Találatok a következő kifejezésre: Most akkor igaz az (184 db)

Most akkor melyik az igazi nCore?

Fent vagyok az ncore.tv és az ncore.cc oldalon is. Eddig azt hittem, hogy a cc az igazi, de ott fizetni kell a regisztráció aktiválásért, a tv-n meg nem. Akkor most mivan?! Eddig keménykedet az Core.cc, hogy "mi egy nonprofit oldal vagyunk".

Legjobb válasz: Új tulaj van új elvekkel, kár hogy ez szembemegy az eddigiekkel. De az igazi még mindig a .cc, a .tv csak a hype-ot meglovagolva (és az embereket megtévesztve) jött létre.

Új tulaj van új elvekkel, kár hogy ez szembemegy az eddigiekkel. De az igazi még mindig a .cc, a .tv csak a hype-ot meglovagolva (és az embereket megtévesztve) jött létre.
és kb mikor? egyböl??? Ahogy felregiztáétál?
Én gmailre kaptam, és a Spam-ek között volt.
õõ épp ez a baj hogy semmi féle e-mail nem jött!! az elsõt Thunder Bird-levelezö programra küldtem a2. at g mailra de nem jött meg nem tudom A válaszokat kösziii!
Aki feliratkozott a meghívókérési felületen a fõoldalon, az kapott róla e-mail értesítõt. De a fórumban is ott a kibeszélõ róla, ha a fõoldalról megnyitod a hírnél.
tag vagyok, de én itt egy szóval nem látom kiírva, hogy sms útján is be lehetne kerülni :DD
Szisztok! Felregisztráltam az nCore.cc re hova kb tegnap 17:00 kor. De nem kaptam semmit. Akkor mit csináljak hogy bejussak? Hova kell az sms vagy mi?? A válaszokat kösziii!
Ezek szerint te nem vagy tag, vagy nem ismered az oldalt: tegnaptól sms, utalás útján is be lehet kerülni az igazi oldalra. Hivatalos bekerülési forma lett ez pár napig, tehát aki fizet, az tényleg bejut.
CC az igazi, és nem kamu az smssel bekerülési lehetõség, 2000Ft, ha neked megér ennyit, akkor ne hagyd ki. .tv-t meg hagyd, csak másolat, de semmi köze az eredetihez.
a .cc-n nem kell fizetni adományozni viszont lehet vannak oldalak, ahol azt hirdetik, ha fizetsz, akkor regisztrálhatsz a .cc-re, viszont az oldalra csak meghívóval lehet bekerülni (ami ingyenes)
mert nekem arra 4 órája semmi

Most akkor melyik az igaz?

A Samsung Galaxy S2 megjelenésével kapcsolatban:

Legjobb válasz: Logikus, hogy az utóbbit kell figyelembe venni. De komolyan - most mégis mit vársz? A mobilport sem magától találja ki mindezt, nekik is valahonnan kapni kell az infót. Amúgy sem ez az elsõ eset, hogy vártak egy készüléket és késõbb került a boltok polcaira (valami mégis közbejött). Ha te magad biztosra akarsz menni, akkor megérdeklõdheted a Samsung Magyarországi központját.

Logikus, hogy az utóbbit kell figyelembe venni. De komolyan - most mégis mit vársz? A mobilport sem magától találja ki mindezt, nekik is valahonnan kapni kell az infót. Amúgy sem ez az elsõ eset, hogy vártak egy készüléket és késõbb került a boltok polcaira (valami mégis közbejött). Ha te magad biztosra akarsz menni, akkor megérdeklõdheted a Samsung Magyarországi központját.
A kérdező hozzászólása: Jó nyilván nem csak gondolnak egyet és megírják, de míg az ápr.7-i cikkben 1, 2Ghz-s processzort írnak a 15-i cikkben már eltûnt "csak úgy".

Závada Péter: most akkor melyik az igazi vers?

Megvettem Závada Péter verseskötetét: "Ahol megszakad". Ebben a könyvben van egy vers, Macskakör címmel. Ezt a verset viszont a neten már olvastam, de több strófával és eltérésekkel, Aposztrófea címen.

