Találatok a következő kifejezésre: Most akkor mi lesz, nem lesz (133 db)

Most akkor mi van? 1, 5 éve nem leszek babás. Hormonok rendben vannak, ma volt uh-n van érett tüszõm is. Ez is érdekes, mert nyáron egy másik orvos azt mondta, hogy nincs és ezért nem leszek terhes, szedtem clostyt.

Baba sehol. Most meg van jó tüszõm magától? Van esély rá, hogy ebbe a hónapba babás leszek, tuti, hogy most van pé-m.Volt így valaki?

Legjobb válasz: Hát, ha a gyakori helyett a pasidon pörögnél, akkor biztos lenne esélyed...

Hát, ha a gyakori helyett a pasidon pörögnél, akkor biztos lenne esélyed...
A férjed rendben van egészségileg? Ha van érett tüszõd, és meg is reped rendesen, plusz a sperma is oké, akkor 25% az esély babára. Lelki, vagy egyéb akadálya nincs a gyermekvállalásnak? Szorítok!
VOltam, kb. Minden masodik ciklusban volt peteresem, de nekem pcos-em van, igy en ezt meg a babavallas elott nezettem. Volt, hogy nem volt az uh-n tuszo, utana ket honapig igen, majd megint nem. Vegul a 3. Probalkozos honapban sikerult, de elotte sok idovolt, mire rendezodott annyira a ciklusom, hogy elkezdjunk probalkozni.
Kedves kérdezõ ugyanígy voltam mint te egészen addig mig nem kezzdték el vizsgálni a férjem, azóta lombikozunk...sok sikert.
A kérdező hozzászólása: "kedves" elsõ!mégis mit képzelsz magadról?!Nyilván nem csak nézegetjük egymást!valamint az se jó, ha túl sokat vagyunk együtt! Köszi a normális válaszokat!A párom még nem volt vizsgálaton, ha most se lesz baba akkor jövõhónapba megy..

NEM ÉRTEM! Ovuteszt tegnap este már majdnem olyan erős mint a controll csík, de a hőm leesett 2nappal ezelőtt reggel volt 36, 2, máskor 36, 7szokott lenni. Most akkor mikor-van-volt lesz peteérésem?

Legjobb válasz: Ebben a hónapban nekem is így "viccelt" a hõm,és nézd meg az ovu teszt mikor lett nekem is pozi. Azt gondoltam már nem is lesz pé.m. Kitartás neked is kialakul majd! Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/16f2379bfb61b1235adb24..

Ebben a hónapban nekem is így "viccelt" a hõm, és nézd meg az ovu teszt mikor lett nekem is pozi. Azt gondoltam már nem is lesz pé.m. Kitartás neked is kialakul majd! Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/16f2379bfb61b1235adb24..

Egy hírportálon voltam amikor hirtelen kiírta, hogy zárolták a böngészőt és ha nem fizetem ki a bírságot büntető eljárást indítanak. Most akkor mi lesz? Mi volt ez?

Légyszi segítsetek

Legjobb válasz: ez egy vírus, a radióban is hallottam róla hírt, szóval nézd át a géped víruskeresõvel, ha nem talál semmit és nem jön elõ többször akkor szerencséd van, mert lehet, hogy nem települt a gépedre és leeht hogy nemis az amirõl a hírek beszéltek, mert ugye nemcsak 1db vírus va na világon.

ez egy vírus, a radióban is hallottam róla hírt, szóval nézd át a géped víruskeresõvel, ha nem talál semmit és nem jön elõ többször akkor szerencséd van, mert lehet, hogy nem települt a gépedre és leeht hogy nemis az amirõl a hírek beszéltek, mert ugye nemcsak 1db vírus va na világon.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem jött fel többször
Te nem hírportált nézegettél, hanem pornót :) Ez ott szokott elõjönni.
xdd lebuktál

A Hatóságilag Tilos honlapján az van írva, hogy 2009.12.19. (pénteken) -én lesz koncertjük Kaposváron a Pogo Centerben de valami nem stimmel most akkor mikor lesz?

Viszont 19. -e szombatra esik és ahogy láttam mindig el vannak írva a napok. Pogo Centernek meg rossz a honlapja, akkor most végülis mikor lesz ez a koncert?

