Találatok a következő kifejezésre: Most akkor lehet Miért voltak (5 db)

Most akkor mi lehet? Miért voltak a tüneteim?

Tegnap megjött :( De még mindig szurkál a jobb petefészkem (már a mensi el?tt egy héttel kezdte, meg az utóbbi napokban szédültem is). Azt hittem végre baba. Ma negatív lett a tesztem. Nem tudom, hogy mit gondoljak, mert arra is gondoltam, hogy még csak nem mutatta ki a teszt. A mensi meg lehet, hogy azért van, mert szedtem a norcolutot?

Legjobb válasz: Nekem is szurkál, és már több, mint 10 napja késik, magas hõ, szédülés. A 2 nappal ezelõtti tesztem negatív lett. Erõs a menzeszed?

Nekem is szurkál, és már több, mint 10 napja késik, magas hõ, szédülés. A 2 nappal ezelõtti tesztem negatív lett. Erõs a menzeszed?
A kérdező hozzászólása: Nem erõs a mensim, ma már csak tisztaságit használok. Nagyon kíváncsi vagyok. Nem tudom mi lehet :(((
A kérdező hozzászólása: Ja, és a hõm kedden reggelre 0, 3-el leesett :(
Talán nem volt peteérésed és kimarad a mensid. Vagy baba. Miért nem csinálsz tesztet?
Szerintem is tesztelj, ennyi idõ után kimutatja ha ott van a baba.Drukkolok!
Ha egybként 28 naposak a ciklusaid, akkor én csinálnék tesztet, és dokihoz is elmennék, akármi lesz is az eredmény.

Ha azért nem lehet este enni, mert este 9 után nincs emésztés, akkor miért voltam most wc-n?

Legjobb válasz: Emésztés van. Csak lelassul. Te azért voltál most wc-n, mert még nem alszol. Ha alszol, közben nem kell nagywc-zned, ugyebár? :)

