Találatok a következő kifejezésre: Most akkor lesz pé-m (7 db)

Ha most összejön a baba esetleg (elméletileg 08. 03 körül lesz PÉ-m), akkor a szeptemberi nyaralást le kell mondanunk, ugye?

Jelenleg még megszakításosan védekezünk (ami ugye köztudott, hogy nem 100%) és a nyaralás után látnánk neki "élesben" a babaprojektnek :) Londonba megyünk, busszal, szeptember közepén, ami elég sok utazást és rázkódást jelent. Szerintetek abban a hipotetikus esetben ha mégis sikerülne a picit összehozni a nyaralás el?tt, akkor le kell mondanunk az utat és buktuk a pénzt? Párom szerint ha esetleg teherbe esek nem lesz baj ilyen korán még az ilyen hosszú útból de én nem tudom :(

Legjobb válasz: Ha csak nincsenek súlyos tüneteid(vérzés,erõs görcsölés,nem tudsz enni egyáltalán a hányingertõl,folyamatosan kihánysz mindent),akkor boldogan és nyugodtan elmehettek!

Ha csak nincsenek súlyos tüneteid(vérzés, erõs görcsölés, nem tudsz enni egyáltalán a hányingertõl, folyamatosan kihánysz mindent), akkor boldogan és nyugodtan elmehettek!
Dehogy kell!!! Kicsit divat mostanában túllihegni a terhességet!:) ) Barátnõm pl. területi képviselõ, 10 hetes terhes és minden nap több 100 kilométert vezet ezeken a fantasztikus magyar utakon. Ha nem vérzel, ergo nincs semmi gond a terhességeddel, akkor nem kell lemondani!
Egy normális terhesség nem akadálya annak, hogy éld tovább a megszokott életedet! Ha jól beágyazódott a babád és egészséges, akkor onnan szinte kirobbantani se lehet :) . 180 fokos fordulat nem kell az életedben! A terhesség nem betegség, hogy az töltse ki majd minden percedet, hogy mi baja lehet a babának. Ha egy terhesség megszakad mondjuk egy utazás, nyaralás vagy épp egy kisebb megterhelés után, az inkább azt bizonyítja, hogy a baba beteg volt. Ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül. Szóval, ha minden rendben lesz, nem görcsölsz, nem vérezgetsz, nyugodtan menjetek akár Londonba is :) Jó utat és szorítok, hogy összejöjjön a baba :)
Ezt hol hallottad? 14 hetesen Horvátországban nyaraltam, kocsival mentünk. 24 hetesen repülõvel utaztam. Ha rendben van a terhességed, akkor nincs ok az aggodalomra.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elírtam, "holnap" és "még" :D
Elvileg most kell próbálkozni, de én már nem tudok a ciklus. hu -nak hinni, mert csak átlagot számol. Nekem azt mondta a dokim, hogy ne hõmérõzgessek, hanem szexeljünk 2 naponta-az biztosabb.
nekem a ciklus.hu szerint 26-án volt pé-m, de rá 3 napra éreztem szurkálást, elvileg az volt a pé. figyelj a jelekre, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szreintem ha biztosar szeretnél menni vegyél gyors egy gyógyszertárban vagy egy drogériában egy ovu tesztet. Legalább akkor azt is meglátod mennyire biztos a ciklus.hu...

Most akkor mikor lesz pé-m?

most egy kicsit be vagyok kavarodva. eddig mindig 28 napso ciklusaim voltak, de az el?z? hosszabbra sikeredett valami oknál fogva. utolsó három mensim kezd? napja: január 6, február 3, március 7., és ált. 6 napig van meg. Akkor most mikor lesz pé-m? Már több weboldalon megnéztem, de mind mást mutatott.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél ovutesztet, az a biztos!

