Találatok a következő kifejezésre: Most akkor hízni (27 db)

Most akkor hogy is van? A dohányzástól fogyni, vagy hízni lehet?

Nem mintha azért akarnék cigizni hogy fogyjak/hízzak, csak már annyi mindent hallottam, és nem tudom, mi az igazság.

Legjobb válasz: Akkor tisztázzuk. A dohányzástól a rászokási idõszak elején fogyhatsz, de egy idõ után beáll a súlyod tõle. Persze ez nem törvényszerû, hízni is ugyanannyira lehet tõle. Az ok pedig az agyadban rejlik. Hülyén hangzik, de a leszokást segítõ orvos mondta, hogy kezdetben azért eszel kevesebbet, mert a tudat, hogy gyakran a szádhoz emelsz valamit az evésre emlékeztet. Ezért kevesebbet eszel, meg ugye, a szervezetednek hozzá kell szoknia, hogy a nikotin nagyobb mennyiségû tápanyagot tud elvonni a szervezetedtõl. Éppen ezekért együttesen lehet hízni leszokás után. A leszokás után a szervezeted a kellõ mennyiségû vitamint tudja feldolgozni, mert nem vonja már el a nikotin. (Elõtte többet kellett, ezért késõbb is egy ideig többet fog, ez okozhatja a hízást.) Valamint, ha már nem cigizel, akkor is megvan egyfajta szokás, hogy emelgetsz a szádhoz valamit, így sokaknál magát a cigarettát ilyenkor a nasi váltja ki. Több evés, több tápanyag, hízás. De nem feltétlenül KELL így lennie. Egyébként ne dohányozz, nagyon nehéz leszokni.

Akkor tisztázzuk. A dohányzástól a rászokási idõszak elején fogyhatsz, de egy idõ után beáll a súlyod tõle. Persze ez nem törvényszerû, hízni is ugyanannyira lehet tõle. Az ok pedig az agyadban rejlik. Hülyén hangzik, de a leszokást segítõ orvos mondta, hogy kezdetben azért eszel kevesebbet, mert a tudat, hogy gyakran a szádhoz emelsz valamit az evésre emlékeztet. Ezért kevesebbet eszel, meg ugye, a szervezetednek hozzá kell szoknia, hogy a nikotin nagyobb mennyiségû tápanyagot tud elvonni a szervezetedtõl. Éppen ezekért együttesen lehet hízni leszokás után. A leszokás után a szervezeted a kellõ mennyiségû vitamint tudja feldolgozni, mert nem vonja már el a nikotin. (Elõtte többet kellett, ezért késõbb is egy ideig többet fog, ez okozhatja a hízást.) Valamint, ha már nem cigizel, akkor is megvan egyfajta szokás, hogy emelgetsz a szádhoz valamit, így sokaknál magát a cigarettát ilyenkor a nasi váltja ki. Több evés, több tápanyag, hízás. De nem feltétlenül KELL így lennie. Egyébként ne dohányozz, nagyon nehéz leszokni.
Altalaban amikor valaki abbahagyja a dohanyzast akkor elhizik, igy szerintem ebbol kovetkezik hogy fogyni lehet tole. Valamint sargak lesznek a fogaid tole es a tudodrol mar nem is beszelek! Ha lehet ne dohanyozz, undorito szokas!
A dohányzás gyorsítja az ember anyagcseréjét, ezáltal ha leszoksz róla nagyobb az esélye, h elhízol!De fogyasztó hatása nincs, csak a súlyodat tartja meg!
A cigizés egy póttevékenység, így nem nasizol, cigizel, viszont mikor abbahagyod nem tudsz mit kezdeni magaddal és enni kezdesz. Találni kell valami új függõséget, rágózni vagy valami.
Én már lassan 3, 5 éve cigizek. Nem mondhatom hogy hiztam, sem azt hogy fogytam tõle. De személyszerint éhesebb leszek egy szál cigi után, mint elötte. Sõt vannak akiknél bélproblémákat is elõidézhet. /cigi utáni wc-re járás....de akár a króm betegségrõl is beszélhetnék/ Szal nem csak drága büdös de 1000 szempontból is egézsségtelen. =/ nah megyek rágyujtok... :)

Most akkor lehet hízni a fogamzásgátló tablettától, vagy nem?

Mert hol ezt hallom, hol azt.