Legjobb válasz: A kötetben van jól. A neten bármit lehet írni ellenõrizetlenül, de attól még nem lesz igaz.

A kötetben van jól. A neten bármit lehet írni ellenõrizetlenül, de attól még nem lesz igaz.


Harry Potteresek! Most akkor melyik az igazi vajsör? (több lent)

Az a helyzet, hogy elszeretném készíteni a Harry Potter filmekb?l ismert vajsört, de találtam többféle receptet is. De gondolom az igazi vajsört csak egyféleképpen lehet elkészíteni. Itt vannak azok, amelyeket találtam.

Legjobb válasz: Nincs "igazi" vajsör, mivel fantázia ital...

Nincs "igazi" vajsör, mivel fantázia ital...
A kérdező hozzászólása: Ez nem fantázia ital. Igazából is létezik, ha nem tudnád...
Látom a másodikban sincs sör.
Szerintem mind a kettõ jó, próbáld ki mindegyiket, és döntsd el Te, melyik a jobb.Én a helyedben az egyszerûbbet választanám :D. Remélem segítettem :) .

Most akkor melyik az igaz? Ha melltartót hordasz, vagy ha nem?

Mindenki mást ír: ha túl sokat vagy melltartóban, megereszkedik a melled, mert nincs, ami tartsa, VAGY ha nincs ami tartsa a melledet, akkor megereszkedik a súlyától. Most akkor hogy is van ez? Annyit én is felfogok bel?le, ha valakinek nagyok a cicijei, akkor a súlyától is nyúlik. Legyetek szívesek levezetni a gondolatmeneteiteket, mert az, hogy melltartóval/ nélkül megereszkedik, nem válasz!!! El?re is köszi!

Legjobb válasz: Ha valaki nem hord melltartót akkor megereszkedik a melle, azért mert nincs ami tartsa, de ha még nem nagy a cicid, nemtudom hány éves vagy, akkor egy sima topp is megteszi!

Ha valaki nem hord melltartót akkor megereszkedik a melle, azért mert nincs ami tartsa, de ha még nem nagy a cicid, nemtudom hány éves vagy, akkor egy sima topp is megteszi!
Az elsõt megerõsítem. Valamiért elterjedt az a rohadtul hozzá nem értõ tévhit, hogy a mellben "izmok" vannak, amiket erõsíteni kell, különben elfáradnak és lógni fognak. A valóságban az emlõben NINCS semmilyen izom, hanem kötõszövetes szalagok vannak, melyek ha egyszer megnyúlnak, akkor már úgy is maradnak (hacsak nem jön egy plasztikai sebész). Nézd csak meg valamelyik dokucsatornán az afrikai bennszülötteket, akik sose hordtak és 30 évesen már a köldökükig lógnak a melleik. DE a push-up viszont azáltal, hogy feltolja a melleket, szintén megnyújtja a szalagokat, szóval egy idõ után attól is lógni fognak.
Az elõzõ teljesen korrekt választ adott!
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam, csak vitába szálltak velem, hogy magát kell tartania, mert akkor ereszkedik meg. Amúgy 17 éves vagyok, és elég nagy melleim vannak, de nincsenek gondjaim, csak érdekel a dolog, hogy akkor ez most hogy is van! :) Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Hûha! ez a válasz nagyon kielégítõ volt! :D Köszönöm szépen!

Most akkor mi az igazság? Kinek van igaza? Hormonkérdés.

Tudnátok olyan oldalakat linkelni, ahol orvosi forrásból hitelesen leírják, hogy mennyinek kell lennie a hormonértékeknek? Nekem a 3ik napi TSH-m 2.14 és az FSH/LH arány 2.2 (FSH javára), ezekre (és a többi értékemre) az orvosom azt mondta hogy tökéletes, ilyen szép eredményt rég nem látott. Sõt, hogy az FSH/LH nak mindenképp 1 nél többnek kell lennie. Ovum tökéletes, 20-ik napon progi 21 ng/ml. Ennek ellenére itt mindenhol azt olvastam, hogy a TSH nak 1 körül kellene lennie, az FSH/LH aránynak meg 1-nek... Akkor most kinek van igaza? Hol tudnék ennek utánanézni?

