Találatok a következő kifejezésre: Most akkor mi lehet (458 db)

Mensi elött egy héttel csináltam tesztet és halvány pozitiv lett. Most egy nappal az esedékes mesi elött megjött, de nem az anagy mennyiség ami szokott jönni és darabos. Csináltam ma még egy tesztet és az is halvány pozitiv lett. Most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.

Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.
Szerintem ha darabos, akkor valószínûleg elment a baba. Ne haragudj, de mensi elõtt egy héttel, szerintem korai volt tesztelni. Jobb megvárni, hogy megjön-e, és utánna is csak pár nappal tesztelni. Jártam már én is úgy, hogy 9 napot késett, csináltam tesztet, negatív lett. Esetleg majd ha elmúlik a mensid, menj el dokihoz, hogy nézzen meg. 2 gyerek anyukája
Szia! Elképzelhetõ, hogy kémiai terhességed volt, és a vérzéssel kiürült a szervezetedbõl. Nekem is ilyen volt június elején. Ilyenkor még az uh sem mutatja ki, csak a nagyon érzékeny tesztek. Ha többre vagy kíváncsi, akkor írd be a keresõbe, hogy kémiai terhesség. Remélem tudtam segíteni
szia! szerintem meg egyáltalán nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nekem a szomszédom mind két terhességégnél menstruált még egy picit a pozitív teszt után! persze menj el dokihoz, hogy nézzen meg! sõt még egy olyat is mondok neked, hogy a barátnõm terhes, és elkezdett vérezni darabosan, és semmi baja nincs, annyi hogy egy pár napig szednie kellett a gyógyszert, a vérzés miatt! nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nyugi, nem lesz semmi baj, amúgy is ha elvetéltél volna, akkor az erõs görccsel is jár! ja és én is egy héttel a mensi elõtt teszteltem, és már akkor kimutatta! szóval az sem volt korai! jó egészséget!
Szia! Az elõzõ válaszadónak:sajnos nem feltétel a vetéléshez az erõs görcs.Sajnos én tapasztaltam! Remélem minden rendben lesz! Szorítok!
Én sem görcsöltem, nem éreztem, hogy baj van, nem is jött meg. Mégis elhalt a baba a 8. héten, és mûtéti befejezés lett a vége. Azért szorítok, hogy ne legyen semmi baj.
ha halvány a második csík, akkoris pozitívat jelent csak kevesebb a HCG az függ a vizelet koncentrációjától, ha többet iszol akkor tuti halványabb lesz, az meg hogy utána eltûnik a csík az természetes lehet
Milyen az a kémiai terhesség? Amúgy biztos pozitív volt neki a teszt, mert halvány csík ott volt, hacsak elõtte nem rég voltál terhes, de elvileg szülés után nem szokott már kimutatható lenni a HCG, a halvány csík meg azt jelenti, hogy több a kelleténél, de nem sokkal. Az egyfajta betegség miatt is termelõdhet, nem csak terhesség, de ritka. Valszeg vetélés volt, de ha az elõzõ menzid egy hónapja volt, akkor ilyen hamar nem lehettél terhes úgy, hogy kimutassa a teszt, bár ki tudja. Lehet tényleg vetélés volt. Nem tudom mikor írtad ezt a kérdést és mi a helyzet azóta, de menj el dokihoz, a te érdeked, így megtudod mi a gond, és elkerülhetitek a további komplikációkat, nehogy szövõdménye legyen. De hallottam olyat is, hogy valaki csak beképzeli magának a második csíkot. Vagy állterhes, de az többnyire olyan nõknél fordul elõ, akik nagyon szeretnének babát, és nem olyanoknál akik rettegnek tõle. Puszi.

Most akkor mit lehet? Már most félek.

Migrénes vagyok, 30 hetes. Eddig a terhesség alatt kb 8x lehetett nagyobb migrénem, amire be is vettem vagy egy panadolt (ami soha nem hatott.. és most sem) vagy egy algopirint. Utóbbi id?ben (tegnap) egy felet vettem csak be, bírom én a fájdalmat, csak a görcsöt múlassza el.

