Találatok a következő kifejezésre: Most akkor volt (1568 db)

Tegnap 36, 8 volt a hőm, ma 35, 8. Az ovulációs tesztem tegnap pozitív volt. Most akkor volt pé-m, vagy nem?

Legjobb válasz: Elvileg akkor most lenne peteérésed.A hõ lemegy majd újra fel.De ne ezen görcsölj, inkább szeretkezzetek egy jót a pároddal.Sok sikert.

Elvileg akkor most lenne peteérésed.A hõ lemegy majd újra fel.De ne ezen görcsölj, inkább szeretkezzetek egy jót a pároddal.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor holnap is megmérem. Nagy gond, ha már csak este szeretkezünk???
Mérheted a hõdet, de tényleg ne görcsölj! Ne erre koncentrálj! Élvezd a pároddal a szexet! Ne törõdj semmivel!:) Én szorítok!
Miért lenne gond.Akkor szexeljetek amikor tudtok és jólesik.Amint már írtam ne görcsölj ilyen apróságokon, mert nem fog összejönni.
Szia! Ha az ovuteszt pozitiv volt, akkor volt peteérésed. Nekem a 13. napon mutatott pozitivat a teszt amit du. csináltam. Aznap este és másnap este is együtt voltunk a férjemmel. Most 7 hetes terhes vagyok.
Csakis a tesztnek higgy, a hõ bizonytalan eredményt hozhat.

Ovulációs teszt = agyrém. Létezhet, hogy szinte nem mutat pozitívot? 2 napig majdnem olyan sötét lett a tesztcsík, mint a controll csík, aztán elkezdett halványodnia tesztcsík. Most akkor volt ovu, vagy nem?

Megőrülök, most akkor mi van?

Legjobb válasz: Valószínûleg a 2. sötét tesztcsíkos napon volt ovud, csak lehet, hogy híg volt a vizelet, vagy nem pont abban az órában teszteltél amikor a legerõsebb lett volna a csík. Én ezért tértem át a hõmérõzésre. Az ovutesztek nekem szinte sosem voltak pozitívak, a hõmérõzés viszont nagyon bevált, pedig nem tudtam minden reggel azonos idõben mérni, volt, mikor 12 órás csúszás volt, vagy nagyon kevés alvás után mértem, mégis mindig szépen kimutatta mikor volt ovulációm, mikor fog megjönni és ennek köszönhetõsen már a pozitív terhességi teszt elõtt sejtettem, hogy megfogantam.

Valószínûleg a 2. sötét tesztcsíkos napon volt ovud, csak lehet, hogy híg volt a vizelet, vagy nem pont abban az órában teszteltél amikor a legerõsebb lett volna a csík. Én ezért tértem át a hõmérõzésre. Az ovutesztek nekem szinte sosem voltak pozitívak, a hõmérõzés viszont nagyon bevált, pedig nem tudtam minden reggel azonos idõben mérni, volt, mikor 12 órás csúszás volt, vagy nagyon kevés alvás után mértem, mégis mindig szépen kimutatta mikor volt ovulációm, mikor fog megjönni és ennek köszönhetõsen már a pozitív terhességi teszt elõtt sejtettem, hogy megfogantam.
1-2 órás csúszást akartam írni
A kérdező hozzászólása: Köszi, ari vagy, hogy válaszoltál. Az elsõ babánál mi is hõmérõztünk a higanyossal, ezzel a digitálissal nem boldogulok, olyan hülye eredményeket mutat. Egyébként tényleg nem tudom azonos idõben csinálni a teszteket, van, hogy 1-2 órás különbségek is vannak, sajna. Késõn esünk haza a játszóról, a munkahelyen nem tudom megcsinálni, úgyhogy ez is gond. Jó lenne ha mégis összejött volna!

Már nem értem a hőmérőzést! Most akkor volt ovu mikor még lent volt és másnapra az egekbe szökött? Vagy pont amikor fölmnent akkor kellett volna akciózni? Lemaradtunk volna?

Legjobb válasz: A legutolsó alacsony hõmérsékletû nap (nálad eza 13. volt) elvileg a legideálisabb fogantatás céljából. A rá következõ elsõ megemelkedett hõmérsékletû napon (nálad a 14. nap) következik be az ovuláció. Szóval jókor voltatok együtt, van esély a babára! Szorítok!

