Találatok a következő kifejezésre: Most akkor menjek (92 db)

Ha babát szeretnél akkor mindenképp érdemes elmenni nõgyógyászhoz. Most a napokban is érdemes elmenned mert a késésnek oka-i -van/nak.
Egyértelmûen nõgyógyász. 2 év alatt már rég teherbe kellett volna esned nulla védekezéssel, gondok lehetnek...
Attól függ, milyen gyakran élsz nemi életet.
Jobb ha nõgyógyászhoz mész, de lehet hogy még csak nem jött el az ideje a babának. Mi 2.5 évig szeretkeztünk védekezés nélkül. Nem babaprojekt volt, csak nem volt gond, ha becsúszik. Utána nem sokkal, teherbe is estem :)
Te is, és a párod is menjetek kivizsgálásra, lehet, hogy vele van a gond.

Most akkor menjek vele orvoshoz?

Vasárnap reggel felkéltem, és borzasztóan fájt a kezem egész nap. Hétfõn (tegnap) nem is tesiztem, mert még akkor is fájt, és most egy csuklószorítót hordok. A tesitanáromnak elmondtam, hogy fáj a hüvelyk- és a mutató ujjam közötti rész, ill. a csuklóm, és arról átsugárzik a fájdalom a kézfejemre. A tesitanárom azt mondta, hogy ínhüvelygyulladás. Ma már egy kicsit jobb, nem fáj annyira, de azért még kenegetem (richtofit) és be van kötve. Csütörtökön tudnék menni orvoshoz. Menjek vele?

Legjobb válasz: Velem is ez volt múlt héten. Gondolom van nálatok iskolaorvos. Menj el hozzá. Én is ott voltam. Próbáld ki a Diclac gélt. Nekem ezt adta a doktornõ és ettõl elmúlt! ( a suliorvos max. befáslizza, mond egy kenõcs nevet és ennyi...Ha pontosabb diagnózist szeretnél, akkor "rendes" orvos)

Velem is ez volt múlt héten. Gondolom van nálatok iskolaorvos. Menj el hozzá. Én is ott voltam. Próbáld ki a Diclac gélt. Nekem ezt adta a doktornõ és ettõl elmúlt! ( a suliorvos max. befáslizza, mond egy kenõcs nevet és ennyi...Ha pontosabb diagnózist szeretnél, akkor "rendes" orvos)

Most akkor menjek vagy ne menjek?

1 hónapja költöztünk össze az élettársammal, fél év ismerettség után. Neki van egy kis lakása , a szülei vették neki. Elég furcsa természet? a párom, olyan "beszólogatós", de én megszoktam és általában a munkahelyén ilyen, ahol "nagyarcúnak" kell lennie. Tegnap kicsit idegesebb volt valami miatt. Én vasaltam épp, és kértem hozza be a szárítóról nekem még ezt meg amazt. Erre rámförmedt, hogy én mit ugráltatom? mondom neki, bocsi, csak 1 órája vasalok és jólesne... Erre ?: ? nem csicska, ne ugráltassam, és ha nem tetszik valami, el lehet húzni!- de ezt már szinte kiabálva. Én meg fogtam azonmód a táskám , pár ruhát belevágtam, és sírva hazajöttem. Persze 2 óra múlva már jött a teló, hogy így meg úgy megbánta, és nem gondolta ezt persze komolyan, menjek vissza, nagyon szeret, kiengesztel..stb. Én szeretem ?t, legszívesebben ebben a percben ugornék be az autóba...de valami visszatart...félek egy picit...vagy nem kellene?

Legjobb válasz: szerintem mindenképp dúrva. egy ember a párjának ilyet ne szóljon be, hogy el lehet húzni, ez nem szeretet-szerelem.