Legjobb válasz: Elöször is EGY algopirintöl nem lesz semmi bajod se neked, se a babának. Másodszor, ha migrénes vagy, akkor szólj a nögyógyászodnak, hogy irjon fel olyan szert, amit a terhesség alatt is szabad szedned. (Mellékesen ez alapdolog terhesség alatt, csak olyasmit szedni, amit a nögyógyász megengedett) Harmadszor: nekem azt javasolták - nem terhesség alatt, hanem "csak" a migrén miatt, hogy ha érzem a kezdöjeleket (amikor még nem fáj a fejem, hanem csak látászavarok, gyomorkevergés még csak kezdödik), akkor vegyek be kisebb adagot abból a gyógyszerböl, ami használni szokott, mert ezzel a komolyabb rohamot meg lehet elözni és csak enyhébb tüneteim lesznek. Nekem tényleg müködik, és igy összességében kevesebb gyógyszerrel kevésbé vagyok rosszul.

Elöször is EGY algopirintöl nem lesz semmi bajod se neked, se a babának. Másodszor, ha migrénes vagy, akkor szólj a nögyógyászodnak, hogy irjon fel olyan szert, amit a terhesség alatt is szabad szedned. (Mellékesen ez alapdolog terhesség alatt, csak olyasmit szedni, amit a nögyógyász megengedett) Harmadszor: nekem azt javasolták - nem terhesség alatt, hanem "csak" a migrén miatt, hogy ha érzem a kezdöjeleket (amikor még nem fáj a fejem, hanem csak látászavarok, gyomorkevergés még csak kezdödik), akkor vegyek be kisebb adagot abból a gyógyszerböl, ami használni szokott, mert ezzel a komolyabb rohamot meg lehet elözni és csak enyhébb tüneteim lesznek. Nekem tényleg müködik, és igy összességében kevesebb gyógyszerrel kevésbé vagyok rosszul.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam, hogy ha nem levélszámra zabálom, nem lesz baja, és mondom tegnap csak egy felet vettem be, hogy a nagyon durva rész múljon el. Hál'istennek bejött, és ittam 2 liter folyadékot, hogy így is maradjon... Ezért is lepõdtem meg, hogy a patikus nagyon kiakadt, és mondta hogy SEMMMMMMIIIIIITT (de így, kb mintha valami idiótához beszélne aki nem érti) nem lehet terhesség végén. Fogadott orvosom nincs, akihez járok attól kérdeztem már hogy mit vehetek be, mit csináljak? Mondtam hogy egy fél algopirinnel oldottam meg múltkor, de csak annyit mondott, hogy nyilván semmi sem jó amit beveszek, a fél algo pont elég. ... Okosabb nem lettem tõle.. :( Nem mertem eddig sem bevenni az elején, mert elõfordul, hogy mégsem lesz roham vagy nagy görcs belõle, és feleslegesen nem akartam bogyózni. Mostanában olyan 10bõl 3x lesz vagyon vészes, de ezt már csak akkor tudom, mikor szédülök. :( Nekem nincsenek elõjelei, fájni kezd és aztán lesz minden borzasztó. Köszi a válaszod, megpróbálom még egyszer megkérdezni az orvost! Egyébként magnéziumot is szedek, jó sokat, az sem segít.
Nekem terhesen epeköveim lettek, és rengeteg epegörcsöm volt, iszonyú fájdalmakkal. Hetente mentem kórházba, vagy ügyeletre fájdalomcsillapítókért. És mindig algopirint+nospát adtak vénásan, egészen a szülésig, és utána szoptatás alatt is, amíg két hónappal a szülés után mûthetõ állapotba kerültem. Semmi baja nem lett a fiamnak, már 1, 5 éves. nyugodtan vegyél be gyógyszert, ha nagyon [email protected] vagy.
Pont ma kérdeztem a patikusnõt, mit javasol terhesség alatt fejfájásra. Azt mondta, újabban a Panadolt ajánlgatják, de õ az Algopirint javasolja. Hozzátette hogy az elmúlt években változott a trend, miszerint az Algopirint nem ajánlhatják, de szerinte a gyógyszercégek érdeke áll a háttérben, soha nem hallott, olvasott ennek kapcsán negatív tapasztalatokról, szakcikkben sem. Még hozzátette, hogy ritkán, keveset bevéve nem lehet tõle semmi baj. Ha jó viszonyban vagy a nõgyógyászoddal, esetleg hívd fel. (Az elõzõ terhességemnél nálam pl. a nõgyógyász és a háziorvos más véleményen volt vmilyen gyógyszerezés kapcsán, végül a nõgyógyász véleményét követtem, az a legbiztosabb, bár ki tudja....)
Így van, ahogy az elõttem válaszoló írta.A trend változott.Illetve mivel az Algopyrin magyar találmány, nem szerepel a nemzetközi ajánlásban(külföldön nem ismerik)ezért nem ajánlhatják.Én is szedtem még a 34. héten is(meg antibiotikumot is)mert felsõ légúti nyavaját kaptam el a fiamtól.A pici 10 hete megszületett, makk egészségesen.3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: Épp azt mondtam reggel a páromnak, hogy ha múlt héten megvesszük a panadolt, eszembe sem jut, hogy gáz lehet, mivel a patikus ajánlotta.. Erre a másik patikus egy másik helyen meg leüvölt minket.. NAGYON köszi a válaszokat, remélem nem ártok neki néha egy fél algopirinnel :) Miért hangsúlyozzák ennyire amúgy azt, hogy az utolsó 2 hónapban semmi? Nekem (de ez saját gondolatmenet) az lenne értelemszerûbb, hogy amig a szervei és minden más fejlõdik, addig nem kéne gyógyszert szedni.. miben más a terhesség vége? Még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Nekem a panadolt és a rubophent mondta a terhesgondozóm.
Nekem algopirynt irt fel a nogyogyaszom.Azt mondta ne szedjem minden nap de ha muszaly akkor vegyem be mert amikor migrenem van ossze szukulnek az erek es nem kap oxigent a mehlepeny.Aztan kiderult, hogy vashianyos vagyok es miota szedem a vasat nem fajt.