Legjobb válasz: A 2,14-es TSH terhességhez pont határérték, de magasnak semmiképp sem mondanám. Én 3,8-cal estem teherbe, kb. a 28. hétre sikerült letornázni 2,2-re, és mindketten jól vagyunk. Ez akkor lehet esetleg problémás, ha mellette az FT4 alacsony. Az FSH/LH-hoz nem értek sajnos.

A 2, 14-es TSH terhességhez pont határérték, de magasnak semmiképp sem mondanám. Én 3, 8-cal estem teherbe, kb. a 28. hétre sikerült letornázni 2, 2-re, és mindketten jól vagyunk. Ez akkor lehet esetleg problémás, ha mellette az FT4 alacsony. Az FSH/LH-hoz nem értek sajnos.
Hát ez tipikusan olyan téma, amiben nincs igazán egyetértés szerintem. De egyáltalán miért volt szükség hormonvizsgálatra? Van vmilyen tüneted? Szerintem ha van rendszeresen normális ovulációd, akkor nem kell feleslegesen "keresni" vmi bajt.
Sajnos pont azért nehéz bekerülni mert marha kevés a JÓ endokrinológus, aki halad a korral, ismeri az új kutatási eredményeket, és nem csak egy-egy tünetet kezel, hanem az okokat keresi és integratívan szemléli az emberi szervezetet. De amíg Magyarországon pl. a TSH-t 4-ig tekintik jónak, míg mindenhol máshol 2, 5 a ref.érték, és a labor el sem végez más tesztet ha a TSH nincs 4 fölött, pedig ez csak 1 info a sok közül, amíg háziorvosok az endokrin problémákat simán lesöprik, addig mirõl beszélünk??? Áá bocs, ezen mindig felhúzom magam....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Én is gondoltam a Mensmentisre de ez a 2 hónapos várakozási idõ nagyon durva :( hihetetlen hogy még akkor se lehet bekerülni normális idõn belül egy orvoshoz ha fizetünk érte... :(
7-es vagyok. Egyetértek az utolsó hozzászólóval: ha biztosat akarsz tudni, menj a Mensmentisbe. Én is hozzájuk járok, pedig tõlem 240 km-re vannak. Amit itt mondanak, azt biztosan elfogadhatod: õk profik, megéri hozzájuk menni. És ahogy írtam: mások eredményeit nem szabad összehasonlítani a sajátoddal, mert ami az egyik embernek semmi problémát nem okoz, másnak már kisebb eltérés esetén is gondot jelent.
Utolsó válaszoló vagyok. Pesti vagy? Ha igen kérj idõpontot ide ha az anyagiak engedik: http://mensmentis.hu/ Mindenki ezt ajánlja gyakorin is. Én ma hívtam Õket, 2 hónap a várakozási idõ:S Viszont tényleg nagyon jókat hallottam az itt dolgozó orvokról.
A kérdező hozzászólása: Na hát igen :( Barátnõmnek a terhessége elején nézték, 2.98 volt. És az égvilágon semmi baja nem volt se neki se a babának... Szóval most akkor kihez menjek? Aki biztosra tudja ezt mondani? Gyógyszerezni sem szeretném magam, ha nem muszáj... :(
Szia. 5-ös válaszoló vagyok, nekem visszaírt a doki akinek írtam és ez volt a válasza a 2, 5- TSH-ra: A 2, 5-es TSH látens ( tünetmentes ) pajzsmirigy alulmûködést jelent, ez minimális gyógyszerszedést igényel. A TSH gyermekvállalás esetén 2 alatt az ideális. Tök röhej, hogy elmegyek a hozzánk legközelebb, legjobb endodoki magánrendelésére, és Õ tökéletesnek találja a TSH értéket. Na most legyen okos az ember....:(
http://www.csaladinet.hu/szakertok/prof-dr-balazs-csaba-endo.. Én még ide írnék esetleg. A Doktor Úr nagyon komplexen ért az endokrin problémákhoz.
