Találatok a következő kifejezésre: Most akkor lehet Miért (52 db)

Hova lett az ESEMÉNYEK/EVENTS Mappa a facebook-profilokról? és miért nem működik a név mellé írt facebook.com/y. X. /events oldal sem ísmerős, sem ismeretlen személyek esetében? Ezt most akkor hol lehet megnézni? Köszönöm, ha írsz! :-)

Legjobb válasz: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :)) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.

A kérdező hozzászólása: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :) ) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: a saját eseményeimet se látom http://www.facebook/x.y/events elérési útvonalon. és egyetlen simerõsömét sem.
Valószínûleg azért nincs válasz, mert nem szoktuk ezt a linket használni! :)

Most akkor jó az oltás vagy sem? Már egyáltalán nem tudom.1x nem lehet vele kicsiket oltatni, most már ajánlják. Mitől változott a vélemény? Miért nem ajánlja a gyerekorvos mégsem? Még a 10 évesemnek se?

Mit csináltok ti?

Legjobb válasz: Tegnap mindegyik híradóban iskolákat,óvodákat mutattak 30-50% -ban kérik az oltást ,ez azért sok,hidd el nem a gyerekeken kezdik a "népírtást"ahogy mondják.Én leoltattam már magam,se láz se orrfolyás,semmi...a helyét 2napig éreztem,17éves lányom is megkapta,7éves fiam iskolában kapja de lehet nem várom meg és a 2éves húgával együtt oltatom.Inkább mint belehaljon egy olyan betegségben ami ellen lehet védekezni,az durva lenne!

Tegnap mindegyik híradóban iskolákat, óvodákat mutattak 30-50% -ban kérik az oltást , ez azért sok, hidd el nem a gyerekeken kezdik a "népírtást"ahogy mondják.Én leoltattam már magam, se láz se orrfolyás, semmi...a helyét 2napig éreztem, 17éves lányom is megkapta, 7éves fiam iskolában kapja de lehet nem várom meg és a 2éves húgával együtt oltatom.Inkább mint belehaljon egy olyan betegségben ami ellen lehet védekezni, az durva lenne!
Most olvastam hogy a ygerekeknek nincs külön oltóanyag, hanem a 3-12 éveseknek csak fele adagot kell beadni. Nem hiszem hogy egy 3 évesnek pont akkora dózisra van szüksége mint egy 12 évesnek :S
egészségesek a gyerekeid nem? a h1n1-be eddig a betegek haltak bele. és azokis idõs emberek voltak. rákosok, tüdõbetegek, szívbetegek.... õk abba haltak bele, h ráhúzódott a tüdejükre, és tüdõgyulladást kaptak. ha a gyermekeid megkapnák, tartsd õket otthon, ne engedd sehova, még felkelni sem az ágyból. gyógyuljanak meg minél hamarabb. forró teák, izzasztás....hogy minél hamarabb rendbejöjjenek. az átlag, aki megkapta a h1n1-et, 3-4 nap alatt meggyógyult. ne csak a negatív dolgokat halljátok meg a TV-ben, mert ott csak azokat tudják elmesélni, ráadásul aztis a 3-szorosra nagyítva. érdekes h arrólmég egystzer sem beszéltek, hogy általánosságban hogyan zajlik le az influenza. az em, berek 95%-a hogy esik át rajta. megkapja, 3-4 napig otthon dekkol, aztán meggyógyul. ezaz általános lefolyása. csak errõl nem beszélnek. nekik csak az létezik, h aki megkapja az meghal....logikus, az oltóanyagot elkell adni. ha aztis elmondanák a TV-be h az emberek 95%-a 3-4 nap alatt meggyógyult, senki se venné az oltóanyagot. nézzetek utána kicsit, h kb hányan betegettek meg, és hányan haltak meg. az eddigis számok még kevesebbek is lesznek, mint a szezonális influenza áldozatainál....
folyami hal(édesvizi) 6 hótól Tengeri(sós vizi) 12 hótól adható
Kosz, hogy leirtad akkor azert irja egyikhelyen igy a masikon ugy mert en is csodalkoztam.

Lehet járatni a babát ha nem miért? Járni akar, 8 hónapos. Mit tegyek? Akkor most mit lehet?

