Találatok a következő kifejezésre: Most akkor vagy betét (6 db)

Most akkor én nem műköök normálisan? :S Tampon vagy betét? (Bővebben lent)

kb 2 éve, hogy megvan, de eddig standolást leszámítva mindig betétet használtam. De n?vérem, anyukám, barátn?im mind tampont használnak, egyedül én nem (pedig felrakni kivenni könny?,csak közben idegesít a tudat, h valami idegen bennem van). Ezzel más is van így!??

Legjobb válasz: Ha nem figyelsz rá és nem foglalkozol vele, észre sem veszed... én már 4 éve használok tampont és nem zavart még soha. Szerintem használd bátran, mert szerintem jobb mint a betét.

Ha nem figyelsz rá és nem foglalkozol vele, észre sem veszed... én már 4 éve használok tampont és nem zavart még soha. Szerintem használd bátran, mert szerintem jobb mint a betét.
én 1x az orromba nyomtam és vizet engedtem rá nekem se volt jó érzés. Én a betétre szavazok azt nem tudja senki az orrába nyomni. 18/f
Én nem tudnék betétet használni, mert mindig össze-vissza gyûrödik a bugyimban, és valahogy nekem nem kényelmes.Én tampont használok, van belõle többfajta, érdemes kisméretût használni, gyakori cserével, hátha azt könnyebben hordod, aztán át lehet térni normál méretre is:) Kinek a pap, kinek a papné:) 23L
Ha a betétet kedveled, használd azt. Nem kell ezt kinõni, ha neked így kényelmes akkor azt használj.
Engem azért taszít a betét, mert higéniailag undorítónak tartom, hogy a saját véremben üljek akár egy órán keresztül is... A tampon viszont nem enged ki semmit, kézmosás és ennyi :)
A kérdező hozzászólása: köszii :D
Ne aggódj, semmiben nem vagyunk egyformák, nem baj az, hogy te a betétet kedveled. Ettõl nem vagy más ember. Csak te így érzed jól magad. És nem kell feltétlenül átszoknod a tamponra, hiszen nem zavar az senkit. Az a lényeg, hogy érezd jól magad a bõrödben! :)
A kérdező hozzászólása: remélem, h tényleg egyszer kinövöm :D, de az sem mostanában lesz... egyébként a toll azért nem ugyanaz, de lehet így nemtom, lehet h nem is az zavar h bennem van, hanem h attól félek, h magától kicsúszik (ami ugye nem lehet mert rendesen mélyre felrakom) :(
hát...te akkor ígymaradsz, és nemhasználsz majd tampont. de sztem ha idõsebb leszel kinövöd ezt a baromságot. amúgy az "idegen" dolog ami benned van, kb olyan, mintha mittomén, egy toll lenne a szádban. ugyanannyira "idegen" és kb ugyanolyan mélyen is van. majd kinövöd, nyugi.
Én a tampoon kívül el se tudnék képzelni mást.A lányom viszont írtózik tõle.Õ betét párti.Nem vagyunk egyformák, kinek mi a kényelmes.
A kérdező hozzászólása: hát nem tom... most a legutolsónál oan kb 3 napig míg erõsebb volt azt használtam, de ez az érzés vhogy nem szûnt meg és már szinte örültem, h végreberakhatok egy betétet :S:(
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ, még azért megpróbálom párszor a tampont, aztán ha akkor sem lesz jó maradok a betétnél.

Most akkor tampon vagy betét?

Hallottam hogy a atampon egészségtelen f?leg éjszakára ,mert sokáig van bennünk és igy hamarabb elszaporodik a gomba,ráadásul én hajlamos vagyok a hüvelygombára :S!Most akkor mit használjak,egyébként tampont használok,betétet abszolút nem!Ha már kevés a vérzés,akkor tisztaságit teszek be estére,egyébként 2napig tart csak,de azért jó lenne tudni,mit ajánlanátok.Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A betét sokkal higiénikusabb!