Nem valami szinpatikus nekem a párod! Nekem ez nem természetes, hogy akit szeretünk így beszélünk vele! Én nem mennék egyelõre. Ha biztos vagy a dolgodban, hogy többet nem fog így megbántani, csak akkor menj vissza. Magyarázd el neki, hogy ez neked nem jön be!
szerintem mindenképp dúrva. egy ember a párjának ilyet ne szóljon be, hogy el lehet húzni, ez nem szeretet-szerelem.
Hát, azért én lehet hogy megvárakoztatnám kicsit. Különösen nem szép ez a dolog, mivel az õ lakásában vagy.
adhatsz neki még egy esélyt, de azt most gondolt végig, hogy mi lezs ha x évig együtt éltek és mondjuk van már baba is. Ha nem tetszik neki valami akkor kidobb, mondván az õ lakása? Én azt mondom, hogy ezt tiztázd le vele, és azt is, hogy ha mégegyszer ilyet mond, akkor vége. Ha olvasgatod ezt az oldalt, nagyon sokan vannak, akik évekig a másik lakásába ölik a pénzüket, együtt fizetnek mindent, aztán semmi nélkül kiteszik õket. Te ne járj így!!!!
Nem haza, bocs, vissza hozzá.
Biztos nagyon feszült, fõleg, hogy a munkahelyén nagyarcúnak kell lennie! Mindenkinek van szar napja valamikor én is ugrok minden kis szarra! Bocsánatot kér, kiengesztel:) Mire vársz még! Viszont mondd meg neki, hogy ha õ feszült ne rajtad csattanjon az ostor, mert egyszercsak nem mész többet haza! Sok sikert!
Igen, de ez a várakoztatós dolog fordítva is elsülhet. Pl. azt veszi le a párja az egészbõl, hogy mégsem olyan fontos neki, mert egy ilyen apróságot nem tud megbocsátani. Menj haza, mondd meg neki h ilyet többet ne csináljon veled, mert akkor komolyabb következményei lesznek és béküljetek ki.
Óh istenm, ideges, rossz napja volt vmi miatt. Megbántott, nem szép dolog, de bocsánatot kért. Ennyitõl ne hátrálj meg, valószínûéeg lesznek ennél nagyobb összezördüléseitek is, de ez természetes, hiszen nemrég költöztetek össze. Gyerünk ugorj be a kocsiba.. :) :)
Szerintem sem kell ezért a Dunába ugrani! Kérjen csak sûrûn bocsánatot ezért! Van ilyen és lesz is még. Ideges volt! De ha nem gondolná komolyan hogy szeret, nem hívna vissza. Szerintem gyorsan siess haza és legyen édes a békülés:) ))
A kérdező hozzászólása: most is állandóan hívogat, hogy menjek, mert nagyon vár HAZA. De mi lesz, ha megint rossz napja lesz, és rajtam csattan az ostor?? Elég érzékeny természhet vagyok, ezt õ is tudja...
Egyszer egy veszekedés alkalmával engem is elküldött a párom (azt mondta takarodjak a p*csába). Mi bérelt lakásban éltünk együtt, amit õ fizetett, én meg vezettem a háztartást. Miután lehiggadtunk, leültem vele beszélni és megkérdeztem, hogy otthon érezhetem -e magam ebben a lakásban ugyanúgy mint õ, vagy sem? Mert ha még egyszer elküld engem, akkor fogom a cuccom, és nem jövök vissza soha többet. Bárki lakásában lakunk is, nem gondolom, hogy az feljogosítja az illetõt, hogy ezzel visszaéljen egy vitás helyzetben. Szóval ezt szerintem tisztázd le vele, ha kibékültök.
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy azóta egyszer sem küldött el, még akkor sem, ha összevesztünk. :-)
Hát én nem így gondolom ahogy itt sokan.Szerintem ilyet egyszer sem kell eltûrni, hogy ha azt mondja el lehet húzni.Eza a pasi agreeszív ez látszik az írásodon.Ha fél év után így mer veled viselkedni akkor semmi jót nem lehet jósolni ebbõl.Amikor most még a szerelemtõl vaknak kellene lennie, éjjel-nappal körülötted kellene ugráljon, lesse minden óhajod, akkor szerinted mire számíthatsz tõle évek múlva?Nekem ezután nem lenne mirõl beszélnem vele.Én nem értem a sok buta libát, akik ilyen pasikkal összekötik az életüket ennek tudatában milyenek, aztán majd amikor már késõ nem tudnak megszabadulni tõle akkor nyavajognak. Legközelebb azért írsz, hogy megbocsásd-e, hogy megvert.És nehogy azt írd, hogy ez lehetetlen, mert nem az attól aki a szerelmével féléves együttlét után így viselkedik.Ez a pasi nem szeret nem tisztel téged egyáltalán.De ha neked ez megefelel, akkor nem is érdemelsz jobbat.
Tökéletesen egyetértek a 10:24-essel! Ha visszamész ehhez a pasihoz, belépsz a bántalmazott nõk-klubjába. (Most még csak verbálisan agresszív, de ki tudja, mikor fog ütni is.)
Mi történt a munkahelyén? Volt olyan gondja, hogy ez ennyire kifordítsa magából? Én azt mondom, hogy nem vagyunk hiba nélkül mi sem, és el lehet beszélgetni vele. Persze a tettlegesség az más...
Holgyeim... micsoda valaszok! Ferfi szemszogbol valoban bunkon viselkedett a parod, de neked kell tudnod, h ez bele fer a szemelyisegebe. Amit viszont en is utalok, h ha a baratnom latja, h szar napom volt, akkor miert nem tud beken hagyni? A masik, sok no ha csinal vmit, akkor miert nem csinaljak 100%-osan? Pl mikor a baratnom ablakot mos (amire senki nem keri, mert a takaritono havonta megcsinalja), csak az ablaktisztitot viszi oda es engem ker meg, h hozd ide ezt, meg azt amikor en porszivozok.
holnap majd elcsattan egy aprócska pofonka is egy fél év múlva arcodba vág ököllel te meg csak jössz-mész a kis neszeszereddel ide-oda

