Találatok a következő kifejezésre: Most akkor mi lesz, (364 db)

Most akkor mi lesz 2012-ben? Jönnek az UFO-k, vagy katasztrófák lesznek?

Legjobb válasz: Semmisem lesz. 2000-ben is világvégének kellett volna lennie, és látod még most is élünk..

Semmisem lesz. 2000-ben is világvégének kellett volna lennie, és látod még most is élünk..
nem lesz semmi se, már várom hogy 2013 legyen, akkor végre befejezitek ezt a 2012-vel kapcsolatos kérdezõsködést
2012en a svájci frank már 500 lesz. És még mindíg tartani fog a gazdasági válság.
Nem lehet valaki ennyire hülye... Mindig voltak világvégék és mindig is lesznek. 2012-ben majd meglepõdsz ha nem történik semmi. Volt olyan is hogy 2011 május 21-én vagy 2011 októberében lesz világvége, de a május 21 nem történt meg az októberi sem fog és a 2012-es se fog... Jó sok világvége lesz még 2012 után...
Háát... a reptoidok fenyegetõznek de szerintem inkább katasztrófák lesznek. Ha lesznek... de egyébként nem valószínû.
http://www.sg.hu/cikkek/70308/a_majak_szerint_sem_lesz_vilag.. ennyi, csak pár hülye találta ki az egészet, hogy pénz legyen belõle, lásd: 2012 film
Semmi sem lesz.
Nem olvastam minden kommentet végig, de a maják nem a világvégét jövendölték meg meg hanem a 4.teremtést. Most a maják szerint a 3. teremtésben élünk. A 4. teremtés amit 2012-re datáltak pediglen egy lelki megújulás lesz(márha lesz). Az olaj meg igen, vészesen fogy, de mellesleg véletlenül sem tud az emberiség kismillió más energia forrást, csak nem engedik ki mindet a piacra, majd csak ha már nagyon muszáj. Igen a víz is fogy de nekünk ettõl pont nem kell aggódnunk ugyanis szeretett hazánk bõven elvan látva még édesvízkészletekkel.
Állítólag 2050 és 2054 között már elfogy az összes víz a földrõl.
kétlem, sós vízbõl is lehet ivóvizet csinálni csak drága...
Micsoda tragédia elfogy az olaj, jujj. Megyünk gyalog és kész. Amúgy tényleg nem lesz semmi katasztrófa az új Windows megjelenésén kívûl. :D
Kedves kérdezõ! 2012 ben napkitörések lesznek (vagyis ezt állítják(eddig az ózon réteg védett meg minket ettõl a jelenségtõl de most már nem fog , mivel már nincs/van de már lyukak vannak rajta)) Bocs ha valamit rosszul írtam(abban hogy lyukak vannak rajta nem vagyok biztos)
"Állítólag 2050 és 2054 között már elfogy az összes víz a földrõl." Ezt hogy érted névtelen? A tengervizet át lehet alakítani édesvízzé! És mostanában már el is kezdték.
Keveritek az ózon réteget a mágneses mezõvel. A mágnese mezõnek meg semmi baja, folyamatosan véd a napszéltõl.
Csúnya lenne, ha lyukak lennének az ózonrétegen, ugyanis a nap a lyukakon keresztül pár százezer ember elégetett volna már :D Az ózonréteg csak vékonyodik pár helyen, de a fõgond az üvegházhatás erõsödése.
