Találatok a következő kifejezésre: Most akkor lehet esni (12 db)

Most akkor a hőmérős módszer segítségével mikor lehet teherbe esni? Ha lent van a hő, vagy ha már fent van? És ha már fennt van, akkor nem lehet teherbe esni?

Akkor most már tényleg nem értem.

Legjobb válasz: elméletileg ha felmegy pár tized fokot,akkor van peteérés, akkor kell a napokban együtt lenni, ha fönt marad akkor valószínû sikerült a terhesség, mert a mensi elõtti napokon, egyébként leesne . 37 fölé semmiképp sem kell menni , mert az már hõemelkedés. ha a normál hõd pl 36 fok akkor peteéréskor kb 36,4-36,6 körüli.ha ennél többet emelkedik, akkor már mást is jelezhet, pl náthát-.

elméletileg ha felmegy pár tized fokot, akkor van peteérés, akkor kell a napokban együtt lenni, ha fönt marad akkor valószínû sikerült a terhesség, mert a mensi elõtti napokon, egyébként leesne . 37 fölé semmiképp sem kell menni , mert az már hõemelkedés. ha a normál hõd pl 36 fok akkor peteéréskor kb 36, 4-36, 6 körüli.ha ennél többet emelkedik, akkor már mást is jelezhet, pl náthát-.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Vannak ezen az oldalon olyanok, akik azt mondják, hogy hõemelkedésnek kell lennie. Én emiatt paráztam, mert max 36.8-36.9 fokot tudtam "produkálni", és nem értettem, hogy nekem miért nincs "hõemelkedésem". 36.3- ról ment 36.8-ra akkor ez jót jelent? Mégegyszer köszi a választ.
Én úgy tudom, h 37 fölé kell menni. DE ha neked alapban jóval alacsonyabb, akkor tényleg csak elég pár tizeddel ha feljebb megy. Egyébként hol méred?
36, 3-36, 8 ra ez tökéletes. Itt volt péd. Nekem sem megy soha ill nagyon ritkán hét fölé, pedig nálunk családi vonás hogy az alaphõm napközben 37-37, 1. ez a normális. Tehát nem gond ha nem megy 37 fölé ez egyénfüggõ. Nekem eddig nem sikerült a baba, de a ciklusom normális. Már doki is megerõsítette. És lh tesztet is nézek. Mégis ritka hogy 37 vagy afölé menjen. Sok sikert
Tökéletesn mûködik a hõd! Nekem is alacsonyabban mozog és az normális. 36, 8-nál nem megy feljebb. Alapban meg 36, 2. Már van egy gyerekem, de hõemelkedésem nem volt.
A kérdező hozzászólása: Hónaljban mérem. Köszi a válaszokat. Ha tudok valamit, majd jelzem.

Most akkor teherbe lehet esni akkor is ha valaki foggátlót szed vagy nem?

Elvileg 99%os biztonság.

Legjobb válasz: Ez is olyan, minthogy óvszer használtat közben is teherbe lehet esni. Ha valaki nem megfelelõen szedi a tablettát, akkor teherbe eshet. Vagy esetleg akkor, ha a doki nem megfelelõ hormontartalmú készítményt ír fel, de ez már az elején kiderül. Azért írják, hogy 99%-os a védelem. Az óvszernél is ugyanennyi, mert az is kiszakadhat, lecsúszhat és a lány teherbe eshet.