Mostanában, szédülési hullámok törtek rám, bal oldali zsibbadás, nyugtalanság az agyam jár folyamatosan. Be feküdtem a korházba de hála az égnek nem találtak semmit (CT-töl kezdve a nyaki ultrahangig minden negativ lett) most akkor mi lesz?

Irtak fel gyogyszereket (Asactal 100mg-Betahistin-ratiopharm 16mg) Mivel itt nem találtak semmit ezért azt tanácsolták hogy forduljak pszichologushoz, ugyis tettem a doki felirt nekem (Frontin 0.25mg-os nyugtatót) Na most ezeket a gyogyszereket lehet nekem együttesen alkalmazni? Erre szeretnék választ kapni. (Asaktal-reggel 1, Betahistin 3+1 Frontin 3+1)

Legjobb válasz: A Frontin enyhe nyugtató. Mellesleg biztos, hogy nem a pszichokógus írta fel, mert õ nem írhat gyógyszert. Az asaktal vérrögképzõdés gátló, a Betahistin meg szédülés gátló. Ha nem végzel veszélyes munkát, nem vezetsz autót, akkor szedheted a frontint, bár ezt az orvossal kellett volna tisztáznod. Mellesleg ezek a gyógyszerek ia azt mtratják, hogy nem találtak nálad semmi konkrét betegséget. Persze ez sem jó dolog. Ez azt jelenti hogy lappang benned valami. Érszûkület. Dohányzol? Mert az nagyon rossz jel...

A Frontin enyhe nyugtató. Mellesleg biztos, hogy nem a pszichokógus írta fel, mert õ nem írhat gyógyszert. Az asaktal vérrögképzõdés gátló, a Betahistin meg szédülés gátló. Ha nem végzel veszélyes munkát, nem vezetsz autót, akkor szedheted a frontint, bár ezt az orvossal kellett volna tisztáznod. Mellesleg ezek a gyógyszerek ia azt mtratják, hogy nem találtak nálad semmi konkrét betegséget. Persze ez sem jó dolog. Ez azt jelenti hogy lappang benned valami. Érszûkület. Dohányzol? Mert az nagyon rossz jel...

Július 31-én jött meg egy pár napig csak pecsételő majd rendesen. És augusztus 7-én múlt el. Ez 8 nap, ilyen sokáig még nem volt meg. Most akkor mikor lesz ovulációm? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Ha tudod a többi ciklusodat is akkor ajánlom regiz a ciklus.hu oldalra és ott kifogják számolni. Vagy ovu tesztet vegyél.

Ha tudod a többi ciklusodat is akkor ajánlom regiz a ciklus.hu oldalra és ott kifogják számolni. Vagy ovu tesztet vegyél.

Anyósom tartozik az Apeh-nak. Azt mondták mivel nem tud fizetni ráterhelik a házra. De a háznak két tulajdonosa van ő és az apósom. Na most akkor mi lesz?

A bank felé még van tartozásuk is és azt mondták ha beszáll akkor lehet menni. Hogyan m?ködik ez?

Legjobb válasz: anyósom, apósom=házastársak=közös vagyon. Szerinted?