Szerintem vegyél ovutesztet, az a biztos!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy volt pé-m, de a 14. nap helyett a 20-on volt, és ez is lehetett az oka a késésnek is.
Attól, hogy 36 napos volt, még lehetett pé. (elsõ 3 választ író)
A kérdező hozzászólása: de volt peteérésem ez teljesen biztos
nos tehát ha jol számolom akkor az elõzõ ciklusod 29. napra volt.Amostani meg 36.napos volt ez azt jelenti hogy most nem volt peteérésed. Mert ha 35 nap fölött jön meg akkor nincs peteérés. De mivel a cikludodat a 29 naphoz kell számolni ezért neked a peteérésed kb. a 15-16.nap körül van.
A kérdező hozzászólása: köszi, remélem lesz, már az elõzõ ciklusomban is azt hittem lesz valami, mert 6 napot késett, de sajna megjött. Pedig perc pontos 28 napos ciklusaim voltak eddig.
Szívesen, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, aranyos vagy!
Megint én vagyok. :) Ha az ovutesztre kérdeztél volna rá, akkor: Ha a tesztcsík ugyanolyan erõsségû, mint a kontrollcsík vagy a tesztcsík az erõsebb, akkor pozitív, akkor kell akciózni. Ha van tesztcsík, de halványabb, mint a másik, akkor az negatívat jelent. Érdemes a pozitív ovuteszt utáni elsõ negatív napon is együtt lenni!
De a hõmérõzés is jó, csak szerintem ovuteszttel biztosabb! Mindig közvetlenül ébredés után mérd, este rázd le, ne mozogj! Mindig ugyanakkor mérd, ne hónaljban, hanem hüvelyben vagy szájban nyelv alatt. Pé-kor leesik a hõd néhány tized fokot, és utána kezd fokozatosan emelkedni, és egészen a mensiig fenn marad (általában 37 körül), és a mensi elõtt 1-2 nappal esik majd le. Ha nem esik le, és a mensid is késik, akkor gyanakodhatsz babára! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ha hõmérõzök az nem jó? De akkor mikor van pé? Mit kell látnom?
Szia! http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ ezen az oldalon kapsz pontos választ:)

Az orvos szerint-uh alapján-nincs érő petém. Viszont a mai ovu teszt jelzi, hogy pár nap múlva pé-m lesz. Most akkor ez hogy van?

Legjobb válasz: Az Ovuteszt az LH hormon magas szintjét jelzi, nem a petéidet. Az Lh hormon magas szintje váltaná ki azt, hogy a cseresznye nagyságú tüszõbõl robbanásszerûen kiszabaduljon az érett pete. de ha neked ilyen nincs, akkor hiába emelkedik a hormonszinted, tüszõrepedésed nem lesz tõle. Hiszen nincs, ami megrepedjen.

Az Ovuteszt az LH hormon magas szintjét jelzi, nem a petéidet. Az Lh hormon magas szintje váltaná ki azt, hogy a cseresznye nagyságú tüszõbõl robbanásszerûen kiszabaduljon az érett pete. de ha neked ilyen nincs, akkor hiába emelkedik a hormonszinted, tüszõrepedésed nem lesz tõle. Hiszen nincs, ami megrepedjen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de akkor miért akar petevezeték átjárhatóságit csinálni, ha nincs is érõ petém?
Szerintem nem zárja ki egymást az érõ pete és az átjárhatósági. Örülj neki, hogy ilyen dokid van, aki rendesen kivizsgál.

Ha előző hónapban nem volt pé-m, akkor most mi várható? Hamarabb lesz vagy szokásos időben?

Legjobb válasz: Nekem egy anovulációs ciklus után a következõben a 8. napon volt. Nem állítom, hogy mindenkinek így van, csak tapasztalat. És talán magyarázat lehet arra, hogyan lehet mensi után rögtön teherbe esni.

Nekem egy anovulációs ciklus után a következõben a 8. napon volt. Nem állítom, hogy mindenkinek így van, csak tapasztalat. És talán magyarázat lehet arra, hogyan lehet mensi után rögtön teherbe esni.

Szombaton szeretkeztünk a párommal (14 nap), de szerintem sajnos tegnapra esett a pé-m (hasszurkálás, nyálkás folyás, illetve ma lett a hőm 37, 2). Akkor most elrontottuk, és ebben a hónapban sem lesz baba?

Legjobb válasz: A spermiumok elvileg még élnek néhány napig odabent. Szerintem ne add fel a reményt teljesen. Középidõben legyetek együtt kétnaponta, hogy le ne késsétek a megfelelõ idõt.

A spermiumok elvileg még élnek néhány napig odabent. Szerintem ne add fel a reményt teljesen. Középidõben legyetek együtt kétnaponta, hogy le ne késsétek a megfelelõ idõt.
Két napig életképesek.
Nem késtetek el semmit. Így igaz 2napig élnek odabent, mint hal a vízben...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!