Ez is olyan, minthogy óvszer használtat közben is teherbe lehet esni. Ha valaki nem megfelelõen szedi a tablettát, akkor teherbe eshet. Vagy esetleg akkor, ha a doki nem megfelelõ hormontartalmú készítményt ír fel, de ez már az elején kiderül. Azért írják, hogy 99%-os a védelem. Az óvszernél is ugyanennyi, mert az is kiszakadhat, lecsúszhat és a lány teherbe eshet.
szzerintem 99% az elég biztos, csak az a lényeg hogy mindigegy idõben vedd be és ne késs még 10percet semé s akor tuti nem lesz baba :D
Azért az elõzõ választ ne vegyük szentírásnak. Nem biztos, hogy megfelelõen szedte a gyógyszert. Itt is láttam már olyan kérdést, hogy nem szedtem rendszeresen, ez baj??? Ha odafigyelünk arra, hogy betartsuk a tájékoztatóban leírtakat, akkor szerintem nem lehet baj. Nem kell folyton arra gondolni, hogy mi lesz ha mégis teherbe esel.
Ha kétségeid vannak, kérdezz meg egy nõgyógyászt. Amúgy Jézus meg elvileg mindenféle szex nélkül született, szóval még az önmegtartóztatás sem 100% :)
3. válaszolónak: Talán rendesen kellett volna szedned a tablettát, és odafigyelni a szabályokra, akkor most biztos nem lennél terhes! Az óvszerre én nem mondanám, hogy 99 %, max. 50%.
szia. én 21 éves vagyok, és 3 hónapja kezdtem el a tabit szedni, és hát mit ne mondjak, itt ülök 6 hetes terhesen.Ennyit a 99% védelemrõl:S A tabi semmire való.
Nem kell bevenni 2tablettát az nem jó, nincs is benne a tájékoztatóban.
Én már féléve szedek fogamzásgátlót és bennem is voltak olyan gondolatok, hogy mi van, ha teherbe esek így 19 éves fejjel... Viszont a 2. válaszolótól kérdezném, hogy milyen 10 percrõl beszél?? Nem másodpercre pontosan kell szedni a gyógyszert! Az tény, hogy mindennap kb ugyan abban az idõpontban kell bevenni, de ha esetleg ne adj isten elfelejtené bevenni és nem telt el több, mint 12 óra, akkor sem lehet még gond!! Szóval erre oda kell figyelni. Nah meg ami még fontos, hogy ha esetleg a gyógyszer bevétele 4 órával hasmenés, vagy hányás jelentkezik, akkor érdemes bevenni egy újabb szem gyógyszert. Ugyanis 4 óra kell felszívódásához. Már velem elõfordult ilyen! De valóban nagyonn agyon pici az esélye annak, hogy teherbe ess. Mivel már 3 hónapja szeded, ezért a 7 napos szünetben sem kell vigyáznid, ugyanis a gyógyszer akkor is véd!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. amúgy ha nem lenne szinte 100%os védelem akkor lehet hogy ajánlana még a doki mellé óvszert is vagy valamit nem? mert úgy hallottam hoyg valami 3as funkciója van.
3.válaszólónka üzenem, hogy bizonyára nem mindig ugyanabban az idõpontban vetted be vagy nem jót írt fel a dokid.Amugy megnem hülyeség a tabi, ne hidd el kérdezõ, Sok jó hatása van:szabályozza a mensit meg rövideb is lehet a mensi, véd baba ellen.....
Nem azt mondtam, hogy kettõt kel bevenni...... Hanem ha bevetted a gyógyszert és 4 órán belül erõs hasmenés ill. hányás jelentkezik, akkor nem szívódott fel rendesen! Tehát ilyen esetben vagy beveszel egy újabb tablettát, vagy oda figyelsz és 1 hétig gondoskodsz a kiegészítõ fogamzásgátlásról!! Ha kell megkeresem neked a tájékoztatóban!

5mm-es nyálkahártya nemvárt menszi napján, de a hőm fent van.37, 6 Most akkor mi van? A doki azt mondta lehet baba, de lehet, hogy nem. Ekkorával egyáltalán lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Képzeld csak el, a méhen kívüli babák mekkora nyálkahártya darabkába ágyazódnak? Szinte nulla. Simán lehet 5 mm-nél is baba.