anyósom, apósom=házastársak=közös vagyon. Szerinted?
A kérdező hozzászólása: De már elváltak.
Rá fogja terhelni a NAV (régen APEH) az anyósod részére a tartozást, errõl tudomást szerez a bank, aki már nem látja innentõl kezdve biztosítottnak a fedezetét, hiszen ás is jelzálogjogot jegyeztetett be rá, tehát felmondja a szerzõdést. Az ingatlant felét megpróbálják elárverezni, addig mennek le az árban , amíg meg nem veszi valaki, akár néhány 100e Ft-ért, a maradék tartozását pedig vonják a nyugdíjából munkabérébõl tovább. Nem túl jó kilátások...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Gondoltunk arra is hogy mi átvállaljuk tõle a tartozást azaz fizetjük helyette és akkor miénk lesz a házrésze. De sajna nincs ennyi pénzünk részletben is nagyon sok lenne.
A 3. hozzászóló kommentjéhez annyit tennék, hogy azért ez nem azonnal következik be, ez várhatóan évek alatt fajul el addig. Esetleg méltányossági részletfizetést vagy halasztást lehet kérni, ha igazolni lehet, hogy nem rendelkezik annyi jövedelemmel, vagy nincs a nevén más vagyontárgy.
ez nálunk 4 hónap leforgása alatt történt, e szerencsére csak odáig jutottunk, hogy a bank kiküldött egy levelet, hogy tudomására jutott, hogy a nav jelzálogjogot jegyeztetett be a lakásra, van x napunk , hogy rendezzük és vigyük bemutatni a földhivataltól kikért tulajdoni lapot, amin megint csak õk szerepelnek. Szóval azért ez nem annyira hosszú idõ. Szerencsére nálunk tovább nem fajult az ügy, nav ki lett fizetve, tiszta tulajdoni lapot be tudtuk mutatni, így a bank elállt a szerzõdésbontástól.
Amíg "csak" jelzálogjogot jegyeztet be a NAV addig nincs mitõl tartani. Viszont 500eFt behajtható tartozás után végrehajtási jogot tesz az ingatlanra, így már árverezhetõ. De elõtte meg kell vizsgálni van-e valamilyen értékesíthetõ ingóság, gjmû, üzletrész az adós tulajdonában amit értékesíteni lehetne, van-e letiltható jövedelme, inkasszálható bankszámlája? Sok minden függ a tartozás nagyságától.

Most akkor mi lesz 2012-ben? Kérlek, kíméljetek a hülyeségektől, nem a hagyományos "világvégére" gondolok.

Egyesek szerint, a bolygók együttállása okoz valamit, mások szerint, a világ eszméi fognak megváltozni... Mire számíthatunk? És a bolygók együttállásának milyen következménye lehet?

Legjobb válasz: A maja naptár vége és egy új ciklus kezdete!

