Találatok a következő kifejezésre: Most akkor kell együtt lennem (8 db)

Most akkor a tojásfehérje szerű folyásnál van a peteérés? Vagy utánna pár nappal? Mikor kell együtt lenni?

Ovu teszt amikor pozitív akkor kell együtt lenni, vagy ott is csak kés?bb lesz a peteérés?

Legjobb válasz: a legjobb megoldás ha a ciklus 11-18 napjáig minden nap 1x együtt vagytok. Amúgy a + ovuteszt napján és még utána 2 napig. de mérd a hõdet is mellé és akkor látod hogy mikor volt a tüszõrepedés!!!

a legjobb megoldás ha a ciklus 11-18 napjáig minden nap 1x együtt vagytok. Amúgy a + ovuteszt napján és még utána 2 napig. de mérd a hõdet is mellé és akkor látod hogy mikor volt a tüszõrepedés!!!
Minden nap ne legyetek együtt, mert 2nap kell legalább a spermáknak, hogy újra tudjanak termelõdni. Ha mindennap együtt vagytok , akkor nem elég életképesek és, ha utána olvasol , akkor láthatod, hogy sokan írták, hogy mikor mindennap együtt voltak nem jött össze, amikor váltottak 2 napontára rögtön összejött a baba. Egyébként a sperma minimum 48óráig életképes, tehát nem csúszol le semmirõl. :)

Most akkor mikor kell együtt lennem a párommal amikor leesett a hőm vagy amikor felment? Vagy mind a két nap?

Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: köszönöm a válaszát és elküldöm a mult havi hõgörbémet azon lehet látni mikor volt az ovuláció és mikor voltunk együtt mégse lett semmi ezért kérdeztem http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2f0d30cd053dc9e103a62a..

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszát és elküldöm a mult havi hõgörbémet azon lehet látni mikor volt az ovuláció és mikor voltunk együtt mégse lett semmi ezért kérdeztem http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2f0d30cd053dc9e103a62a..
Szia! Megnéztem a diagrammodat.Nagyon ugrál a hõmérsákleted.Hónaljban mérted?Én úgy tudom, hogy a nyelv alatt, ill. hüvelyben mért hõt jobban lehet értékelni, mert egységesebb eredményeket ad. Sokan a digitális hõmérõre esküsznek. Peteérés után sárgatesthormonnak köszönhetõen 0, 4-0, 5 fokot emelkedik a hõd.Tehát mikor felszökik néhány tizedet, az azt jelenti, hogy a peteérésed lezajlott. Én is alig tudtam kiigazodni ezen.Remélem segítettem!


Most akkor mikor kell együtt lenni? Aznap amikor leesik a hő? Vagy utána nap?

Legjobb válasz: Amikor megkívánjátok egymást. Mondjuk nekem így muszájból nem biztos, lenne kedvem hozzá.

Amikor megkívánjátok egymást. Mondjuk nekem így muszájból nem biztos, lenne kedvem hozzá.
Legesélyesebb napok a teherbeeésre az ovuláció elõtti napok, az ovuláció napja és az ovuláció utáni nap (elsõ megemelkedett hõjû nap is). Betaláltok, ha 2 naponta vagytok együtt. Úgy nem lehet eltéveszteni. :)
A legjobb ha elõtte való nap vagytok együtt, mert akkor van idejük felmenniük. De szerintem még a leesett hõ napja is jó, viszont akkor reggel, mert hajnalban van peteérés.

A pé-m júli. 9-re esik (ciklus.hu szerint). Most akkor mikor kell együtt lennünk?

Legjobb válasz: jó lenne kezdeni 4 nappal a pé elött közben és négy nappal pé után... igy aztán biztos a munka :D sok szerencsét :)

jó lenne kezdeni 4 nappal a pé elött közben és négy nappal pé után... igy aztán biztos a munka :D sok szerencsét :)
Juli 9-en szabadul ki a pete, akkor mar ott kell allnia a petevezetoben a kiskatonaknak, mert a pete ott termekenyul meg, es vandorol a mehba, nem pedig a mehben. A kiskatonak celba eresi ideje nem ot perc, ezert jo, ha nem csak aznap vagytok egyutt, hanem elotte nap is. Mi ugy voltunk, h pe elott masfel nappal es utana masfel nappal (igy jott ki) es most 28 hetes vagyok :) Sik sikert!
jav: mehbe :)
Szia! Elõször is ne hagyatkozz csak a ciklus.hu-ra. Figyeld a testedet, a hüvelyváladékból is sok mindenre tudsz következtetni. A peteérést megelõzi a tojásfehérje szerü váladék. A legbiztosabb ha a 8-20. nap között kétnaponta együtt vagytok. Saját magamon megfigyeltem, hogy a termékeny idõszakokban jobban kivánom az együttléteket a férjemmel.
Szia! tényleg figyeld magad, az a legpontosabb, a ciklus.hu sajnod nem mindig tudja pontosan jelölni, hisz csak egy program! A legjobb ha elõtte pár nappal már többször is együttvagytok, és a napján, meg utána is! Ez a legtuttibb! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a mostani pé-m elõtt tudunk csak együtt lenni, ami 6-7-re esik, utána neki vissza kell mennie dolgozni, ami 200 km-re van innen és nem jöhet haza.Így is összejöhet?
Szia! Mivel a spermiumok akár 72 óráig is élhetnek még sikerülhet is. De az is lehet, hogy a peteérésed korábban lesz. És azt se felejtsd el, hogy mindig a kisbaba választ, ha jönni akar jönni is fog. Szóval ne görcsöljetek. Drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem nem görcsölni rajta!