A picim elfeküdte a lábát a méhemben és befele állt a lába egy picit. E miatt aggódtam, és e miatt kell ortopédiára menni. Bejelentkeztem telefonon, és akivel egyeztettem leüvöltötte a hajamat és azt mondta, hogy lehetek ilyen hülye a 21. században hogy rosszat okozok a gyereknek. Na de ha menni akar és felhúzza magát, tehát nem felül hanem egyb?l feláll mit tegyek? És kezd lépkedni mi több szalad, ha úgy tetszik. Mit csinálhatok. Már nem elég neki az ?lés. Azt mondta az az asszisztens vagy nemtom ki a kivel telefonon beszéltem hogy nem csinálhat semmmit a gyerek csak amit magától csinál.... na de ez relatív.... hiába nyolc hónapos ülni sem magától ül fel.... abban is segítek. Ti hogy vagytok ezzel???

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdést! Az ortopéd asszisztensnek hiszel, akinek ez a szakmája és ezeregy hasonló esetet látot vagy egy kompozó ismeretlen anyukának?! Mit vársz? Hogy itt a járatásra bíztassanak a "jószándékú" válaszolók?

Nem igazán értem a kérdést! Az ortopéd asszisztensnek hiszel, akinek ez a szakmája és ezeregy hasonló esetet látot vagy egy kompozó ismeretlen anyukának?! Mit vársz? Hogy itt a járatásra bíztassanak a "jószándékú" válaszolók?
Én egyszer néztem egy errõl szóló mûsort, amiben ezt mondták:"A gyerekeket nem megtanítani kell mászni, ülni, járni stb..hanem meg kell várni, amíg elég fejlettek lesznek hozzá és önmaguktól csinálják. Hiszen a fû sem nõ jobban attól, ha húzzuk. Minden baba máskor érik meg dolgokra, semmit sem szabad eröltetni!" Az én babám is állandóan állni akar. De pár másodpercnél tovább sosem hagyom, mert félek, hogy görbe lesz a lába. Valamint nem bánjuk szerintem, ha késõbb indulnak el, addig is nagyobb biztonságban vannak:) )
Szia! Elképzelhetõ hogy dongalába van a babádnak. Csak azt nem értem, hogy miért nem szóltak a szüléskor, ill. miért csak most kezdik el kezelni. Ha felhúzza magát állásba az tényleg jó, örülök, hogy tetszik, de ne engedd járni. Ilyenkor még szinte csak lóg a kezein, nem támaszkodik és ha megnézed az összes súly a lábán ill. a térdén lesz. Könnyen kialakulhat óláb és egyéb csípõprobléma is. Felállíthatod, de csak keveset. Te vagy az erõsebb, nem hiszem, hogy ne tudnád megakadályozni, hogy menjen. Tedd inkább hasra hagy erõlködjön. Úgyis a legtöbb baba négykézlábból ül fel, úgy hogy oldalra teszi ki a popóját. Nem csinálnak lebegõülést. Szóval vidd gyógytornára, sokat fog segíteni hidd el, mégha néha egy kicsit keményebben beszélnek is. Minden jót! Gyógytornász anyuka
Szia!Az én kisfiamnak is elvolt nyomva a bal lábfeje a méhemben.Én nagyon megijedtem mi lesz.A korházi zárojelentésen az áll ortopédia javasolt.A doktornéni/háziorvos/ megnézte és azt mondta nem sulyos sok ilyen van megmutatta, hogy tornásztassam, ortopédiára nem vittem.6hetes csipõszürésen még nem szóltam de a 3hónapos szûrésen aranyos orvos volt és elmondtam a problémámat aki megnézte a lábát és azt mondta minden teljesen rendben van.Most 10hónapos 6hónaposan állt fel egyedül a kiságyba és nekünk azt mondta a doktornéni ha egyedül csinálja nem segitek neki semmi probléma.Pár napja már a játszótéren is sétál egyedül igen ügyesen alig tottyan le.
Az asszisztensnek sajnos igaza van, csak azt csinálhatja, amit magától csinál, tehát a kézen fogva sétáltatás sem jó. Ha gond volt a lábával korábban, akkor PLÁNE nem szabad "segített" mozgásokat csinálni :( Egyszerû a dolog, ne segíts neki benne :)
szerintem meg attól semmi baja nem lessz ha egy picit hagyod had menjen és próbálgassa magát csak arra figyelj oda hogy normális cipõ legyen a lábán.az én lányom négy hónaposan bébikompozott egy évesen meg már egyedül járt.
A kérdező hozzászólása: Nem kedves harmadik válaszoló. a lekezelõ stílusból köszönöm mára elég. egyszerûen csak nem értem mi az oka annak hogy idáig senki DE SENKI nem mondta hogy nem szabad járatni a gyereket. Holott intelligens anyukának tartom magam.Kíváncsi voltam mások mi csinálnak. vagy egyáltalán hallották e ezt?