3 éves a lányom, voltunk allergia vizsgálaton. Semmire nem találták allergiásnak. Most nagyon köhög hurutosan. Ha beadom neki a Zirtec cseppet szinte azonnal elmulik. Háziorvos szerint pedig allegiás akkor. Most akkor mire lehet allergiás?

Szinte minden hónapba ráj?n a köhögés.február óta

Legjobb válasz: Nem vagyok teljesen képben, de sokféle allergiavizsgálat van. A bõrteszt például nem túl megbízható, de ha jól tudom mostanában is azt csinálják leginkább. Ráadásul a tesztek nem vizsgálnak mindent, hanem véges számú allergéneket.Lehet, hogy pont arra nem nézték, amire allergiás. Ha antihisztaminra javul,akkor szinte biztos, hogy allergiás.

Nem vagyok teljesen képben, de sokféle allergiavizsgálat van. A bõrteszt például nem túl megbízható, de ha jól tudom mostanában is azt csinálják leginkább. Ráadásul a tesztek nem vizsgálnak mindent, hanem véges számú allergéneket.Lehet, hogy pont arra nem nézték, amire allergiás. Ha antihisztaminra javul, akkor szinte biztos, hogy allergiás.
A kérdező hozzászólása: kutya, macska.egyiksem lett piros
Mire nézték neki eddig?
A kérdező hozzászólása: 20 fajtára/tej, toll, por, penész, növényekre, /pontosan nem tudom még mire
Nekem allergiára csak a csaléncseppek vált be, szerintem próbáljátok ki

Most akkor mi lehet?

24-én szokott megjönni a mensim, de múlt hónapban már 20-án megjött. Viszont most késik.. még mindig nem jött meg és már 27-e van... tegnap csináltam tesztet(azaz 26án) de negatív lett.Sose maradt még ki nekem ugyhogy nemtudom mi lehet a gond.. szerinted terhes lehetek vagy valami más oka van? Fogamzás gátlót nem szedek.És amugy szúrni szokott az alhasam, meg fájt is mint ahogy akkor szokott mielött megjön.

Legjobb válasz: Lehet terhesség is, de akár más is okozhatja. Hormonális dolog vagy valamilyen betegség is. Akár stressz is. Csinálj pár nap múlva újra tesztet, ha akkor is negatív, akkor érdemes elmenni orvoshoz, hogy kivizsgálják az okát.