Mi az hogy nincs ózonréteg? Ezt írta valaki feljebb... ha nem lenne, mi sem lennénk. Az ózonréteg el van vékonyodva egy helyen, ezt ózonlyuknak hívjuk. De valójában nem lyuk, mert ha az lenne, állítólag "kiszippantana" minket az ûrbe. Nem tudom, hogy ez igaz-e. De amúgy az ózonlyukat a freongáz okozta, ami egy hajtógáz, és meggátolja az ózon képzõdését. De ezt már rég kivonták a forgalomból. Ha meg az olaj elfogy, akkor a környezetszennyezés is visszaszorul, nem lesz felszabaduló kén-dioxid meg nitrogén-oxid (amit a kocsik termelnek), ami a savas esõt és egyéb csúnyaságokat okoz. Különben az milyen hülyeség, hogy lelövik az ufókat az égbõl? xD hát ez röhejes...
Hol hallottad ezt a hülyeséget, hogy kiszippantana az ûrbe? Gravitációról hallottál már? Ha nem lenne ózonréteg, megégnénk. ennyi.
Különben a kémiatanárom mondta, hogy kiszippantana minket, ha tényleg lyukas lenne, de mondom, ez nem is biztos, hogy tényleg így van. Elvégre még sosem bizonyították...
Ti nem hallottátok? A világvége érdeklõdés hiányában elmarad. XDD
Általános tévhit. Az Ózonréteg nem vékonyodik, az üvegházhatású gázoktól un. hõcsapda alakul ki, nem engedi visszaverõdni az ûrbe a napsugarakat, ez okozza a globális felmelegedést, illetve a légkör Szén-dioxid koncentrációja is évrõl évre nõ.
Ezt most inkább megtartom magamnak XD Legyen annyi elég, hogy semmi bajunk sem lesz sem 2012ben sem 2030ban sem 2045ben vagy mikor max csak ha elüt az autó.
A kérdező hozzászólása: De 2000be csak a gyerekek terjesztették mert kerek szám és azt hitték jelent valamit. De most komoly tudósok mondják :S
Utolsó, pontosan!
A kérdező hozzászólása: És az olaj meddig lesz elég szerintetek? Állítólag fogyóban van a víz meg az olaj...
FOGYÓBAN VAN A VÍZ??? TE SZENT ÉGNELEGYÉLMÁRENNYIREHÜLYE! -.-"
Amúgy meg ha jönnének a földönkívüliek akkor mért ne lennének gonoszak? Minden UFÓT lelõnek az égrõl és eltitkolják az emberek elõl... Mért ne támadnának meg? Hiszen ellenségesek vagyunk velük...
A tengervízbõl is tudnak tiszta vizet elõállítani!
2012-ig biztos kibírja, de szerintem tovább is...
A kérdező hozzászólása: és mi van a 2012-es napkitöréssel? Az milyen károkat fog okozni? Mert állítólag már nincs a földnek ózonrétege és a napkitörés be fog jutni a földre. Ez mit okozhat?
Az 2013-ban lesz, és igen nagy károkat fog okozni, mert nincs ózonrétegünk.
Ha nem lenne ózonrétegünk már lángolva szaladgálnánk :) csak vékonyodik a gázoktól és egyéb vegyszerektõl. És a napkitörés sem bizonyított.
Igaz van ózonréteg, de már annyira vékony, hogy nem igazán fog annyira védeni mint az elõzõ napkitörésektõl védett.
A kérdező hozzászólása: A napkitörés tényleg igaz. 2012re mondták de csak tippeltek.
Soha ne higgy a kémiatanároknak :-)Csak ijesztgetni akart.