Most akkor menjünk vissza ezzel a Media Markt-ba?

Tegnap lett véve egy ASUS laptop, de az office csomag már nem ment olyan simán. amikor el akarjuk indítani van 3 lehet?ség, már megvettem.. meg akarom venni... meg van még 1 harmadik is csak azt nem tudom.. a már megvettem mellett van 1 zöld pipa, amikor rányomok, hogy tovább, kéri az aktivációs kódot, de azt nem adták ide. Se a dobozában, s a laptop aljára nincs felírva, pedig a program azt írja, a gép dobozában kell lennie a kódnak de nincs ott, a windows 7 cd-vel együtt. Most akkor menjünk vissza a media markt-ba és kérjük ki a win 7 telepít? CD-jét (ha valami gond lesz, akkor hogy telepítjük újra), meg az office csomag kódját? Segítsetek légyszives

Legjobb válasz: Be tudnád linkelni a pontos modellt lehetõleg a MediaMarkt oldaláról, hogy lássam miket tartalmaz a gép, ha jól vettem ki a szavaidból elõtelepített win7-tel vetted és talán offic-szal. Na office-ból csak próbaverzió szokott lenni a gépeken, értelemszerûen azt x idõ után meg kell venni ha rendesen akarod használni, ha viszont teljes office-al vetted, akkor kell lennie telepítõ kódnak valahol a csomagban, ha máshol nem akkor a gép hátulján.

Be tudnád linkelni a pontos modellt lehetõleg a MediaMarkt oldaláról, hogy lássam miket tartalmaz a gép, ha jól vettem ki a szavaidból elõtelepített win7-tel vetted és talán offic-szal. Na office-ból csak próbaverzió szokott lenni a gépeken, értelemszerûen azt x idõ után meg kell venni ha rendesen akarod használni, ha viszont teljes office-al vetted, akkor kell lennie telepítõ kódnak valahol a csomagban, ha máshol nem akkor a gép hátulján.
A kérdező hozzászólása: Persze persze. Keresem. Amúgy benne van az újságban is: Egy ASUSA laptop i3-as procival 4 Gb RAM-mal és egy 1 GB-os videkártyával
A kérdező hozzászólása: http://www.mediamarkt.hu/mcs/special/ajanlataink, 19801, szami.. Mi egy ilyet vettünk de szerintem 1-2 adat nem egyezik meg. pl: ekünk 500Gb-os merevlemez van, illetve a proci is 2.6Ghz-es. Ha más nem akkor az ujságban megtalálod, amit az elõzõ kommentben beírtam. Jah, és a gép ára 140.000 ft volt. Az újságban is így keresd: ASUS 139.900ft i3-as 2.6Ghz-es proci 4Gb RAM 1GB videokártya 500Gb merevelemez
A kérdező hozzászólása: És a win7-el mi lesz? Menjünk vissza kérjük ki a CD-t?
Windows lemezt manapság nem szoktak adni. Van egy COA címkéd valahol a gép alján vagy az akku mögött, és kalap. A rendszer újratelepítése egy speciális rejtett partícióból történik, amirõl a használati útmutatóban olvashatsz. Az Office általában csak elõtelepített próbaverzió szokott lenni. Ha így van, akkor nincs kulcsod. De hát csak tudod, hogy megvetted-e hozzá külön, nem? A géphez csak úgy nem jár, az biztos.
Nos a következõ a helyzet, az elõtelepített windows 7 mellé nem jár telepítõlemez, hiába is mész a boltba, az offic pedig valószínû starter verzió, azaz korlátozottan használható:http://office.microsoft.com/hu-hu/starter-help/microsoft-off..