Legjobb válasz: Szia! nem a tabitól lehet hízni. attól "csak" lehet h éhesebb leszel. én nem híztam semennyit. a mai tabik nagyon jók, kevés hormont tartalmazanak

Szia! nem a tabitól lehet hízni. attól "csak" lehet h éhesebb leszel. én nem híztam semennyit. a mai tabik nagyon jók, kevés hormont tartalmazanak
Én sem híztam semmit és senki akit ismerek és tabit szed. Valóban lehetsz tõle éhesebb, én mellesleg amugy sem hízom könnyen, remélem, miután abbahagyom sem lesz töle semmi bajom.
én sem híztam tõle, sõt még az étvágyam sem nõtt.ugyanolyan minden ezen a téren.nagyon minimális a hormontartalmuk, szal..nem kell ettõl félni!!
Hát már ne is haragudj (aki azt irta higy a tri-regoltól lehet hizni) de ez nagyon nem igy van! Csak azért mert nem a legmodernebb gyógyszer még nincs vele baj!!!!!Én ezt szedem és nem hiztam és semmi problémám vele!
Én hat kilót híztam.
Örülj neki...
A régi tablettáktól lehet hízni, de a maiaktól a modernektõl szinte kizárt.
Nem vagyok egy pesszimista alkat, és nem is szeretnék csk én kilógni a sorból ezzel a válasszal, de én valóban híztam tõle. Kétszer kezdtem el szedni ( 2szer 3 évig, közte volt egy év szüni, s ez idõ alatt tökélets volt az alakom) Miután újra elkezdet szedni, plussz 6 kilóal gyarapodtam egty hónap alatt. Szerintem ez attól is függ, kinek milyen a hormonháztartása, nekem ilyen szempontból nem szerencsés. Arra is oda kell figyelni, hogy milyen gyógyszrt szedsz. az nteovint szerncsére kivonták a forgalomból, az nagy súlyfeleslegeket okozója volt, most trinoldiolt szedek, ez is egy olcsóbb kategóra de szintén híztam tõle. Ha megteheted, inkább vedd meg a drágábbat, az talán nem vezet súlyfelesleghez.
Nem híztam és az étvágyam sem nõtt a tablettától. A régi, korszerûtlen (pl. tri-regol) tablettáktól lehetett hízni, meg szõrösödni!
én lindynette 20-at szedtem és elõtte 51kg voltam, 5-6 kg-ot híztam tõle a 3 év alatt, amíg szedtem. kell ennél modernebb gyógyszer?!

Úgy utálom magam. Most akkor minden mindegy, úgy is hízni fogok?

egy extracsokis magnum 333 kcal

Legjobb válasz: A diéta nagyrészt az önfegyelemrõl és a kitartásról szól. Ha a boltig sem voltál képes elmenni akkor szvsz reménytelen az ügy (no offense)

A diéta nagyrészt az önfegyelemrõl és a kitartásról szól. Ha a boltig sem voltál képes elmenni akkor szvsz reménytelen az ügy (no offense)
ez idáig 800 valahány kalória. egyszerû. ha ma már nem eszel semmit, s ezen kívül nem is ettél, nincs akkora gáz. 1000 kalória alatt jó vagy.
nyugi, nem lesz ettõl semmi gáz, csak ne ismételd egyhamar :D néha kell egy kis bûnõzés.
Egy nap alatt nem lehet meghízni... Holnap folytatod a fogyókúrát úgy, ahogy eddig csináltad, egy kis plusz edzést beleviszel, és ennyi, meg van oldva. Másrészt a bûntudat se vékonyít, szóval csak te jársz rosszul, ha ilyeneken kínlódsz. Inkább menj ki futni még most, épp jó az idõ kint ahhoz ;)
A kérdező hozzászólása: ó, köszi. :) mindenféle mozgásformát csinálok ha van rá energiám, úgy heti többször. de ma már tuti nem.. :(
20:05-ös vagyok. Ne szapuljátok már szegényt! Szerintem nincs egy olyan ember se, aki a fogyókúrája alatt egyszer sem bûnözött volna. És ha ennyire bûntudata van miatta, akkor nem hiszem, hogy rendszeresen elõfordulna vele az ilyesmi. Egyszer megtörtént és kész. Nem kell ezt olyan nagy tragédiaként megélni, különben tönkreteszi magát. Velem is elõfordult, hogy mondjuk egy szülinap, vagy ballagás vagy miegymás alkalmával megszegtem a diétám, és egész nap csak sütit tömtem magamba, nem is tornáztam meg semmi. Aztán napokig, sõt hetekig bûntudatom volt miatta, de minek? Semmi értelme nem volt, csak kínoztam magam. Másnap folytattam a diétám ott, ahol abbahagytam és le is fogytam.
Ha úgy érzed, hogy elájulnál ebben a hõségben, akkor alapvetõen veled van a baj. (no meg a diétával) Ha rendesen étkeznél (kalóriaszámolás helyett) és aktívan sportolnál hozzá, hamarabb érnél el szép teljesítményt, nem mellékesen izmosodnál is. Ebben a melegben meg nagyon fontos a sok-sok víz ivása! Fogalmam sincs a paramétereidrõl, hogy mennyire vagy túlsúlyos(már ha túlsúlyos vagy egyáltalán). De ha ennyire nincsen önuralmad és ahelyett, hogy a boltba való sétát is kalóriaégetésként fognád fel, akkor el kell, hogy keserítselek, de nyúlf**szt se ér a diétád, mert vissza fogod hízni! A diétád nem fog megtanítani a helyes étkezésre se! A mindenféle cukorka meg ülõs játék helyett elmehettél volna akár simán úszni is.
Nyugi, egy ilyen alkalomtól nem dõl össze a világ! Ne keseredj el, inkább bizonyítsd be magadnak, hogy igenis erõs vagy és kitartó, és holnaptól figyelj oda egy kicsit jobban, hogy miket eszel meg. ;) És gondolj arra, hogy az ilyen kaják nemcsak az alakodat, de az egészségedet is tönkreteszik.
A kérdező hozzászólása: rettenetesen érzem magam
A kérdező hozzászólása: :( igen de nem volt kedvem elájulni. és rég hazamehettem volna, de mondta hogy hazavisz kocsival és várni kellett rá. de tudom hogy csõdtömeg vagyok, a kérdésre szerettem volna választ kapni, hogy mit csináljak, ...
legkozelebb valassz olyan jegremet, amin nincs csokolade es viz alapu, sokkal kevesebb benne a caloria

