Találatok a következő kifejezésre: Most akkor vagy kétnaponta (2 db)

Most akkor naponta vagy kétnaponta kell együtt lenni?

Nagyon szeretnénk babát február óta :(

Legjobb válasz: Igazából ez nagyon függ a sperma minõségétõl is! Ha sok a párod spermiumszáma (persze ezt csak vizsgálattal lehet kideríteni), akkor lehet naponta, viszont a dokik inkább 2-3naponta ajánlják, hogy több és jobb minõségû sperma tudjon termelõdni. A gyakori szeretkezés sem jó, ha babára vágytok.

Igazából ez nagyon függ a sperma minõségétõl is! Ha sok a párod spermiumszáma (persze ezt csak vizsgálattal lehet kideríteni), akkor lehet naponta, viszont a dokik inkább 2-3naponta ajánlják, hogy több és jobb minõségû sperma tudjon termelõdni. A gyakori szeretkezés sem jó, ha babára vágytok.
Egy adag sperma 8 héten át készül, és minden nap újabb és újabb adagok kerülnek abba a stádiumba hogy megtermékenyíthesse a petesejtet. Szerintem lehet naponta, másnaponta szexelni, amit javasolnak, hogy az ovuláció elõtt 3 nappal a férfi legyen önmegtartóztató.
Nekünk elsõre összejött, pedig minden nap szeretkeztünk, volt, hogy többször is. Szerintem itt nincs olyan, hogy "kell". Mi sem a baba miatt szeretkeztünk naponta, hanem igényeltük, az csak bónusz, hogy olyan gyorsan megfogant a manócskánk! Esetleg próbáld ki a málnalevél teát, mensitõl peteérésig, onnantól pedig a palástfüvet. A málnalevél segíti a peteérést, a palástfû a beágyazódást. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én is így gondoltam, ebben a hónapban kétnaponta leszünk együtt. És reggelente iszom a cickafarkfûteát.
ahogy írták függ a férfi spermájátol, ha nem túl sok sejt van benne akkor az csak rossz ha napont szeretkeztek, meg az sem jó hogy ha csak reszelget téged. amúgy a hímivarsejt akár 5 napig is életben van benned, így ha 3 naponta sexeltek tuti van benned mindig élö sperma ami várja a petesejtet, és egyre feljebb csúszik benned hogy az áhitott sejttel egyesüljön (persze ha életrevaló a sperma).
Nekem a nõgyógyászom azt mondta minden másnap legyünk 1-ütt mert a párom ha sûrübben vagyunk 1-ütt vaktölténnyel fog lõni és nem jön össze a babó! Remélem segítettem! Szép napot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor tényleg maradok a minden másnapi együttlétnél :)

Most akkor mindennap, vagy kétnaponta?

Babát szeretnénk,fél éve próbálkozunk,eddig heti 2 aktusunk volt,ami kevés ehhez,már rájöttünk.Mostantól 2 naponta fogjuk csinálni,viszont barátn?imnek akik teherbe estek sokuknak úgy jött össze,h naponta!Pedig én úgy tudom,hogy az meg azért nem jó mert a spermáknak id? kell amíg regenerálódnak.Mi a véleményetek,tapasztalatotok err?l?

Legjobb válasz: szerintem pedig nem "KELL", hanem egyszerûen csináljátok amikor jól esik.végül is a gyerek a szerelmetek gyümölcse kell, hogy legyen. nem pedig egy tervezett szex eredménye. szerintem.

szerintem pedig nem "KELL", hanem egyszerûen csináljátok amikor jól esik.végül is a gyerek a szerelmetek gyümölcse kell, hogy legyen. nem pedig egy tervezett szex eredménye. szerintem.
A 2. válaszolóval tudok maximálisan egyet érteni!!!
Én nem bírnám ki, hogy kétnaponta legyek együtt a férjemmel, hiszen van, hogy napi kétszer is szerelmeskedünk. Egyszer volt olyan, hogy túl fáradtak voltunk, de mégis kierõltettem a szexet, mert peteérésem volt. Na az volt életem legrosszabb szexélménye. Soha többé nem akarom azért csinálni, mert babát KELL gyártani.
Elég a kétnaponta!!! Nekünk elsõ hónapban összejött, az utolsó próbálkozós aktus után 2 nappal.
Mi elsõ hónapban úgy voltunk együtt ahogy jól esett, így peteérés környékén naponta, nem sikerült. Második hónapban már csak két naponta voltunk együtt peteérés környékén és sikerült. Úgyhogy lehet benne valami. Én úgy voltam, megpróbálhatjuk, ha úgysem tudtuk volna tartóztatni magunkat, mert pl. úgy megkívántuk volna egymást, akkor hagytam volna a fenébe, de valahogy így történt, és ezzel sikerült :) Szóval egy próbát megér szerintem!
Mi kb. 2 hetente voltunk együtt és úgy jött össze!
Két naponta!! A naponta, és a naponta többször nem jó ebbõl a szempontból. Tapasztalat! ;-)
a dokim szerint is kétnaponta.
nekünk is a 2 naponta jött be elsõ hónap :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!