Most akkor menjek el futni vagy tartsak pihenőnapot?

Tegnap kezdtem el futni, akkor született az elhatározás, hogy csakazártis át fogok menni két év múlva a rendőrtiszti fizikai alkalmasságiján, ahol 2km-t le kell futni terepen 10 perc alatt. Szóval tegnap elmentem futni a környéken, a betonon. A táv nagyjából 2-2,5 km volt, az időt azt nem nagyon néztem. Most olvasgattam a neten, hogy kell-e pihenőnapot tartani az izmok regenerálódása miatt, stb, de a vélemények teljesen ellentmondanak egymásnak. Van aki ezt, van aki azt mondja és nem tudom, hogy akkor menjek-e ma is futni vagy csak holnap. Egyébként van rajtam kb 10kg felesleg és kicsit aggódom, hogy a mindennapos futástól tökreteszem a térdem. Akkor most szerintetek menjek vagy sem?

Legjobb válasz: Futásból elég heti 3-4 alkalom. De ahogy érzed. Heti 1 nap szünet biztosan kell. Ismerek olyat, aki heti 6x fut. De nálam a heti 4 futásnál tökéletesen futok, fejlõdök és fogyok.

Futásból elég heti 3-4 alkalom. De ahogy érzed. Heti 1 nap szünet biztosan kell. Ismerek olyat, aki heti 6x fut. De nálam a heti 4 futásnál tökéletesen futok, fejlõdök és fogyok.

Most akkor menjek suliba pénteken vagy ne?

Hétfő óta beteg vagyok, kedden mentem orvoshoz és kiírt egész hétre, mert folyik az orrom, fáj a torkom és lázam van. A baj csak az, hogy pénteken lesz a középiskolai ballagás és azt mondta az igazgató, hogy aki nem jön be, az igazgatóit kap, és nem ballaghat majd amikor eljön az ideje. Csak úgy lehet kikérőt kapni, hogy írni kell az igazgatónak, és ő eldönti, hogy elengedi-e a gyereket, orvosi igazolást nem fogad el, mert hogy azt bárki szerezhet. De én tényleg beteg vagyok, és akkor most tényleg menjek be lázasan, fertőzően? Jó, nem biztos hogy pénteken lesz még lázam, de az orvos mondta hogy pihenjek sokat, ne menjek sehova (mert mondtam neki hogy lesz ez, de kiírt suliból). Holnap felhívja apukám az ofőt, de szerintetek mit csináljak? Menjek vagy ne?

Legjobb válasz: Szerintem maradj otthon, nyilván más, ha valaki egész héten vbeteg, mint az egynapos betegésgek dolgozatnál, iskolai rendezvénynél.

Szerintem maradj otthon, nyilván más, ha valaki egész héten vbeteg, mint az egynapos betegésgek dolgozatnál, iskolai rendezvénynél.
Akkor hívja fel apukád az igazgatót minél elõbb, beszélje meg vele. :)
Te most komolyan ilyentõl tartasz ? Az igazgató ezért nem büntethet meg téged beteg vagy, és van igazolásod, és elárulom azt is, hogy akár szülõi igazolással is hiányozhatsz ilyen eseményrõl. Ehhez semmi joga az igazgatónak, ez csak ijesztésnek mondta.

Most akkor menjünk haza, vagy maradjunk itthon?

Nem tudok dönteni...