A legutolsó alacsony hõmérsékletû nap (nálad eza 13. volt) elvileg a legideálisabb fogantatás céljából. A rá következõ elsõ megemelkedett hõmérsékletû napon (nálad a 14. nap) következik be az ovuláció. Szóval jókor voltatok együtt, van esély a babára! Szorítok!
Azt mondják az ovu akkor van, amikor a leesett hõ hirtelen felszökik, tehát amikor fent van. Én akkor voltam együtt a párommal (egyszeri alkalom egész hónap alatt), amikor lent volt a hõ. Fiú lett belõle.
A hirtelen hõesést az ovulációkor kiszabaduló folyadék okozza, mivel néhány fokkal lehûti a testet. Majd a hõemelkedést a sárgatest mûködése váltja ki.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0186fb3c04f38ce2e68ed7.. megnéznéd kedves utolsó válaszolo?
Szerintem a 13. vagy a 14. ciklusnapodon lehetett az ovu. Esély van a babára, de azért jó lett volna együtt legyetek az utóbbi napokban is. A ciklus.hu a 13. napon fogja behúzni az ovu napját. Sok sikert a babához!
12:20-as voltam és az elõzõ válaszoló.

Most akkor volt ovulációm vagy nem?

A ciklusom 13. és 14. napján volt egyértelm?en pozitív az ovuteszt és a 15.-en talán egy picit volt halványabb a "T" vonal a "C"-nél. Most akkor volt ovulációm vagy sem? Segítsetek. Volt már így valaki?

Legjobb válasz: Persze, ez teljesen normális. Az LH szint megemlkedett a cilusod 13. 14. napján. Ha volt tüszõrepedésed, akkor az az elsõnegatív napon, tehát a cilusod 15 napján volt. Ugyanis az ovulációs teszt az emelkedett LH hormon jelenlétét mutatja a szervezetben. Azt, hogy a tüszõ meg is reped, csak ultrahangon tudják megállapítani, vagy 21. napi hormonvizsgálattal.

Persze, ez teljesen normális. Az LH szint megemlkedett a cilusod 13. 14. napján. Ha volt tüszõrepedésed, akkor az az elsõnegatív napon, tehát a cilusod 15 napján volt. Ugyanis az ovulációs teszt az emelkedett LH hormon jelenlétét mutatja a szervezetben. Azt, hogy a tüszõ meg is reped, csak ultrahangon tudják megállapítani, vagy 21. napi hormonvizsgálattal.
A kérdező hozzászólása: A 17. napon voltam uh-on és akkor a doki azt mondta, hogy valószínû, hogy még nem volt ovuláció, mert nem látszik folyadék a hasüregben. Ezért nem tudom, hogy akkor volt vagy nem.

Kalkulátor szerint 15én volt peteérésem 15én 36.3, majd 16 án felugrot 36.6ra 17 leset megint 36.3ra és ma felugrott 36.8ra a hőm, derekam is fáj, mellem is érzékeny, és most akkor volt már peteérésem vagy ma van?

hasma is szur egy kicsit, tojásfehér folyásom volt ma meg ragados

Legjobb válasz: Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.

Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.
akkor amarhaság folyton számolgatni, meg mérni, minek?? szex minden másnap és összejön az a gyerek
Persze! Aki gyereket akar , , csinálni, , az biztos nem számolgat, ha jól esik, ha nem szex mert így tuti lesz gyerek!! Jó és célra vezetõ megoldás, de szerintem túlzás! Azt tapasztaltam, és olvastam, hogy tüszõrepedés körül jobban megkívánjuk a férjünket. Mi ezt használtuk ki 3. hónapban babás lettem. Sok sikert nektek!

Most akkor volt már pém vagy nem? Valaki ért a görbékhez? Ma szurkálódásokat érzek a bal oldalt és iszonyatosan fáj a fejem. Ez miért van?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: Szerintem még nem volt. Elképzelhetõnek tartom, hogy ma vagy holnap lesz csak. H mostmár felfelé megy a hõd és fent is marad, akkor volt.

Szerintem még nem volt. Elképzelhetõnek tartom, hogy ma vagy holnap lesz csak. H mostmár felfelé megy a hõd és fent is marad, akkor volt.
Ha továbbra is fenn marad a hõd, akkor szerintem a 13. napon volt.

Most akkor volt peteérésem vagy ilyen körülmények mellett kizárt?

A 14. napon volt 3 napig tartó enyhe pecsétel? vérzésem azt hittem peteérés de azóta eltelt 8 nap és még nem fájnak a melleim, pedig máskor pé utáni napon rögtön fáj egészen mensiig. A h?m is mindig ilyenkor már 37, de most alig kúszik fel a 36,8-ra.Ha nem peteérés volt a középid?s vérzés akkor mi lehetett az oka.Soha nem volt ilyen köztes vérzésem, és pontos 28 naposak a ciklusaim. Rég várjuk a babát,de látom ez a hónap is dugába dölt ugye? :-(

Legjobb válasz: Szia! Lehet elõbb volt peteérésed és ez inkább beágyazódásos vérzés lehetett.Ha nem szedsz semmilyen gyógyszert,akkor ha nem jön meg,mindenképpen tesztelj!Sok sikert!