Most akkor vissza fogok hízni?

13 éves lány vagyok

Legjobb válasz: Ha odafigyelsz,sportolsz és egészséges étkezel ami azt jelenti,hogy mindent ehetsz de csak MÉRTÉKKEL akkor nem fogsz!

Ha odafigyelsz, sportolsz és egészséges étkezel ami azt jelenti, hogy mindent ehetsz de csak MÉRTÉKKEL akkor nem fogsz!
Ha odafigyelsz, sportolsz, mozogsz, nem tömöd magad értéktelen szemetekkel, akkor nem fogsz meghízni. Nekem is volt egy barátnõm, aki mindig arra fogta, hogy õ olyan, pedig egyszer egészen lefogyott, mert görkorizni járt, mozgott sokat, meg update kajákat evett, aztán abbahgyta, kizárólag gyümölcsleveket és kólát ivott, nem mozgott még tesi órából is felmentette magát, csokit, cukrot, sütit, pizzát stb zabált állandóan és megint felhízott. És mindig azt mondta, hogy "õ ilyen", "õ beteg" stb. Na persze. Azóta csak képet láttam róla, mert az ország két végébe kerültünk, de olyan, mint egy víziló és a fotón épp pizzát zabál.
Ha fél év alatt nem híztad vissza, akkor már nem kell tartani a jojó-effektustól. Innentõl tényleg csak az odafigyeléseden múlik. Viszont ésszel csináld, semmiképpen ne éhezz, mert 13 évesen (meg késõbb is, de most különösen) nagyon veszélyes lenne. Nagyon sok zöldségre és gyümölcsre van szükséged, valamint húsra is. Ezekbõl rendesen egyél. A sport fontos, ha mégis híznál, inkább a sport mennyiségét növeld, ne a kajáét csökkentsd. De ha nem viszed túlzásba a fehér lisztes és cukros dolgokat, szerintem nem lesz gond. Azért azt vedd figyelembe, hogy 17-18-20, netán 25-30 évesen már nem lenne normális ugyanaz a súly, mint 13 évesen, tehát az normális, ha késõbb kicsit több leszel. Természetesen +20 kiló már nem lenne normális. Nem írtad, hány centi vagy, mert az is számít. Keress BMI kalkulátort a neten, és azt figyeld.

Most akkor tartalékolni fog a szervezetem, és meg fogok hízni? !

Már 3 hete nincs semmi étvágyam.Február óta fogyózom,1200 kcal-t ettem,de mostanában alig tudok leer?ltetni 500 kalóriát egy nap,és így is hányingerem van,meg rosszul vagyok t?le. Akkor is tartalékolni fog a szervezet,ha nem koplalok(éhezek) hanem nem kívánom az ételt? De akkor meg mi a fenéért tartalékol,ha neki kéne jelezni azt is,hogy éhes vagyok..? Logikátlannak érzem az egészet.

Legjobb válasz: Attól még koplalsz, hogy nem kívánod az ételt...

Attól még koplalsz, hogy nem kívánod az ételt...
Az 1200kcal-os étrend is közrejátszhatott abban hogy már nem is kívánod.

Ha minden nap megeszem egy kiló félbarna kenyeret, és azon kívül semmi mást (másra most nincs pénzem), akkor hízni fogok?