Képzeld csak el, a méhen kívüli babák mekkora nyálkahártya darabkába ágyazódnak? Szinte nulla. Simán lehet 5 mm-nél is baba.
Hali csajok! Nekem doki 12.c.napi uh-n a 6mm-es nyálkahártyára azt mondta, hogy még nem túl jó! Második:ha a dokid bíztat akkor valszeg el írták azt a 3mm-t mert az félidõben is kevés nemhogy beágyazódáskor!Persze a természet kiszámíthatatlan na de ennyire!? Azért kívánom, hogy mindkettõtöknek baba legyen! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztató válaszokat.Hát remélem sikerült.Még nem jött meg. Sokat pihenek, ha fájdogál a hasam lefekszem. Volt már egy méhnyakmûtétem és egy vetélésem.Úgyhogy próbálok mindent megtenni , hogy most rendben legyenek a dolgok.Pénteken megyek vissza a dokihoz ha addig nem jön meg, hát bízom benne
Nekem mensi késése után 3 nappal 7mm volt és az volt a leletemen hogy grav.-ra utaló jel nem látható! 2nappal késõbb megint elmentem uh-ra és akkor már láttuk a pici petezsákot benne szikhólyaggal!21 h kismama
A "tankönyv" szerint 6-8 mm-es méhnyálkahártya esetén már van esély a megtapadásra, de a 8-10 mm vagy annál vastagabb az ideális. Nekem 10 mm volt mensi idején, ikreimet simán kihordtam, de ismerek olyat, akinek 6 mm-essel sikerült ikreket kihordania. Azt meg már csak margóra említem meg, hogy a doki uh-s mérése nem 100%-os, vagyis lehet, hogy az a valóságban azért vastagabb... ;) Szorítok mindenkinek! Nem feladni!
Szia! 11-27 08:08 vagyok, voltam dokinál, 5 hetes terhes vagyok. Ott van a kis petezsák, minden rendben. Rákérdeztem a 3mm-es nyálkahártyára, azt mondta, hogy múlthéten még nem látott terhességet, és egy negatív terhesség papírt nyomtattak, sablonszöveggel. Veled mi újság van? Drukkolok!!
Utolsó vagyok: nagyon szorítok, hogy baba legyen és most már minden rendben menjen! Majd írj, hogy mi a helyzet, mi volt a dokinál! :)
De jó! Ez biztató akkor, hogy ennyit változik pár nap alatt a helyzet! :-D Gratulálok a 21 hetes pocidhoz!
Nekem azt mondta a doki a 8.7 mm-re , hogy nem baba mert akkor kb 10mm-nek kelle lenni. Ennek ellenére visszarendelt jövõ hétre, hogy addiga hátha lát valamit... Remélem ott lesz a képernyõm a " kis pöttyöm" . :)
Köszi! Én is drukkolok a Kedves Kérdezõnek! Így volt a papírra írva: 3.0 mm Ez 3mm gondolom, mert a 30 az meg már sok, nem? Na, mindegy, majd kiderül. Én optimista vagyok :-))
Én tegnapelõtt voltam dokinál, akkor késett már a 4. napja, van egy pozitív tesztem is, és a doki nem látott még semmit. Annyit mondott, hogy szépen meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, ami azt jelenti, hogy ez a terhesség még valószínüleg "gyerekcipõben járhat". Egy hét múlva kell visszamennem, és akkor majd megmondja azt is, hogy hány hetes is vagyok, 5 v. 6. Ezt õ mondta így. Itthon vettem észre, hogy az van a leletemre írva, hogy Endometrium 3mm!! Ez vastag? Én nem is értem!! Arra gondoltam, hogy ez valami sablonszöveg, nem is az én adatom, de mivel nem értek hozzá, fogalmam sincs, hogy ez most milyen adat. És még az is oda van írva, hogy Grav. utaló jel nem látható. :-( Remélem nagyon korán mentem, és minden rendben lesz. A doki mindenesetre biztatott és nem adta jelét, hogy aggódnom kéne. Ezen az oldalon meg azt olvasom, hogy 10mm alatt nem is történhet meg a beágyazódás. :-( Úgyhogy nem tudom mit gondoljak.
11.27.09:09-es vagyok. Ma voltam dokinál. 6, 5mm-es a perezsák és 1, 5mm-es a "kis pöttyöm" ! :D

Most akkor jól értem? Alcsony és magas vércukorszinttõl is kómába lehet esni?

Legjobb válasz: Végül is igen. A szervek mûködéséhez szükség van cukorra. Ha a vércukor szintje alacsony,akkor a szervek (az agy is) nem jutnak a mûködésükhöz szükséges cukormennyiséghez,ettõl ez a mûködés zavart szenved és kialakulhat kóma. Magas vércukorszint esetén a szervezetben acidosis(savasodás) alakul ki ,ami végsõ soron szintén tudatvesztéses állapothoz vezet.

Végül is igen. A szervek mûködéséhez szükség van cukorra. Ha a vércukor szintje alacsony, akkor a szervek (az agy is) nem jutnak a mûködésükhöz szükséges cukormennyiséghez, ettõl ez a mûködés zavart szenved és kialakulhat kóma. Magas vércukorszint esetén a szervezetben acidosis(savasodás) alakul ki , ami végsõ soron szintén tudatvesztéses állapothoz vezet.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!:)

Most akkor az előváladéktól lehet teherbe esni?