Most akkor mi lesz Stefannal? (Vámpírnaplók)

Legjobb válasz: ezt hogy érted? hogyhogy mi lesz vele? mert ha az 1. évadra gondolsz akkor az hogy rászokik az embervérre és 1 lányt meg is fog támadni,de aztán bezárják oda ahova egykor damont és le fog szokni és újra normális lesz!

ezt hogy érted? hogyhogy mi lesz vele? mert ha az 1. évadra gondolsz akkor az hogy rászokik az embervérre és 1 lányt meg is fog támadni, de aztán bezárják oda ahova egykor damont és le fog szokni és újra normális lesz!
Hát ezt a kérdést nem apróztad el xD Légyszives részletezd oké?

Most akkor mikor lesz Anyák napja?

Van ahol azt írja,hogy máj.1.,van ahol azt,hogy máj.8.,mert a május elsejét követ? els? vasárnap. Teljesen összezavarodtam. Köszi.

Legjobb válasz: Mindig május elsõ vasárnapja, ami most épp május elseje lesz!

Mindig május elsõ vasárnapja, ami most épp május elseje lesz!
Mindig május elsõ vasárnapján!
A kérdező hozzászólása: Okés, én is így gondoltam.Köszönöm.
Szarul jön ki, de így van. Inkább lenne 8-án...

Egy hírportálon voltam amikor hirtelen kiírta, hogy zárolták a böngészőt és ha nem fizetem ki a bírságot büntető eljárást indítanak. Most akkor mi lesz? Mi volt ez?

Légyszi segítsetek

Legjobb válasz: ez egy vírus, a radióban is hallottam róla hírt, szóval nézd át a géped víruskeresõvel, ha nem talál semmit és nem jön elõ többször akkor szerencséd van, mert lehet, hogy nem települt a gépedre és leeht hogy nemis az amirõl a hírek beszéltek, mert ugye nemcsak 1db vírus va na világon.

ez egy vírus, a radióban is hallottam róla hírt, szóval nézd át a géped víruskeresõvel, ha nem talál semmit és nem jön elõ többször akkor szerencséd van, mert lehet, hogy nem települt a gépedre és leeht hogy nemis az amirõl a hírek beszéltek, mert ugye nemcsak 1db vírus va na világon.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem jött fel többször
Te nem hírportált nézegettél, hanem pornót :) Ez ott szokott elõjönni.
xdd lebuktál

Most, akkor mikor lesz az Inception 2?

Több cikket is találtam róla. Több helyen írták, hogy 2013 nyara, de az már tuti nem mert tuti, hogy minimum 1 évvel előtte meglesz az első trailer. Afelől már nem kételkedem, hogy lesz-e, mert az IMDb egy eléggé tekintélyes oldal és nem szoktak fals infóikkal rendelkezni.

Legjobb válasz: Oké csak most vettem észre, hogy az IMDb-s cuccost nem õk írták.

A kérdező hozzászólása: Oké csak most vettem észre, hogy az IMDb-s cuccost nem õk írták.
nem lesz inception 2
Szerintem se
szerintem ne is legyen mert csak elrontani tudnák már

Most akkor mi lesz December 21-én? Nullsík, fotonizé, gammalyuk már minden van.

Legjobb válasz: Péntek lesz. A többi -nagyon- nem valószínû. :) G.

Péntek lesz. A többi -nagyon- nem valószínû. :) G.
Disznóölés!!!
Az összes meg fog történni egyszerre. Elkezdõdik a spirituális felemelkedés, kitör a harmadik világháború, elkezdõdik a pólusváltás, nyílik egy portál Cthulhu világába az ûrben, egy napkitörés veszi a föld felé az utat, jönnek a reptoidok a RÉPA szervezetükkel leigázni az emberiséget, jön egy gamma kitörés is, bekerülünk a nullsíkba, összeütközünk a Nibiruval, elér minket a fotonizé, átrendezõdik a naprendszer, beszív minket a gamma lyuk, majd végül egy fekete lyuk is meglátogat. ...nagyjából ennyi lesz
...azt véletlenül kihagytam hogy utána megszûnik a világegyetem
Aztán meg jön a rézfaszú bagoly
Ohh akkor az megint egy szar nap lesz
Aludjál.

Ha Katalin kopog, a karácsony locsog. Most akkor mi lesz?

Most se nem lesz fagy, se nem fog esni az es?.