"A visszaáll meg azt jelenti, hogy a Napból szakadtak ki a bolygók" Ennél nagyobb ökörséget nem is írhattál volna! :D
A maja naptár vége és egy új ciklus kezdete!
A kérdező hozzászólása: jó, én sem hiszek abban, hogy világ vége lesz... de valamit jósolnak... egyesek szerint, lesz valami mentális változás... hallottam már a bolygók együttállásáról egy-két dolgot... az biztos, hogy nem lesz katasztrófa...vmi más lesz, ha lesz...
A világ állandóan változik, függetlenül a bolygók állásától! A Fidesz sem azért került hatalomra, mert a bolygók állása befolyásolta a választókat, hanem a szavazók döntöttek így. De lehet még sorolni a történéseket, amik akár egy-két nap alatt is megváltoztathatnak sok mindent. Az eszmék is változnak állandóan, ebben semmi szokatlan nincs. Azt, hogy 2012-ben milyen eszmék lesznek az uralkodók, senki nem tudja. Az viszont biztos, hogy ehhez semmi köze nem lesz a bolygók állásának.
Az emberek a bolygók állásától függetlenül kiirtják egymást és a teljes földi életet. Nem jön semmi megváltó meg ilyenek, az emberek maguktól is ilyenek.
Én annyit mondok neked, hogy:2012-ben biztos hogy nem lesz világvége!! ezt csak valami hülye kitalálta és ez most fel van kapva! Nem tudom h mi lesz 2012-ben mert nem én mondom meg hogy mi legyen, hanem Isten..
Ne izgulj nem lesz semmi. És ha jobban megnézed a "világvégéket" kb azonos idõnként "hírdetik meg", mi meg mindig itt maradunk világvégétlenül. És mindez csak arra jó, mert a világvégével mindent el lehet adni. Pl mit? Könyveket most éppen a maja naptárról, filmeket ami a következõ világvégérõl szól (2012 tipusú film már 5db van..-.-") És most még az ufosoknak is kedvez a dolog mert jönnek a Plejádok vagy mik....szóval errõl ennyit...
Megszûnhetnek a dimenziók?! :D Mennyi idõs vagy? Az hogy együtt állnak a bolygók szerinted a naprendszer kialakulása óta most fog elõfordulni elõször? (Ha egyáltalán lesz ilyen, és nem csak a bulvár találta ki ezt is.) A hold jóval több gravitációs hatást fejt ki a földre, mint a naprendszer bolygói, mivel nagyságrendekkel közelebb van.. De ekkora irdatlan baromságot, hogy megszûnhetnek a dimenziók csak olyan ír aki állt.iskolai alapokkal sincs tisztában!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat... persze, hogy én sem hiszek a világvégében, de elkezdtem nézni egy dokumentum filmet, és a pólusváltásról volt szó, és a természeti katasztrófákról... Akkor egy újabb "dolog"... Én Amerikában vagyok, és mivel a legtöbb katasztrófát ide "jósolják" kicsit félelmetes... Persze, ez 2012 nélkül is bekövetkezhet, de hát az életre nincs garancia...
ugyanarra mint 2000ben. én nemhiszek ezekben. mindig kitalálnak valamit, aztán szar se történik.
Ugyanaz lesz, mint minden más évben. Semmi különös világmegváltó sz*rság sem, jó lenne már elfelejteni, de tudom, hogy ez lehetelten kérés.
A kérdező hozzászólása: ezt hallottam valahol, és nem ehhez akartam írni, hanem külön kapcsolódóan....
A kérdező hozzászólása: a bolygók együttállásának milyen következményei lehetnek? Mert valamivel jár, az biztos... Valaki azt mondta, hogy szellemi változás várható... Megszûnhetnek a dimenziók?
de irhatott volna. pl azt is irhatta volna, hogy a niburu szakitotta ki a napbol a foldet, mert megtalaltak a holtak pajszat a demonok, de nincs ok ijedsegre, mert a horoszkop mar reg megirta, hogy milyen lesz az eleted, es hogy milyen ember vagy. Ugyanakkor arra figyelj, hogy a feng shui szerint rendezd be a wc t is, mert a csi az nem szarozik, es lebetegszel, ha rossz iranyba nez a tukrod, ami tortenetesen a holtak lelkenek atjaroja erre a dimenziora. Bar ezeket mas kerdesek feltevesenel egyenkent, vagy egyutt rendeszeresen lehet olvasni mint valasz. A josokat meg kihagytam, akik megjosoltak 28 evvel ezelott, hogy 3 gyereked lesz, es egeszseg meg penz meg nagy haz var rad.
Az bizonyos, hogy a hold a mi földünkbõl szakadt ki. Ugye ezt senki sem vitatja. Miért akkora nagy baromság, hogy a bolygók meg a Napból szakadtak ki? Bizonyíték rá, hogy mindegyik bolygó forgásiránya megegyezik. Ez ugye nem lehet véletlen mûve. Mert ha a nap csak befogta õket, mint egy mágnes, akkor nem lennének egy síkban, és nem is forognának egy irányban.
Épp a Nasa képe adta az ötletet. Egy, a Napból kiinduló spirális mentén helyezkednek el a Naprendszer bolygói, amit a Nap vonzása, és a centrifugális erõ tart egyensúlyba, mindaddig, amíg a bolygók eloszlanak ezen a sík felületen, hogy ellensúlyozzák egymást. De most nem lesz ellensúlyozó erõ, hiszen valamennyi bolygó egyszerre, és egy irányba "húzza" a napot.( vagy a nap a bolygókat) A visszaáll meg azt jelenti, hogy a Napból szakadtak ki a bolygók, a Naprendszer kialakulásakor.....Azt, hogy csillagok ( napok) keletkeznek, hogy csillagok megsemmisülnek, ma már látjuk a távcsöveinkkel. Ki gondolhatja, hogy mi lennénk a kivétel. És az, hogy mi vagyunk, vagy nem vagyunk, annyit sem számít, mint bolha farkán a pattanás.
Én csak Csokit tudom idézni az üvegtigrisbõl: -Ló[email protected] lesz itt, nem csillaghullás, csikánó.."
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, ez mit akar jelenteni, hogy visszaáll?
Ez butaság, kedves kérdezõ. 2012 -ben nem hagyományos világvége lesz. A bolygók együttállása egy hatalmas, befelé mutató energiamezõt fog létrehozni, és minden visszaáll az alapelrendezésbe.
1. Valaki azt mondja, jön a Nibiru, kitérít minket az eredeti pályánkról, vagy nekünk ütközik. Õsi források állítólag meg is emlékeznek errõl a halálbolygóról, mely elhozza xezer évenként a pusztulást (nem az egész bolygóét). 2. Más szerint ha nem is a Nibiru, de láthatóan rengeteg katasztrófa van, ami természetes, mivel x ezer évenként a bolygón globális felmelegedés, jégkorszak, pólusváltás, stb. következik be, és pont a küszöbén vagyunk. 3. Megint más azt mondja "megvilágosulunk", új eszmékkel, és "szellemileg" sokkal több tudást birtoklunk. Úgyond felemelkedünk. 4. Más azt mondja, hogy a fizikai létünk, ahogy most ismerjük megszûnik, megkezdõdik a szellemi lényünk felé való fejlõdés, és nem leszünk már annyira fizikai síkon. 5. Van aki azt mondja, nem történik semmi.
Itt van egy videó magyar szinkronnal 2012-12-23-ról. A fickó szerint még az emberek is átlátszóbbak lesznek! http://www.eletviraga.hu/hu/drunvalo
ja és a 08:48-asnak innen üzenem, hogy nem egyezik a forgás. a Saturnus ellentétesen forog. Az Uránus meg pláne. :)