Lehet terhesség is, de akár más is okozhatja. Hormonális dolog vagy valamilyen betegség is. Akár stressz is. Csinálj pár nap múlva újra tesztet, ha akkor is negatív, akkor érdemes elmenni orvoshoz, hogy kivizsgálják az okát.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon rástresszeltem az biztos :/ nem szeretnék terhes lenni.. olvastam hogy antibiotikum is késleltetheti, ebben a hónapban voltam beteg és szedtem is. Lehet ez befolyásolja?
Persze, lehetett-lehet a betegség és a stressz miatt is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, remélem nem lesz gond de a héten elmegyek orvoshoz ha nem jön meg

A tesztablakban átlátszik a rózsaszín csík használat előtt? Nekem szellemképes lett 4 tesztem most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: pozítivak lettek atesztek honnan tudod hogy szellem csík, ha pozítiv akkor ott a ababó menj el dokihoz és õ megerõsitei vagy megcáfolja az eredményt négy egymás utáni teszten nem lehet szellem csík

pozítivak lettek atesztek honnan tudod hogy szellem csík, ha pozítiv akkor ott a ababó menj el dokihoz és õ megerõsitei vagy megcáfolja az eredményt négy egymás utáni teszten nem lehet szellem csík
A kérdező hozzászólása: a fura az, hogy a reggeli tesztem nega lett szinte de másik négy halvány pozitív, mikor érdemes dokihoz menni, hogy lásson is valamit???
Szerintem az 5. hét közepe tájékán menj el! csak azért írom ezt, mert egy kolléganõm kb 5 pozitív tesztet csinált, nagyon várták már a babát és rohant orvoshoz, aztán nem látott semmit! De egy héttel késõbb, az 5 hét közepén már ott volt a babó! Szorítok Neked! 17 hetes kismama

Most akkor mi lehet?

Október 31-én kellett volna megjönni.El?tte való naptól enyhe barnázásom van, de meg nem jött. Október 29-én csináltam tesztet ami negatív volt.Reménykedhetek még? Teszthez csak hétf?n jutok.

Legjobb válasz: Nekem is akkor kellet volna meg jönni. Akkor egy cipõben járunk.

Nekem is akkor kellet volna meg jönni. Akkor egy cipõben járunk.
Na mizu? van már valami?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Mondjuk nekem amikor barnáztam akkor rá párnapra meg is jött. De sok embertõl hallottam, hogy neki nem és baba volt a pocakban.- Szurkolok, hogy neked is így legyen.
A kérdező hozzászólása: Pontosak voltak 27-28 napos ciklusaim vannak. Néha meg szoktam szédülni. A barnázás még van, de csak egy kis pecsételés van a wc papíron amikor wc-zek.
Elsõ vagyok. Én csináltam tesztet lehet hogy negatív de én mintha egy halvány csíkot látnék de nem vagyok benne biztos. Nekem már minden bajom van.
Mindig pontosak volta a ciklusaid? Lehet nem akkor volt ovud amikor te számoltad, hanem egy kicsit késõbb. Szerda környékén tesztelnék legközelebb.
Elsõ vagyok. Szerintem túl korán csináltad meg a tesztet. És azóta van valami tünet? Tart még a barnázás? Van valami tüneted (hányinger, rosszullétek, stb...) Reménykedhetsz. A remény hal meg utoljára.
igen, lehetsz még terhes, ha már 1 hetet késik legalább, akkor csinálj tesztet
Nekem még semmi nincsen.

Most akkor mit lehet velem kezdeni ha ennyire félénk vagyok?

Voltam már több pszichológusnál, de nekik is alig tudok beszélni a dolgaimról mert már fizikálisan rosszul leszek ha valamit el akarok mondani, csak félek ... de ez így nem élet és annyiszor próbáltam már változtatni de sehogyse megy :(

Legjobb válasz: Lehet, hogy furcsa, de ha beszédben nem megy, próbáld meg írásban. Bár levelezõ pszichológusról még nem hallottam, de nekik sem árt egy kicsi újítás. Én magamnak segítettem kitalált személynek írt levelekkel - késõbb újra olvasva õket jobban átláttam mi zajlik bennem. Egy próbát megér, szurkolok neked.

Lehet, hogy furcsa, de ha beszédben nem megy, próbáld meg írásban. Bár levelezõ pszichológusról még nem hallottam, de nekik sem árt egy kicsi újítás. Én magamnak segítettem kitalált személynek írt levelekkel - késõbb újra olvasva õket jobban átláttam mi zajlik bennem. Egy próbát megér, szurkolok neked.
Oroszlánok között edzõdik meg az ember, mesélhetsz a dokinak de a helyedbe ugranék egyet a mélyvízbe, tudatos konfrontáció stb.
szerintem olyan apróságokkal kezd minthogy végmész egy teli buszmegállóba elejétõl a végéig. illetve ne térj ki esetleges emberi kapcsolatok elõl legyél nyitottabb.

Ez most akkor mi lehet?