Legjobb válasz: Felénk (ÉK Mo.) ködös, nyirkos idõ van, néha szitál is az esõ, sár van, tehát locsogós :) Remélem fehér karácsonyunk lesz :D

Felénk (ÉK Mo.) ködös, nyirkos idõ van, néha szitál is az esõ, sár van, tehát locsogós :) Remélem fehér karácsonyunk lesz :D
Értelmezd a mondatot: Karácsonykor esni fog, ha Katalin napján fagy. Tehát az mindegy, hogy holnap esik-e vagy sem a népi mondás szerint. Egyébként ha ebbõl indulunk ki, karácsonykor esõ nem fog esni.
Nálunk nincs nap, de nincs is hûvös. Akkor most fehér lesz a karácsonyunk?

Most akkor mikor lesz már meg ez a baba?

39 hetes vagyok kereken,második baba.

Legjobb válasz: Most már biztos nem sokára babázhatsz. :)Én cáfolnám,hogy a második baba elõbb jön.A lányom 37+2 született,a fiam kiírt napon.

Most már biztos nem sokára babázhatsz. :) Én cáfolnám, hogy a második baba elõbb jön.A lányom 37+2 született, a fiam kiírt napon.

Most akkor mi lesz? Éhen halok vagy tehén leszek?

Elmagyarázom. Szoval az van, hogy három hónapja Angliában élek, egy családdal(itt dolgozom) és hát ugy az els? hónap után kezdtem érzéleni, hogy némi fölösleg lett a hasamon. Azonnal el is kezdtem sportolni, futás és hasazás minden nap, de az eredmény: mára már kb 5cm fölösleggel küzködök. Kezdek ugy festeni egy hasamra ráfeszül? blúzban, mint egy terhes n?(és itt senki ne jöjjön azzal, hogy beképzelem, mert tegnap a hostgyerekem, aki 6éves, megkerdezte, hogy "jéé, neked nincs bébi a pocakodban? szerintem tuti van..." :'(

Legjobb válasz: chips, illetve durván bõ olajban megsütött fish and chips kajálás mellett mondjuk nem meglepõ pár plusz kg :)