2003 óta pajzsmirigy alulmûködésem, mindenhol ezt az elképesztõ 1 körüli TSH-t olvasom. Nincs pajzsmirigyem, tehát teljesen a gyógyszerre vagyok utalva, de 1 körüli értéknél elképesztõ túltermeléses tüneteim vannak: állandó hasmenés, nem tudok aludni, szívdobogás stb. Én 4, 5-tel lettem terhes - véletlenül éppen akkor voltam kontrollon, emeltek az adagomon 25 ug-ot. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, már 3 körül volt - azonnal rohantam vissza az endokrinológushoz, aki szerint 3 alatt nem okoz vetélést. Pontosabban a vetélést nem ez okozza. Most töltöm a 27. hetet, 4 hetente kontrollálják a TSH-mat, a legalacsonyabb érték 2, 81 volt, a gyerekünk gyönyörûen fejlõdik - szóval a TSH miatt ne aggódj. A másikhoz nem tudok hozzászólni, ilyen problémám nem volt.
Szia! Nem tudom, mennyit segít, de nem rég értem haza a nõgyógyásztól! Kivették a pajzsmirigyem, gyógyszert szedek, és õ az 1-2 közötti értékre esküszik!Legalábbis nem is olyan régen ezt mondta!
Elõzõ vagyok. Véletlenül elküldtem. Szóval, ha igazán jó szakembereket keresel a problémáddal, akkor menj a Mensmentisbe. (www.mensmentis.hu) Itt vannak a legjobbak ebben a témában.
Nekem 3 körül volt a TSH-m, sikerült teherbe esnem, de sajnos elvetéltem. Hogy ez volt-e az oka, nem tudom.
Szia. Csatlakoznék hozzád kedves kérdezõ. Mindenhol azt olvasom, hogy a TSH 1 körül jó ha valaki babát szeretne. Elmentem egy neves endokrinológushoz, aki a 2, 53-as TSh-ra azt mondta tökéletes. Nekünk is 8 hónapja nem jön össze a kistesó, pedig lányom 1 kihagyott tabi mellett megfogant. Voltam 21. és 3. napi hormonsoron, meg terheléses vércukron...pár nap és meg lesz az eredmény. Pár napja írtam online ennek ennek a dokinak TSH-val kapcsolatban: http://azendietam.hu/szakerto/dr-tekse-istvan/ Ha gondolod írj neki Te is, hátha választ tud adni kérdéseidre:)
Utánanézni orvosi szakkönyvekben, cikkekben érdemes, semmiképp nem az itt hozzászólók véleményére adni. Ha az orvos azt mondta, hogy tökéletes, akkor az úgy van. Õ ért hozzá, õ látja a leleteidet, õ lát téged, ebbõl levonja a következtetéseket. Ne csinálj problémát ott, ahol nincs. Valószínûleg nem ez okozza, hogy nem jött össze még a baba, 1000 más oka lehet. Ha meg nem bízol az orvosban, akkor járj olyanhoz, akinek megbízol a szakértelmében.
A kérdező hozzászólása: Sajnos 8 hónapja nem sikerül teherbe esnem, ezért kért az orvosom hormonvizsgálatot. Tünetként a mensi elõtti 4 nap barnázás volt, de a progi szintem bõven elég magas, szóval az nem derült ki hogy mitõl lehet... Csak akkor tényleg azt nem értem, hogy miért van ekkora eltérés az értékelésekben..? Akkor mihez tudom viszonyítani h jók az eredményeim van sem?
Szia! Nekem nagyon bejött a mens mentis, szerintem megéri kivárni azt a két hónapot. Én 3, 9-es TSH-val elvetéltem, eztuán kerültem hozzájuk (addigra volt sikertelen inszem, lombik). Megkaptam a pajzsmirigy gyógyszert, három hónap múlva a kontrollon tsh 1, 7, és rögtön teherbe estem. Nem csak az értéket nézték, hanem a pajzsmirigy alulmûködés tüneteit is, és azóta is be kell számolnom ezekrõl. LH/FSH arány harmadik napon pedig 1:1 a jó a kaális meddõségis dokim szerint is, és 6 alatt jók ezek, 6 fölötti FSH-nál már csökken a stimulálhatóság, a petefészkek kimerülését jelzi. Én hiszek az ország egyik legjobb intézetében dolgozó orvosnak ebben a kérdésben. Ha a nõdokid nem meddõségi specialista endokrinológiai végzettséggel, akkor nem adnék a véleményére, ne haragudj. Fõleg, ha nem sikerül a baba ezekkel a hormonértékekkel. Nõdokim szerint én is rendben voltam, minden eredményem tökéletes volt. És mégsem. Találtam neked egy ilyet, érdemes átnézni egy kicsit. : http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Candida diéta alatt lehet-e sárgarépát enni? A legtöbb helyen ajánlják, de akad oldal ahol viszont tiltják. Most akkor melyik az igaz?