Emésztés van. Csak lelassul. Te azért voltál most wc-n, mert még nem alszol. Ha alszol, közben nem kell nagywc-zned, ugyebár? :)
09:48-ast hagyjátok, buta az egészhez. Õ délig csak gyümölcsöt eszik, ez is mindent elárul róla.
este a fehérjepótlás lenne a legfontosabb. ez önmagában megválaszolja a 6 után nem-evés hibáját is: a szervezet nem képes fehérjét tárolni, csak az izomzatban. ha 6-kor eszel utoljára, utána másnap reggel 8-kor akkor ~14 órán át fehérjeéhezés történik (kevesebb mert a 6 óra utsó ételt még megemészted) éjjel mi a francból történne a fehérjeszintézis ha nincsen alapanyag? :) )
érdekes én úgy fogytam le szálkásra hogy este 10kor is vacsiztam/zok.... igaz 1-2 körül fekszek le. na ennyit a 6 után nem evésrõl.. ha én 5-6kor ennék utoljára akkor 15 órát nem ennék kb.. mekkora hülyeség lenne....lehet enni este is, viszont nem mindegy hogy mit és persze nem kell degeszre tömnie magát az embernek. én fehérjét nyugodtan eszek akár 10-11kor is.
azért nem szabad alvás elõtt enni mert lehet hogy nem fogsz tudni aludni ha tele a poci, ha tudsz akkor meg emészt és raktároz mint a gép a szervezet
A paraszimpatikus rendszer helyreállítja a szervezet E-készletét. Hatása csak egyes szervekre terjed ki. Átvivõ anyaga az acetilkolin. Hatására a szív lassul, a koszorúerek és a vázizom erei szûkülnek, a bõr és a nyálkahártya erei tágulnak. A vérnyomás és a vércukorszint, az oxigénfogyasztás csökken, a vércukor-raktározódás nõl. A tüdõ hörgõcskéi szûkülnek, a bélmûködés gyorsul. Az emésztõnedv-termelés fokozódik. Az anyagcserére a felépítõ folyamatok a jellemzõek. Híg, szerózus nyál termelõdik. A szemlencse domborodik, a pupilla szûkül. Az ivarszervekben értágulat, a húgyhólyagban vizeletürítés történik. A verejtékezés nagymértékben nõl. Az idegek kilépési helye az agytörzsi és a keresztcsonti szakaszon. A dúcok a zsigerek falában találhatók. E két rendszer dinamikusan változó egyensúlya biztosítja, hogy a szervezet belsõ környezete viszonylag állandó, de a változó külsõ körülményekkel egybehangolt legyen. Pld. vérnyomás szabályozása.
alváskor éppen hogy emészt a szervezet mert a vér az izmokból odaáramlik a belekhez.
09:48 Mi ez az új baromság, hogy éjjel nem éhezünk? Lehet te nem, de én és szerintem sokan mások igen... nem kéne baromságokat terjeszteni -.-"
Utolsó, te nagyon kész vagy! Azt fogalmaz már meg mi van azzal aki éjjel dolgozik és nappal alszik!?
Én már lefogytam 6 kg-ot, 3 hónap alatt. 2 mûszakban dolgozom, van , hogy este nyolckor is kilógok enni, többször keveset. Most stagnálok, mert orvosi utasításra 3 hétre le kellett állnom a sporttal.
este 6 után ne egyél. (érdekes sokan ellenzik ezt, hogy éhezel éjszaka..ez egy nagy marhaság éjszaka nem éhezünk, a napközben bevitt táplálékot építi be a szervezet, ellátja a hormonháztartást, illetve az éjszaka másik felében méregtelenít. ha ezt nem tudja megcsinálni, mert van a kaja a gyomorban, az nem jó, se méregteleníteni, se beépíteni nem tud, sõt, az anyagcsere is lelassul éjszaka, szóval zsírrá alakul. ennyi. a felvétel amgy is este 8 ig tart, UTÁNA MÁR NEM. és egy helyesen összeállított étel 3 óráig van a gyomorban, míg egy helytelenül az 5, vagy akár 8 óra is lehet!! szóval.. meg amúgy akárkit megkérdezel hogy fogyott le mondja hogy " és nem ettem 6 után"
ezt ugy kéne megfogalmazni h alvás elõtt 3-4 orával ne egyél. ha te notoriusanéjjel 2-3 kor fekszel le akkor értelemszerûen 11 fele már nemkéne enni. hameg este 8kor fekszel akkor meg 5-6 fele ne egyél...
Igen, van itt egy emberke, aki semmit nem konyít a témához, és mindig ezzel jön. :(
Én szeretek éjjel, elalvás elõtt enni, mindig ilyenkor éhezek meg. Az elmúlt napokban 3-4 között mindig megettem 3 szendvicset vagy rántottát vagy ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: Nem én találtam ki, én is hülyeségnek tartottam csak pont ezen az oldalon, ebben a kategóriában olvastam nem egyszer. Ezért is írtam ki, hogy aki ezt írta válaszoljon már rá.
9-kor megáll az emésztés xD :D:D
Ez olyan, mint a 6 után ne együnk? Kár, hogy elfelejtik hozzátenni, hogy amennyiben 10kor már alszol. xD Elég vicces lenne, ha 9kor megáll az emésztés, mi lenne azzal, aki éjjel dolgozik, nappal alszik?! XD
Tudtam, hogy megjelenik ennél a kérdésnél is... (09:48-ra gondolok.) Jön megint a 6 meg a 8 órájával, de sose válaszol arra, amit ilyenkor vissza szoktam kérdezni xD

Mikor másfél hete késett a menzim állandóan fáradt voltam, nagyon fájt a derekam meg a hasam. Most vagyok 6hetes és semmi tünetem ez miért van? De tényleg semmi! NORMÁLIS EZ ÍGY? Lehet hogy csak a beágyazódást észlelte a szervezetem akkor?

Legjobb válasz: Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)

Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)
enis igy voltam az elejen szerintem ez normalis de ha nyugtalanit kerdezd meg az orvosod 33hkm
Szia! Én most vagyok 6hetes és 4 napos, és szintén 23-án megyek uh-ra. Semmi tünetem nincs, vagyis hát volt, mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam, sokat ettem, meg a derekam ia majd leszakadt. Azóta ez elmúlt, és már tünetmentes vagyok :)
Akkor már nem is soká láthatod a babádat, és tényleg megnyugodhatsz :) Egyébként gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: 23.-án.
Egész nyugodtan megnyugodhatsz :D Én is ilyen parázós voltam mint te :) De rájöttem hogy felesleges volt, csak hát nem tudtam kontrollálni :) Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: na már kezdek megnyugodni!köszi a válaszokat
Nekem épp így volt mint neked , a derekam majd le szakadt.Most meg semmi bajom nincs. Akkor elmult és azóta semmi tünetem, és minden rendben van :) Nyugi ;)Én például hányni sem hánytam egyszer sem, és émelygés sem volt.Mintha nem is lettem volna terhes :) 12hkm
A kérdező hozzászólása: köszi utólsó picit megnyugodtam!de szívesen várom a többi tapasztalatot!
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtatásokat!csak parázok mert elsõ baba és nem tudom mikor mi van :S.és megijedtem mert igazából nem érzem magam terhesnek vagy nem is tudom...
Jaj ez nálam is pont így van, 5 hetes vagyok és egy kis émelygésen kívül semmi bajom sincs már, 1 hét alatt elmúlt minden tünetem. Ne aggódj, szerintem minden normális ilyenkor:)
amikor másfél hete késett a menstruációd, már közel hat hetes voltál. vagy mire gondolsz? nem mindenkinek vannak terhességi tünetei egyébként, ez nem diagnosztikus értékû. :) ha aggaszt, nézesd meg. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: csak azért furcsak mert minden bajom volt.puffadás(még van egy pici), derékfájás ilyesmi!most meg SEMMI
A kérdező hozzászólása: gratula!én is várom már hogy láthassam a picurit!

Miért van az, hogy régebben voltak akik mindig azt mondták, hogy nyugaton többet is lehet keresni, de viszont drágábbak is a dolgok? Most már nincs ilyen. Belátták, hogy már ugyanott vagyunk az árakkal?

Legjobb válasz: Mert régebben így is volt. Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? Én 17 vagyok, de még emlékszem, hogy régen minden SOKKAL olcsóbb volt, SOKKAL! Ma már nincs így. A fizetések lassan nõnek, vagy nem is, munka kevés van, de az árak NYUGATIAK már!

Mert régebben így is volt. Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? Én 17 vagyok, de még emlékszem, hogy régen minden SOKKAL olcsóbb volt, SOKKAL! Ma már nincs így. A fizetések lassan nõnek, vagy nem is, munka kevés van, de az árak NYUGATIAK már!
A kérdező hozzászólása: ""Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? " 50filléres fagylalt és 18ftos benzinárakra is. :) " A gond, hogy az 50Ft-os gomboc 6-7 éve volt. Míg az 50fillére 20-30 éve.
A kérdező hozzászólása: Játékkonzol olcsóbb.
"Nem tudom emlékszel-e még az 50 Ft/gombóc fagyira és a 250Ft alatti benzinárakra? " 50filléres fagylalt és 18ftos benzinárakra is. :)
A kérdező hozzászólása: Basszus tv-ket néztem a wallmartban és vagy olcsóbb mint nálunk vagy ugyanannyi.
A kérdező hozzászólása: "Ha ezeket nem számítod, valóban ugyanott vagyunk." Ja csak a fizetés nem mindegy. "Azonban kint a lakhatás az elfogadhatótól a méregdrágáig terjed" Nálunk nem? 100E-tõl indul egy lakás pesten. Ami nem putri.
http://www.walmart.com Amúgy nem ilyen egyszerû, hogy az egészségügy, oktatás drágább és ugyanott vagy.. Nagyon nincsenek ugyanott, már bocs. Akárhogy is számolsz
Valóban, a legtöbb termék már a nyugati árakkal egy szinten van - hisz azok nyugati termékek. Azonban kint a lakhatás az elfogadhatótól a méregdrágáig terjed, a szolgáltatások (szórakozás, tanácsadás, fordászat, stb...), egészségügy, oktatás mind-mind drágábbak. Ha ezeket nem számítod, valóban ugyanott vagyunk.
Amúgy igen, ugyanott vagyunk árakban, sokszor még rosszabbul állunk. Az egyetlen dolog, ami drága az a lakhatás. Habár ez is mindkét régióban nagyon drága, mégis nekünk nehezebb megoldani, mint nekik.
A kérdező hozzászólása: " még az 50 Ft/gombóc fagyira " Milyen szép volt. Most már a kisvárosban is 130-140.
Az is ember legyen a talpán aki hitel nélkül házat vesz. Ez ma már lehetetlen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!