A betét sokkal higiénikusabb!
A tampon sokkal kényelmesebb, bár én is sok rosszat hallottam már róla, de nekem bevált, eddig szerencsére semmi gondom nem volt vele. A betétet nem szeretem, mert össze-vissza csúszkál, kényelmetlen, nem oda ragad, ahova kéne, nem szeretem.De szerintem ha neked se volt még semmi problémád a tamponnal, akkor használd tovább azt;)
Én is tamponpárti vagyok, 16 éve csak azt használok ( éjjel is )és sose volt tõle fertõzésem. A lényeg hogy a vérzésnek megfelelõ méretût kell választani, tiszta kézzel feltenni ill. levenni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz én is 17 éves korom óta használom/most már 30 is elmúltam/ éjszaka is, és soha semmi bajom nem volt tõle.-szerintem kényelmesebb mint a betét, és nem gondolom hogy nem ugyanolyan higiénikus mint a betét.
A fiúkkal az irodában 3:2 arányban a tamponra szavaztunk.
Szia!Én is hajlamos vagyok a hüvelygombára de mégis tampont használok, nem volt eddig nekem sem bajom tõle, kényelemesebb jobb, aztán ha netán úgy érzed attól lenne bajod akkor elmész orvoshoz vagy pedig csak betétet használsz, de szerintem nem lesz semmi bajod tõle neked sem úgy mint az elõttem szólóknak sem.Üdv!Barbi27
Én is 16 éve használok tampont, és semmi bajom tõle. A betét éjszakára kész rémálom, szerintem. Amúgy a betét sem túl higiénikus olyan szempontból, hogy amikor a vér elhagyja a testet, azonnal bomlani kezd a levegõben levõ baciktól. A tamponnál legalább ez nincs.

A K&H nagyon nagy betét. Most akkor 9, 50% vagy nem?

https://www.kh.hu/publish/khb/hu/magan/magan/ajanlo/2009_aug..

Legjobb válasz: Most jelenleg 9,5% mert csökkentették a jegybanki alapkamatot és erre a bankoknak is reagálni kellett ezért egy százalékot csökkentettek így lett a 10,5 bõl 9,5%. K&h ban dolgozom szóval ez így hiteles:)

Most jelenleg 9, 5% mert csökkentették a jegybanki alapkamatot és erre a bankoknak is reagálni kellett ezért egy százalékot csökkentettek így lett a 10, 5 bõl 9, 5%. K&h ban dolgozom szóval ez így hiteles:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
9, 5%*0, 8=7, 6%(a kamatadó miatt)

10 napja késik, teszt pozitiv, a BÉTA HCG 14, 9. Akkor most terhes vagyok vagy nem?

Kb. 5 hetes lehetek, most szerdára van UH-ba id?pontom, de péntek este begörcsöltem, kicsit véreztem, ma már semmi nincs. Akkor levették a BÉTA HCG-t, de 14,9 lett.Mostmár nem értem hogy mi van..szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem sajnos már nem vagy terhes:( Nekem 5hetesen már több ezer volt a hcg-m.Az nem jó ha ennyire alacsony a hcg.Találtam egy oldalt: http://terhesseg.blogspot.hu/2008/11/hcg-szint-terhessg-hete..

Szerintem sajnos már nem vagy terhes:( Nekem 5hetesen már több ezer volt a hcg-m.Az nem jó ha ennyire alacsony a hcg.Találtam egy oldalt: http://terhesseg.blogspot.hu/2008/11/hcg-szint-terhessg-hete..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az a baj, hogy márciusban ugyanígy jártam, de akkor "ömlöttem", most meg semmi.Akkor a HCG vérteszt 6mlU/ml volt.Még reménykedem...szerdán megtudok mindent. Ha valaki járt még így, írjon.várom! Köszike
Elõször is ne vedd 100%-nak amit mondok, inkább várd meg az eredményeket!!! 14, 9 ÉN SZERINTEM kevés A tippem az lenne hogy mivel be is görcsöltél és véreztél hogy elvetéltél. De azért reménykedjünk hogy van még remény magzatmegtartó injekcióra. Remélem valaki más tud bíztatóbbat mondani!:(
Lehet kapni olyat. És igen, kapacitív, de ez nem azt jelenti, hogy csak ujjal mûködik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!