Legjobb válasz: Lehet, Dr László Mária Candidiasis c. könyve alapján az ajánlott ételek között szerepel.

Lehet, Dr László Mária Candidiasis c. könyve alapján az ajánlott ételek között szerepel.

Lehetséges az, hogy babám szopta az úját a 12 heti genetikai ultrahangon? Mért van az, hogy a sima ultrahangon 2 nappal idősebb a baba mind a genetikain? A simán ultrahangon 12hetes és 6napos, a genetikain 12 hetes 4 napos. Most akkor melyik az igaz?

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Ez még annyira mindegy,hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt,és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem,eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.

Ez még annyira mindegy, hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt, és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem, eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.
Szia! Szerintem lehetséges, mivel én a 13. héten voltam genetikain, és a videón is látszik, hogy kétszer is elkezdte szopni az ujját. Ilyenkor már ki van fejlõdve annyira, hogy látod a kis kezét. Gondolhatod, már rongyosra néztük a felvételt:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Akkor még sem káprázott a szemem:) Doki is mondta nézze csak babája szopja úját:) Úgy örültem neki, mert közbe járt keze, lába, és látszott rajta, hogy jól érzi magát.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!További szép babavárást, ennél szebb nem is lehet egy nõ éltebe:)

Most akkor melyik az igaz?

1. Az adott munkakörbe inkább a diplomást veszik fel nem az OKJ-s végzettségűt, mert az többet tud. 2. Az adott munkakörbe inkább az OKJ-s végzettségűt veszik fel, mert neki kevesebbet kell fizetni, mint egy diplomásnak és ugyanúgy el tudja végezni az adott munkát.

Legjobb válasz: 3. ami a valóság: Diplomást veszik fel, mert azt hiszik az jobban eltudja végezni, és a diplomás elfogja fogadni az ajánlatot, mert M.o.-n nem találsz minden sarkon munkát. Az OKJ-s hoppon marad. Én 1 éve szenvedek ezzel, rákeresek arra, amit tanultam, amit tudnom kell, erre odavan írva, hogy mérnököt keresnek. Pedig a feladat amit írnak a hirdetésben pont az amit én is tanultam.