Szia! Lehet elõbb volt peteérésed és ez inkább beágyazódásos vérzés lehetett.Ha nem szedsz semmilyen gyógyszert, akkor ha nem jön meg, mindenképpen tesztelj!Sok sikert!

Most akkor volt peteérésem vagy nem?

http://ciklus.hu/images/diagramok/f4bd583c83211479c38459a826..

Legjobb válasz: Volt,csak szerintem pár nappal késõbb mint ahogy behúzta.

Volt, csak szerintem pár nappal késõbb mint ahogy behúzta.
A kérdező hozzászólása: Úristen!Idõn túl megjelent egy havány csík.Hihetek neki??
rakj fel képet!:) amúgy igen, lehetséges! A görbéd alapján fura is hogy nega....
A kérdező hozzászólása: Itt szarakodok a képpel, de a telommal fényképezem és nagyon rossz a kép azon nem látom.De élõben szabad szemmel látom és nem kell forgassam:) Próbálkozom még.
próbálkozz mindenképp!:) Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: Feladom.Nem látszik a képen semmi.Holnap reggel megismétlem a tesztet.El se hiszem.....hogy nekem is sikerülhet.
Nagyon drukkolok neked!!!
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/f4bd583c83211479c38459a826.. Hát úgy néz ki meg fog jönni.Bár semmi jelét nem érzem.Csináltam még egy tesztet negatív lett.Úgy utállom mikor átvernek a tesztek....:( Tiszta hülyét csináltam magamból így:(
Ne keseredj el, amíg nem jön meg bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen most.Negatív.A hõmnek már réges rég le kellett volna esnie. http://ciklus.hu/images/diagramok/f4bd583c83211479c38459a826..
Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.A mai napom szörnyû volt.Már kb a sírás határán vagyok annyira gáz.A szívem megszakad.A mellen nagyon durván fáj.Nincs mensis érzésem.Azért csinálok egy tesztet reggel.
A kérdező hozzászólása: Márc. 15-re tennem.
Igen én is úgy gondolom, az elõtte való kiugrás csak próbálkozás volt.
A kérdező hozzászólása: Ha minden igaz akkor holnap kellene megjöjjön, de nekem már elõtte levõ nap zuhan a hõm, még nem esett.
Remélem nem is fog, szurkolok.De sajnos nekem is volt olyan, hogy csak mensi után esett le.Azért remélem neked nem így lesz.Ha holnap nem jön meg akár reggel tesztelhetsz is.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Kíváncsi leszek.A dokim felírta a clostys kúrát nekem.Tegnap kiváltottam, h úgyis meg fog jönni.
Igen az nem fog ártani, mert elég hosszú a ciklusod, remélem beállítja.
A kérdező hozzászólása: Holnap van a születésnapom.Csinálok reggel egy tesztet.Bár ez is tuti negatív lesz, de azért kíváncsi is leszek.
Igen, március 15-én volt ovulációd. Boldog szülinapot és drukkolok hogy ne jöjjön meg a mensid baba miatt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy h tartod bennem a lelket.

Most akkor volt kiválasztás, vagy mi? Mi volt az a sok jel, egymás alatt? És miért sírt Seri?

Nem hallottam csak néztem...

Legjobb válasz: Megjött a menszesze

Megjött a menszesze
Én úgy tudom, hogy a kiválasztás csak most jön majd, de csak most kapcsoltam be a tévét szóval ez nem biztos:)
Az nem kiválasztás volt, hanem arra kellet szavazni, hogy kihez menjen be egy családtagja.Seri azért sírt mert, Kinga elérte a célját a hisztijével és õt fogják meglátogatni.
De volt. Attila és Vera is négy jelet kapott, a védett Kinga Verát küldte párbajra. Kit fog kivinni Vera? Pétert vagy Attilát! Egyiket jobban utálja, mint a másikat.

Most akkor volt peteérésem?

1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Azt hittem, nem fog megjönni, mivel az orvosom azt mondta pco vagyok, viszont hormonvizsgálaton még nem voltam.

Legjobb válasz: A menstruációnak és a peteérésnek sajnos nincs ilyen jellegû ok-okozati viszonya. Attól hogy van vérzés, nem biztos hogy volt pé. Sajnos!

A menstruációnak és a peteérésnek sajnos nincs ilyen jellegû ok-okozati viszonya. Attól hogy van vérzés, nem biztos hogy volt pé. Sajnos!
A kérdező hozzászólása: Most ez lehet hülye kérdés, de mi ürül ki ilyenkor? Mert ugye, ha valakinek megjön, akkor a méhnyálkahártya leválik és kiürül.. De akkor most hogy van ez, ha nincs peteérés és megjön a menzi?
a méhnyálkahártya megvastagodása és a peteérés nincs összefüggésben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!