívánom hogy minden rendben legyen. És holnap gondolunk Rád! És természetesen várunk vissza. Fel a fejjel, semmi nincs még veszve!!! Szeretettel üdvözöllek így ismeretlenül is, Myra
08.39-es vagyok. Együttérzek Veletek :((( Nagyon sajnálom. Annyira bíztunk mi is benne így ismeretlenül is, hogy minden rendben lesz. De sajnos az Égiek nem úgy akarták :( Biztos vagyok benne, hogy nem tudunk enyhíteni a fájdalmadon, bármit írunk is. De tudd azt, hogy gondolunk Rád. Okosabbat most nem tudok írni, pedig szeretnék, de nem tudok :(((( Annyira sajnálom, ami történt.

Kivizsgálásra járunk a pribe, most kell visszamenni a ciklus 3. napján. Most jött meg kedd délután akkor csütörtök vagy péntek a harmadik nap. A menstruáció megjötte az az első nap?

Legjobb válasz: Ha reggel jött meg, akkor az az elsõ nap. Ha este, 6 után, akkor az aznapi a 0. nap, a következõ az elsõ.

Ha reggel jött meg, akkor az az elsõ nap. Ha este, 6 után, akkor az aznapi a 0. nap, a következõ az elsõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!