Tudom 1000-en feltették már a kérdést, DE valahol olyat olvasok , hogy nagyon kevés az esélye így teherbe esni. Valahol azt mondják minden második n? teherbe esik t?le. Nem lehet ,hogy akik így estek teherbe azoknak a párja kés?n húzta ki, csak nem vette észre?

Legjobb válasz: Attól is lehet

Attól is lehet
Igen lehet.Azok a kis spermák mindig csak nyüzsögnek beeszik magukat mindehová min a faszú.
lehetsz terhes, ezért nem jó a megszakított közösülés tapasztalatból mondom, én is így "lettem"
nem tök mindegy mekkora esélye van? kár kockáztatni
Attól leszel terhes hogy még egy ilyen köcsög kérdés és úgy teherbe bäszlak hogy az embertelen lesz! Hogy bírtad feltenni megint 144123216444 szorra?

Most akkor teherbe lehet esni így vagy nem? Miért mond mindenki mást?

Azaliát szedek 2 hete. Az orvost (SZTK) megkérdeztem, hogy ha már nem szoptatok, úgyis hat-e és azt mondta hogy nem. Viszont megkérdeztem egy másik orvost erről és azt monta hogy úgy is hat, ha nem szoptatok már, sőt "rendes" fogigátló helyett is lehet szedni. Ugye 2 hete szedem már, viszont 1 hete nincs egy csepp tejem se, nem szoptatok már. Szerintetek?

Legjobb válasz: Használjatok mellette óvszert is úgy tuti véd.

Használjatok mellette óvszert is úgy tuti véd.
Én is Azaliát szedek, már 5 hónapja, még szoptatok. Nekem azt mondta a dokim, hogy ha már nem szoptatok, akkor már nem hat és ne is szedjem! Akkor másmilyen fog kelleni.
A nagy lepedõ használati útmutatóból én úgy vettem ki, hogy nem csak a szoptatósok használhatják, hanem azok számára is való, akik a kombi tabletta valamelyik összetevõjére allergiásak. Tehát akkor is hatnia kell, ha már nem szoptatsz. Olvasd el te is a papírt, vagy keress rá neten.
1.-nek, jó tipp, de többségünk azért szed gyógyszert, hogy ne kelljen más védekezési módszert bevetni. Egyébként én egy hete váltottam ki az Azaliát, és nehogy már gumi kelljen a ku**a drága (8500, - Ft/3havi) gyógyszer mellett, mert ennyibõl foghatom azt a pénzt és egybõl beemelhetném a kukába is akár.
Óvszer is hormon mentes.
A kérdező hozzászólása: Akkor használd te a hormonmentes védekezési módokat! Én nem fogom. Nekem volt hormonmentes spirálom és sikeresen teherbe estem mellette, az mellett fogant a most 7 hetes kisfiam!!! És õ harmadik baba, több gyereket nem tudnák eltartani, tehát inkább mérgezem magam a hormonnal, minthogy örökbe kelljen adnom a gyerekemet!!! Remélem felfogtad amirõl beszélek!
A kérdező hozzászólása: Rettentõ buta vagy.
Nem azt mondtam hogy nem kell védekezni hanem azt hogy van egészséges megoldás is.
Te jó ég. Egy jó minõségû disznót is óvnak attól hogy hormonkészítményt kapjon, hisz az az emberben is felszívódik amit a nagyipari állattenyésztés beadagol, akár tejen keresztül. Ráadásul pici gyereknek... Azok a hormonok felszívódnak. Nem elég hogy oltást kap (már akinél, hisz jobb lenne ha nem), de még erõs hormonkészítményt is fel kell szívniuk gyógyszert szedõ anyutól =///
A kérdező hozzászólása: Persze szülni évente gyereket... na azoknak papolj a felelõségrõl ne nekem. Tudod én törekszem a védekezésre, de van aki nem... Egyébként nem is értem, minek válaszoltál, semmi értelmeset nem mondtál csak provokálod itt az anyukákat, szégyelld magad!
Ugh. Gyógyszereket kisgyerekes anyának. Õskorban érzem magam. Meg lehetne oldani anélkül is hogy valaki ártson a saját testének. Felelõsség.
A kérdező hozzászólása: 3-as, igen olvastam ezt én is, de akkor nem értem hogy miért mondta az egyik doki h nem hat? Igen, nagyon drága:( Én hál isten csak 1 havit kértem, az volt 2900:(
A kérdező hozzászólása: Igen az de nem vagyok tini, hogy azzal védekezzek. Alkalmi kapcsolatokhoz 16-17 évesen kiváló de állandó kapcsolathoz nem. Egyébként nem ez volt a kérdés és szerintem mindenki azzal védekezik amivel akar. Nem fogok itt veszekedni ilyen buta emberekkel. Jóéjszakát pihend ki magad!