3. ami a valóság: Diplomást veszik fel, mert azt hiszik az jobban eltudja végezni, és a diplomás elfogja fogadni az ajánlatot, mert M.o.-n nem találsz minden sarkon munkát. Az OKJ-s hoppon marad. Én 1 éve szenvedek ezzel, rákeresek arra, amit tanultam, amit tudnom kell, erre odavan írva, hogy mérnököt keresnek. Pedig a feladat amit írnak a hirdetésben pont az amit én is tanultam.
2. Ha mindketten ugyanazt a munkát eltudják végezni, akkor inkább azt alkalmazzák akinek kevesebbet kell fizetni.. Miért is fizessenek kétszer annyit egy diplomásnak, ha van aki jóval kevesebbért is megcsinálja ugyanazt, ugyanolyan jól???
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek :) kedves 2. válaszoló, ez volt pont a 2. pontom :) és elég elszomorító, hogy egyrészt azt szajkózzák, hogy minek mindenkinek diploma, nem csoda, hogy nem tudnak elhelyezkedni, miért nem inkább szakmát tanulnak stb. aztán ha az ember szakmát tanul, mégiscsak a diplomást veszik fel :( sok sikert neked az álláskereséshez ;)
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint tényleg szakmafüggõ :) köszi :)
Szerintem a legtöbb esélye annak van, aki alkalmas (=elsõsorban az számít, van-e benne releváns tapasztalata) és valaki ajánlja. Ha van ismerõsöd a szakmában, amiben el akarsz helyezkedni, akkor kérdezgesd végig õket, tudnak-e valami melót, illetve ha igen, akkor megtennék-e, hogy az illetékesnek továbbítják az életrajzod. Bónusz: ha van gyakorlatod, az a CV elsõ oldalán szerepeljen, a végzettség direkt jó, ha a 2. lapra szorul. Nem a "gyengéket", hanem az extrákat kell hangsúlyozni.
Azt veszik fel, akinek nagyobb a hátszele. (amúgy szakmafüggõ)
Ez tõled és a munkahelytõl függ. Van olyan szakma, ahova elég egy sokadrangú autószerelõ és spórolnak is, így inkább õt veszik fel, mondjuk egy sokéves szakmai tapasztalatú mérnök helyett. Máshova meg felvehetnének egy autószerelõt is a munka leírása alapján, meg egy jármûmérnököt is, mégis inkább megfizetik akár a tapasztalat nélküli jármûmérnököt. Szóval nincs egyetemes igazság a témában, az biztos, hogy egy diplomástól magasabb színvonalú munkavégzés várható el, de egy OKJ-s számára nem kell olyan magas bért kifizetni.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm mindenkinek :)

Most akkor mi az igaz?

Csendes kutyát szeretnék, mindenképpen az uszkár és a bolognese között szeretnék választani. Az uszkár szimpatikusabb, de ha rákeresek h ugatós e, az egyik oldal azt írja hogy ugatós, meg élénk ugatással jelez mindenre, máshol meg azt írja hogy nem ugatós fajta. Akkor most mi az igaz? Egyébként hogy szokassam rá, hogy mindig legyen csendben itt bent a lakásban? és a neszre se ugasson?

Legjobb válasz: Az, hogy fajtától függetlenül, minden egyed eltérõ viselkedést mutat. Van amelyik ugatósabb, és van amelyik nem, ugyanazon fajtából. Lehet, hogy azt mondják neked, hogy az uszkár nem ugatós, te pedig kifogsz egyet ami minden neszre ugatással felel.

Az, hogy fajtától függetlenül, minden egyed eltérõ viselkedést mutat. Van amelyik ugatósabb, és van amelyik nem, ugyanazon fajtából. Lehet, hogy azt mondják neked, hogy az uszkár nem ugatós, te pedig kifogsz egyet ami minden neszre ugatással felel.
Alapjába nagyon nem ugatós. Lehet nevelni, hogy csendben legyen. Ha vakkant rászólsz hogy csend. Egy idõ után tudni fogja hogy nem szabad bent a szobában ugatni. Egyedfüggõ, kevésbé fajtafüggõ. Láttam olyan pulit, amelyik minden falevelet eszeveszetten ugatott, és olyat is, amelyik még az idegent sem ugatta, hanem csak csóválta a farkát
Egyetértek az elõzõ válaszolóval. teljesen egyedfüggõ, hogy mennyit ugat. Következetes neveléssel mindkét fajtából kellemes társat lehet nevelni.
Nekem törpe uszkárom van, és szinte sosem ugat. Nagy ritkán a futtatóban, amikor bandázik a többi kutyával. De itthon még csak fel sem vakkantott soha, egyszer sem. Két hónapja van meg, 4 éves. Ha felnõtt kutyust is szívesen fogadnál örökbe, akkor ajánlom õket: http://www.facebook.com/pages/Uszk%C3%A0rok%C3%A8rt-Barbonci.. Most két fiatal törpe uszi is vár gazdira, de biztos vannak még többen akikrõl én nem tudok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!