Legjobb válasz: mennyetek el moziba;P mehetek énis *.*?

mennyetek el moziba;P mehetek énis *.*?
Hát igen...Az élet nagy kérdései :)
Hát szerintem menjetek haza...de lehet jobb lenne ha otthon maradnátok... Ez egy igen nehíz kérdés.
Sorsoljátok ki.
szerintem menjetek haza, öö vagyis inkább maradjatok otthon, bár ha hazamennétek jobban járnátok, de ha maradtok az se baj. Szóval én a helyedben haza maradnék vagy itthonba mennék
fúú ha ilyen dilámmáim lennének én tuti fejbe lõném magam a stessztõl :SSSS
Menjünk mama?
A kérdező hozzászólása: Mama menjunk, en keszen allok :D

Most akkor menjünk sétálni a babámmal vagy maradjunk? A cikk alja érdekes.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/folenk-ert-a-hamufelho-20..

Legjobb válasz: Én nyugodtan kimennék.A levegõben levõ benzin,stb szennyezõdés sokkal károsabb.

Én nyugodtan kimennék.A levegõben levõ benzin, stb szennyezõdés sokkal károsabb.
Ugyan már, aki otthon marad, mibõl gondolja, hogy a lakásba nem jut be a hamupor, ha leszáll? Nem létezik légmentes lakás, gondoljatok már bele. És ne a blikkre adjatok, mindig le van maradva. Olvassátok ezt: http://www.hirextra.hu/2010/04/17/vulkankitores-az-eszaki-or..
Na mi úgy döntöttünk, hogy ma sehová nem megyünk. Ennyit kibírunk! Én egy percre se fogom kockáztatni a manó egészségét. Lehet baromság, de attól nem lehet baja ha itthon maradunk. Ellenben azt senki sem tudja megmondani mi lenne kimennénk. És ennyi...
Kénytelen leszek. Boltba kell menni. Itthon hagyni meg nem fogom egyedül. :D
na érdekes... az eleje szerint kimehetünk, 1 mondattal késõbb meg már nem. akkor legyünk okosak... nekem boltba pl. muszáj mennem a fimmal, szóval leszünk kint vmennyit. ha szép az idõ du., akkor viszont nem zárom be, megyünk homokozni:)
egy hete ülünk itthon a rossz idõ miatt...ne má.....
Na dettó ebben a dilemmában vagyunk. Kéne mennünk babaúszásra...
A kérdező hozzászólása: Mi meg megyünk vidékre ma nagyiékhoz, kertes ház....udvar....friss levegõ....babám és nagylányom egész nqap kinnt....hááát nem tudom mi legyen.
A kérdező hozzászólása: Annyira apró a részecske, hogy az orrod nem mondja a választ, max a tüdõhörgõcske mikor megtellík, és befulladsz...
Ugyan már. Menj ki a levegõre szippancs eggyet és az orrod mondja a választ.
A szmog károsabb, mint ez a hamu ami több kilóméterrel van fölöttünk! Mi megyünk.

Most akkor kihez menjek? április 1-én volt utoljára mensim, 3. -ra van időpontom a nőgyógyászatra, de azt mondták valami gond van azonnal menjek soron kivül!

Tegnap nagyon kicsit véreztem és megijedtem,mivel els? baba,35 elmúltam,benzinkúton dolgozom és 13 órát állok!Ma felkerestem a n?gyógyászatot ahonnan vizsgálat nélkül áttküldteka terhesgondozóba,még a dokihoz sem jutottam be,és onnan pedig elküldtek szintén vizsgálat nélkül,mert hogy még nincs kiskönyvem!

Legjobb válasz: A szemetek! Ennyi erõvel meg is halhat az ember! Felháborító! Védõnõhöz csak akkor tudsz menni, ha nõgyógyász ad papírt arról, hogy terhes vagy. Akkor honnan lenne kiskönyved? A vérzés miatt nem hinném, hogy aggódnod kellene, de igazad van, az a biztos, ha orvos is megerõsíti, hogy nincs baj. Most is vérzel, esetleg görcsölsz? Én a helyedben visszamennék, hiszen most ti vagytok a legfontosabbak!