Fúha, Béci aztán büszke lehet magára: megint legyőzött egy olyan embert, aki egyébként is ki akart esni. De most nem?

Legjobb válasz: Csak az a baj hogy Szandi csak ugy tett mintha ki akarna esni es persze Oliver is.

Csak az a baj hogy Szandi csak ugy tett mintha ki akarna esni es persze Oliver is.
De igen. De errõl nem õ tehet, mindkét esetben õ volt a kihívott. Hát ez van, nem õ választotta a partnereket. Félre ne érts, ne kedvelem Bécit, de azért mindennel nem kéne cs.szegetni.
Ez igy van, de most mi a kerdesed? Gyozott ez a lenyeg.
A nezok szavaztak nem?Attol fuggetlenul hogy Oli es a Duplaszaju ki akartak esni, a nezok hatarozhattak volna ugy hogy visszakuldik oket de ezek szerint nem akartak es ne mondja senki azt hogy bunda mert nem igaz, a szavazatszamlalason volt megfigyelo a nezok kozul.Es remelem hogy a gogrog is pucol haza nemsokara mert utalom azt a hulye puffadt pofajat az alkohol miatt dagado hasaval egyutt.
beci fog nyerni es kesz
persze mivel elõre meg van rendezve id*óták. -.-"
Csúnya lenne, ha Béci nyerne. Ahogy Alekosz is megmondta, egy stabil, erõs 2. hellyel megelégedhet! :D
Én még hozzátenném azt, hogy nem Béci hívta ki õket, hanem fordítva.

Ha pé után vagyok 3-4 nappal és még most is magas (36, 8) az ébredési hőm (általában vissza kellene esnie ilyenkor nem? ), akkor ez most lehet baba? Védekeztünk, de mégis félek kicsit.

Legjobb válasz: Nem. Menziig mindenképp fent marad a hõ, ha van ha nincs baba. Menzi elõtt/aznap/vagy másnap leesik a hõ és megjön a vérzés. Ha baba van akkor nem esik le menzikor és nem is jön meg ->ilyenkor lehet a hõbõl következtetni a babára. Mivel védekeztetek? Ha gumi akkor tuti nem leszel terhes, ha megszakítás és pont tüszõrepedéskor voltatok együtt, akkor van egy kis esélye. Üdv. egy kismama

Nem. Menziig mindenképp fent marad a hõ, ha van ha nincs baba. Menzi elõtt/aznap/vagy másnap leesik a hõ és megjön a vérzés. Ha baba van akkor nem esik le menzikor és nem is jön meg ->ilyenkor lehet a hõbõl következtetni a babára. Mivel védekeztetek? Ha gumi akkor tuti nem leszel terhes, ha megszakítás és pont tüszõrepedéskor voltatok együtt, akkor van egy kis esélye. Üdv. egy kismama
Gumival is van esélye, sajna ismerek olyat, aki tabletta és gumi plusz ilyen spermicides sikosító mellett lett terhes. A hõm. ember típustól is függ, nekem pl. mindig magasabb volt a testhõmérsékletem igaz picivel, mint az átlag...de mikor babával próbálkoztunk nem néztem sosem mert ez nem megbízható...sok mindentõl lehet magasabb még a hõmérsékleted!!!

Hogy lehet az hogy állítólag a peteérés után nem lehet teherbe esni? Az egyik ismerősöm jóval ovuláció után volt együtt a párjával és teherbe esett. Akkor ez most hogy is van?