Nem indul a gépem, bekapcsolom elindul a processzor hűtő elkezd dolgozni a vinyo, majd leáll. ha hajszárítóval (és most ne nevessetek) felmelegítem az alaplapot és a cpu-t 70 fokra akkor elindul, majd ha lehűl 55-60 fok alá akkor kikapcsol miért?

Legjobb válasz: gõzöm sincs. de azért arra kíváncsi lennék hogyan jutottál arra a megállapításra ha hajszárítóval melegíted akkor menni fog?? mi vezetett odáig hogy kezedbe vedd és le "hajszárítózd" a géped? :D :D :D

gõzöm sincs. de azért arra kíváncsi lennék hogyan jutottál arra a megállapításra ha hajszárítóval melegíted akkor menni fog?? mi vezetett odáig hogy kezedbe vedd és le "hajszárítózd" a géped? :D :D :D
Ugye nem nyultál hozzá a BIOS hoz mert az kazasztófa szokott lenni aki nem ért hozzá. Lehet átálítottál valamit a Biosban ha így van tegyél mindent auto beállításra. Az is lehet kihuzodott valamilyen kábel, ellenõrizd õket. A táp milyen a gépedben?
Katasztófa, bocs kicsit fáradt vagyok. :)
:) hány fok van a helységbe?
Katasztófa? Kazasztófa? Nem azt a szót keresed, hogy KATASZTRÓFA?....:D
A gép mellett szárította a haját és az váratlanul megjavult.....:)
A kérdező hozzászólása: nem nyultam a biosban s van benne a helyiségben 20 fok kb ja ugy ahotgy kinyitottuk az ablakot akkor a bekapcs gombnál teljesen lehült a gép majd ha inditottam egy netett akkor leált után melegítettem...
A kérdező hozzászólása: 420-as táp van benne
Nyitott ablaknál nem gépezünk mert kiszökik az információ egyébként a winyod fázik !!!!

Most akkor hogy is van ez? Lehet, vagy nem lehet? Ha nem, miért nem?

Sok helyen olvasom, hogy az anyatejet nem lehet mikróban melegíteni. Nem a fagyasztottra gondolok, mert az oké, hogy nem ott engedjük fel, hanem a frissen fejtre.

Legjobb válasz: Bocs az offért. És on: a túlforrósodás veszélye miatt sem ajánlják, és a mikrohullám + mûanyag kombinációja sem a legegészségesebb. Bár gondolom a bpa-mentes cuccoknál azért kisebb a károsanyag-kioldódás rizikója.

Bocs az offért. És on: a túlforrósodás veszélye miatt sem ajánlják, és a mikrohullám + mûanyag kombinációja sem a legegészségesebb. Bár gondolom a bpa-mentes cuccoknál azért kisebb a károsanyag-kioldódás rizikója.
Az fura... Mi a NIC-et tapasztaltuk meg sajna, és ott vízben melegítették az anyatejet és a tápszert is!
Ha mentek valahová, inkább vigyél külön forró vizet és egy adag tápszert egy száraz dobozban (én Aventes pohárban szoktam). 1+3.
Mi is PIC-esek voltunk, nálunk cumisüveg melegítõben melegítettek mindent. Én is beszereztem egyet, nem nagyon mikrózom. Ráadásul nekem azt mondta a doki, hogy elõre elkészített tápszer nem melegítünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 1x muszáj volt elõre elkészíteni, de csak egy adagot, mert kórházba mentünk kontrollra, vittem magammal termoszban. Védõnõ azt mondta, ha nem tudom máshogy megoldani, akkor csináljam így.
A kórházakban elõre, 24 órára készítik el a tápszereket, hûtõbe teszik azonnal. Elvileg így lehet. De otthon biztosan jobb a friss.
A kérdező hozzászólása: Nekem is fura volt, azért is lepõdtem meg. Üvegben voltak az anyatejek/tápszerek, úgy melegítették. Na meg az, elõre elkészítettek egy nagy adag tápszert, hûtõbe tették, majd adagonként melegítették. Ezt lehet? Én mindig evés elõtt, frissen készítem a tápszert, nem szoktam elõre egy egész napi adagot megcsinálni.
A túlforrósodás veszélye miatt nem lehet, mert nem egyenletesen melegít a mikro. Én így tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom, h ez most mitől v miért lehet. :S Mikor vécére megyek a székleteléskor fáj. és ha hozzáérek és kicsit megnyomom akkor is. Ez mitől lehet?