Szerintetek mi lehet velem? Az utobbi id?ben egyre többször történik meg velem az, hogy valami el kap és otthon a 4 fal között anyum vagy a n?vérem úszódresszeit próbálgatom fel. Kicsit nagyobb darab vagyok(kö vér) és a tükörben csak annyit látok, hogy milyen jól áll nekem az a dressz. Egyszer?en imádom azt a kellemes anyagot viselni a testemen, ahogy simul és szinte simogat.:) lehet az a probléma, hogy egy éve nem voltam kapcsolatban és azóta nem szexeltem?? Mivel egyre gyakoribb gondoltam arra is, hogy elmondom ezt anyumnak, szerintetek, hogy fogadná?(normális emberek) lehet esély, hogy utána itthon szabado járkálhatnék abban vagy venni egyet és úgy? Normális emberek vagyunk. Mi lehet velem, mi hozza ki ezt bel?lem? Normál pornót nem nézek. Srác vagyok de egy másik pasihoz nem tudnék úgy hozzáérni se, undorodom t?le, csak izgat a n?i dressz. Egy éve nem voltam lánnyal se. Biszex se és homokos sem vagyok... mi lehet velem?:ooo el lehetne ezt mondani egy normális családban? Mi lehet a reakció? Köszi el?re is!! 18/F :((

Legjobb válasz: Hát te ismered anyukádat, hogy mennyire nyitott és toleráns, vagy mennyire nem. A reakció pontosan ettõl függ. De talán megpróbálhatnál errõl leszokni, mert a késõbbi életed során problémákat jelenthet. De az is lehet, hogy szimplán fetisiszta vagy, és izgat az ilyesmi.

Hát te ismered anyukádat, hogy mennyire nyitott és toleráns, vagy mennyire nem. A reakció pontosan ettõl függ. De talán megpróbálhatnál errõl leszokni, mert a késõbbi életed során problémákat jelenthet. De az is lehet, hogy szimplán fetisiszta vagy, és izgat az ilyesmi.

Szerintetek most akkor mi lehet a helyzet, az terhes lehetek?

2 hete volt menszeszem.mikor elmúlt az utána egy nappal kés?bb feküdtem le a férjemmel és nem védekeztünk. Most 2 hét elteltével a vizeletem kicsit sötétebb és nagyon gyakran kell wc-re mennem. Az els? két gyerekemnél is úgy vettem észre hogy állapotos vagyok,hogy a vizeletem sötétebb volt.

Legjobb válasz: Mensi után 1 nappal nem valószínû hogy volt peteérésed.Várd meg hogy megjön e,akkor tesztelj ha késik.

Mensi után 1 nappal nem valószínû hogy volt peteérésed.Várd meg hogy megjön e, akkor tesztelj ha késik.

Ez most akkor mi lehet?

A mai napon a délel?tt folyamán ettem 1 db. túrórudit meg 1db virslit együtt, meg rá 5 percre gy?ri édes keksz-et. Ez volt kb. 3 órája, és 2 órája elég er?sen egyik pillanatról a másikra begörcsölt a gyomrom és azóta szúr, görcsöl.(pontosabban a gyomrom alatt kicsivel) A vakbélgyulladás tüneteit nem véltem felfedezni, mert rendesen tudtam ebédelni(babf?zeléket ettem) és minden rendben van, csak így a fájdalom miatt nem tudok kiegyenesedni meg nehezebben tudok mély leveg?t venni a görcs miatt. Nem hánytam, nem ment a hasam(szilárd áll.), és nem jelentkezett étvágytalanság sem. Székrekedésem sincs. Ezek alapján mi lehet a bajom? Orvoshoz nem nagyon akarnék menni .. 16/F Köszi

Legjobb válasz: Azt, hogy mi bajod, mi sem fogjuk tudni, de ha egy tanácsot elfogadsz: próbálj meg sok folyadékot inni.

Azt, hogy mi bajod, mi sem fogjuk tudni, de ha egy tanácsot elfogadsz: próbálj meg sok folyadékot inni.
Túlehetted magad, elõfordul.
Vagy a túrórudi vagy a virsli lehet a ludas. Ebben a melegben mindkettõ könnyen megromlik.
néha tejtermékek okozhatnak bélgörcsöt. pl túrórudi, vagy a babfõzelékben esetleg tejföl. nálam igazából a tejföl akkor okoz bélgörcsöt, ha a tejfölt hidegen a meleg ételre teszem, de csak akkor...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!