chips, illetve durván bõ olajban megsütött fish and chips kajálás mellett mondjuk nem meglepõ pár plusz kg :)
1. Nem igaz, hogy csak készkaja van, én is voltam Angliában. Biztosíthatlak, hogy normális kaja is van. 2. A hús nem hizlal. A szénhidrát igen. Nem a csirkérõl kell lemondani, bár a hal kétségtelenül nagyon jó. 3. Anglia ide vagy oda, egy vérkép nem ártana, mert hormonproblémáktól és pajzsmirigybetegségtõl is lehet hízni. Ebben az esetben 0 kaja mellett is elhízol, a diéta nem segít.
ha nem eszel az sem megoldás, mert akkor is raktározná a zsírt a szervezeted, sõt az izmaidat bontanád le mozgáskor. gyümölcsöt, zöldséget egyél nyugodtan, a szénhidrát és a zsír bevitelre ügyelj és akkor nem lesz gond. és a testmozgásnál sem mindegy, hogy mit, milyen rendszeresen és mennyi ideig. írd le szerintem nagyjából, hogy mit eszel, hogyan sportolsz és akkor konkrétabb válaszokat kapsz majd :)
A kérdező hozzászólása: ps: azert ennyi hal, mert nem eszek mas hust egyaltalan.
A kérdező hozzászólása: :) de jo, hogy van aki igazan aterzi a helyzetemet. Koszonom valaszod, hasznosnak erzem. Ki fogom probalni. A kaj vasarlasrol es keszitesrol annyit, hogy a fizetesembol nem futja arra, hogy folyton magamnak vasaroljak es magamra fozzek. Egyebkent meg nem is nezne'k jo szemmel, ha kulon csamcsognek. Viszon nekuk fozni nem tudok, mert csomo mindenre allergias pl a no, vagy a kiscsaj valogatos..szoval mi ertelme megfozni, ha ok nem esznek belole. Ezert nehez.. Es most en kb igy kezdtem el etkezni: reggel: zabpehely, kicsit kesobb joghurt, delkorul sajtos-zoldseges szendvics, 2korul leves, 5korul ismet szendvics(altalaban halkonzerves), es 7korul vacsi, ami atlagban hal es sok-sok zoldseg. Napkozben tobb mint 2l viz, jahh es rengeteg almat meg foleg mandarint zabalok(valahogyan rakattantam a mandarinra, de gondolom nem art). :) A mozgas: reggel 20-30perces seta a sulihoz es vissza, aztan napkozben 2ora edzes konditeremben(ide ha valaki tudna javasolni valami konkret edzestervet!!!!), utana 20-30perc seta haza, seta keso du a sulihoz es vissza es este vacsi utan, lefekves elott hasizom erosito tornagyakorlatok. Igy hasznos lesz? Elerhetek valamit? Es tulajdonkepp en nem kilokat, en cm-t akarok leadni, ugy kb 5-7cm. :)
Gondolom kapsz pénzt a munkádért, nem ingyen dolgozol.. Abból esetleg vehetnél magadnak normális kaját. Vagy ha gáz egymagadra fõznöd, lásd õket vendégül te! Nem kerül olyan sokba mondjuk egy milánói vagy valamilyen rakott dolog elkészítése (pl. rakott karfiol, rakott káposzta...), vagy bármi más, ami eszedbe jut és az olcsó kategóriába tartozik. Megízlelteted velük, látni és érezni fogják, hogy sokkal finomabb, mint a készkaja. Ezzel rávezeted õket a minõségi és értékes étkezésre.
ingyen dolgoztatnak?
A kérdező hozzászólása: Oké, aláirom, nem csak kész kaja van, de ha egyszer itt a csalad azt vesz, akkor mit csináljak??? Mondjam azt, hogy "bocsi, de adjatok több pénzt mert én külön akarok kajára költeni, ugyanis van pár kilo fölöslegem miattatok!" :) Nice lenne... Rájuk vagyok utalva kaja ügyben és bár oltári rendesek velem, azért nem kezdhetek el külön csámcsogni... PS: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
Az nem igaz, hogy csak és kizárólag kész kajákat lehet kapni. Ha egészségesen, változatosan állítanád össze az étrendedet, biztos nem híznál (hacsak nem, mint az elõzõ válaszoló írta hormonális problémád van). Ott is lehet kapni húst (pl. csirke, pulyka), rengeteg zöldség és gyümölcs van, tudnál mibõl választani. Kétségkívül macerásabb, mintha megvennéd a készételt, de hosszútávon sokkal jobban jársz, ha magadnak fõzöl (legalább tudod, hogy mi kerül bele, ill. a te szájízed szerint ízesíted).
Nem tudok megoldást a kérdésedre, csak az esetedrõl eszembe jutott a sajátom. Mikor régebben aupair voltam szintén Angliában, elég sokat mozogtam mivel a takarításon kívül volt kutyasétáltatós mellékállásom (napi 1-2 óra minden nap), valamint tornáztam és L-karnitin kapszulákat szedtem. Az eredmény:több kiló plusz nálam is. Bár be kell valljam, a prawn cocktail chrisps-ért ölni tudnék, így azt szinte minden nap ettem esténként... :)
1. amit leírtál étrend, az nem is rossz, habár az sem mindegy milyen konzerv hal, nagyon olajos, zsíros is lehet. 2. nem kéne ahhoz olyan sokat költeni a fizuból naponta, hogy egészségesebb legyen a kaja. 3. nem néznék jó szemmel a fõzést? ha normálisan eléjük állsz, hogy már pedig fogyni szeretnék, ezért vettem pár zöldséget, stb. amiket megpárolok ugye nem nagy gond? nem hiszem, hogy beléd kötnének :) 4. minek fõzz, ha úgysem eszik meg? hát azért, mert te megeszed. fõzz magadra, nem kell nagy adagokat, hogy ott rohadjon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!