Találatok a következő kifejezésre: Most akkor lehet Miért voltak a (4 db)

Most akkor mi lehet? Miért voltak a tüneteim?

Tegnap megjött :( De még mindig szurkál a jobb petefészkem (már a mensi el?tt egy héttel kezdte, meg az utóbbi napokban szédültem is). Azt hittem végre baba. Ma negatív lett a tesztem. Nem tudom, hogy mit gondoljak, mert arra is gondoltam, hogy még csak nem mutatta ki a teszt. A mensi meg lehet, hogy azért van, mert szedtem a norcolutot?

Legjobb válasz: Nekem is szurkál, és már több, mint 10 napja késik, magas hõ, szédülés. A 2 nappal ezelõtti tesztem negatív lett. Erõs a menzeszed?

Nekem is szurkál, és már több, mint 10 napja késik, magas hõ, szédülés. A 2 nappal ezelõtti tesztem negatív lett. Erõs a menzeszed?
A kérdező hozzászólása: Nem erõs a mensim, ma már csak tisztaságit használok. Nagyon kíváncsi vagyok. Nem tudom mi lehet :(((
A kérdező hozzászólása: Ja, és a hõm kedden reggelre 0, 3-el leesett :(
Talán nem volt peteérésed és kimarad a mensid. Vagy baba. Miért nem csinálsz tesztet?
Szerintem is tesztelj, ennyi idõ után kimutatja ha ott van a baba.Drukkolok!
Ha egybként 28 naposak a ciklusaid, akkor én csinálnék tesztet, és dokihoz is elmennék, akármi lesz is az eredmény.

Mikor másfél hete késett a menzim állandóan fáradt voltam, nagyon fájt a derekam meg a hasam. Most vagyok 6hetes és semmi tünetem ez miért van? De tényleg semmi! NORMÁLIS EZ ÍGY? Lehet hogy csak a beágyazódást észlelte a szervezetem akkor?

Legjobb válasz: Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)

Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)
enis igy voltam az elejen szerintem ez normalis de ha nyugtalanit kerdezd meg az orvosod 33hkm
Szia! Én most vagyok 6hetes és 4 napos, és szintén 23-án megyek uh-ra. Semmi tünetem nincs, vagyis hát volt, mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam, sokat ettem, meg a derekam ia majd leszakadt. Azóta ez elmúlt, és már tünetmentes vagyok :)
Akkor már nem is soká láthatod a babádat, és tényleg megnyugodhatsz :) Egyébként gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: 23.-án.
Egész nyugodtan megnyugodhatsz :D Én is ilyen parázós voltam mint te :) De rájöttem hogy felesleges volt, csak hát nem tudtam kontrollálni :) Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: na már kezdek megnyugodni!köszi a válaszokat
Nekem épp így volt mint neked , a derekam majd le szakadt.Most meg semmi bajom nincs. Akkor elmult és azóta semmi tünetem, és minden rendben van :) Nyugi ;)Én például hányni sem hánytam egyszer sem, és émelygés sem volt.Mintha nem is lettem volna terhes :) 12hkm
A kérdező hozzászólása: köszi utólsó picit megnyugodtam!de szívesen várom a többi tapasztalatot!
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtatásokat!csak parázok mert elsõ baba és nem tudom mikor mi van :S.és megijedtem mert igazából nem érzem magam terhesnek vagy nem is tudom...
Jaj ez nálam is pont így van, 5 hetes vagyok és egy kis émelygésen kívül semmi bajom sincs már, 1 hét alatt elmúlt minden tünetem. Ne aggódj, szerintem minden normális ilyenkor:)
amikor másfél hete késett a menstruációd, már közel hat hetes voltál. vagy mire gondolsz? nem mindenkinek vannak terhességi tünetei egyébként, ez nem diagnosztikus értékû. :) ha aggaszt, nézesd meg. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: csak azért furcsak mert minden bajom volt.puffadás(még van egy pici), derékfájás ilyesmi!most meg SEMMI
A kérdező hozzászólása: gratula!én is várom már hogy láthassam a picurit!

Miért van az, hogy régebben voltak akik mindig azt mondták, hogy nyugaton többet is lehet keresni, de viszont drágábbak is a dolgok? Most már nincs ilyen. Belátták, hogy már ugyanott vagyunk az árakkal?

Legjobb válasz: Mert régebben így is volt. Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? Én 17 vagyok, de még emlékszem, hogy régen minden SOKKAL olcsóbb volt, SOKKAL! Ma már nincs így. A fizetések lassan nõnek, vagy nem is, munka kevés van, de az árak NYUGATIAK már!

Mert régebben így is volt. Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? Én 17 vagyok, de még emlékszem, hogy régen minden SOKKAL olcsóbb volt, SOKKAL! Ma már nincs így. A fizetések lassan nõnek, vagy nem is, munka kevés van, de az árak NYUGATIAK már!
A kérdező hozzászólása: ""Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? " 50filléres fagylalt és 18ftos benzinárakra is. :) " A gond, hogy az 50Ft-os gomboc 6-7 éve volt. Míg az 50fillére 20-30 éve.
A kérdező hozzászólása: Játékkonzol olcsóbb.
"Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? " 50filléres fagylalt és 18ftos benzinárakra is. :)
A kérdező hozzászólása: Basszus tv-ket néztem a wallmartban és vagy olcsóbb mint nálunk vagy ugyanannyi.
A kérdező hozzászólása: "Ha ezeket nem számítod, valóban ugyanott vagyunk." Ja csak a fizetés nem mindegy. "Azonban kint a lakhatás az elfogadhatótól a méregdrágáig terjed" Nálunk nem? 100E-tõl indul egy lakás pesten. Ami nem putri.
http://www.walmart.com Amúgy nem ilyen egyszerû, hogy az egészségügy, oktatás drágább és ugyanott vagy.. Nagyon nincsenek ugyanott, már bocs. Akárhogy is számolsz
Valóban, a legtöbb termék már a nyugati árakkal egy szinten van - hisz azok nyugati termékek. Azonban kint a lakhatás az elfogadhatótól a méregdrágáig terjed, a szolgáltatások (szórakozás, tanácsadás, fordászat, stb...), egészségügy, oktatás mind-mind drágábbak. Ha ezeket nem számítod, valóban ugyanott vagyunk.
Amúgy igen, ugyanott vagyunk árakban, sokszor még rosszabbul állunk. Az egyetlen dolog, ami drága az a lakhatás. Habár ez is mindkét régióban nagyon drága, mégis nekünk nehezebb megoldani, mint nekik.
A kérdező hozzászólása: " még az 50 Ft/gombóc fagyira " Milyen szép volt. Most már a kisvárosban is 130-140.
Az is ember legyen a talpán aki hitel nélkül házat vesz. Ez ma már lehetetlen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!