Legjobb válasz: Jóval??? Ovuláció után 24 óráig termékenyíthetõ meg a petesejt! Ebben az esetben szerintem az történt,hogy nem akkor volt ovuja amikor Õ gondolta. :)

Jóval??? Ovuláció után 24 óráig termékenyíthetõ meg a petesejt! Ebben az esetben szerintem az történt, hogy nem akkor volt ovuja amikor Õ gondolta. :)
Szerintem a "nem lehet" és a " lényegesen kevesebb az esély" nem ugyaz az. Vidd ki/ Idd ki a bilit.
A kérdező hozzászólása: hahaha, hát igen één is hajtok a babára de nem akarodzik összejönni :((
Na, akkor ez jó hír :) ) Igazából épp ez az, amiért a naptármódszer úgy gondolom a legmegbízhatatlanabb módszer. A megszakítás is jobb. Sosem lehet tudni mennyiben tér el az elsõ ciklus a másiktól, mennyire harciasak a párom hímivarsejtjei, stb :D
A kérdező hozzászólása: csak naagyon meglepõdött :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen örült :)
Márpedig de. Érett pete nélkül nem lehet teherbe esni. Talán késõbb volt ovulációja és még eléldegélt egy kicsit a pete. Elõfordul, én is vérzés elõtt fogantam közvetlenül és a húgom is. Anyunak egyébként is mindig késõn volt peteérése a ciklus közepéhez képest. Ha nincs pete, akkor nincs amit megtermékenyítsen a hímivarsejt, tehát nem jöhet létre terhesség. Csak akkor lehetséges, ha van egy pete, és van egy hímivarsejt. Ez az élet legelsõ alapja, késõbb a nyálkahártya vastagság már nem ilyen szigorú, de ezek nélkül lehetetlen. Örült egyébként a babának?
A kérdező hozzászólása: de azt mondta hogy a menstruáció elõtt nem sokkal voltak együtt... akkor biztos hogy nem volt peteérése...
Rém egyszerû, nem akkor volt a peteérése :) Ha nincs pete, akkor nincs, ami megtermékenyüljön, viszont a peteérés idõpontját nem mindenki tudja pontosan.
a peteérés idejét akkor lehet pontosan megmondani, ha minden pillanatban ott áll melletted egy doki, UH-val a kezében. Vagyis a hasadon :D Szóval valószínûleg nem akkor volt a peteérése. Vagy intenzív orgazmus is válthat ki spontán peteérést.

Párhete elkezdett enyhén mozogni a metszőfogam, megnyugodtam mert, ha "kiakart volna esni" akkor már rég kiesett volna. Most a mellete lévő si elkezdett enyhén ez mitől lehet mit egyek vagy mit csináljak, hogy megerősödjenek?

Legjobb válasz: nincs fogköved? attól begyulladhat az íny, és az fogmozgással jár sajnos. használj corsodylt, és menj el fogászatra, lehet íny alatt van a fogkõ azt te nem látod!

nincs fogköved? attól begyulladhat az íny, és az fogmozgással jár sajnos. használj corsodylt, és menj el fogászatra, lehet íny alatt van a fogkõ azt te nem látod!
A kérdező hozzászólása: Most volt nemrég fogászati vizsgálat a suliba és doktornõ nem vett észre semmit nemondot semmit, aztmondta , hogy egy nagyon pici fogkõ van a metszõ fogaim hátulján!
akkor mi a kérdés?:) pont az a fogad mozog, amin van fogkõ. tökmindegy mekkora.
A kérdező hozzászólása: DE mondom , hogy a doktornõ megállapította , hogy amiatt nem kell aggódnom!
az iskolaszûrésben ne bízz. menj el fogorvoshoz. ha ínygyulladás, és elhanyagolod, ki is hullhat a fogad.
a suliorvos csak futószalag, mégis mi másért mozogna pont az a fogad, ha csak azon van fogkõ?:D
A kérdező hozzászólása: Ez egy rendes fogorvos volt ráadásul a saját fogorvosom az iskola hívta meg arra a napra és azt álapította meg , hogy amiatt nem kell aggódnom mert nincs jele semmi nagy bajnak az a kis foggkõ megsemmi annál nagyobb is volt már!
te tudod, viszont azt tudd, hogy ha elhanyagolod a fogkövet, sok lesz, íngyulladás alakul ki, ezután pedig ínysorvadás is kialakulhat.. és szépen lassan elveszted a fogaidat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!