A szemetek! Ennyi erõvel meg is halhat az ember! Felháborító! Védõnõhöz csak akkor tudsz menni, ha nõgyógyász ad papírt arról, hogy terhes vagy. Akkor honnan lenne kiskönyved? A vérzés miatt nem hinném, hogy aggódnod kellene, de igazad van, az a biztos, ha orvos is megerõsíti, hogy nincs baj. Most is vérzel, esetleg görcsölsz? Én a helyedben visszamennék, hiszen most ti vagytok a legfontosabbak!
Szia! Milyen a viszonyod a háziorvosoddal? Nem tudod vele megbeszélni, hogy vmilyen indokkal vegyen táppénzbe? Akkor tudnál otthon feküdni, pihenni. Amúgy érdekes az eljárás felétek, az kétségtelen... Jó egészséget kívánok!
Menj mas nodokihoz!
Egyetértek az elõttem szólóval! Minél gyorsabban keress másik dokit, mert ez úgy látszik, nem orvos, hanem egy szemétláda. Sok jóra szerintem ezután sem számíthatnál tõle. De mindenütt vannak jó orvosok. Amúgy egy normális doki azonnal táppénzre vesz, ha ilyen munkát végzel. Minden jót neked!
Így van! Keress gyorsan másik nõgyógyászt! Idõpontnál meg kérd, hogy sürgõs terhességi vizsgálatot kérsz, akkor kell hogy adjanak, minimum másnapra. Olyan helyre menj, ahol több doki is rendel, mert akkor biztosabb a gyors idõpont. Egyébként meg védõnõhöz minél hamarabb el kéne menned, mert õ is javasolhatja a táppénzre való felvételedet, ha nem tudsz megegyezni a munkáltatóddal a könnyített munkavégzésrõl. DE szerintem mindenképpen táppénzre kéne menned, mert 35 fölött már amúgy is sokkal jobban kell vigyázni. Én azt sem értem, hogy miért nem küldet el rögtön ultrahangra? A sima nõgyógyász nem fog tudni megvizsgálni teljesen.
Ja, még annyi (elõzõ hsz-oló vagyok), hogy szerintem -bár még az elején vagy- , de érdemes lenne keresned egy szülészt, akihez fogsz járni, mert akkor õt bármikor felhívhatod, mehetsz hozzá és nem fognak így dobálni.

Segítséget kérek! Az utolsó ultrahangos papírom szerínt holnap leszek 9 hetes. Hétfőn vizsgált meg a doki aki azt mondta, hogy 9 hét 4 nap de a kis könyvembe 9 hetet irt. Akkor most mikor menjek 12 hetes ultrahangra? Honnan számoljam?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...

Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...
Az uh-adatok alapján menj.
3. válaszoló vagyok. Igaz fontos a 12. heti UH, de nyugodj meg nem lesz semmi baj.Én 11+2 hetesen voltam és nem lett rossz az eredmény.Ha késõbb mész pár nappal abból sem lesz gond.Ha tudod pontosan, hogy mikor fogant a babád akkor kitudod számolni, hogy mikor vagy 12 hetes.
elsõ vok: 11. vagy a 12. hétben kell megcsinálni, de nem naphoz kötött mint pl az AFP, mert az uh-n fizikai valójában vizsgálják meg a babát fejétõl a talpáig minden szervét megvan-e, nyakiredõ vastagság jó-e, hasfal zárt-e stb, mindegy az a néhány nap! Minden jót!
Szia!A kiskönyvbe mindig a betöltött hetet írják.Én 12+2 hetesen voltam az ultrahangon.Az jó volt, nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Nyakiredö érték mikor jo?és rossz? Mi van olyankor ha rossz?
Akkor úgy menj ahogy a dokid mondta.Nem kell pont a 12. hetet betöltött napon nyakiredõre menni.Én is pl. 12+5 hetesen voltam és teljesen ok minden és nem szóltak hogy fú nem pont kerek 12.hetesen mentem.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom h a 12 hete uh nagyon fontos.Nem baj ha késõn megyek vagy korán?
A kérdező hozzászólása: Nem kell idõ pont!Azt mondta a doki h találkozunk 3 hét mulva zz uh és õ a 9 héttel számolta.
Szia! A terhességi heted még sokszor változhat.A kis könyvben beírt hetek száma szerint számold a dolgokat.Nekem 3 héttel nagyobb a babám, de nem foglalkoznak vele. Boldog Babavárást! 34 hetes
Nekem 11 hetesen és 1 nposan csinálták meg a 12. heti UH-ot, mivel akkor más miatt (haematóma) úgyis mennem kellet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!