Lesz Vampire Knight 3. évad? Ha nem Magyar szinkronnal akk legalább szöveggel? Csak mert álítólag NEM de valakik szerint meg IGEN. Most akk mi? HELP ME PLS! :DD

Legjobb válasz: Szia! Megint én vagyok :D http://www.fanpop.com/clubs/vampire-knight/answers/show/3045.. <--- Itt,az egyik válaszoló azt mondta,hogy egy barátja japán,és annak az apja annál a cégnél dolgozik akik a Vampire Knight-ot készítik.És azt mondták,hogy igen lesz 3.évada és a címe Vampire Knight Destiny lesz.2013 nyarán fog kijönni Japánban,vagy ha késik akkor télen.Mert az apja és a cég tart egy kis szünetet.És lehet,hogy kicsit naív vagyok,de én elhiszem ^^

Szia! Megint én vagyok :D http://www.fanpop.com/clubs/vampire-knight/answers/show/3045.. <--- Itt, az egyik válaszoló azt mondta, hogy egy barátja japán, és annak az apja annál a cégnél dolgozik akik a Vampire Knight-ot készítik.És azt mondták, hogy igen lesz 3.évada és a címe Vampire Knight Destiny lesz.2013 nyarán fog kijönni Japánban, vagy ha késik akkor télen.Mert az apja és a cég tart egy kis szünetet.És lehet, hogy kicsit naív vagyok, de én elhiszem ^^
Szia! :) Pont most írtam én is egy ilyen kérdést :D Hát õszintén, valaki azt mondta, hogy 2013 nyarán elvileg elkészül.Nem tudom, hogy mennyire igaz ez.Ha jól tudom még mindig íródik a manga. De én rettenetesen örülnék neki ha lenne 3.évada. :) Próbálok utána járni, hátha találok valamit ezzel kapcsolatban, ha igen akkor írok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köcce :DD >.< => ez a MEINE szmajliii XDD
Én is nagyon szeretném ha lenne 3.évad :) bárcsak
Én úgy tudtam eddig, hogy csak mangában lesz! De annyira de annyira szeretném, hogy még több évadja is legyen! Így nem fejezõdhet be az anime!!!!!! Bár lenne folytatása!!!!!!
Ha lessz valami új fejlemény minden féle képpen írjatok nekem mert nagyon nagy Vampire Knight rajongó vagyok köszi és még 1x köszönöm a hasznos infókat
A kérdező hozzászólása: Köszi :P...hát reméljük hogy lessz Magyar szinkronnal is :DD
Jaj, és azt még elfelejtettem, hogy elvileg ha lesz 3 évada, akkor a címe "Vampire Knight Destiny" lesz.De ezt a címet szerintem valamilyen rajongó csak kitalálta.>.<
Lesz 3.évad...Idén télig kiadják egy pár részét...ha jól tudom akkor nyár környékén kezdik fordítani :)
A kérdező hozzászólása: Kösuönöm puszilom a köldököd :*
elméletileg lesz .....a manga májusban fejezõdik be addig van még 3 fejezet...meg lessz belõle egy movie az most tavasszal jelenik meg szerentem csak japánul aztán fokozatosan lesz fordítás is :)
A manga már befejezõdött (én már el is olvastam, csak angol :/) Úgyhogy elméletileg most télen vagy nyáron jön ki animében.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!