Van peteérésem? Ha a hőm nem változik, napok óta 36, 6, de a nyákom tojásfehérjás és nagyon nyúlós. Akkor most mi van és mikor kell együtt lenni? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.

Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó. :) )) Most megnyugtattál, mert vártam nagyon, hogy ebben a hónapban legyen peteérésem, mert a múltkor nem volt. Akkor mostantól próbálkozunk ezerrel! :)
Szia! a nyúlós nyák jó jel mert a peteérésének kezdetét jelzi, és ezek már termékeny napok. megint én voltam

Most akkor naponta vagy kétnaponta kell együtt lenni?

Nagyon szeretnénk babát február óta :(

Legjobb válasz: Igazából ez nagyon függ a sperma minõségétõl is! Ha sok a párod spermiumszáma (persze ezt csak vizsgálattal lehet kideríteni), akkor lehet naponta, viszont a dokik inkább 2-3naponta ajánlják, hogy több és jobb minõségû sperma tudjon termelõdni. A gyakori szeretkezés sem jó, ha babára vágytok.

Igazából ez nagyon függ a sperma minõségétõl is! Ha sok a párod spermiumszáma (persze ezt csak vizsgálattal lehet kideríteni), akkor lehet naponta, viszont a dokik inkább 2-3naponta ajánlják, hogy több és jobb minõségû sperma tudjon termelõdni. A gyakori szeretkezés sem jó, ha babára vágytok.
Egy adag sperma 8 héten át készül, és minden nap újabb és újabb adagok kerülnek abba a stádiumba hogy megtermékenyíthesse a petesejtet. Szerintem lehet naponta, másnaponta szexelni, amit javasolnak, hogy az ovuláció elõtt 3 nappal a férfi legyen önmegtartóztató.
Nekünk elsõre összejött, pedig minden nap szeretkeztünk, volt, hogy többször is. Szerintem itt nincs olyan, hogy "kell". Mi sem a baba miatt szeretkeztünk naponta, hanem igényeltük, az csak bónusz, hogy olyan gyorsan megfogant a manócskánk! Esetleg próbáld ki a málnalevél teát, mensitõl peteérésig, onnantól pedig a palástfüvet. A málnalevél segíti a peteérést, a palástfû a beágyazódást. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én is így gondoltam, ebben a hónapban kétnaponta leszünk együtt. És reggelente iszom a cickafarkfûteát.
ahogy írták függ a férfi spermájátol, ha nem túl sok sejt van benne akkor az csak rossz ha napont szeretkeztek, meg az sem jó hogy ha csak reszelget téged. amúgy a hímivarsejt akár 5 napig is életben van benned, így ha 3 naponta sexeltek tuti van benned mindig élö sperma ami várja a petesejtet, és egyre feljebb csúszik benned hogy az áhitott sejttel egyesüljön (persze ha életrevaló a sperma).
Nekem a nõgyógyászom azt mondta minden másnap legyünk 1-ütt mert a párom ha sûrübben vagyunk 1-ütt vaktölténnyel fog lõni és nem jön össze a babó! Remélem segítettem! Szép napot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor tényleg maradok a minden másnapi együttlétnél :)

Most akkor mikor "kell" együtt lenni. A tojásfehérjés nyálka előtt, alatt vagy után?

Már annyi félét olvasok, hogy nem tudom eldönteni mi is az igazság.

Legjobb válasz: Próbáljátok ki a 2 naponta szexet-nekem ez mondta a doki,mert nem tudtam megállapítani,hogy mikor van peteérésem!

Próbáljátok ki a 2 naponta szexet-nekem ez mondta a doki, mert nem tudtam megállapítani, hogy mikor van peteérésem!
Elõtte, alatta, és utána! Hisz szeretitek, kívánjátok egymást, azért vagytok együtt, nem?
Alatta mindenképp, mert az állaga is elõsegíti a spermiumok bejutását.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!