És análisan nem csináltam még soha,úgyhogy nem attól.Szexuális életet élek viszont. 20 éves L.

Legjobb válasz: Talán aranyér. Azt tapintható is állítólag.

Talán aranyér. Azt tapintható is állítólag.
A kérdező hozzászólása: És az mitõl lehet???
A kérdező hozzászólása: Vagy itthon, h tudom kikezelni magamat? Nem szívesen mennék orvoshoz :(
Felfázástól akár. Hideg helyen ültél pl. De itt találsz több infót:http://www.femina.hu/egeszseg/aranyer_okok
A gyógyszertárban lehet venni vény nékül is. a neve MastuS kenõcs. Nekem bevált :) akár kúppal együtt is.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat :)
A legjobb ha felkeresel egy proctológust, mert nem tudni mi van ott. Dr.Bánfalvi Pétert ajánlom, megtalálod a neten. Addig is próbáld ki a hemoclin gélt.
Lehet, hogy aranyered van.

Most akkor mi van? Miért nem lehet? (HVP)

Azt olvastam ezen az oldalon,hogy aki megkapja a HPV oltást abban a fél évben nem feküdhet le senkivel. De ez nem csak azokra vonatkozik,akik fogamzásgátlót szednek? Mert hát a gumi véd a betegségekt?l is. Akkor azzal miért nem lehet?

Legjobb válasz: Beszélj egy dokival.Mondjuk azzal aki beadja a HPV oltást Itt vannak jó, és hasznos, de vannak buta hozzászólások is ;)

Beszélj egy dokival.Mondjuk azzal aki beadja a HPV oltást Itt vannak jó, és hasznos, de vannak buta hozzászólások is ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de aki esetleg tud róla valamit, légyszi írjon
szerintem gumival is azért nem, mivel a hpv úgyis terjed ha a genitális bõrszövetek találkoznak. pl herezacskó, vagy ánusz. ezeket meg ugye nemtakarja óvszer.... "Az óvszer nem nyújt teljes körû védelmet a HPV fertõzés ellen, mivel a bõrfelületek érintkezése kapcsán a vírusfertõzés továbbítható. Az onkogén HPV 16 az ujjak és a nemi szervek közvetlen érintkezése kapcsán is terjedhet." forrás: http://www.hazipatika.com/topics/mehnyakrak/articles/HPV_Mit..

Most akkor mivan? Nem úgy volt hogy szombaton 10 fokkal lehűl az idő? Akkor mégis miért van Pesten ilyen meleg? !

néha fúj a szél de semmi több :( már nagyon unom :D

Legjobb válasz: Nyugi, hamarosan oda is elér a vihar.

Nyugi, hamarosan oda is elér a vihar.
A kérdező hozzászólása: áááááá akkora a vihar van készülõben :D repül minden az idõ lehûlt, nagyon kirááály XD
7 teljes egész perce mondtam h elérte:D
Pestet is elérte:D Kezdõdik:D
úristen lassan ide is ideér nagyon durva már homokvihar van
balatonon már ömlik az esõ, legújabb infóim szerint és itt pest megyében is rendesn fúj már a szél szerintem olyan 5 körül lesz itt a vihar :) Alig várom :) meg a kutyáim is
Nyugalom, még pár óra és itt a vihar :)
a nagyok szerint délután ötre ér pestre a vihar.. a dunántúlon már piros riasztás van, szal közeledik közeledik ide Pestre:) :S
Nagykovácsin most vonult át dörög még és esik az esõ a szél lecsillapodott, de brutál mi volt itt:/
Tolna megyébõl írok, itt már nagyon durva, készüljetek, mindent vigyetek be nagyon hirtelen jön és elvisz minden mozdíthatót
most néztem radarképet... nagyon úgy tûnt hogy a vihar visszafordult... szóval nem tudom pestet eléri e
nálunk 15 fok van. :/

Lehet, hogy hülyeség lesz amit most kérdezek. Ha jól tudom a hüvely bemenetnél van a szûzhártya. Akkor ujjazasnál miért nem szakad el?

Legjobb válasz: Jól mondtad, hülyeség... Ki mondta, hogy ott van és ki mondta, hogy nem szakadhat el ujjazástól?

Jól mondtad, hülyeség... Ki mondta, hogy ott van és ki mondta, hogy nem szakadhat el ujjazástól?
A kérdező hozzászólása: Olvastam, hogy ott van. Mert ujjaztam már a csajomat és nem szakadt el.
Elszakadhat, de nem feltétlenül szakad el. Ez egy rugalmas hártya, közepén egy vagy több nyílással.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!