Legjobb válasz: beteg leszel eleg gyorsan... vegyel zoldsegeket, 50forintert is kapsz mar valamit...

beteg leszel eleg gyorsan... vegyel zoldsegeket, 50forintert is kapsz mar valamit...
ha csak ezt eszed akkor fogyni fogsz és hiánybetegségeid lesznek
Inkább egyél zöldséget-gyümölcsöt :) És nem is kell magába, megmosod, felvágod, és salit is csinálhatsz. :)
Mennyi ideig koplaltál?
A kérdező hozzászólása: nyár eleje-vagy közepe óta...már nem emlékszem. :SSSSSS
És az mit takar, h koplaltál? Mennyit ettél egy nap? Fogytál? Ha igen, mennyit?
A kérdező hozzászólása: hááát ezer kcal felett nem is eszek...jó vlt egykét nap amikor ettem de nagyon ritkán. Igen 65kg voltam aztán lefogytam 60ra (az még nem koplalással hanem nemtudom hogy) utána stagnáltam, és elkezdtem nyáron nagyon sokat sportolni de mellette ezer felett nem is ettem, és most 49.7 kg vagyok.
Mások nem vettél észre a változást? Amúgy a kérdésedbõl kicsit kitûnik, hogy lehet anorexiára hajtasz...Igaz? Amúgy igen, hízni fogsz, mert a szervezeted már átállt a tartalékolós korszakra.
A kérdező hozzászólása: dehogynem észre vették, azért tizenvalahány kiló nagyon látszik. Éss amugy de....nagyon durva dolgokat csináltam, meeg egyszer már annyira gyenge voltam h nem birtam lemenni futni...stb.. De nem lehet hogy csak a glikogén raktárak töltõdnek fel? mert elv. attól is többet mutathat a mérleg.
Számold ki az alapanyagcserédet, és kezdj el 100 kcal-onként többet enni hétrõl hétre, míg el nem éred az alapanyagcseréd. Az alapanyagcseréd szintjén kicsit többet idõzz mint egy hét, és a szükséges kcal-t próbáld meg egészséges dolgokból bevinni. Sok fehérje, sok-sok lassú szénhidrát. Ha azon a szinten beáll a súlyod, akkor elkezdhetsz még egy picit növelni. A cél, hogy érd el a súlytartáshoz szükséges kcal mennyiséget, és azt tarsd.
Nem, mert a tested több zsírt fog elraktározni, hogy legyen a késõbbi koplalós korszakra? Futni? Futottál, és tornáztál úgy, hogy közben nem étkeztél egészségesen? Tényleg anorexiás akarsz lenni?

Megettem 6 szelet pizzát, most akkor elfogok hízni?

arátn?mnél filmeztünk és rendeltünk 2 pizzát abból én megettem 6 szeletet.Hány kalória lehetett?Ugye ett?l nem fogok visszahízni??

Legjobb válasz: Ezt nem leszarni kell, hanem kiszarni.

Ezt nem leszarni kell, hanem kiszarni.
:-D Ha sûrûn eljátszod ezt akkor elképzelhetõ. Egy alkalomtól nyilván nem hízol 10 kilót. Bár nem tudom mit jelent nálad a "visszahízni".
Nem fogsz. 1 kg zsír felszedéséhez 9000!!! kalóriát kell megenni. 5 pizza sem tesz ki ennyit, úgyhogy no para.
Nem. [email protected] le, néha kell a bûnözés. Figyu, én hónapok óta minden lefekvés elõtt megeszek két csík csokit, v 3-4 szem csokis kexet, és nem hízok semmit. És a vacsim sem diétás (ma is zsömle, vajjal, 5 szelet paprikás szalámival, 4 szelet sajttal). De volt, mikor tarhonya szafttal és rántott hús nyolckor. Meg brassói... mtehát ha én nem hízok ezektõl - pedig hónapok óta csinálom -, akkor te egyszeri alkalomtól nem hízol vissza.
idióta!!!
még ha 6 egészet ettél volna akkor megérteném a kérdést... de így nem.
Egészségedre..

Mined nap megeszek főt kaja mellet még v 7kenyeret. Könnyen hízó vagyok. Most akkor 1 hét alatt is tudnék akár hízni 1-2kg-ot v többet?

Legjobb válasz: Nem a kenyértõl hízhatsz,hanem a többi, rosszul megválogatott ételtõl,amit megeszel.

Nem a kenyértõl hízhatsz, hanem a többi, rosszul megválogatott ételtõl, amit megeszel.
a kenyértõl mér nem hízhat?:D:D:D LOL persze hogy hízhatsz, de az mér jó neked, ha magadra pakolsz ennyi zsírt?

Ha 5 napig nem ettem (torokgyulladásom volt, és nem bírtam nyelni) csak kb fél reszelt almát. És most megettem kb 2000 kcal-nyi kaját akkor hízni fogok?

Már ennyit is elraktároz a szervezetem? Zsírosat nem ettem inkább csak cukrosat.

Legjobb válasz: biztosa hogy nem. ezt csak bepótóltad. ^^

biztosa hogy nem. ezt csak bepótóltad. ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!